Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان استاندار همدان گفت: دغدغه ما به عنوان مجری انتخابات با حفظ بی طرفی برگزاری انتخاباتی امن، قانونمند و سالم با تلاش برای مشارکت حداکثری است و ما در تمامی مراحل ملاکمان قانون بوده و هر حرکتی غیرقانونی باشد جلوی آن می ایستیم.

سیدسعید شاهرخی چهارشنبه ۲۶ خردادماه در جلسه ستاد انتخابات استان همدان با حضور خبرنگاران، اظهار کرد: برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی با همان نگاهی که امام راحل داشتند، یک اصل و واقعیت است و نشأت گرفته از روح و نگاه بلند ایشان است و امام(ره) اعتقاد زیادی به رأی مردم و استقرار جمهوریت داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مردم سالاری دینی معنای دیگر جمهوری اسلامی است و حضور مردم در تعیین سرنوشت خودشان براساس شریعت اسلام است و امام راحل تأکید داشتند که نوع حکومت باید با رأی و نظر مردم باشد به همین علت بعد از پیروزی انقلاب و تدوین قانون اساسی رفراندم را تعیین و برگزار کردند.

شاهرخی خاطرنشان کرد: براساس قانون اساسی و با همین نگاه به اهمیت آراء مردم، اداره امور کشور به صورت مستقیم یا غیرمستقیم با رأی مردم است بنابراین رأی در جمهوری اسلامی یک اصل واقعی و تأثیرگذار است و به لطف خدا در سنوات گذشته رأی مردم تأثیر داشته است.

وی ادامه داد: در سایه تحقق مشارکت حداکثری، فرد اصلح انتخاب خواهد شد و امنیت ملی کشور تقویت می‌شود و همین مشارکت، پشتوانه مذاکرات و گفت و گوی بین‌المللی ما است و اگر دولتی با پشتوانه کم آراء در مسند بنشیند، دولت ضعیفی خواهد بود.

استاندار همدان با بیان اینکه همه افرادی که به جمهوری اسلامی علاقه دارند و توسعه، عمران و آبادانی کشور را می خواهند، رأی می‌دهند، گفت: راه حل مشکلات از طریق مشارکت و سخن گفتن است و با فاصله گرفتن از صندوق‌های رأی بر مشکلات افزوده می‌شود.

وی با اشاره به افزایش تعداد داوطلبان شوراهای شهر استان همدان نسبت به دوره گذشته اظهار کرد: با این کار امیدواریم مشارکت مردم هم بیشتر شود و امروز در تحقق این اصل مترقی قانون اساسی در کشور بیش از ۱۲۰ هزار نفر در شوراهای شهر و روستا حضور دارند که توسط خود مردم انتخاب می‌شوند و تصمیم گیری و تصمیم سازی می‌کنند.

شاهرخی با بیان اینکه از یک سال پیش وزارت کشور و استانداری ها در تدارک برگزاری انتخابات بودند، افزود: انتخابات رویداد مهم و تأثیرگذاری است و ما اجازه آزمون و خطا نداریم چراکه اگر اشتباهی صورت بگیرد تأثیر منفی در کشور دارد و دغدغه ما به عنوان مجری انتخابات با حفظ بی طرفی برگزاری انتخاباتی امن، قانونمند و سالم با تلاش برای مشارکت حداکثری است و در تمامی مراحل ملاکمان قانون بوده و هر حرکتی غیرقانونی باشد جلوی آن می ایستیم.

وی مطرح کرد: استان همدان با برنامه ریزی های یکساله همگام با دستورات وزارت کشور مهیای برگزاری انتخابات امن، سالم و قانونمند است و ما تلاش کردیم رقابت را به حدکثر برسانیم چراکه اعتقاد داریم زمانی مشارکت حداکثری رقم می‌خورد که انتخابات رقابتی باشد و افراد با سلایق و گروه های مختلف در چارچوب قانون رقابت کنند و در همین راستا به فرمانداران تأکید کردیم نهایت همکاری را با ستادهای انتخاباتی برای برگزاری مراسم ها و ایجاد شور انتخاباتی داشته باشند.

استاندار همدان با بیان اینکه در این دوره از تمام روستاها به تعداد کافی ثبت‌نام برای ورود به شورای روستا داشتیم، یادآور شد: پس از بررسی هیئت نظارت تعداد نامزدهای ۱۷ روستا به حد نصاب برگزاری انتخابات نرسید.

وی در رابطه با همزمانی انتخابات با ایام پاندمی کرونا اظهار کرد: در ۱۶ ماه سپری شده تجارب خوبی کسب کردیم و مردم با خیال راحت در شعبه ها حضور پیدا کنند و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در شعب اجباری است و از شهروندان می‌خواهیم خودشان هم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی در رابطه با واجدین شرایط حضور در انتخابات اظهار کرد: یک میلیون و ۴۲۵ هزار و ۹۷۰ نفر در استان همدان واجد شرایط حضور در انتخابات هستند که ۳۰ هزار و ۹۰۲ نفر از این افراد رأی اولی هستند.

استاندار همدان با اشاره به آمار متغیر داوطلبان شورای شهر، تصریح کرد: این آمار از هیئت مرکزی نظارت بر شوراها کم و زیاد می‌شود و ربطی به استان همدان ندارد.

وی با بیان اینکه انتخابات تحت هیچ شرایطی پایان کار ما نیست، گفت: ما پایانی برای فعالیت‌هایمان درنظر نگرفتیم و با تمام قدرت هستیم و برای انسجام بیشتر مدیریتی برنامه ۹۰ روزه تابستان درنظر گرفتیم و وظایف دستگاه‌ها مشخص است و جابه جایی دولت موجب نمی شود در این مدت خدما رسانی کُند شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی انتخابات ۱۴۰۰ برگزاری انتخابات مشارکت حداکثری استاندار همدان جمهوری اسلامی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۱۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شادی پریدر از سرپرستی فدراسیون شطرنج استعفا داد

به گزارش خبرنگار مهر، شادی پریدر که از ۲۷ آذر با حکم کیومرث هاشمی به عنوان سرپرست فدراسیون شطرنج منصوب شد روز سه شنبه با حضور در وزارت ورزش از سمت خود کناره گیری کرد.

این استعفا در راستای آغاز پروسه انتخاباتی فدراسیون شطرنج و به منظور تصمیم شادی پریدر برای ورود به انتخابات اتخاذ شد.

سرپرست فدراسیون شطرنج در حالی مترصد ورود به انتخابات این فدراسیون است که حمایت اعضای مجمع انتخاباتی را هم پشت سر خود می بیند. خبرنگار مهر کسب اطلاع کرده که بیش از ۴۰ نفر از اعضای مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج از جمعیت روسای هیات ها، ورزشکاران، داوران، مربیان، ملی پوشان و ... خواستار تصدی این فدراسیون توسط یکی از اهالی شطرنج مانند شادی پریدر هستند.

به همین منظور پریدر که برای دوره پیشین مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج نیز نام نویسی کرده بود تصمیم به حضور در این دوره انتخابات گرفته است. این در حالی است که وزیر ورزش در بخشی از حکم صادره برای وی به عنوان سرپرست بر عدم ورود به انتخابات تاکید و یادآور شده بود که «انتظار می‌رود ضمن رعایت اصل بی‌طرفی، عدالت‌محوری و عدم حضور در فرآیند انتخابات به عنوان داوطلب، علاوه بر انجام امور جاری فدراسیون در اسرع وقت نسبت به برگزاری مجمع انتخاباتی رییس و سایر اعضای هیات رییسه فدراسیون اقدام نمایید.»

با این اوصاف شادی پریدر روز سه شنبه استعفای خود را تقدیر کیومرث هاشمی کرد اما وی هنوز واکنشی نسبت به این استعفا نداشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، نام نویسی از کاندیداهای فدراسیون شطرنج از ۱۵ فرودین آغاز شده و روز چهاشنبه ۲۹ فروردین به پایان می رسد. طبق اطلاعات دریافتی خبرنگار مهر، تا به امروز به جز کمال جوانمرد دبیرکل پیشین کمیته ملی پارالمپیک و سرپرست فعلی فدراسیون سه گانه، هیچ فردی دیگری برای ورود به انتخابات شطرنج اقدام نکرده است.

فدراسیون شطرنج از خرداد سال گذشته و به دنبال استعفای حسن تامینی وارد پروسه انتخابات شد. ابتدا شهرام عظیمی به عنوان سرپرست این فدراسیون منصوب شد و در ادامه هم این مسئولیت به شادی پریدر سپرده شد.

پریدر در زمان ریاست حسن تامینی به عنوان نایب رییس بانوان با این فدراسیون همکاری داشت.

کد خبر 6079847 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • آغاز بزرگترین رویداد انتخاباتی در جهان
  • آغاز انتخابات پارلمانی هند/ طولانی‌ترین انتخابات در جهان!
  • شروع طولانی‌ترین انتخابات جهان در هند
  • تقدیر از ۱۸۰ فعال عرصه مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۲
  • همایش فرهنگسازان حضور در قم برگزار شد
  • هر جایی که مردم حاضر شدند نگرانی‌ها برطرف شد
  • اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • استعفای «پریدر» از سرپرستی شطرنج
  • شادی پریدر از سرپرستی فدراسیون شطرنج استعفا داد