Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که امروز (پنجشنبه) به منظور شرکت در نشست مجمع دیپلماسی آنتالیا به این شهر ترکیه سفر کرده در بدو ورود در اظهاراتی عنوان کرد: اهالی این منطقه یک اجلاس مطالعاتی تشکیل دادند و از مدت‌ها قبل دعوت کردند و بنده هم وعده کردم در این اجلاس شرکت کنم و قرار دارم در این اجلاس درباره سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران سخنرانی کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این فرصت ویژه‌ای را برای ما فراهم کرده که با توجه به این‌که تعداد زیادی از وزرای خارجه از منطقه و همین‌طور از سایر کشورها در این اجلاس شرکت می‌کنند، دیدارهایی را داشته باشیم. امروز با وزیر خارجه عراق، عبدالله عبدالله رییس شورای مصالحه افغانستان و شاید دوستان دیگری ملاقات کنیم. فردا (جمعه) هم با آقای بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سایر مقامات دیدار می‌کنم.

ظریف همچنین گفت:‌ روز شنبه نیز نخستین اجلاس سه جانبه ایران، ترکیه و افغانستان را خواهیم داشت که مدت‌هاست برای آن طراحی کردیم برای همکاری بین سه کشور، مخصوصا با شرایط ویژه‌ای که امروز افغانستان دارد.

رییس دستگاه دیپلماسی بیان کرد: فرصت بسیار خوبی است در یک اجلاس چند روزه در منطقه هم در موضوع مهم امنیت منطقه صحبت کنیم و هم دیدارهایی را داشته باشیم.

وزیر خارجه عنوان کرد:‌ با تلاشی که آقای سفیر داشت یک مرکز رای گیری در آنتالیا داشت و دیروز هم سخنگوی وزارت خارجه بعد از اظهار نگرانی مقام معظم رهبری توضیح داد، ما از ۶ ماه قبل در وزارت خارجه با کمک وزارت کشور و شورای نگهبان کار را برای ایجاد صندوق‌های اخذ رای در همه کشورهای که وزارت خارجه و سفرای ما در آن حضور دارند و توانسیم در ۲۳۵ شعبه اخذ رای در سراسر جهان تشکیل دهیم، علیرغم مشکلات کرونا و این‌که در بعضی از کشورها مذاکرات بین سفرای ما و وزارت امور خارجه آن کشورها چند ماه طول کشید که بتوانند مقررات منع جمع شدن در یک محیط را به شکلی تعدیل کرده یا به شکلی با آن کنار بیایند که بتوانیم رای گیری را برگزار کنیم.

ظریف ادامه داد: متاسفانه جایی که با ما همکاری نکرد و بسیار ناراحت شده و شرمنده ایرانیان آن جا شدیم، دولت کانادا بود که علیرغم ادعاهای مردمسالاری و ادعای خدمت به ایرانیان که مطرح می‌کند مانع از این شد که حتی یک صندوق رای مستقر کنیم. ما بیش از ۲۴ صندوق اخذ رای در آمریکا داریم و همین کار را می‌توانستیم در کانادا هم انجام دهیم.

رییس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: ما در آمریکا در واشنگتن و نیویورک حضور رسمی داریم و جای دیگر حضور نداریم، ولی در ۲۴ نقطه آمریکا توانستیم صندوق اخذ رای مستقر کنیم ولی متاسفانه علیرغم چندین دور مذاکره که در سازمان ملل متحد و همین‌طور در بین سرویس‌های اطلاعاتی دو کشور داشتیم، متاسفانه دولت کانادا همراهی نکرد و اجازه برای استقرار یک صندوق اخذ رای را نداد.

وزیر خارجه افزود: من یک بار دیگر از شهروندان مقیم کانادا عذرخواهی می‌کنم، ولی بدانند به دلیل کم کاری و بی توجهی همکاران من نبوده است، بلکه به دلیل سرسختی دولت کانادا در ممانعت از این اقدام بوده است.

ظریف گفت: امیدواریم مردم با شرکت گسترده در رای گیری روز تاریخی را برای کشور رقم بزنند.

پربیننده ترین رفع تحریم جزو اساسی برجام است / از اقدامات ایران نگرانیم در مذاکرات وین به توافق نزدیک تر شده ایم / انتخابات ریاست جمهوری ایران تأثیری بر روند مذاکرات ندارد سوییس: بایدن از تسهیل مبادلات انسانی با ایران حمایت می‌ کند استقبال روسیه از استفاده از ساز و کار مالی برای تجارت با ایران واشنگتن: مسائل حل نشده‌ ای در مذاکرات وین وجود دارد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: محمدجواد ظریف صندوق اخذ رای دولت کانادا اخذ رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۴۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه سوریه وتوی آمریکا را محکوم کرد

وزارت خارجه سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم می‌کنیم. کارشکنی آمریکا در اجرای مسئولیت تاریخی شورای امنیت درباره حمایت از حقوق مشروع ملت فلسطین لکه ننگ دیگری در کارنامه آمریکا است که همواره اصول عمل جمعی بین‌المللی را زیرپا می‌گذارد و کورکورانه از رژیم اشغالگر اسرائیل جانبداری می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت خارجه سوریه تأکید کرد: این اقدام آمریکا تنها منجر به افزیش بی ثباتی و ناامنی در خاورمیانه می‌شود.

آمریکا در جلسه بامداد جمعه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند.

تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشور‌ها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود.

در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود.

این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • وزارت خارجه سوریه وتوی آمریکا را محکوم کرد
  • آماده شدن هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا
  • آمریکا باز هم قطعنامه عضویت فلسطین را وتو می‌کند
  • آمریکا عضویت فلسطین در سازمان ملل را وتو می‌کند
  • آمریکا به بهانه حمایت از مخالفان مادورو تحریم‌های نفتی ونزوئلا را تمدید می‌کند
  • (ویدئو) استقرار کروز‌های ضد کشتی ایران نزدیک خاک آمریکا
  • هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکا
  • استقرار کروزهای ضد کشتی ایران نزدیک خاک آمریکا
  • وزیر خزانه‌داری آمریکا: ایران را تحریم می‌کنیم
  • چین: آمریکا بزرگترین منبع حملات سایبری در جهان است