Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@08:59:35 GMT

در زندگی پساکرونا با عادی جدید مواجه خواهیم بود

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۶۱۵۷۱

در زندگی پساکرونا با عادی جدید مواجه خواهیم بود

ایسنا/خراسان رضوی محققان دریافتند که در زندگی پساکرونا ما به جای بازگشت به حالت عادی با عادی جدید مواجه هستیم. بسیاری از افرادی که با دیگران قطع ارتباط کرده‌اند، مطمئن نیستند که دقیقا چگونه و چه زمانی می‌توانند معاشرت را شروع کنند.

به نقل از سایکولوژی نیوز، مشخص نیست که جهان پس از همه‌گیری چگونه خواهد بود، اما به احتمال زیاد در حالت عادی جدید بسر خواهیم برد و بسیاری از افراد درباره از سرگیری زندگی با اضطراب و احساسات متفاوتی مواجه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ذیل روش‌های مختلفی که افراد را تحت تاثیر همه‌گیری قرار داده و مواردی برای کنارآمدن با زندگی پس از همه‌گیری ذکر شده است.

تاثیرات منفی بیماری همه‌گیر کووید- ۱۹

افراد بدون هشدار و آمادگی قبلی با این بیماری همه‌گیر مواجه شدند، در نتیجه، اکثر افراد برای پردازش وضعیت موجود زمانی نداشتند به همین دلیل افزایش احساس عصبانیت، گیجی و افزایش هورمون آدرنالین را تجربه کردند که منجر به استرسی مزمن شد و بیش از یک سال طول کشید.

رسانه‌های اجتماعی نیز مدام اطلاعاتی درباره تاثیر این ویروس منتشر  و بسیاری از افراد با شنیدن مرگ افراد و گاهی اعضاء خانواده، دوستان و آشنایان بر اثر بیماری کووید- ۱۹، خود را نزدیک مرگ احساس کردند.

شیوع این بیماری همه‌گیر با خسارت‌های زیادی مانند از دست دادن شغل، مرگ عزیزان و عدم ارتباطات اجتماعی همراه شد و بسیاری از افراد، احساس غم و اندوه زیادی داشتند. بیماری همه‌گیر منجر به خانه‌نشینی شد و حمایت اجتماعی از افراد برای عبور از این اوقات سخت، دشوار بود. همچنین در این مرحله، بسیاری از افراد برای خروج از این نوع زندگی و شروع معاشرت با دیگران احساس خوبی نداشتند.

استرس ناشی از بیماری همه‌گیر کووید- ۱۹، باعث تشدید عوامل استرس‌زای گذشته شد و مدیریت این شرایط سخت به علت عدم توانایی در برقراری ارتباطات اجتماعی (راهکار مهار استرس) دشوار بود. این بیماری نشان داد که زندگی در هر زمانی می‌تواند همراه با افزایش استرس و عدم کنترل بر بسیاری از جنبه‌های زندگی باشد.

بیماری همه‌گیر بسیاری از انتخاب‌های اجباری مانند «من باید کار کنم» را با «در خانه‌ماندن با کودکان» تغییر داد  و افراد احساس کردند که نمی‌توانند این وظایف را به‌درستی انجام دهند. والدین با ترس و نگرانی از بیماری همه‌گیر، برای تامین حمایت عاطفی مورد نیاز فرزندان خود منابع کمتری داشتند و در نتیجه، بسیاری از کودکان و نوجوانان با شروع آموزش مجازی و عدم کمک والدین در برخی موارد، احساس اضطراب و غم و اندوه کردند.

در حال حاضر همچنان بسیاری از کودکان و نوجوانان برخی از فرصت‌های خاص رشد را مانند ایجاد ارتباطات اجتماعی و تسلط بر چالش‌های خاص تحصیلی از دست داده‌اند. همچنین برگزاری برخی از مراسم مانند جشن فارغ‌التحصیلی و شروع تحصیل با محدودیت مواجه شده است و بسیاری از آنان برای یادگیری در مدارس مجازی از ساختار و پشتیبانی لازم بهره‌مند نیستند.

تاثیرات مثبت همه‌گیری

بسیاری از ما از زمان شیوع این بیماری همه‌گیر، سرعت کندتر زندگی و لذت‌های ساده مانند گذراندن وقت بیشتر با خانواده در خانه را تجربه کردیم و این مورد باعث شد تا در اولویت‌هایمان تغییر و تامل ایجاد شود و افراد برخی از این تغییرات را در نظر داشته باشند. افراد در هنگام کار در خانه استرس کمتری داشتند و دیگر مجبور به رفت و آمد به محل کار و برخورد بیشتر با دیگران نبودند.

پیامدهای زندگی در سال گذشته

افرادی که از دست‌دادن دوستان، خانواده، همکاران و کارکنان مراقبت‌های بهداشتی را بر اثر این بیماری تجربه کرده‌اند، نسبت به زنده‌ماندن خود احساس گناه می‌کنند و این احساس به عنوان «گناه بازمانده» شناخته می‌شود و احساس درباره زندگی در این اوضاع، در حالی است که افراد بسیاری جان خود را از دست‌ داده‌اند. همچنین، افراد زیادی بیکار شده‌اند و غم و اندوه فراوان داشته‌اند. افراد در تلاش برای فهم مواردی هستند که از شروع این همه‌گیری اتفاق افتاده است. در واقع علائم اضطراب و افسردگی در میان کودکان، نوجوانان و بزرگسالان افزایش یافته است.

کنترل اضطراب در بازگشت به زندگی عادی

با توجه به تجربه این زمان و تغییرات چشمگیر آن، تصور تجربه تغییرات دیگر، حتی موارد مثبت مانند بازگشت به تحصیل و کار و امکان معاشرت نیز می‌تواند دلهره‌آور باشد و باید این تغییرات به آرامی انجام شود تا احساس پریشانی کمتری ایجاد کنند. باید در زندگی پساکرونا به خود فرصت دهید تا با اوضاع به وجود آمده کنار بیایید و برای برگزاری مراسم فراموش‌شده مانند جشن‌تولد و فارغ‌التحصیلی برنامه‌ریزی کنید.

بسیاری از افراد بعد از خانه‌نشینی و بازگشت به کار نگرانی‌هایی خواهند داشت، صبور باشید و سعی کنید در پایان هر روز فعالیت‌های لذت‌بخش انجام دهید. روزانه استراحت کوتاهی داشته باشید همچنین برای آرامش خود، نفس عمیق، مراقبه کوتاه و پیاده‌روی را در نظر بگیرید.

افراد در مورد چگونگی مدیریت روابط اجتماعی مانند مدت‌زمان ماسک‌زدن و تماس با دیگران و حتی درآغوش‌گرفتن آنان اطمینان ندارند. باید درباره این موارد شفاف‌سازی شود و افراد ترجیحات خود را به راحتی با دیگران در میان بگذارند، معاشرت را به آرامی شروع و نگرانی‌ها و موارد دیگر را با خودتان حل و فصل کنید.

برخی از افراد نسبت به کاهش محدودیت و بازگشت به حالت عادی خوشحال نیستند و احساسات مختلفی دارند، باید برای بازگشت به روال گذشته به خود فرصت داد. برخی افراد نگران رفع محدودیت‌ها هستند و بعد از مدتی که با رعایت فاصله فیزیکی و دستورالعمل‌های بهداشتی از خود و عزیزانشان محافظت کرده‌اند، از حضور در جمع و ابتلا به بیماری ترس دارند. مهمترین نکات برای شروع دوره پساکرونا می‌تواند شامل ورزش روزانه، تغذیه مناسب، خواب کافی، مطالعه، مدیتیشن و در میان گذاشتن احساسات با افراد مورد اعتماد باشد. البته اگر افراد احساس اضطراب، افسردگی یا ضعف شدید داشتند، باید به مراکز درمانی مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جهان پساکرونا پساکرونا همه باهم علیه کرونا همه گیری بسیاری از افراد بیماری همه گیر همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۱۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین

در مراسمی از ۲۹ نفر از زوجین شهرستان قزوین و ۴ نفر از بانوان دهه شصتی دارای فرزند تجلیل به عمل آمد.

علیخانی مدیر کل امور بانوان استانداری در این مراسم گفت: طبق پژوهش‌های انجام شده دهه شصتی‌ها جزو سرمایه‌های این کشور هستند و مسائل و مشکلات خودشان را هم دارند و امیدواریم با توجه به مهارت‌هایی که دارند زندگی آرام و پر مهری را تجربه کنند.

علیخانی افزود: مرکز خدمات ازدواج در حال راه اندازی است و خدماتی در حوزه مشاوره و تسهیلات و مسائل ازدواج به افراد تعلق می‌گیرد که به زودی انجام خواهد شد. افرادی که وارد مرحله زندگی مشترک شده اند می‌توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند. چون افراد از دو خانواده متفاوت هستند نیاز به گذشت و مهارت زیادی هست تا زندگی‌ها دوام پیدا بکند و شرایط آرامش برای تربیت خودمان و فرزندانمان فراهم شود.

حجت الاسلام محمد حسینی کارشناس امور خانواده هم در این مراسم گفت: مادران امانت داران فرزندانشان هستند و به گفته شهید مطهری هیچ مقامی بالاتر از مادری برای یک زن نیست.

وی بهترین زمان برای فرزند آوری بعد از ازدواج را شناخت قابلیت‌های لازم برای والد شدن، پذیرش روانی برای بچه دار شدن هر دو زوج، پشتیبانی از همسر عنوان کرد.

خیری فر مشاور امور بانوان اداره کل ثبت اسناد استان گفت: با توجه به کاهش آمار ازدواج جوانان دهه شصت تصمیم شد برای ترغیب به ازدواج از زوجینی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج کرده اند تجلیل به عمل آید و برای حمایت از فرزند آوری این افراد هدیه‌ای به مبلغ دو میلیون و پانصد هزارتومان به صورت بن خرید سیسمونی به افراد اهدا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • آیا گربه‌ها واقعا ۹ جان دارند؟
  • ویژگی‌های افراد پر انرژی
  • ۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن ها باید «نه» بگوییم
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • ۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن‌ها باید «نه» بگوییم