Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر معظم انقلاب اسلامی با بیان اینکه قهر کردن با صندوق رای مشکلی را حل نمی‌کند،فرمودند: گلایه ها را قبول دارم، اما شرکت نکردن، بخاطر این گلایه را قبول ندارم.

قدس آنلاین: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در آستانه برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، عصر امروز(چهارشنبه) به صورت پخش زنده تلویزیونی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهم فرمایشات ایشان به شرح زیر است:

-دهه مبارک کرامت و میلاد امام رضا را به همه ملت ایران و مشتاقان آن بزرگوار تبریک عرض می‌کنم. امیدواریم به برکت دعا و شفاعت این بزرگوار رحمت و لطفش را به ملت ایران افزون کند و برکات مجاورت مردم ایران با این حرم مطهر افزایش پیدا کند.

- جمهوریت در نظام اسلامی، با مشارکت مردم محقق می‌شود

-قطعا سرنوشت کشور در برهه زمانی در همه زمینه ها از جمله اقتصاد و امنیت و سلامت وابسته به عملی است که شما مردم ایران روز جمعه انجام خواهید داد. یعنی شما با رای خود، سرنوشت کشور را رقم می زنید.

-کار مردم اصل مشارکت و نوع مشارکت و انتخاب خواهد بود. امیدواریم بتوانیم به بهترین وجه در این عرصه حاضر شویم.

- همه مراکز قدرت شیطانی در دنیا که با جمهوری اسلامی مخالفت می‌کنند با انتخابات هم مخالفت می کنند. در همه انتخابات‌ها، ابزارهای سیاسی و رسانه ای شان در صدد تخریب ذهنی مردم علیه انتخابات است، تا نگذارند شکوه و شوکت انتخابات، خودش را نشان دهد.

- در طول این سال ها، انتخابات سر وقت انجام شده و یک روز عقب نیفتاده است.

- در هیچ نقطه ای از عالم نمی‌توانید کشوری را پیدا کنید که انتخابات آن آنقدر در معرض مواجه دشمنان باشد.

- در انتخابات روز جمعه، رسانه های آمریکا، انگلیس و مزدوران آنها خودشان را می‌کُشند برای آنکه بتوانند انتخابات ما را زیر سوال ببرند و حضور مردم را کمرنگ کنند و به نحوی آن را مورد اتهام قرار بدهند.

- هدف آنها این است که انتخابات به صورت مطلب، انجام نگیرد و مردم از نظام فاصله بگیرند. البته مردم به حرف آنها گوش نکردند. گروه‌های خاصی، حرف همان ها را تکرار می کنند، به آنها کاری نداریم اما، مردم نشان دادند عکس دشمن اقدام کردند. در این انتخابات هم حضور پیدا خواهند کرد.

- دشمنان دین و ایران با انتخابات شما مردم ایران مخالف هستند. همه کسانی که دنبال عمل صالح هستند، بدانند که حضور در انتخابات یک عمل صالح است.

- انتخابات، نشان دهنده حضور مردم در صحنه است. یعنی نظام جمهوری اسلامی پشتوانه مردمی دارد. هیچ ابزار قدرتی به اندازه حضور مردم قدرت افزا نیست. ابزارهای نظامی و سیاسی و اقتصادی، قدرت افزا هستند، اما هیچکدام به اندازه حضور مردم نیست.

- کسانی که در روزنامه ها و فضای مجازی سفسطه گویی های گوناگون می کنند تا مردم را دلسرد کنند در واقع دنبال تضعیف نظام هستند و دشمنان خارجی هم دنبال همین هستند و می دانند اگر حضور مردم ضعیف و کشور ضعیف شود،  می‌توانند کشور را دچار تروریسم و ناامنی کنند و جولانگاه تروریست‌ها قرار دهند.

- اگر ما کاهش حضور مردم را داشته باشیم، از آن طرف افزایش فشار دشمن را خواهیم داشت.

- این رئیس جمهوری که روز جمعه انتخاب خواهد شد، اگر با رای بالا انتخاب شود، پشتیبانی محکمی خواهد داشت و کارهای بزرگی می‌تواند انجام دهد.

- کشور توانایی و فرصت های زیادی دارد. استفاده از این فرصت ها نیاز به انسان های فعال و «خسته نشو» دارد. اگر حضور مردم دارای نصاب مطلوبی باشد، موجب می شود که رئیس جمهور بتواند از این ظرفیت ها درست استفاده کند.

- خوشبختانه در طول این سال‌ها همیشه انتخابات ما سالم بود. ممکن است در گوشه ای اختلالی باشد، اما در مجموع سالم بوده است. در طول این ده‌ها سال، روسای جمهوری که سرکار آمدند، سلایق مختلفی داشتند و این نشان دهنده این است که انتخابات سالم برگزار شده  است و تابع یک فکر سیاسی نبود است.

- انتخابات رقابتی است و مناظره ها را هم دیدید. درباره مناظره ها بعدا سخن می گویم. در این مناظره ها، نامزدها نشان دادند که رقابتی، حرکت می کنند.

- برخی کشورها فرق صندوق رای و صندوق میوه را نمی‌دانند و به انتخابات ما می گویند دموکراتیک نیست.

- آنهایی که در شرکت در انتخابات احساس تردید می‌کنند، قشرهای محروم جامعه هستند و توقعات بجایی هم دارند که چرا محقق نشده است.

- دست و دل آنها به انتخابات نمی رود. گلایه آنان به جا است و باید رسیدگی می‌شد و دولت آینده باید در صدر برنامه خود رسیدگی به این قشرها را انجام دهد. اما قهر کردن با صندوق رای مشکلی را حل نمی‌کند. گلایه ها را قبول دارم، اما شرکت نکردن بخاطر این گلایه را قبول ندارم.

- جوانان همیشه پیشرو هستند و انتظارمان از آنها این است که حرکت مردم به سمت انتخابات را تقویت کنند.  

- برخی با تحلیل های غلط می‌خواهند مردم را ناامید کنند. از دشمن انتظاری نیست اما در داخل برخی با بدبینی و تحلیل های ضعیف حرف‌هایی می‌زنند که مردم را ناامید کنند. این غلط است و مطلقا یاس و ناامیدی موردی ندارد.

- ملت ما با اراده است و کشور قدرتمندی داریم. ما کشور قدرتمندی هستیم و توانایی زیادی داریم و این توانایی ها از چشم ما پویشیده نیست. هرکجا ملت ایران همت کرد، کارهای بزرگی کرد.  

- جوانان ما منتظر نماندند تا دست های بخیل خارجی به ما واکسن بدهند. مسئولان گفتند از فلان مرکز جهانی واکسن خریدند اما واکسن را نمی‌دهند. جوانان منتظر نماندند و شروع کردند به کار کردن، تا اعلام شد که واکسن داخلی تولید شد و جزو ۵، ۶ کشور دنیا شدیم که می‌تواند واکسن تولید کند. زیرساخت های خوبی هم دارند و می‌توانند ۵۰ تا ۶۰ میلیون واکسن تولید کنند.

- چند سال قبل ما برای رادیوداروهای خود به اورانیوم ۲۰ درصد نیاز پیدا کردیم و مدام خارجی‌ها وعده دادند، اما جوانان ما ظرف چند ماه ۲۰ درصد را ساختند. الان داد و بیداد می‌کنند که چرا ۲۰ درصد ساختید ولی جوانان ما ۶۰ درصد تولید کردند.

- ما نیاز به ابزارهای دفاعی داشتیم و به ما نمی‌فروختند اما جوانان ما بهتر و موثرترش را تولید کردند. این ملت را نمی توان مایوس کرد. آنهایی که تحلیل های بی مورد می‌کنند و یاس می‌آفرینند، کارشان غلط است.  

- به دست‌اندرکاران انتخابات ضمن خسته نباشید سفارش می‌کنم، تمهیدات لازم برای سلامت مردم در هنگام حضور پای صندوق ها را پیش‌بینی کنند زیرا شرکت مردم پای صندوق نباید به سلامت جامعه ضربه بزند.

- با اشاره به مشکل کمبود برگه های تعرفه رای: یکی از مشکلاتی که با آن مواجه شدیم این است که می گفتند تعرفه نیست. مسئولین این مشکل را برطرف کنند و نگذارند تعرفه نباشد و دیر برسد یا نرسد.

- شنیده شده آمادگی‌های لازم در تعداد زیادی از کشورهای خارجی به نحو مطلوب انجام نشده است. از وزارت خارجه و وزارت کشور می‌خواهم به جد رسیدگی کنند و نگذارند در کشورهای خارجی،  ایرانی‌هایی که مایلند در انتخابات شرکت کنند، نتوانند شرکت کنند.

- [مسئولین] با هر تخلفی نیز برخورد کنند

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رهبر معظم انقلاب انتخابات جوانان ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۵۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساعت کار نمایشگاه کتاب و پیشنهاد گذاشتن صندوق رأی

به گزارش قدس آنلاین  به نقل از ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، جلسه اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران  با مدیران سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور علی رمضانی، قائم‌مقام و سخنگو؛ سعید مجیدی، مدیر کمیته فعالیت‌های فرهنگی و حسین تیموری؛ مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران؛ علیرضا نادعلی شهرستانکی، عضو و نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران و همچنین نمایندگان دستگاه‌های مختلف مشارکت‌کننده در برگزاری نمایشگاه کتاب برگزار شد. 

مردم از چه ساعتی به نمایشگاه بیایند؟

در این جلسه علی رمضانی با بیان اینکه از دستگاه‌هایی که در برگزاری سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجموعه‌های دیگری که دل در گرو بزرگترین رویداد فرهنگی کشور دارند، کمک کردند تا این اتفاق در سطح کشور و بین‌الملل توانست خوش بدرخشد تشکر می‌کند گفت: سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با تمهید ویژه‌ای که در حوزه ساخت و بهره‌برداری مصلای امام خمینی(ره) صورت گرفته، برگزار می‌شود. بخش‌هایی از پیشرفت این مجموعه در ایام برگزاری نماز عید فطر قابل مشاهده بود. ساعت کاری این دوره از نمایشگاه همانند سال‌های گذشته از ۱۰ تا ۲۰ است و در روزهای پنج‌شنبه و جمعه به مدت یک ساعت تمدید می‌شود. روزهای برگزاری این دوره از نمایشگاه همزمان با دهه کرامت و ایام جشن و سرور در فضای کلی کشور همراه است.

قائم‌مقام سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به میهمان ویژه این دوره از نمایشگاه بیان کرد: میهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کشور هند است. جمهوری اسلامی ایران مذاکرات مربوط به میهمان ویژه را از دو تا سه سال قبل‌ انجام می‌دهد. با کشور هند از سال ۱۴۰۱ برای حضور در دوره سی‌وپنجم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت‌وگو شده بود. ایران هم در نمایشگاه کتاب آتی دهلی نو میهمان ویژه این کشور خواهد بود. کشورهای مختلفی برای حضور در بخش ناشران خارجی و بین‌المللی ثبت‌نام کرده‌اند.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران در ادامه درباره میزان استقبال ناشران از این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران توضیح داد و گفت: ثبت‌نام ناشران در حوزه داخلی و خارجی از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده بود. همچنین عملیات اجرایی نمایشگاه آغاز شده و نقشه جانمایی ناشران در مرحله نهایی‌سازی است. ناشران سراسر کشور استقبال بسیار خوبی برای حضور در نمایشگاه دارند و باید بیش از سال‌های گذشته برای حضور ناشران ظرفیت اختصاص دهیم. شبستان مصلای امام خمینی(ره) به عنوان بخش ناشران عمومی با بیشترین تقاضا روبه‌رو است و با افزایش تقاضای حدود ۷ هزار متری برای غرفه مواجه هستیم. تلاش می‌کنیم با اصلاح نقشه این مطالبه را پاسخ دهیم. فعالیت‌های فرهنگی در این دوره از نمایشگاه پیگیری مفصل‌تری شده و خواهد شد تا دستگاه‌های مختلف در ایام نمایشگاه به بازدیدکنندگان خدمات فرهنگی ارائه دهند. 

پررنگ شدن موضوع غزه و فلسطین در نمایشگاه کتاب

رمضانی با بیان اینکه پیرنگ جدی نمایشگاه امسال موضوع فلسطین و غزه خواهد بود، گفت: گروه‌های فلسطینی و گروه‌های داخلی فعال در حوزه فلسطین با مردم در مورد مسائل فلسطین و مقاومت صحبت و از این ظرفیت تبیینی استفاده می‌کنند. 

او نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را یک فعالیت و همگرایی جمعی دانست و گفت: این نمایشگاه الگوی مدیریت مشارکت در بین رویدادهای کشور است که برای برگزاری آن قریب به ۷۰ دستگاه دخیل هستند. بخش مجازی این دوره از نمایشگاه همچنان فعال است و مردم از سراسر کشور می‌توانند از نمایشگاه استفاده کنند.

قائم‌مقام و سخنگوی سی‌وپنچمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به شعار «بخوانیم و بسازیم» افزود: ساختن آینده و امید در شعار نمایشگاه در نظر گرفته شده و پایه آن آگاهی و خواندن است. این شعار تا پایان سال در تمام مجموعه فعالیت‌های کتابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  استفاده می‌شود. از شعار سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با عنوان «آینده خواندنی است» نیز در طول سال استفاده شد.  

رمضانی با بیان اینکه پیمانکاران در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مستقر هستند، گفت: مجموعه‌های مدیریت بحران، اورژانس، آتش‌نشانی، کمیته ایمنی و سلامت و... با بازدید زودهنگام از نمایشگاه می‌توانند تدارکات لازم را در نظر بگیرند. بیمه نمایشگاه و بیمه کلی در مورد افراد مانند سال گذشته انجام خواهد شد. 

او درخصوص حضور رسانه‌ها برای پوشش اخبار سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران توضیح داد و گفت: حجم بالایی از رسانه‌ها تقاضای حضور در این دوره از نمایشگاه را داشتند. رسانه‌های خارجی نیز در این دوره از طریق نمایشگاه و معاونت امور رسانه‌ای  و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر هستند. با توجه به اجتماع بسیار قابل توجه حضور مردم در نمایشگاه مجموعه پیشنهاد می‌شود فرمانداری و استانداری موضوع استقرار صندوق‌های رای را در دستور کار قرار دهند

علی رمضانی در پایان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را یک نمایشگاه خانوادگی عنوان کرد و گفت: این ویژگی برای نمایشگاه کتاب یک مزیت است و در دو سال گذشته تلاش شد در این حوزه فعالیت‌هایی داشته باشیم. همچنین در بخش کودک و نوجوان با بیشترین حجم مراجعه بازدیدکنندگان روبه‌رو خواهد بود. مجموع این ویژگی‌های نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یک مزیت است. برگزاری ۳۵ دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در بین نمایشگاه‌های دنیا ممتاز است و جزو چند نمایشگاه پر پیشینه و مستمری است که برگزار می‌شود. 

شهر آفتاب نتوانست مساحت مورد نیاز نمایشگاه کتاب را تأمین کند

علیرضا نادعلی، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران نیز در این نشست گفت: این جلسه به خاطر هماهنگی دستگاه‌هایی که در برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مشارکت دارند، برپا شده است. به خاطر میزان مساحتی که نمایشگاه کتاب تهران نیاز داشت، مجبور هستیم این دوره را نیز در مصلی برگزار کنیم و مجموعه شهرآفتاب آن میزان مساحت را که مورد نیاز نمایشگاه کتاب بود، نتوانست تامین کند. 

او در بخش دیگری از سخنان خود با درخواست از همه نهادهای همکار در برپایی نمایشگاه برای هماهنگی‌های حداکثری با همدیگر، اشاره کرد: موضوع نمایشگاه یک موضوع ملی است. به همین دلیل کمیته‌های نهادهای همکار و مشارکت‌کننده در نمایشگاه کتاب هرچه زودتر تشکیل بشود.

نادعلی ادامه داد: همه دستگاه‌ها نقایص و آسیب‌های کارهای خودشان را بررسی کنند تا نسبت به رفع آن اقدام شود. همگی ما باید تردد روان و راحتی مردم را در اولویت برنامه‌ها بگذاریم. از همه نهادها و دستگاه‌های همکار تقاضا دارم تا از مصلای امام خمینی(ره) بازدید حضوری داشته باشند تا جلسه بعدی برای تقسیم کار برگزار شود. 

در ادامه این جلسه، حاضران درباره تعیین زمان مشخص برای ورود و خروج کتاب‌ها، دوری از فعالیت‌های یکنواخت و روی آوردن به فعالیت‌های خلاقیت‌محور، هماهنگی محتوای تبلیغات داخل نمایشگاه، هماهنگی برای کنترل حجم عبور و مرور در ایام برگزاری نمایشگاه، نظارت بر غرفه‌های بهداشتی و غذایی نمایشگاه، تاکید بر بیمه بازدیدکنندگان و مجریان برگزاری نمایشگاه، آمادگی سازمان زیباسازی شهر تهران برای اکران تبلیغات محیطی نمایشگاه، هماهنگی شرکت‌های خدمات حمل و نقل عمومی برای ارائه خدمات به بازدیدکنندگان، تقویت مشارکت استادان و دانشجویان برای حضور در نمایشگاه، ارائه خدمات کمی و کیفی از سوی سازمان تاکسیرانی به بازدیدکنندگان نمایشگاه، خدمات‌رسانی بهتر به مردم در نمایشگاه با تقویت خطوط منتهی به مصلی، خدمات‌رسانی بهتر از سوی شرکت واحد به معلولان و جانبازان، آمادگی شرکت ملی پست برای ارائه خدمات به بازدیدکنندگان حضوری و مجازی، الزام غرفه‌داران به نصب خاموش‌کننده در محل غرفه، پررنگ شدن فعالیت‌های فرهنگی در نمایشگاه با توجه به مناسبت‌های پیش رو و شعار نمایشگاه، برگزاری برنامه‌های مشترک بین ایران و هند با توجه به زبان و فرهنگ مشترک، تدارک برنامه‌های متنوع در حوزه کودک و نوجوان و... بحث و گفت‌وگو کردند.  

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلای امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • مخبر: دستگاه‌های ذیربط مراقبت کنند تا اخلال و مشکلی در برگزاری کنکور رخ ندهد
  • مخبر: دستگاههای ذیربط مراقبت کنند تا اخلال و مشکلی در برگزاری کنکور سراسری رخ ندهد
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • فردا؛ احتمال افزایش شاخص کل بیشتر از کاهش
  • تداوم رشد اقتصادی و کاهش تورم در سال ۲۰۲۴ (+اینفوگرافی)
  • ساعت کار نمایشگاه کتاب و پیشنهاد گذاشتن صندوق رأی
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • سیل و سرما مانع عدم حضور مردم در پای صندوق های انتخابات نشد/مدیران برای رضایتمندی مردم آستین همت بالا بزنند