Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطف الله سیاهکلی گفت: بانک‌های ما می‌خواهند از پول، پول در بیاورند که این مسیراشتباه است و خود اسلام هم این موضوع را قبول ندارد و از آن به عنوان ربا یاد می‌کند، چون باید خدماتی داده شود و از آن خدمات پول حاصل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، نشست هم اندیشی با موضوع بررسی چالش‌های تولیدکنندگان و بانوان کارآفرین با نظام بانکی شب گذشته با حضور جمعی از مسئولین و تولیدکنندگان استان در دادسرای عمومی و انقلاب قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد قاسمی در این نشست با اشاره به اهمیت تولید، اظهار کرد: این روزها اولویت اول کشور حمایت از تولید است که این حمایت با حرف و نامه نگاری امکان پذیر نیست.   وی ادامه داد: بخش تولید باید دغدغه همه ارگان‌ها چه خود تولیدکننده‌ها و چه دستگاه‌های پشتیبان باشد زیرا اگر تولید موفق و اثربخش نباشد، می‌تواند برای همه اقشار جامعه بحران ایجاد کند و در کنار آن آسیب‌های اجتماعی را به همراه داشته باشد.   دادستان قزوین در رابطه با حل مشکلات پیش پای تولید افزود:هر مسئول در هر بخشی که هست اعم از بانک، قوه قضائیه، اداره مالیات یا بخش‌های دیگر باید آسیب‌های بخش خود را پیدا کند و برای حل مشکلات به دنبال راهکار باشد.   بدون امنیت، حتی عسل هم شیرینی خود را از دست می‌دهد   قاسمی با بیان اینکه چرخ کارخانه‌ها و تولید باید بچرخد تا ما بتوانیم حیات داشته باشیم، عنوان کرد: اگر حداقل درآمد برای خانواده‌ها ایجاد نشود قطعا آسیب‌های اجتماعی را به دنبال دارد و در پی آن امنیت از بین می‌رود که بدون امنیت حتی عسل هم شیرینی خود را از دست خواهد داد.   وی با اشاره به اینکه امروزه اقتصاد مناسب بدون کمک بانک‌ها و سرمایه گذاری ممکن نیست، اضافه کرد: روند بانک‌ها طوری بوده است که امروزه کارخانه‌های ما از بدهکار بودن به بانک‌ها واهمه دارند.   این مقام مسئول با بیان اینکه بانک‌ها امروزه از بالا به پایین نگاه می‌کنند، ادامه داد: بانک‌ها وابسته به مردم، تولید و سرمایه گذاری هستند، پس نحوه کاری آن‌ها باید به صورتی باشد که افراد بتوانند از روز اول روند کار خود را به طور شفاف ببینند.   دادستان قزوین تصریح کرد: بانک‌های ما باید بدانند سرمایه گذاری در تولید با واسطه‌گری و دلالی و خرید زمین و مسکن متفاوت است و نباید برای جبران خساراتی که از عدم ثبات و تورم‌ها نشات گرفته، به بخش تولید آسیب برسد.   وی در پایان با بیان اینکه بانک‌ها به غیر از رای دادگاه‌ها چیز دیگری را قبول ندارند، گفت: ما باید به طور ویژه آیین دادرسی تجاری داشته باشیم و از ظرفیت‌های دادگاه‌ها استفاده و در وقت‌های اختصاصی به مشکلات تولیدکنندگان وبانک‌ها رسیدگی کنیم.
    در تقابل بانک‌ها با تولیدکنندگان، بانک‌ها در سایه امن نشسته‌اند   لطف الله سیاهکالی همچنین در این نشست در رابطه با اهمیت تولید اظهار کرد: اگر بخواهیم برای خارج شدن کشور از این بن بست‌ها نسخه‌ای بنویسیم باید به تولید توجه بسیار داشته باشیم بنابراین همه گروه‌های مرتبط اعم از کارگزار، کارآفرین، تولید کننده، کارگر، مجلس و باقی بخش‌ها باید در مسیر تولید قرار بگیرند و آن را تقویت کنند.   وی اضافه کرد: در زنجیره تولید هرکس باید بداند که در کجای تولید قرار گرفته است و اگر هر کس جایگاه خود را در تولید بشناسد کشور نجات پیدا می کند.   نماینده مردم قزوین در مجلس در رابطه با عملکرد بانک‌ها با بیان اینکه سود و زیان‌ها باید دو طرفه باشد، گفت: در تقابل بانک‌ها با تولیدکنندگان، بانک‌ها نه تنها در سایه امن نشسته‌اند بلکه سود مضاعف هم دریافت می‌کنند و همین مسائل باعث شده است که تولید ما آسیب ببیند.   سیاهکالی با بیان اینکه شیوه کار بانک‌ها اشتباه است، ادامه داد: بانک‌های ما می‌خواهند از پول، پول در بیاورند که این مسیراشتباه است و خود اسلام هم این موضوع را قبول ندارد و از آن به عنوان ربا یاد می‌کند، چون باید خدماتی داده شود و از آن خدمات پول حاصل شود.   وی در پایان گفت: بانک‌ها باید واسطه بین سپرده گذار و سپرده گیرنده باشند نه این که خودشان تصدی‌گری کنند و این موضوع از گرفتاری‌های امروز ما است.   بدهی‌های زائد بخش تولید به بانک‌ها باید حرص شود   مجید حسینی، دبیر پویش حذف رباو کارآفرین ملی در این نشست اظهار کرد: بقاء نظام سرمایه داری در ایجاد بدهی برای مردم است و از طرفی هر خانواده و جامعه‌ای اگر قرار باشد تا ابد بدهکار باشد امکان بقا ندارد، پس ما باید یک جا بدهی‌های زائدی که بانک‌ها برای صنایع ما ایجاد کرده‌اند را هرس کنیم، مانند درختان که هر سال هرس می‌شوند تا باروری داشته باشند.   وی در بیان فرمایش مقام معظم رهبری در سال 1397 عنوان کرد: اتاق جنگ دشمنان ما از وزارت دفاع به وزارت خزانه داری انتقال پیدا کرده است یعنی دشمن اقتصاد ما را نشانه گرفته است.   این مقام مسئول ادامه داد: ما وقتی جنگ نظامی داریم سربازان جنگ، نظامیان هستند وامروز در جنگ اقتصادی سربازان جنگ، تولیدکنندگان و کارآفرینان هستند و بانک‌ها، مالیات‌ها و بیمه به جای حمایت از سربازان این مسیر نیز اسلحه‌های خود را به سمت تولیدکنندگان و کارآفرینان گرفته‌اند.   حسینی با اشاره به این که مقام معظم رهبری 15 سال است که به مواردی از قبیل حمایت از تولید، رونق تولید، جهش تولید، مانع زدایی تاکید دارند، افزود: اگر فرمانده‌ای دستوری می‌دهد ما باید اجرا کنیم.   وی با اشاره به یکی از سخنان سردار حاجی زاده اذعان کرد: به گفته سردار، بانک‌های ما به جای اینکه دستورات خزانه‌داری ما را انجام دهند، دستورات خزانه‌داری امریکا را انجام می‌دهند و از این حیث ستون پنجم دشمن محسوب می‌شوند.    
    بانک‌ها بی‌شرمانه، دستور رهبری را نقض می‌کنند   دبیر پویش حذف ربا در رابطه با عملکرد بانک‌ها اظهار کرد: بانک‌ها تحت هیچ عنوانی از هیچ شخصی فرمان نمی‌برند به طوری که نامه دفتر رهبری را رد می‌کنند و بی‌شرمی را به نهایت خود رسانده‌اند.   حسینی با بیان اینکه درست است بانک واسطه وجوه است ولی باید تخصیص و تجهیز منابع کند، ادامه داد: بانک‌ها باید یک نسخه از قرارداد‌ها را به مشتری بدهند و اگر بانک‌ها به عنوان مجری قوانین عامره پولی، نظارت درست داشته باشند کسی نمی‌تواند خطا کند.   وی افزود: امروز اگر بخواهیم در اقتصاد پیشرفت کنیم باید به تولید توجه شود و اگر بانک‌ها با تولیدکنندگان مشارکت واقعی  کنند و قانون را دور نزنند دیگر بحث سود و ضرر مطرح نیست.   این کارآفرین ملی در ارائه راهکار برای حل مشکل کلان اقتصاد کشور گفت: ما اکنون به قوانین جدید نیاز نداریم و اگر مر قوانین موجود عامره پولی و بانکی توسط شبکه بانکی که مجری این کار است، اجرا شود همه مشکلات ما رفع می‌شود.    حمید بنایی یکی دیگر از تولیدکنندگان استان قزوین در رابطه با مشکلات روز تولیدکنندگان اظهار کرد: بحث‌های امروز ما باید 30 سال پیش مطرح می‌شد، اکنون وضعیت ما تولیدکنندگان اورژانسی است به طوری که تولیدکننده‌های زیادی داریم که به مرز خودکشی رسیده‌اند.   وی با بیان اینکه در دو سال گذشته آیت الله رئیسی کسی بود که آمد و خود را با شاخ گاو در انداخت، تاکید کرد: بانک‌ها به غیر از رای دادگاه‌ها ازهیچ کس واهمه‌ای ندارند و ما تولیدکنندگان امروز حامی می‌خواهیم که بعد از خدا حامی ما قوه قضائیه و اجرای قوانین است.   بانک‌ها به جای اجرای قانون، بخشنامه محور شده‌اند   اصغر آهنی ها عضو کانون کارفرمایان استان قزوین دراین نشست در رابطه با عملکرد بانک‌ها اظهار کرد: امروزه بانک‌ها بخشنامه محور شده‌اند نه قانون محورو هر بانک برای خود بخشنامه‌ای می‌دهد و همین می‌شود که به این بخشنامه‌ها اهمیت داده نمی‌شود.   وی با بیان اینکه امروزه بانک‌ها کارخانه‌ها را جای بدهی خود برمی‌دارند، عنوان کرد: جایگزین کردن کارخانه‌ها به جای بدهی به بانک‌ها از نظر اسلامی هم صحیح نیست زیرا ارزش آن‌ها متفاوت است و شورای نگهبان هم این کار را حرام دانسته است.   آهنی‌ها با اشاره به اینکه از نظر قانون هم این جانشینی غلط بوده و معنا ندارد، اذعان کرد: بانک‌ها باید طبق قانون بدهی خود را کارشناسی و ارزش‌گذاری کرده و مسیر قانونی خود را طی کنند.   وی همچنین اضافه کرد: متاسفانه قوانین برای تولید تعبیه نشده و برای دلالی تعبیه شده است و امروز کشور ما دلال محور شده که در دلال محوری همه قانون‌ها بر ضد تولید حرکت می‌کند.   عضو کانون کارفرمایان استان قزوین در پایان گفت: ما خواستار این هستیم که در استان سریعا یک یا دو دادگاه اضطراری شبانه روزی با کارشناسان ویژه در رابطه با مشکلات این چنینی برگزار و آسیب‌های سوء مدیریتی که ایجاد شده برطرف شود و با رای دادگاه خیلی از مشکلات کارخانه‌جات و تولیدکنندگان رفع شود.   انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: بانک ها بانک های ما کارخانه ها بانک ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۲۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک به روستا با درآمدزایی دهیاری‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، شمس در نشست مشورتی بخشداران استان در مهریز گفت: سیاست دفتر امور روستایی استان توانمندسازی دهیاری هاست. 

وی افزود: طرح‌های درآمدزایی در روستا‌ها با شکل حقوقی دهیاری‌ها در حال تهیه و تدوین است که امیدواریم با پرداخت تسهیلات به آنها تا پایان سال شاهد توانمندسازی دهیاران و دهیاری‌ها باشم.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری ادامه داد: ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی به صورت انفرادی و تجمیعی یکی از اقدامات و همچینین تجهیز دهیاری‌ها به ماشین آلات از دیگر برنامه‌های سال جاریست.

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • آیت الله خامنه ای : برخی توصیه می‌کنند یک خواسته آمریکا را قبول کنید تا مشکل حل شود / تحریم‌ها موجب شکوفایی استعداد‌ها شده
  • سرفصل های درآمدزایی برای پرسپولیس هفته آینده مشخص می شود
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • کمک به روستا با درآمدزایی دهیاری‌ها