Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، ششمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد همزمان با سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود. به باور برخی کارشناسان قرار گرفتن این انتخابات در سایه انتخابات ریاست جمهوری در یکی دو دوره قبل سبب شده مردم توجه کافی به انتخابات شورا‌ها نداشته باشند، هرچند بسیاری از لیست‌ها با الصاق خود به نامزد‌های ریاست جمهوری تلاش می‌کنند مدعی داشتن یک جهت فکری با این افراد شوند، اما باید پذیرفت به هر حال در انتخابات شورا‌ها به خصوص در شهر‌های بزرگ، شناخت افراد صالح و قابل اعتماد به دلیل تعدد نامزد‌ها و فهرست‌ها برای بسیاری از مردم مشکل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال آنکه این انتخابات با منتج شدن به انتخاب شهرداران، دست کم چهار سال آینده هر شهر را متحول می‌کند.


راه حل انتخاب بین لیست‌های انتخاباتی شورای شهر کارنامه و برنامه افراد است

حسین مطیع عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: معتقدم راه حل انتخاب بین لیست‌ها کارنامه و برنامه است، زمانی که صحبت از کارنامه کاندیدا‌ها می‌شود باید تیمی قوی مدنظر قرار بگیرد که جامع، شامل، متخصص و کارشناس باشد و نیاز‌های شهر را به صورت همه جانبه پوشش دهد و در مرحله بعد بر روی مسائل نظارت و مدیریت داشته باشد.
او افزود: به طور مشخص هشت بند از اصول قانون اساسی به شورای شهر اشاره دارد که نشان دهنده اهمیت شورای شهر به لحاظ جایگاه قانونی در ایران است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: باید شورای شهری شهرشناس و آشنا به مسائل خرد و کلان روی کار بیاید تا بتواند به صورت کارشناسی شهر را اصلاح و احیا کند و ارتقا دهد.
مطیع با بیان اینکه با وجود فهرست‌های متعدد انتخاب صحیح افراد به سختی صورت می‌گیرد ادامه داد: متاسفانه برای انتخاب، لیست‌ها و افراد مختلفی تبلیغ می‌شوند که رای دهندگان را با سلیقه‌های مختلف روبه رو می‌کند، اما لیست‌ها، خط و خطوط، اصول کلیات، برنامه‌ها، اقدامات و برنامه‌های افراد می‌تواند در انتخاب به مردم کمک کند.

نتیجه مستقیم انتخاب شورا‌ها بر معرفی شهردار و آینده شهر
او بیان کرد: با انتخاب شورای شهر آینده اولین اقدام انتخاب شهردار و سپس انتخاب معاونان شهردار و شهرداران مناطق است که کار مهمی است. طبیعی است که با انتخاب شهردار خوب از بسیاری ظرفیت‌های شهر استفاده می‌شود و در مرحله دوم شهردار باید بداند تحت نظر است و مرتب رصد می‌شود.
این استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که شورای شهر آینده باید چه اقداماتی برای بهبود مدیریت شهری انجام دهد؟ خاطرنشان کرد: احیا، ابداع و ارتقای کیفیت‌ها از اقدامات مدیریت شهری آینده است که اگر در دستورکار قرار بگیرد به نفع شهر و شهروندان خواهد بود.


خدمتگزاری به جای قدرت طلبی، ویژگی نامزد اصلح شورا‌ها

بیژن شمس عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور اصفهان درباره خصوصیات نامزد‌های مناسب حضور در شورای شهر به خبرنگار ما گفت: مردم باید فهرستی را پیدا و انتخاب کنند که داعیه خدمتگزاری داشته باشند و این در کارنامه آن‌ها وجود داشته و قابل دفاع باشد.
او ادامه داد: به نظر می‌رسد برای انتخاب صحیح در میان انبوه نامزد‌ها در شوراها، باید به سراغ افرادی رفت که با نگاه کسب قدرت نیامده باشند و سابقه حزبی و گروهی نداشته باشند، چون در غیر این صورت منافع جناحی خود را بر منافع مردم ترجیح می‌دهند.
این استاد دانشگاه توانمندی برای خدمت را ویژگی ضروری نامزد‌های شورا‌ها دانست و گفت: باور به خدمت رسانی، عدالت محوری و مبارزه با فساد اجتماعی، اداری و شخصی نکاتی است که فرد را برای رای دادن قابل اعتماد می‌کند و در این بین حتما باید از افراد امین مشورت گرفت.


گزارش از فائزه صفری
انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات شوراها انتخابات 1400 شورای شهر نامزد ها شورا ها لیست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۸۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد

        به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی روز پنج‌شنبه در حاشیه بازدید از محل برگزاری مناظرات انتخاباتی در محل صدا و سیمای خراسان رضوی گفت: برگزاری مناظرات انتخاباتی در دور نخست، نقش مهمی در شناخت نامزدها داشت و این رویکرد برای دور دوم نیز انجام خواهد گرفت.   محمدکمال سروری‌ها افزود:برگزاری این مناظرات فرصتی مناسب برای نامزدها است تا با هزینه کمتر، برنامه ها و افکار خود را بهتر بیان کنند و از سوی دیگر برای مردم نیز فرصتی مغتنم است تا با صرف زمان اندک، با نامزدها آشنایی بیشتری پیدا کنند.   مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی با بیان اینکه نامزدها باید اولویت های اول مردم را شناسایی و راه کارهای آن را ارائه کنند گفت: مناظرات انتخاباتی در رسانه های رسمی استان در حال ضبط است و در موعد مقرر انتشار خواهد یافت. وی عنوان کرد: مردم ایران، لیاقت قوی ترین و شایسته ترین منتخبان برای نمایندگی در مجلس شورای اسلامی هستند، از این رو باید انسانی کارآمد و کاربلند راهی مجلس شورای اسلامی شود.   سروری ها افزود: نامزدها باید اولویت های اول مردم را شناسایی و راه کارهای آن را با تلاش پیگیری کنند.   مسوول دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در خراسان رضوی گفت: در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی هزار و ۲۰۰ شعبه اخذ رای برای حوزه مشهد و کلات پیش بینی شده است که نسبت به انتخابات مرحله نخست ۶۱۲ شعبه کاهش یافته است.   در دور نخست انتخابات مجلس، تکلیف ۱۷ نفر از ۱۸ نماینده در ۱۲ حوزه انتخابیه خراسان رضوی معلوم شد و یک نماینده دیگر باید از میان ۲ نامزد شامل "کاظم معتمدی فر و حسنعلی اخلاقی" برای تصاحب یک کرسی دیگر حوزه انتخابیه مشهد و کلات در دور دوم انتخابات برگزیده شود.   نفر نخست این فهرست ۲ نفره به ترتیب بیشترین آرا، کاظم معتمدی فر، مدیر عامل سابق شرکت پدیده شاندیز است. وی دانش آموخته دانشگاه علم و صنعت ایران است و ۴۰ سال تجربه مدیریتی، آموزشی و پژوهشی در بخش های دولتی و خصوصی را در کارنامه دارد. معتمدی فر در مرحله نخست این انتخابات ۱۴۴ هزار و ۵۲۳ رای به دست آورد.   نفر دوم این فهرست حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی است که ۵۵ سال دارد و دارای مدرک دکترای رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی است، وی عضو شورای شهر مشهد در دوره چهارم بود و مورد حمایت ائتلاف "شانا" است. اخلاقی در مرحله اول انتخابات ۱۳۰ هزار و ۲۰۲ رای کسب کرد.

دیگر خبرها

  • ضبط مناظرات دو نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • قرعه کشی پخش مناظره‌های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  • مراسم قرعه کشی پخش مناظرات نامزد‌های انتخاباتی در صدا و سیمای لرستان
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس در مشهد کلید خورد
  • قرعه کشی پخش مناظره های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • اعلام برنامه های صدا وسیمای خراسان رضوی برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • الکترونیکی بودن دور دوم انتخابات مجلس در آبادان