Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، فردا ۲۸ خرداد روز آزمون بزرگ ملت ایران است؛ انتخابی مهم که با وفاق و همدلی و حضور پرشور مردم در پای صندوق های رأی همانند گذشته در تاریخ پر افتخار جمهوری اسلامی نقش خواهد بست.

و هم اینک در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر وروستا ، میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و میان دوره ای مجلس خبرگان، این پلیس است که در راستای وظیفه خود یعنی « تأمین امنیت انتخابات » با آمادگی کامل پا به میدان گذاشته و سعی در ایجاد آرامش و آسایش و برپایی هرچه باشکوه‌تر انتخابات دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* بالاترین سطح هوشیاری و آمادگی برای برگزاری انتخاباتی امن و آرام /بیش از 4 هزار و 500 واحد انتظامی آماده تامین امنیت انتخابات

سردار مهدی معصوم‌بیگی رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه رده‌های پلیس پیشگیری در سراسرکشور در همه مأموریت‌ها و مناسبت‌های مهم و اثرگذار پیشانی نیروی انتظامی محسوب می شوند افزود: کلانتری ها و پاسگاه ها، انتظامی بخش‌ها، یگان‌های امداد و ایستگاه‌های ایست و بازرسی، تیم های کشف و خنثی سازی و کارکنان پلیس راه آهن، فرودگاه و یگان های حفاظت از اماکن دولتی مسئولیت خطیری در تأمین نظم و امنیت انتخابات بر عهده دارند که این رویداد مهم امسال نیز به فضل خداوند همچون دوره های قبلی انتخابات با مجاهدت همکارانم در کمال آرامش برگزار خواهد شد.

فرمانده قرارگاه ابوذر پلیس پیشگیری ناجا ادامه داد: در حال حاضر بیش از 4 هزار و500 واحد انتظامی از آمادگی کامل برای تامین نظم و امنیت انتخابات برخوردار هستند که در جریان این انتخابات نه تنها ایفاگر نقش ارزنده در حفاظت و حراست از صندوق های اخذ رای و حوزه های انتخابی هستند بلکه با قاطعیت با هرگونه بی نظمی برابر قانون برخورد خواهند کرد.

سردار معصوم بیگی تصریح کرد: به منظور فراهم نمودن بستر لازم برای حضور امن مردم در پای صندوق های اخذ رای ارتقاء مهارت های تخصصی کارکنان دخیل در مأموریت تأمین نظم و امنیت انتخابات را از ابتدای سال جاری در دستور کار قرار دادیم.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا بیان کرد: در این راستا دو محور "چگونگی مراقبت و تأمین انتظامات انتخابات" از مرحله دریافت صندوق و مراجعه به شعب اخذ آراء تا مراقبت از محل‌های رأی‌گیری و تحویل صندوق‌ها در پایان رأی‌گیری و "نحوه مقابله با تهدیدهای امنیتی" محتمل عملیاتی شده و بر اساس آموزش‌های چهره به چهره، علمی، عملی و میدانی، محافظان صندوق های اخذ رای در سطح بالای هوشیاری و آمادگی برای انجام وظیفه قرار دارند.

*‌‌ اعزام تیم‌های تخصصی به 30 استان کشور

این مقام ارشد انتظامی گفت: تیم‌های تخصصی متشکل از افسران ارشد پلیس پیشگیری که از مهارت قابل توجهی در امور انتظام بخشی برخوردار هستند با برگزاری کارگاه های آموزشی مدیریت انتظامی انتخابات در 30 استان کشور بیش از 59 هزار نفر از فرماندهان، روسا و کارکنان کوپ، یگان امداد، ایستگاه‌های بازرسی، تیم‌های کشف و خنثی سازی و کارکنان یگان‌های حفاظت و پلیس راه آهن و فرودگاه را به صورت علمی و عملی با اصول و فنون حفاظت از صندوق های اخذ رای مورد آموزش قرار داده اند.

* سخنگوی ناجا: آمادگی صددرصدی پلیس برای تامین امنیت انتخابات

سردار مهدی حاجیان سخنگوی ناجا با تشریح آمادگی ماموران پلیس اظهار داشت: انتخابات ریاست جمهوری 1400 در روز جمعه 28 خرداد ماه بسیار ارزشمند است که مردم آینده کشور را با رای خود تعیین کرده و از طرف دیگر آینده بهتر و با شکوه تری  را برای خود رقم می زنند به همین دلیل بنده نیز از طرف نیروی انتظامی همه مردم را به حضور پرشور در انتخابات دعوت کرده و اطمینان خاطر می دهم که نیروی انتظامی با تمام توان خود امنیت  انتخابات را تامین خواهد کرد.

سخنگوی ناجا تصریح کرد: حوزه ماموریتی پلیس از مرز تا مرکز است  و بیش از 8 هزار کیلومتر مرز را مرزبانی می کند، همچنین در حوزه امنیت داخلی در شهرها و روستاها این وظیفه بزرگ را برعهده دارد.

سردار حاجیان افزود: به تناسب همین ماموریت در بحث انتخابات از دی ماه سال گذشته قرارگاه پیشگیری را برای جلوگیری از هر گونه اتفاق امنیتی تشکیل شده و امروزه نیروی انتظامی آمادگی کامل دارد تا انتخابات را در آرامش کامل برگزار کند.

وی اضافه کرد: برای این رویداد بزرگ بیش از 300 هزار نیرو آماده باش و آماده به کار هستند که در تمامی 68 هزار و 969 شعب اخذ رای( که بیش از 15 هزار شعبه آن سیار است) حاضر خواهند شد.

معاون اجتماعی ناجا یادآور شد: نیروی انتظامی قاعدتا در همه شعب حضور خواهد داشت و براساس قانون ماده 79 انتخابات وظیفه برقراری امنیت در حوزه انتخابیه و صندوق آرا مردم و تامین امنیت را عهده دار است، طبق همین ماده نیروی انتظامی می تواند از کمک سایر نیروهای مسلح از جمله ارتش و سپاه برای امنیت انتخابات استفاده کند به طوری که با بسیج و سپاه پاسداران تعاملات خوبی صورت گرفته که ماحصل آن کمک گرفتن از بسیج  برای تامین نیروی بوده است از طرف دیگر 300 هزار نیرو نیز برای احتیاط پیش بینی کرده ایم.

سردار حاجیان تصریح کرد: نیروی انتظامی امنیت انتخابات را برقرار می کند ولی برنامه های جاری و ساری خود را دارد و خدماتی که به مردم می دهد کماکان پابرجاست و تامین امنیت صندوق آرا و انتخابات هیچ تاثیری بر دیگر ماموریت های نیروی انتظامی ندارد بنابراین ساختار ناجا بسیار انعطاف پذیر است و آمادگی کامل را برای تامین نظم و امنیت انتخابات خواهد داشت و به مردم این اطمینان خاطر را می دهیم که با خیال راحت با حضور پرشور و گرم خودشان پیروزی بزرگی را برای ایران اسلامی رقم خواهند زد.

* آماده ‌باش بیش از 600 هزار نیرو در انتخابات پیش رو/ پلیس تا اعلام رأی نهایی پای کار خواهد بود

سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی با بیان این که مقام معظم رهبری همواره در مورد انتخابات روی سلامت، امنیت و مشارکت تاکید ویژه ای دارند، اظهار داشت: در مورد سلامت انتخابات ان شاءالله همچون گذشته این انتخابات نیز در سلامت کامل انجام خواهد شد و متولیان امر امانت داری خواهند کرد.

فرمانده نیروی انتظامی در رابطه با امنیت انتخابات اظهار داشت: این مقوله نیز بر عهده نیروی انتظامی است و پلیس قبل، حین و پس از انتخابات تا اعلام رأی نهایی در آمادگی کامل و پای کار خواهد بود و هر جا که صندوق رأیی هست همکاران ما حضور خواهند داشت و از امانت مردم و صندوق های رأی حراست خواهند کرد.

سردار اشتری با بیان این که بحمداله با هماهنگی های صورت گرفته و اقدامات انجام شده از دی ماه سال گذشته در بحث امنیت انتخابات، طبق برآوردهای صورت گرفته ان شاءالله به لحاظ امنیت مشکلی نخواهیم داشت، افزود: طبق اطلس تهیه شده در خصوص امنیت انتخابات و اشراف اطلاعاتی؛ پیشگیری و پیش بینی های لازم صورت گرفته تا در صورت بروز هرگونه اتفاقی با تسلط اطلاعاتی خنثی شود و مردم بتوانند در آرامش، رأی های خود را به صندوق های تعبیه شده بیندازند.  

وی با اشاره به به کارگیری 300 تا 330 هزار نیرو برای حفاظت از صندوق های رأی که حدود 50 درصد آنها بسیجی هستند، اعلام کرد: از ظرفیت حدود 300 هزار نیرو نیز در خصوص امنیت پیرامونی حوزه های اخذ رأی استفاده خواهیم کرد و در مجموع بیش از 600 هزار نیرو در روز انتخابات در حال آماده باش و انجام وظیفه خواهند بود و ان شاءالله با هوشیاری و حضور پرشور مردم مشکلی نخواهیم داشت.فرمانده ناجا با بیان این که در روز رأی گیری 75 هزار صندوق در نظر گرفته شده و تعدادی صندوق سیار نیز پیش بینی شده اظهار داشت: مسئولیت امنیت همه این صندوق ها به عهده نیروی انتظامی است و با توجه به کثرت کار و توافق های انجام شده و طبق مجوزی که از ستاد کل گرفته شده و همکاری بسیار خوب فرمانده سپاه پاسداران از ظرفیت نیروهای بسیج نیز استفاده خواهیم کرد.

* اشراف اطلاعاتی و آمادگی کامل «یگان ویژه» برای انتخابات/ واکنش سریع در مقابله با تهدیدات

سردار حسن کرمی فرمانده یگان‌های ویژه ناجا از یگان ویژه به عنوان نیرویی با واکنش سریع در مقابله با هر گونه تهدیدات یاد کرد و افزود: پلیس ویژه با آمادگی همه‌جانبه و اشراف کامل اطلاعاتی برای تأمین نظم و امنیت انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

فرمانده یگان های ویژه ناجا عنوان کرد: آنچه برای پلیس اهمیت دارد، حفظ نظم و امنیت و همچنین فراهم کردن فضایی برای حضور شکوهمند مردم پای صندوق های رأی است.

سردار کرمی، انتخابات 1400 را مهم و سرنوشت ساز عنوان و تصریح کرد: دشمنان ملت و ایران اسلامی همواره درصدد فعالیت های ضد فرهنگی علیه کشور ما هستند و از هر فرصتی برای نفوذ و اقدامات خرابکارانه استفاده می کنند، اما خوشبختانه امروز قاطبه مردم با دشمنی ها و خباثت های بدخواهان و معاندان نظام اسلامی آگاه هستند و فریب شیطنت های آنان در فضای مجازی و رسانه های بیگانه را نخواهند خورد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پلیس انتخابات ۱۴۰۰ صندوق رأی امنیت انتخابات تامین امنیت انتخابات سردار اشتری یگان ویژه نظم و امنیت انتخابات صندوق های اخذ رای نیروی انتظامی صندوق های رأی پلیس پیشگیری تامین امنیت آمادگی کامل حضور پرشور برای تامین هزار نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۲۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- سمیه اسماعیل زاده: یک نفس از سالن مسابقات تیراندازی تا نزدیکی‌های حرم امام رضا (ع) دویده بود، باجه تلفنی را دید و اولین حرفش با بغض و شوق و اشک این بود: «مادر مسابقه را بردم».

از آن روز، نزدیک به ۲۴ سال می‌گذرد و این قهرمانی‌ها ادامه دارد و این روزها نیز، خبر کسب مقام قهرمانی‌اش در مسابقات تیراندازی نیروهای مسلح کشور را می‌توان در رسانه و کانال‌های مجازی شهرستان سوادکوه دید؛ درست چند روز قبل از مسابقه بود که از او وقت مصاحبه خواستم و تنها باشگاه تیراندازی شهر زیراب محل ملاقاتمان شد.

هوا تاریک شده بود و پیش از او وارد باشگاه شدم، باشگاهی که عایداتش وقف معلولان و جانبازان است و مدیریت آن را نیز رمضان صالح‌نژاد که قهرمان پارالمپیک تیراندازی و جانباز ۷۰ درصد است بر عهده دارد.

وارد باشگاه می‌شود و اولین مواجه رو در رویم با تنها بانوی سرهنگ پلیس سوادکوه، محجوبه بهاری، کسی که همزمان هم ابهت یک سرهنگ پلیس را دارد و هم عطوفت یک بانوی مهربان.

بعد از سلام و احوالپرسی، تپانچه مخصوص تمرین تیراندازی را می‌گیرد و با هم به سالن تیراندازی می‌رویم؛ سالنی که شاید اگر در کودکیِ او در شهر وجود داشت، استعدادش در عرصه تیراندازی زودتر کشف می‌شد و علاوه بر مقام‌های کشوری، با کسب مقام در مسابقات بین‌المللی می‌توانست برای کشور افتخارآفرینی کند و خودش می‌گوید: این سالن کم نظیر در استان، با فداکاری استاد صالح‌نژاد که سرمایه‌اش را وقف کرده، ساخته شده و ایجاد امکانات برای استعدادیابی فرزندان این شهرستان، همت مسؤولان را می‌طلبد و در رابطه با من نیز، آنچه که اکنون هستم، به مدد دانشگاه افسری نیروی پلیس است که استعدادم در این عرصه کشف شد و از نیروی انتظامی ممنونم.

اتفاقی که انتخابش شد

ماجرای پلیس شدنش انگار سرنوشتش بود؛ مادرش عقیده داشت که درس باید پیش‌زمینه کار باشد و همین باعث شد که او برای رتبه خوب، دو سال پشت کنکور بماند و زمانی که رتبه خوبی آورد، مصادف با سالی شد که دانشگاه علوم انتظامی برای اولین بار پس از انقلاب، جذب نیروی زن داشت و او هم بدون هیچ پیش‌زمینه‌ای، پس از معلمی و پرستاری، این رشته را انتخاب کرد و قبول شد؛ رشته‌ای که به بیان خودش موجب کشف استعدادهایش در ورزش شد، به شخصیتش وجوه جدیدی بخشید و اگر به گذشته برگردد به‌عنوان اولین رشته انتخابش می‌کند.

آمادگی جسمانی یکی از فاکتورهای مهم در نیروهای پلیس است و او یکی از بخش‌های خوب نیروی انتظامی را فعال بودن در حوزه ورزش می‌داند؛ دانشگاه علوم انتظامی، جایی که برای اولین بار با رشته‌های رزمی و تیراندازی آشنا شد و در کنار کارش در نیروی انتظامی، به مدت ۱۷ سال مستمر در لیگ کشوری حضور دارد و حاصلش بیش از ۴۰ مدال رنگارنگ در رشته‌های تیراندازی، والیبال، اسکی و آمادگی جسمانی است.

همه کسانی که به ما مراجعه می‌کنند آسیب دیده هستند و توقع دارند با صبر بالا به حرف‌هایشان گوش کنیم، همراهشان شویم و کمکشان کنیم

سرهنگ بهاری در کنار فعالیت و ورزش مستمر برای موفقیت یک پلیس، به فاکتور مهم معنویات و صبر و استقامت اشاره می‌کند و می‌گوید: همه کسانی که به ما مراجعه می‌کنند آسیب دیده هستند و توقع دارند با صبر بالا به حرف‌هایشان گوش کنیم، همراهشان شویم و کمکشان کنیم؛ پس اولین فاکتور صبر و معنویت است و بعد از آن توان جسمانی بالا که باید با فعالیت مستمر تقویت شود.

در تصور بسیاری کار پلیسی خشن است اما او به احساسات و رقت قلب نیروی پلیس اشاره می‌کند که گاه در مواجه با برخی صحنه‌های تاثرانگیز پلیس‌های مرد و زن، بغض و حتی گریه می‌کنند و می‌افزاید: با وجود این احساسات اما کار ما ایجاب می‌کند که جدی باشیم چرا که اگر جدیت نباشد، تابعیت هم نیست؛ همچون ناظم یا معلمی که برای اداره خوب مدرسه یا کلاس و توجه دانش‌آموز به درس، امر و عتاب دارد و این رفتار دال بر خشونت آنها نیست.

کار در نیروی انتظامی را نه تنها منافی ظرافت زنانه نمی‌داند بلکه بر این عقیده است که دلیل جذب نیروی زن در نیروی انتظامی این است تا آنها بتوانند مامن و پناهگاهی برای بانوان مراجعه‌کننده به مراکز انتظامی باشند و این بانوان راحت‌تر بتوانند مشکلاتشان را بیان کنند؛ امری که از همان اولین مأموریت به آن رسیده است.

اولین تجربه‌های کاری عموماً سخت و پراضطراب است؛ خصوصاً در شغل‌هایی که مردانه می‌نماید و باید ثابت کنی که به‌عنوان یک زن از پس کار بر می‌آیی و اولین تجربه مأموریتی این بانوی پلیس، همراهی با یک زن متهم به قتل و ماندن در کنارش برای یک شب بود؛ از نگرانی‌هایش می‌گوید، اینکه مدام حواسش به این بود که او چه عکس‌العملی دارد و چطور می‌تواند ماموریتش را به درستی انجام دهد اما کم کم به این دید رسید که هرچند او یک قاتل است اما باید با او صحبت انسان‌دوستانه داشته باشد تا همه چیز در آرامش پیش برود و در همان اولین مأموریت پی برد که به پلیس زن نیاز است چراکه حتی یک مجرم زن هم ترجیح می‌دهد که یک همراه پلیس زن داشته باشد.

تمام دخترانی که اطرافش هستند، بواسطه دیدن او علاقمند به حرفه پلیسی هستند، و این بانوی سرهنگ می‌گوید: هر وقت که به مدارس برای صحبت می‌روم؛ ابتدا دخترها از اینکه یک خانم پلیس است، تعجب می‌کنند و بعد کنجکاوانه می‌پرسند که می‌خواهیم پلیس شویم و من واقعیت کار را می‌گویم هم سختی‌ها و هم خوشی‌ها اما به همه (چه دختر و چه پسر) توصیه می‌کنم اول خودشان را بشناسند تا انتخاب درست داشته باشند و بتوانند موفق شوند.

در کنار یک زن موفق، یک مرد خوب وجود دارد

ورزش قهرمانی، کار مدیریتی در نیروی انتظامی، مادری، همسرداری و ارتباطات خانوادگی، وقتی می‌پرسم پیشبرد همه اینها با هم چگونه میسر شده؟ او برنامه‌ریزی، سخت کوشی و حمایت خانواده و همسر را مهم می‌داند و می‌گوید: اول برنامه‌ریزی، وقتی در دانشگاه افسری درس می‌خوانی یک سین کاری هر روز تکرار می‌شود و من بعد از ۲۴ سال همچنان ساعت ۵ بیدار می‌شوم و تا ساعت هفت که سرکار بروم یک سری کارهای مشخص را انجام می‌دهم و بعد از آن هم تا شب برنامه‌ام مشخص است، دوم سختکوشی، پس از قبولی در دانشگاه، در رشته‌های ورزشی مرتبط با کار انتظامی کارت مربیگری گرفتم و وارد مسابقات قهرمانی شدم و خودم را به‌عنوان پلیسی که می‌تواند در این رشته‌ها موفق شود نشان دادم و در کنارش وقتی که صاحب فرزند شدم کنار مسؤولیت کاری، از تلاش در حوزه ورزش دست نکشیدم و کار و ورزش نیز موجب نشد که وظیفه مادری خود را فراموش کنم و البته حمایت مادر و پدرم و همسرم غیرقابل انکار است.

همسرش نیز مانند خودش پلیس و ورزشکار است؛ یک دوست، یک همراه و یک مشوق و به بیان خودش در کنار یک زن موفق یک مرد خوب وجود دارد و می‌گوید: بواسطه ورزش قهرمانی و شغلمان، سفر و انتقالی زیادی داشته‌ایم و در این مسیر، همسر و والدینم بسیار کمک کار بوده‌اند، حتی می‌توانم بگویم من تا قبل از ازدواج، در حوزه ورزش در شهرستانم کمتر شناخته شده بودم و همسرم مبلغ من شد و با وجودی که خودش رزمی کار و قهرمانی جهان دارد اما بسیار سعی کرده است که راه را برای من هموار کند.

یک دلواپسیِ ناب

شهرستان سوادکوه امکانات چندانی ندارد و شهرهای کوچکی مانند زیراب و پل‌سفید، چندان که باید برای بانوان امکانات ورزشی در هر زمان مهیا نیست و همین بهانه‌ای شد تا او و همسرش، زیرزمین خانه‌شان را تبدیل به یک باشگاه کوچک کنند؛ جایی که با هم ورزش می‌کنند و استرس یک روز کاری را می‌زدایند و حتی دختر کوچکشان هم یاد گرفته که انرژی‌اش را آنجا تخلیه کند و به بیان او، ما هر سه باهم در آنجا ورزش می‌کنیم و به هم یاد داده‌ایم که چگونه در کنار هم به آرامش و مسرت برسیم.

سرهنگ بهاری، با تمام ابهت پلیسی و مهارت ورزشی‌اش وقتی از فرزندش صحبت می‌کند، پر از احساس مادرانه و دغدغه می‌شود؛ با وجود گذراندن روزهایی که برای تمرین از دیوار ۳۰ متری با طناب بالا می‌رفته، همواره با ورزش‌های رزمی خود را از نظر بدنی آماده نگه می‌دارد و در مهارت تیراندازی در میان همکارانش حرفی برای گفتن دارد اما در برابر فرزندش پر از دلواپسیِ نابِ مادرانه است و می‌گوید: همیشه در این فکرم که اگر اتفاقی برای من بیفتد فرزندم چه می‌شود؟ چراکه می‌دانم اکنون که من به اینجا رسیده‌ام به مدد حمایت مادر و پدرم بوده است و اولین تماسم پس از پیروزی در مسابقه با مادرم بوده و حالا دوست دارم این حمایت‌ها را برای فرزندم داشته باشم تا روزی او با شوق، خبر موفقیتش را به من بگوید.

کد خبر 6086984

دیگر خبرها

  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • ضرورت تأمین بودجه هوشمندسازی ماموریت های پلیس
  • آمادگی زنجان، طارم و خدابنده برای دور دوم انتخابات
  • باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است
  • آمادگی ۲حوزه انتخابیه استان زنجان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • شهروند رشتی مأمور قلابی را لو داد
  • آمادگی کامل آذربایجان شرقی برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • اگر کسی خود را مامور معرفی کرد چه کنیم؟
  • مامور قلابی حین ارتکاب جرم در رشت دستگیر شد
  • مامور قلابی در رشت دستگیر شد