Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نامزد شورای ائتلاف در شورای شهر گرگان گفت: در حوزه مدیریت شهری چندان به خط کشی‌های سیاسی قائل نیستم. چون اعتقاد جدی دارم که هرکسی با هر گرایشی برای مردمی که او را به نمایندگی شورای شهر انتخاب کرده‌اند، باید کار کند و زحمت بکشد. - اخبار استانها -

علی اکبر بصیرنیا از کاندیداهای اصولگرا و مورد حمایت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در انتخابات شورای شهر گرگان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  گرگان درباره مهم‌ترین وظایف شوراها اظهار داشت: واقعیت امر این است که مدیریت شهری در همه جای دنیا، امر و فعالیتی شبکه‌ای، چندسطحی و در نتیجه پیچیده و علمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدین معنا که زندگی شهری چون شامل مدیریت مجموعه‌ای از حوزه‌های متفاوت و حتی خیلی متفاوت البته نه متضاد، مثل فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و غیره هستند که این مدیریت هم مستقیم است و هم از جهاتی دیگر غیرمستقیم. برای مثال مشکلات و کاهش سطح درآمدی خانوارهای شهری به عنوان یکی از عناصر مهم متغیری به نام اقتصادی است و این یعنی این‌که تعداد شغل‌های کاذب و دستفروشی‌ها افزایش یافته و در کنار این مسئله، آسیب‌های اجتماعی دیگری چون انحرافات اخلاقی به وجود می‌آید و در نتیجه دود پیامدهای این گونه مشکلات به چشم شهرداری و شورای شهر می‌رود زیرا شورای شهر و شهرداری نزدیک‌ترین سازمان‌ها و نهادها به خانوارهای شهری هستند.

وی گفت: مدیریت شهری اعم از شهرداری و شورای شهر وظایف خطیری دارند که در عرض هم قرار دارند نه در طول هم. یعنی این گونه نیست که اول باید این را حل کنیم تا به سراغ دومی برویم. اما اگر بخواهیم یکی را به عنوان مشت نمونه خروار بگویم، به نظرم کمک به بهبود و ارتقای سطح درآمدهای پایدار شهرداری، مهمترین وظیفه شورای شهر در شورای آینده است. چون وقتی شهرداری درآمد مناسبی و مکفی داشته باشد به همان اندازه می‌تواند خدمات بیشتر و بهتری به شهروندان بدهد. در این مسیر هم لازم است با تقویت کمیسیون مربوطه در شورا و با عضویت کارشناسان و اساتید دانشگاهی مربوطه و یا ارتقای اداره سرمایه گذاری به معاونت در شهرداری به افزایش درآمدهای پایدار شهرداری کمک کرد.

این نامزد اصولگرای شورای شهر گرگان با اشاره به بعد نظارتی شورای شهر گفت: شورای شهر از بعد نظارتی مهمترین ناظر عالی شهرداری به شمار می‌آید که توسط شهروندان انتخاب شده‌اند. ثانیا، شهردار توسط اعضای شورای شهر انتخاب می‌شود. همین فرایند یعنی نظارت و امکان اصلاح نظارت در هر چهار سال یک بار فراهم است. از سوی دیگر، توجه داشته باشیم که اعضای شورای شهر روزانه با اقشار مختلف مردم بدون واسطه در ارتباط و گفت‌وگو هستند. بنابراین از طریق آن‌ها می‌توانند در جریان کیفیت خدمات‌رسانی شهرداری قرار بگیرند که اگر از شهرداری انتقاد و گلایه‌ای داشته باشند، شورا وارد عمل شود. طبیعتا رسانه‌های محلی هم به ایجاد نظارت فراگیر شورای شهر بر شهرداری کمک جدی هستند. یعنی می‌خواهم بگویم اعضای شورای شهر علی‌الاصول به دنبال تعامل سازنده با شهردار و مجموعه شهرداری هستند برای این که کیفیت و کمیت خدمات شهرداری بهتر شود. اما شهردار به عنوان منتخب شورا، علی‌الاجبار برای پیشبرد امور شهری با شورا تعامل سازنده داشته باشد.

وی درباره نگاه‌های غیرکارشناسی و سیاسی که گاهی اوقات در برخی شوراها دیده می‌شود، اظهار داشت: واقعیت امر این است که بنده در حوزه مدیریت شهری چندان به خط کشی‌های سیاسی قائل نیستم. چون اعتقاد جدی دارم که هرکسی با هر گرایشی برای مردمی که او را به نمایندگی شورای شهر انتخاب کرده‌اند، باید کار کند و زحمت بکشد. یعنی این تکلیف هم حجت شرعی، عقلی، عرفی و غیره دارد. اما به این مسئله هم معتقدم که، آن نماینده‌‌ شورای شهر، انقلابی است که فراموش نکند چشم یک شهر به قدم و قلم و کلام اوست.

نامزد اصولگرای شورای شهر مشهد: فقدان نقشه جامع شهری در سیاست‌گذاری‌های شهری مشهود است + فیلمنامزد شورای ائتلاف در شورای شهر رشت:‌ ‌به گردشگری شهری در شورای شهر بی‌توجهی شدنامزد اصولگرای شورای شهر مشهد: 5000 میلیارد تومان بودجه مشکل حاشیه شهر مشهد را برطرف می‌کند + فیلم

بصیرنیا خاطرنشان کرد: فرد انقلابی، نباید برای دنیای عده‌ای سودجو، آخرت خود را تباه کند. بلکه باید برای آخرت خود، دنیای برخی از موکلان خود را آباد کند. از همین منظر است که می‌بینیم در پنج دوره‌ گذشته‌ی شورای شهر، عده‌ای در پوشش انواع حزب‌ها و گرایش‌های سیاسی وارد شورا شده اما متاسفانه شهر را به ثمن بخس فروخته‌اند که آنچه باقی مانده شهری با ده‌ها مشکل است که اگر اعضای هر دوره از شورای شهر، دست به دست هم می‌دادند و قدم‌های محکم برمی‌داشتند الان حال و روز شهر این نبود. البته نمی‌گویم همه دوره‌ها بد بوده‌اند میگویم گروهی از اعضای شورای هر در هر دوره، نه خود کار کردند و نه اجازه دادند امور جلو برود. انقلابی بودن به کار کردن و ادای تکلیف است نه چپ و راست بودن.

وی بهبود و ارتقای سیستم و سامانه نظارتی مدیریت شهری را عامل مهمی برای جلوگیری از وقوع فساد در شوراها و شهرداری دانست و گفت: این نظارت باید هم شامل شهردار و مدیران  و کارکنان شهرداری بشود و هم این‌که شامل اعضای شورای شهر. هم‌چنین لازم است زیرساخت‌های آن باید برای مردم فراهم شود که به بهترین وجه ممکن از تمامی امور و فعالیت‌ها در شهرداری و شورای شهر مطلع باشند. با توجه به مطالعه و پایشی که طی سنوات اخیر با برخی از دوستان دانشگاهی داشتیم به این نتیجه رسیدیم که عمده‌ترین دلیل بروز فساد به‌ویژه در جایی مثل شورای شهر، این است که خود اعضای شورا در یک شبکه‌ نظارت‌پذیر قرار ندارند. طبیعتا این نظارت‌ناپذیری شوراها، رانت اطلاعاتی، رشوه‌خواری، وغیره انواع فسادهای دیگر را به همراه دارد که تاکنون داشته است. جواب فقط همین است: شفافیت مستمر و پایدار.

این نامزد شورای ائتلاف در انتخابات شورای شهر گرگان درباره عدم شناخت اعضای شورای شهر از قوانین را عامل اصلی تضعیف جایگاه شوراها در منظر مردم عنوان و اضافه کرد: در برخی موارد نیز شاهد هستیم که مسئولان نیز از اقدامات و قوانین شورا با خبر نیستند که این موضوع موجب می‌شود اتفاقات ناخوشایندی را شاهد باشیم. افرادی که می‌خواهند وارد شوراهای شهر شوند باید طرز تفکرشان در شورا درک شود زیرا اگر اعضای شورای شهر قوی باشند توانمندی این را دارند که شهردار قوی انتخاب کنند اما اگر آنها دچار بهم‌ریختگی باشند مجبور خواهند شد که سال به سال شهردار عوض کنند که این موضوع باعث می‌شود به اهداف خود نرسند. بنابراین اگر قرار است در دوره ششم، شورای قوی داشته باشیم ابتدا لازم است که کاندیداها از همین الان به مجموعه قوانین شهری، روحیه گفت‌وگو و کار تیمی آشنا و مسلط باشند و در گام بعدی، مردم به کسانی رای بدهند که به معنای اخص کلمه نامزد اصلح باشند.

وی درباره وعده‌های انتخاباتی که یک عضو شورا می‌تواند به مردم بدهد، گفت: اولین و اصلی‌ترین شرط برای نامزدهای انتخابات شورای شهر این است که وعده‌های غیرقابل تحقق ارائه ندهند. اصل مهم دیگر این است که کاندیداها توجه داشته باشند قول، وعده و شعارهای آن‌ها در چارچوب قانون و البته توانایی شما باشد. رعایت همین اصل ساده اما مهم این خواهد بود که مردم از انتخاب کردن و پای نظام ایستادن ناامید نمی‌شوند و این انگیزه و امید را خواهند داشت که رای و نظر آن‌ها هم‌چنان مورد احترام است. خوب است این را هم بگویم که اگر وعده‌های کاندیداها در حطیه وظایفشان باشد، قطعا پس از تشکیل شورا توقعات مردم نیز در همان حیطه خواهد بود و فشار بر روی اعضای شورا نیز کاهش پیدا می‌کند.

بصیرنیا در ادامه به ظرفیت گردشگری شهر گرگان به عنوان یک بخش مغفول مانده اشاره کرد و افزود: عمده‌ برنامه‌های من در حوزه گردشگری خواهد بود. اول این‌که پروژه‌های در حال احداث شهر گرگان مثل بازار هفت موزه، شهربازی، پیاده راه خیابان خمینی، خیابان غذای گذر پاسرو  و غیره را به طور جدی پیگیری خواهم کرد. در ادامه پیگیری خواهم کرد تا جنگل رنگو به عنوان تفرجگاه جدید و رسمی شهر گرگان سر و سامان پیدا کند. ایجاد زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری، برنامه دیگر من است. این برنامه از طریق جذب سرمایه بخش خصوصی به ویژه با ایجاد مال‌ها، مراکز و ماکروپروژه‌های سرمایه‌گذاری ایجاد خواهد شد. هم‌چنین با راه‌اندازی صندوق سرمایه‌گذاری شهر گرگان به هدایت و تجمیع سرمایه‌های خرد و سرگردان یاری رساند. کاهش عوارض ناشی از سرمایه‌گذاری جزو دیگر برنامه‌هایی است که جهت تشویق سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی انجام خواهد شد.

انتهای پیام/582/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نامزد شورای ائتلاف شورای شهر گرگان اعضای شورای شهر سرمایه گذاری شورای شهر مدیریت شهری اعضای شورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۴۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!

شهردار کرمانشاه گفت: به دلیل عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ و اصلاحیه بودجه ۱۴۰۲ در شورای کرمانشاه، امور شهری بلاتکلیف مانده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، نادر نوروزی امروز در حاشیه نشست با اعضای شورای شهر در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بودجه شهرداری کرمانشاه در سال گذشته 4550 میلیارد تومان بوده است، اظهار داشت: این بودجه در شورای شهر مصوب شد و همانند سایر شهرها کل بودجه محقق نخواهد شد.

وی با بیان اینکه بخشی از بودجه به صورت نقدی و غیرنقدی محقق شد، عنوان کرد: این بودجه برای فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی، خدمات شهری و امور داخلی شهرداری مصرف شده است.

نوروزی با اشاره به اینکه در سال گذشته 130 هزار تن و در سال 1401 حدود 150 هزار تن آسفالت در شهر کرمانشاه اجرا شده است، گفت: برنامه آسفالت کرمانشاه پنج ساله تنظیم شده که هر سال 20 درصد اجرا شود و بیش از 2000 کوچه و 300 خیابان اصلی روکش آسفالت و لکه‌گیری انجام شده است.

وی بیان کرد: برخلاف ادعای برخی از اعضای شورای شهر اعتبار پروژه‌های عمرانی به طور کامل هزینه شده و درخواست افزایش آن را داریم اما بودجه عمرانی با دریافت از سرفصل‌های دیگر افزایش یافته است و این ادعاها ناشی از عدم آگاهی یا داشتن اطلاعات اشتباه است.

بودجه فرهنگی کرمانشاه یک درصد کل بودجه است!

وی افزود: در زمینه برنامه‌های فرهنگی تمام بودجه مصرف نشده و بودجه تعریف شده 22 میلیارد تومان بوده که 13 میلیارد تومان هزینه شده و با توجه به تردد زائران اربعین و شهر خلاق و مراسم مختلف جشنواره‌های مختلفی در سال گذشته اجرا شد.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه برنامه‌های فرهنگی گسترده‌تری برای امسال در نظر گرفته شده و درخواست ما افزایش بودجه فرهنگی است، عنوان کرد: بودجه فرهنگی باید پنج درصد بودجه کل باشد در حالی که بودجه پیشنهادی برای امسال 6800  میلیارد تومان بوده و شورای اسلامی شهر آن را به 6300 میلیارد تومان تقلیل داده است.

وی با بیان اینکه بودجه فرهنگی شهر کرمانشاه بسیار محدود است، گفت: بودجه فرهنگی شهر اصفهان و همدان پنج درصد کل بودجه است و این میزان برای کرمانشاه کمتر از یک درصد است و این در حالی است که به ما ایراد گرفته می‌شود چرا به این میزان هزینه شده است.

شهردار کرمانشاه افزود: بودجه فرهنگی باید نسبت به سرانه یک میلیون نفر جمعیت باشد و بودجه تعریف شده از سوی شورای شهر به این منظور 24 میلیارد تومان است و این در حالی است که برای انجام کار اساسی در حوزه فرهنگی به 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

نوروزی با اشاره به اینکه لایحه بودجه در دی ماه و در موقعیت مقرر به شورا ارائه شده، اما در مهلت مقرر توسط شورا تصویب نشده است، گفت: براساس قانون شهردار در چنین مواردی می‌تواند از استاندار درخواست کند و من نامه را تقدیم استاندار کردم و به فرماندار ارجاع دادند و فرماندار در هفتم اسفند سال گذشته جلسه فوق‌العاده برگزار کردند و کلیات بودجه 1403 مصوب شد.

وی افزود: ریاست شورا مصوبه کلیات بودجه را تا 28 اسفند ماه به فرمانداری ارسال نکرد و سپس رئیس شورا 10 روز بعد از تصویب اولیه رأی‌گیری دیگری انجام داده و دو دوازدهم بودجه را به تصویب رسانده است. بنابراین دو مصوبه برای بودجه وجود داشته که مورد دوم غیرقانونی بوده و در هیئت تطبیق فرمانداری به این مصوبه ایراد گرفته و غیرقانونی دانسته شده اما به جهت ضرورت و پیشبرد امور شهری رد نشده و درعین حال تخلف آن در هیئت حل اختلاف رسیدگی می‌شود.

شهردار کرمانشاه افزود: از دی ماه تاکنون هنوز وضعیت بودجه مشخص نشده و تمام پیمانکاری‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه زیباسازی و عمرانی و برگزاری انتخابات و مراسمات پایان سال با مشکلاتی مواجه است و همچنین برای خرید قیر برای آسفالت سال جدید منتظر ابلاغ بودجه هستیم.

نوروزی با بیان اینکه خدمات شهری دو منطقه از کرمانشاه شامل منطقه پنج و هفت با 3000 هکتار به بخش خصوصی واگذار می‌کنیم که نیرویی استخدام نشود عنوان کرد: ماشین‌آلات شهرداری نیز فرسوده هستند و برای همه این موارد یا هر گونه امور مالی در شهرداری نیازمند کد بودجه هستیم و تا بودجه نهایی نشود نمی‌توان از کد بودجه استفاده کرد و همه مناقصه‌ها به تأخیر می‌افتد.

فرمانداری و استانداری به موضوع عدم تصویب لایجه بودجه ورود کنند

وی گفت: مکاتباتی با رئیس شورای شهر و فرماندار انجام شده و استاندار ابلاغ کردند که وضعیت بودجه حداکثر تا 15 اردیبهشت ماه تعیین تکلیف شود و من امروز برای این موضوع در جلسه شورای شهر شرکت کردم. براساس قانون طرح دوفوریتی با حضور شهردار باید به رأی گذاشته شود و چنانچه رأی بیاورد بلافاصله باید در صحن مطرح شود و از ریاست شورا درخواست کردم اما نپذیرفتند و طرح بلاتکلیف باقی ماند و این در حالی است که ما با شورا مشکلی نداریم و در کمیسیون‌ها شرکت کرده‌ایم.

نوروزی در رابطه با ابهامات ایجاد شده در زمینه هزینه‌های شهرداری گفت: ریاست شورای شهر بودجه غیرنقدی را محاسبه نکرده و تحقق بودجه حدود 70 درصد است در حالی که رئیس شورا 50 درصد را عنوان می‌کند.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه به کل بودجه و حتی از تحقق نیز هیچ رقمی اضافه نشده و حتی کمتر از کل بودجه هزینه شده است افزود: سازمان فرهنگی درآمدی ندارد که محقق شود و باید از محل درآمد مناطق برای آن هزینه شود و این نشان می‌دهد بودجه گلوبال است و براساس ردیف‌هایی که شورا اجازه می‌دهد می‌توانیم مصرف کنیم و ما نیز همین کار را انجام دادیم.

استنکاف رئیس شورای شهر از رأی‌گیری اصلاحیه لایحه بودجه

شهردار کرمانشاه با اشاره به اینکه عدم طرح لایحه بودجه از سوی رئیس شورا استنکاف است زیرا من درخواست لایحه دوفوریتی را داشتم گفت: رئیس شورا اصرار دارد لایحه دوفوریتی اصلاحیه بودجه را به کمیسیون ارجاع دهد در حالی که این خلاف قانون است و زمانی که لایحه دوفوریتی رأی بیاورد بلافاصله باید در جلسه به رأی گذاشته شود. در این مرحله مراجع بالاتر باید رسیدگی کنند زیرا دو لایحه دو فوریتی اصلاحیه بودجه 1402 و لایحه بودجه 1403 بلاتکلیف مانده است و این در حالی است که لایحه 1403 باید تا 30 بهمن ماه مصوب می‌شد که ادعا کردند کلیات آن مصوب شده و به ما ابلاغ نشد و بعد هم گفتند دو دوازدهم آن مصوب شده است.

وی با اشاره به اینکه بازی کردن با الفاظ و مانع تراشی کردن مانع حقیقت نمی‌شود گفت: مدعی نیستیم اقدامات انجام شده در شهر کرمانشاه بدون ایراد بوده و کسی که چنین ادعایی داشته باشد اصلاح پذیر نیست.

شهردار کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام شده در 26 شهرک حاشیه‌ای شهر کرمانشاه افزود: ایجاد تقاطع همسطح در هشت ماه و ساخت معابر کمربندی شهر از جمله اقدامات عمرانی انجام شده است و اکنون نیز در حال فعالیت روی پل قره‌سو هستیم که گره ترافیکی جنوب به شمال شهر رفع شود و 50 درصد پیشرفت دارد. قطار شهری که 10 سال متوقف بوده اکنون 1000 میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده و با شتاب پیش خواهد رفت.

ورشکستگی شهرداری کرمانشاه صحت ندارد

وی عنوان کرد: دارایی‌های شهرداری چندین برابر بدهی‌های آن است و طلبی که رئیس شورا عنوان می‌کنند مربوط به بانک ملت است که البته ما خود را بدهکار نمی‌دانیم و طرح دعوا شده و بیش از 2000 میلیارد تومان طلب بانک ملت در تعهدات دولت است. به بدهکاری شهرداری کرمانشاه به بانک ملت در 20 سال گذشته رسیدگی نشده و با سود بدهی به بیش از 2000 میلیارد تومان رسیده اما ما این رقم را جزو تعهدات کرمانشاه نمی‌دانیم. در دو سال گذشته نه تنها  از بانک تسهیلاتی دریافت نکرده‌ایم بلکه بدهی گذشته از جمله بدهی 220 میلیارد تومانی به بانک شهر نیز تسویه شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین پاسخگوی مکاتبات شورا درباره جذب نیروی غیرقانونی باشد
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • برگزاری بیست و دومین اجلاس رسمی شورای اسلامی استان خراسان رضوی
  • تذکر رئیس شورا به برخی بانک‌ها
  • ضرب‌وشتم دستفروشان‌گرگانی ادامه دارد/ ماموران سدمعبر نیازمند دوره‌های کنترل خشم
  • رای اعضای شورای شهر به استیضاح شهردار ارومیه
  • امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!
  • نشست جبهه مردمی ایران قوی با نامزد‌های دور دوم انتخابات برگزار شد
  • اعضای شورا تقوا و تعهد را سرلوحه کارهای خود قرار دهند