Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردبیر خبرگزاری شبستان و مسئول رسانه و اطلاع‌رسانی بنیاد هدایت دیدار و درباره نحوه انعکاس فعالیت امامان محله و نیز روند اجرای مهرواره «محله همدل» رایزنی و توافق کردند.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، «مرتضی طاهریان»، سردبیر خبرگزاری شبستان و حجت الاسلام «مصطفی اسماعیلی»، مسئول رسانه و اطلاع‌رسانی بنیاد هدایت امروز (چهارشنبه، 26 خرداد ماه) دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابر این گزارش، همکاری در انعکاس رسانه ای فعالیت امامان محله در سراسر کشور، انعکاس خبری از تشکل ها و ائمه جماعات فعال در خدمت رسانی به محلات و مناطق محروم در قالب های متنوع خبری اعم از مصاحبه، خبر، گزارش و ...، پوشش خبری مطلوب مراحل شهرستانی، استانی و ملی مهرواره «محله همدل» از جمله مطالبی بود که در این دیدار درباره آنها توافق به عمل آمد.

 

همچنین، مقرر شد با توجه به نامگذاری دهه کرامت با شعار «خدمت کریمانه؛ گره‌گشایی به رسم اهل بیت(ع)» در بازه زمانی سالروز ولادت امام رضا(ع) تا دهه امامت و ولایت خبرگزاری شبستان پرونده ای ویژه را به افراد و اشخاص خصوصا از چهره های مسجدی که اهتمام جدی به گره گشایی از امور و مشکل مردم دارند، اختصاص دهد.

 

علاوه بر این، بنابر اعلام آمادگی بنیاد هدایت، مقرر شد که همکاری های لازم در شناسایی و معرفی امامان محلات و شخصیت های اثرگذار مسجدی به منظور پرداخت رسانه ای، صورت بگیرد.

 

گفتنی است، در این دیدار حجت الاسلام «حسین فلاح‌مراد» مسئول روابط عمومی و ارتباط با رسانه بنیاد هدایت و آمنه مستقیمی، دبیر گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان نیز حضور داشتند.

 

پوشش تصویری این دیدار را اینجا ببینید.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: گره گشایی به رسم اهل بیت ع بنیاد هدایت خبرگزاری شبستان خبرگزاری شبستان بنیاد هدایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۲۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیدافقهی: خانه نخبگان راه‌اندازی می‌شود/ سبحانیان: دغدغه ما جذب نخبگان در سیستم است

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از راه‌اندازی خانه نخبگان به عنوان بستری برای شناسایی کنشگران علمی متناظر با نیاز دستگاه‌های اجرایی کشور خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست هم‌اندیشی جمعی از نخبگان با سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و سیدمحمدهادی سبحانیان معاون وزیر و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.

در ابتدای این نشست، سیدافقهی بر لزوم توجه جدی به جذب نخبگان علوم انسانی تاکید کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان نسبت به معرفی نیرو‌های توانمند به سازمان اداری استخدامی کشور آمادگی کاملی دارد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه از راه‌اندازی خانه نخبگان به عنوان بستری برای شناسایی کنشگران علمی متناظر با نیاز دستگاه‌های اجرایی کشور شامل وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت صمت و وزارت نفت خبر داد.

سیدافقهی با بیان اینکه تعریف بنیاد از فرد نخبه نسبت به گذشته تغییر کرده است، گفت: در دوره جدید فعالیت‌های بنیاد، نخبه، صرفا نخبگان آکادمیک را شامل نمی‌شود، بلکه نخبگان مدیریتی، اجرایی، مهارتی و ... نیز در این خانواده به شمار می‌آیند.

رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه با بیان اینکه رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است، گفت: رویکرد اکتفا به خوداظهاری افراد نخبه به پایان راه خود خواهد رسید چرا که ممکن است همه افراد واجد شرایط، خودشان را در معرض اظهار قرار ندهند. در فرآیند شناسایی، حین رفت و برگشت اقدامات میان بنیاد و دستگاه‌ها، نخبه‌های واقعی شناسایی خواهند شد.

سیدافقهی سپس با اشاره به فرآیند طولانی گزینش در پروسه جذب نخبگان گفت: در فراخوان جذب نخبگان در سال ۱۴۰۱ از میان ۷ هزار نفر حدود هزار و ۳۰۰ نفر در گزینش علمی بنیاد و کانون ارزیابی مورد پذیرش قرار گرفتند و به دستگاه‌ها معرفی شدند و طبق آخرین آمار از میان این نفرات ۱۸۹ نفر در دستگاه‌ها مشغول به کار شده‌اند.

وی در ادامه تعریف سیستمی کارآمد جهت شناسایی و صحت‌سنجی توانمندی افراد را از الزامات همکاری دستگاه‌ها و بنیاد دانست و این امر را اقدامی در جهت هموار ساختن مسیر سخت و طولانی گزینش قلمداد کرد.

سیدافقهی با بیان اینکه با تعریف جدید از فرد نخبه و مستعد، مسیر تربیت نیز اصلاح می‌شود، گفت: سیاست استفاده بهینه از ظرفیت نخبگانی کشور ایجاب می‌کند، تمرکز بر اثرگذاری بیشینه نخبگان باشد تا در بستر همکاری و در زمان مناسب بهترین بهره‌وری حاصل شود.

در بخش دیگری از این نشست، سبحانیان با اشاره به توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر به‌کارگیری توان و تفکر نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و نظام مسائل کشور گفت: پیش از این سیستم اداری کشور به‌صورت سنتی اداره می‌شد و بدنه اجرایی دستگاه‌ها ۳۰سال در همین فضا رشد کرده و با فناوری نامانوس است.

وی ادامه داد: امروز دغدغه ما جذب نخبگان در سیستم است تا سازمان بعد از خروج نیرو‌های پیشین دغدغه و مشکلی برای جذب نیروی توانمند و اثرگذار نداشته باشد.

همکاری بنیاد با ۱۵۰ هیئت اندیشه‌ورز

در ادامه این نشست، یاسین کیخا معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد با ۱۵۰ هیئت اندیشه‌ورز همکاری دارد که شناسایی اعضای آن به دو صورت فعال وفراخوان محور است. همچنین در دستگاه‌ها میز‌های نخبگانی با حضور نخبگان و مدیران و افراد ذی‌نفع فعال است که با رویکرد‌های متعدد و با تضارب آرا ایده‌های خود را به رای افراد و اجرا می‌رسانند.

وی در ادامه بیان کرد: هدف هیئت‌های اندیشه‌ورز همیشه حل مسئله نیست بلکه گاهی ایجاد گفتمان می‌تواند هدف اساسی آن باشد. لازم به ذکر است رویداد‌های نخبگانی نیز با همین هدف و ایجاد فضای واقع‌بینانه از مشکلات کشور برگزار می‌شوند.

آسیب‌های تخطی از قوانین با کمک نخبگان قابل رفع است

فرشاد سلیمانی معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان نیز در ادامه این نشست گفت: برخی از مسائل کشور بدون نظارت و وضع قانون به یکی از ظرفیت‌های تخطی از قوانین موجود تبدیل شده اند که با کمک نخبگان این مسائل قابل حل هستند، به عنوان مثال حوزه رمز ارز‌ها را شاهد هستیم که به سبب نبود قانون و نظارت‌های لازم به یکی از بستر‌های فرار مالیاتی تبدیل شده است.

در پایان این دیدار ضمن ایجاد مقدمات همکاری‌های فی مابین بنیاد ملی نخبگان و سازمان امور مالیاتی کشور، مقرر شد: بستر مشارکت نخبگان در حل مسائل ملی فراهم و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • ائمه جمعه عامل اتحاد و همدلی در شهرها باشند
  • رزمایش طرح سپاس با همکاری تیپ ۵۵ هوابرد برگزار شد
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • احداث یک مجموعه ورزشی در محله امامزاده یحیی تا دهه فجر/ بازدید اهالی رسانه از بلدیه
  • غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند
  • می‌خواهند همان بلایی که سر تلویزیون آورند را، سر پلتفرم‌ها هم بیاورند/ آیینه شبکه نمایش خانگی را نشکنید
  • سیدافقهی: خانه نخبگان راه‌اندازی می‌شود/ سبحانیان: دغدغه ما جذب نخبگان در سیستم است
  • خانه نخبگان بستری برای شناسایی کنشگران علمی کشور
  • باشگاه تراکتور: با چند گزینه پر افتخار در حال مذاکره هستیم
  • زخمی شدن ۲ اسراییلی در عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی