Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@16:37:13 GMT

دانش فنی واکسن کووایران صد در صد ایرانی است

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۵۱۵۹۱

دانش فنی واکسن کووایران صد در صد ایرانی است

رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت با بیان اینکه دانش فنی واکسن کووایران صد در صد ایرانی است، گفت: پروژه تولید واکسن با تلاش ۶۵۰ نیروی انسانی به صورت سه شیفت شبانه روزی در سه فاز با زیربنای بیش از ۱۰ هزار متر مربع خطوط تولید و کلین روم اجرا شد.

به گزارش ایمنا به نقل از وبدا، حمیدرضا جمشیدی در خصوص صدور مجوز استفاده اضطراری داوطلبانه «واکسن کووایران برکت» توسط سازمان دارو غذا افزود: در ابتدا لازم می دانم از زحمات و حمایت‌های بی دریغ وزیر بهداشت، مسئولان محترم ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره)، سازمان دارو غذا، معاونت محترم پژوهشی و کمیته اخلاق، کمیته DSMB، محققین و مجریان مطالعات انسانی و همه یاران همراه تشکر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دانش فنی واکسن کووایران صد در صد ایرانی است و این دانش حاصل تلاش ده‌ها نفر از جوانان با انگیزه و صاحب دانش با تلاشی شبانه روزی ایجاد شد.

جمشیدی با بیان اینکه پروژه تولید واکسن با تلاش ۶۵۰ نفر نیروی انسانی به صورت سه شیفت شبانه روزی در سه فاز با زیربنای بیش از ۱۰ هزار متر مربع خطوط تولید و کلین روم اجرا شد، فازهای عملیاتی این پروسه را در سه فاز برشمرده و تشریح کرد: فاز یک از ۱۰ ماه پیش از صفر آغاز شد و با ظرفیت ٧٤٠ لیتر بیوراکتور و امکان تولید ماهانه سه تا چهار میلیون دوز واکسن راه اندازی شد.

وی تصریح کرد: میزان پیشرفت صد در صد و زمان راه اندازی از بیستم خرداد ١٤٠٠ بود. فاز دو نیز از ۶ ماه پیش با ظرفیت ١٣٠٠ لیتر سیستم‌های جدید بیوراکتور continuous برای اولین بار در کشور شروع شد. ظرفیت تولید ماهانه ۶ میلیون دوز واکسن و میزان پیشرفت پروژه نود در صد است، پیش بینی می‌شود پروژه تا اوایل مرداد ماه راه اندازی شود.

جمشیدی ادامه داد: فاز سه از ۶ ماه پیش با ظرفیت سه هزار لیتر بیوراکتور آغاز شد، ظرفیت تولید ماهانه هشت تا ۱۰ میلیون دوز واکسن و میزان پیشرفت پروژه ۸۰ درصد است، پیش بینی می‌شود پروژه تا مهرماه راه اندازی شود.

رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت تصریح کرد: مواد اولیه مورد نیاز (محیط کشت، بافر…) عمدتاً از اولین کمپانی‌های جهان به میزان حدود ۲۰ میلیون دوز واکسن تأمین و در انبار شرکت موجود است و اکنون برنامه ریزی برای تأمین مواد اولیه صد میلیون دوز انجام شده است.

سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه ۲۴ خرداد ماه در آئین بیست و نهمین پویش ره سلامت و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در سالن غدیر استانداری مرکزی در اراک گفت: مجوز مصرف واکسن ایرانی کوبرکت روز گذشته (یکشنبه) صادر شده است.

وی تصریح کرد: امروز ایران اجازه مصرف اضطراری واکسن ایرانی کوبرکت را اخذ کرده و مجوز واکسن پاستور هم هفته آتی صادر می‌شود.

کد خبر 500947

منبع: ایمنا

کلیدواژه: واکسن کرونا پروژه تولید واکسن افتتاح پروژه های بهداشتی و درمانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میلیون دوز واکسن واکسن کووایران راه اندازی صد در صد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۱۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد

 یاسر اکبریان  اظهار کرد: بخش اعظمی از این پروژه‌ها در مراحل نهایی کار می‌باشد که از مهمترین آن‌ها می‌توان به طرح جهاد آبرسانی اشاره کرد که با مشارکت بسیج سازندگی سپاه استان به عنوان نماینده قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، پیشرفت ۶۵ درصدی دارد.

وی افزود: با اجرای این طرح ۷۰ روستای مناطق محروم استان از آب سالم برخوردار می‌شوند که ۲۰روستا تاکنون از این خدمت بهره‌مند شده اند و مابقی طرح‌ها نیز طی ماه‌های آینده به بهره برداری خواهند رسید.

اکبریان بیان کرد: همچنین پارسال حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی استان اصلاح و بهسازی شد و در حال حاضر نیز ارتقای زیرساخت‌های تامین آب و بالا بردن ظرفیت‌های موجود نیز در دستور کار قرار دارد.

وی عنوان کرد: با تلاش‌های انجام گرفته در بخش فاضلاب نیز حدود ۵۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال در دست اجرا است که مهمترین آن‌ها تصفیه خانه‌های فاضلاب در پنج شهرستان استان می‌باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: عملیات احداث تصفیه خانه در این پنج شهر از پیشرفت ساختمانی ۷۰ درصدی برخوردار است که با توجه به رایزنی‌های به عمل آمده و حمایت‌های استاندار و سایر مسوولان استانی و کشوری، تسهیلاتی از طریق چند بانک عامل برای آنها جذب شده است و تلاش می‌شود سرعت ساخت این تصفیه خانه‌ها افزایش یابد.

اکبریان بیان کرد: در بخش توسعه شبکه فاضلاب و به روز کردن آن‌ها نیز از همه ظرفیت‌های مهندسی و مالی شرکت استفاده شده است تا استان در شاخص‌های بخش فاضلاب ارتقا یابد.

بیش از ۶۱۰ هزار مشترک آب و ۲۹۰ هزار مشترک فاضلاب در لرستان وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود
  • پروژه‌های بزرگ برق‌ آبی را در۲۰ کشور اجرایی می‌کنیم | انتقال دانش ایرانی به سریلانکا
  • رئیسی: پروژه‌های بزرگ برق‌ آبی را در۲۰ کشور اجرایی می‌کنیم/ انتقال دانش ایرانی به سریلانکا
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری