Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@01:42:36 GMT

زردچوبه در بهبود سلامت را بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۵۷۸۱۴

زردچوبه در بهبود سلامت را بشناسید

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از دیلی اکسپرس، ماده فعال زردچوبه موسوم به کورکومین، تا حد زیادی مسئول فواید آن برای سلامت است.

گیاه زردچوبه یکی از مواد مغذی برتر در جهان است که به صورت پودر، عصاره یا قرص در دسترس است.

به گفته متخصصان تغذیه، از نظر سلامت، فواید آن در همه موارد از کمک به پیشگیری از لخته شدن خون و افسردگی گرفته تا مبارزه با التهاب، تقویت سلامت پوست، تنظیم کلسترول و موارد دیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لخته شدن خون

ادعا می‌شود مصرف منظم زردچوبه به محافظت در برابر لخته شدن خون کمک می‌کند. مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان داد که زردچوبه خطر تجمع پلاکت را کاهش می‌دهد.

دیابت

بیماران دیابتی می‌توانند از افزودن زردچوبه بیشتر به رژیم غذایی خود بهره ببرند. این ادویه به محافظت در برابر افزایش قند خون که منجر به آسیب به اعصاب می‌شود، کمک می‌کند.

سلامت پوست

این ادویه یک ضد التهاب و آنتی اکسیدان طبیعی است که آن را به یک درمان ایده آل برای برخی از بیماری‌های پوستی تبدیل می‌کند. علائم پسوریازیس و اگزما می‌تواند بواسطه التهاب تشدید شود.

دانشمندان همچنین ادعا کرده اند که زردچوبه می‌تواند "درخشش و درخشندگی" پوست را بهبود بخشد. سعی کنید از ماسک صورت مبتنی بر زردچوبه استفاده کنید تا به فواید بیشتر از آن دست یابید.

کلسترول بالا

برخی افراد می‌توانند با خوردن زردچوبه بیشتر از کلسترول بالا جلوگیری کنند. این ادویه به تنظیم کلسترول و رهایی از کلسترول بد کمک می‌کند.

تسکین دهنده درد

حتی ادعا شده است که زردچوبه یک مسکن طبیعی درد، به روشی مشابه پاراستامول، است. بیماران مبتلا به آرتروز پس از افزودن مقدار بیشتری زردچوبه به رژیم غذایی شأن، شاهد کاهش علائم بیماری شأن بوده اند.

کد خبر 5236824

منبع: مهر

کلیدواژه: دیابت پوست کلسترول ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا انتخابات 1400 اهدای خون واکسیناسیون سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کووایران برکت دیابت خواب هلال احمر جمهوری اسلامی ایران طرح تحول سلامت ستاد ملی مقابله با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۷۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

عباس عبادی افزود: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران هایی مانند کرونا و غیره در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسئولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش های مراقبت های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می کند. البته چون تعداد بیماران بخش های عمومی نسبت به بخش های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی ها صورت می گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟
  • سلامت زیر بنا و اساس جامعه است
  • روزی ۸ عدد از این میوه گران بخورید!
  • نکاتی که باید در مورد کلسترول بدانید/ اینفوگرافیک
  • ادعا و هشداری تازه؛ التهابات در بازار ارز بیشتر خواهد شد؟
  • این شکلات سطح کلسترول بد را افزایش می‌دهد | چه نوع شکلاتی انتخاب کنیم؟
  • ضرورت مصرف مکمل‌ها در زمان‌های مشخص برای بهبود جذب آن‌