Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی مرزبان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : رای دادن و حضور در پای صندوق های رای مسیر پیش بینی شده در قانون اساسی برای مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان است . این حق برای مردم در قانون اساسی پیش بینی شده تا از طریق انتخابات سرنوشتسان را تعیین کنند . قهر کردن با این مسیر و صندوق رای حتما به زیان کشور و خودشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این که هر شهروند ایرانی باید از این حق خودش استفاده کند ، گفت : استفاده نکردن از حق مشارکت در تعیین سرنوشت کار عاقلانه ای نیست چون به صورت معکوس نوعی کمک کردن به نامزد مخالف یا مقابل به شمار می رود و در نتیجه ممکن است نامزدی به خاطر مشارکت نکردن ما در انتخابات روی کار بیاید که هیچ سنخیتی با دیدگاه هایش نداشته باشیم.

این فعال سیاسی افزود : بنده به عنوان فردی که همیشه رای داده ام و جزو تحریم کنندگان انتخابات نیستم ، به این اصل که با رای دادن در تعیین سرنوشت خود دخیل باشیم معتقد هستم و نباید آن را نادیده بگیریم . 

وی با اشاره به مطالعاتی که در زمینه انتخابات و مشارکت در دیگر کشورها انجام داده است ، توضیح داد : در هیچ کجای این مطالعات و یا بررسی شرایط  انتخابات در کشورهای دیگر ندیدم که مردم کشوری در انتخابات مشارکت نکنند و  به خاطر این عدم حضورشان نفعی برده باشند .

مرزبان ادامه داد : مخالفت و یا اعتراض نسبت به مسائلی که داریم باید در چهارچوب قوانین و از طریق صندوق های رای بیان شود .

وی گفت : البته همه ما می دانیم که تحقق مشارکت حداکثری نیازمند بسترهای مختلفی است که مهم ترین آن وجود نامزد برای سلایق و گروه های مختلف مردمی است ولی متاسفانه برخی رفتارهای تنگ نظرانه سبب شد تا مردم دلسرد شوند. اکنون خطاب من به همان مردم دلسرد است که عدم مشارکت شما در انتخابات سبب پیروزی نامزد مورد علاقه همان تنگ نظران می شود.

مرزبان افزود : مردم باید با مشارکت حداکثری بازی تنگ نظران را به هم بریزند و اجازه ندهند این افراد جمهوریت نظام را در نبود مردم در صحنه انتخابات ذبح کنند  .

این فعال سیاسی گفت : ما هم قبول داریم وقتی اقشار مختلف مردم احساس می کنند نامزد مورد نظرشان که پتانسیل رای آوری داشت در میان نامزدهای حاضر در رقابت حضور دارد ، دلسرد می شوند و همه ما چنین احساسی را داشتیم ، ولی واقعیت این است که قهر کردن با صندوق رای اتفاقا به نفع همین افراد است .

مرزبان با اظهار این که حل معضلات اقتصادی جامعه که امروز مهم ترین مشکل مردم است نیازمند روی کار آمدن رییسی جمهوری توانمند و با برنامه و متعادل به لحاظ تلفیق منافع ملی با روابط بین المللی است ، افزود : مردم در این زمینه نقش اصلی را دارند چون رای آنها است که به انتخاب رییس جمهوری می انجامد و نتیجه آن می تواند ایجاد یک بستر آرام برای حل مشکلات کشور بینجامد.

وی افزود : داشتن یک رییس جمهوری که بتواند با خارج تعامل مناسبی داشته باشد و حرف های با قاعده و به دور از تنش بر زبانش جاری شود ، می تواند زمینه سرمایه گذاری ، رشد و توسعه را فراهم کند . این چیزی است که امروز کشور به آن نیاز دارد و برای رسیدن به آن هم مردم باید با حضور در پای صندوق رای چنین رییس جمهوری را انتخاب کنند.

این فعال سیاسی استان مازندران همچنین در خصوص ضرورت حضور جوانان بویژه رای اولی در انتخابات ، اظهار داشت : به نظر من رای اولی ها و جوان ها دهه ۷۰ و ۸۰ افرادی آگاه و هوشمندی هستند و بخوبی و بدرستی مسائل را رصد می کنند . در نحوه رفتار آنها با معضلات اجتماعی و مقایسه آنها با نسل های قبلی این تفاوت در هوشمندی آنها را می توان دید و متوجه شد .

مرزبان ا فزود : مطمئنا این نسل به صورت معقولانه و منطقی نسبت به مساله سیاسی انتخابات عمل می کنند و سعی می کنند تا از نگاه سیاه و سفید به این موضوع بپرهیزند .

این فعال سیاسی به نسل جوان توصیه کرد تا با آگاهی کامل پای صندوق های رای حاضر شوند و از حق رای خود برای ساختن آینده کشور استفاده کنند .

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی مازندران مشارکت های مردمی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حزب همبستگی ایران اسلامی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی مازندران انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی مازندران مشارکت های مردمی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حزب همبستگی ایران اسلامی فعال سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۲۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید

رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی گفت: مشارکت‌های مردمی از مولفه‌های اساسی توسعه پایدار و رونق تولید است و در جهت افزایش بهره‌وری و تولید ثروت نقش مهمی ایفا می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان می دهد امروزه مدلی که می تواند کشور را در شرایط تحریم و تورم به سمت تحقق عدالت اجتماعی و توسعه همه جانبه سوق داده و در خیزش عظیم اقتصادی قراربدهد مدل تعاون است.

سال هاست که موضوع توجه به رشد اقتصادی و تولید همراه با عدالت اجتماعی توسط مقام معظم رهبری مطرح شده است و تنها مدلی که می تواند کشور را به سمت توسعه همه جانبه سوق داده و تعاون است. رشد اقتصادی، فقرزدایی، اشتغال مولد، یکپارچگی اجتماعی، تقویت کارآفرینی و مدیریت، تمرکز سرمایه های کوچک در قالب سرمایه های متوسط و کلان از اهداف مهم تشکیل شرکت های تعاونی در کشور است. تعاونی ها از لحاظ اقتصادی به  عنوان یکی از جدی ترین راه های توسعه پایدار در برنامه های توسعه کشور قراردارند. نقش تعاونی ها در اقتصاد خرد و متوسط در صورتی که نگاه ویژه ای به تقویت و افزایش بهره وری در آنها صورت پذیرد افزایش خواهد یافت و آمادگی ورود و حضور در عرصه فعالیت های اقتصادی کلان برای آنها فراهم خواهد شد.

 هادی ابوی، رئیس اتاق تعاون استان خراسان رضوی با اشاره به نام‌گذاری سال جاری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی نقش مهمی در توسعه جامعه و افزایش تولید به همراه دارد.

وی افزود: با تشویق به مشارکت فعال مردم در فرآیندهای تصمیم‌گیری و توسعه، می‌توان به ایجاد جامعه‌ای پایدار و متحد دست پیدا کرد.

ابوی خاطر نشان کرد: مشارکت در جامعه یعنی فرایند به‌کارگیری توانمندیهای فردی یا گروهی ذینفعان برای دستیابی به یک هدف گروهی. در این فرایند، رفتار آگاهانه، خواست جمعی، پذیرش جمعی، انتخاب و وجود نیازهای مشترکت اهمیت دارند. آنچه در یک فرایند مشارکت موفق مهم است احساس نیاز برای حل یک مشکل، شناخت آن مشکل و احساس نیاز به همکاری گروهی با توجه به میزان دانش و توانمندی افراد و شناخت آنان از توانایی‌ ها و امکانات موجود و حداکثر استفاده از آنهاست، که برای دستیابی و تحقق شعار سال میتوان تنها با تشکیل شرکت های تعاونی که خود متشکل از نهادهای مردمی است، به این مهم دست یافت. رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی یادآور شد: بیانات معظم له در دیدار با فعالان اقتصادی و تاکیدات دینی و اسلامی همه بیانگر اهمیت توجه به این نوع از اقتصاد ( اقتصاد مردمی – تعاونی ) در شرایطی است که وضعیت اقتصادی کشور نیازمند توجه بیش از پیش به واژگان عدالت، مردمی سازی، شفاف سازی، مشارکت مردم و جمع آوری و هدایت نقدینگی به سمت تولید است.  

وی گفت: شرکت‌های تعاونی به عنوان اجزاء تشکیل دهنده اکوسیستم تعاون از ویژگی‌هایی برخوردار هستند که در صورت توجه به این ویژگی‌ها و تحقق کارکرد‌های آنها در اقتصاد کشور می‌توانیم در مسیر شعار سال که توسط مقام معظم رهبری به نام «جهش تولید، مشارکت مردم» تعیین گردید، موفق باشیم. 

ابوی ادامه داد: بخش تعاون می‌تواند با سازماندهی و ساماندهی بنگاه‌های خرد، متوسط و کوچک و ایجاد صرفه جویی در مقیاس، هزینه‌های تولید را کاهش، رقابت غیر ضرور در بین تولید کنندگان را حذف و تاثیر روانی تورم بر تولید را محو و از تاثیر سفته بازی در اقتصاد بکاهد و جهش تولید را با مشارکت مردم رقم بزند. اقتصاد تعاونی این ظرفیت را دارد که با حذف واسطه‌های غیر ضرور به کاهش هزینه ها‌ی خانوار کمک نماید و با هدایت سرمایه‌های مردمی به بخش تولید علاوه بر ایجاد زمینه بهره مندی از سود حاصل از تولید با کاهش هزینه تامین مالی بنگاه‌های خرد، کوچک و متوسط و صرفه جویی در مقیاس هزینه‌های تمام شده کالا‌ها را کاهش و زمینه افزایش درآمد را فراهم آورد.

ابوی با بیان اینکه این مشارکت‌ها می‌توانند به رفع نیاز در جامعه منجر شوند، تصریح کرد: در مدل تعاونی این امکان وجود دارد تا تولید کالا‌ها را بر اساس نیاز منطقه‌ای مدیریت نمود و با تلفیق زنجیره ارزش و تامین با مدل تعاونی، بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی را ایجاد نمود که در فرآیند اقتصاد کشور بتواند گره گشا باشد؛ لذا آنچه مشهود است اقتصاد کشور در گام دوم انقلاب و در شرایط پیش رو باید به رکن دوم اقتصاد کشور در قانون اساسی که همان اقتصاد تعاونی است با رویکردی مثبت‌تر از گذشته نگریست و از ظرفیت‌های این مدل اقتصادی که می‌تواند مشارکت آحاد مردم در کنار باور‌های دینی و فرهنگی را در مسیر مردم سالاری اقتصادی هدایت کرد بهره وافی و کافی برد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • آمار جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰ اعلام شد
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • زمینه مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در لرستان فراهم شود
  • اختصاص ۱۳۲ صندوق سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • سیل و سرما مانع عدم حضور مردم در پای صندوق های انتخابات نشد/مدیران برای رضایتمندی مردم آستین همت بالا بزنند
  • ببینید | کنایه رئیس قوه قضائیه به مشارکت پایین مردم در انتخابات