Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@05:56:28 GMT

در باب یک انتخاب خوب

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۶۵۲۱۹

در باب یک انتخاب خوب

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس؛ مهدی صالحی فعال سیاسی در یادداشتی نوشت: انتخابات، تجلی اراده مردم در بستر یک نظام مردم‌سالاری است. این رخداد سیاسی بمانند یک تولدی دوباره برای همه کشورهای دموکراسی محور اهمیت والایی دارد. در تمام انتخابات مدنظر قرار دادن مواردی می تواند برای انتخابات اصلح کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱- نخست آنکه باید بدانیم نفس انتخابات یک موضوع ملی است (نه جناحی و حزبی) که بازتاب و اثر فراملی آن_ فارغ از آنکه چه شخصی انتخاب شود_ بر مولفه های اقتدار و امنیت کشورمان نقش بنیادین دارد.

۲- اینکه با دلایلی مانند عدم رقابت پرهیاهو بین نامزدها یا عدم احراز فلان نامزد از فلان حزب عده ای بر طبل ناامیدی بکوبند و بگویند مشارکت پایین خواهد  آمد، نگاهی کوته بینانه به درک انتخابات است، زیرا رقبای اصلی و مهم انتخابات مردم ایران از چندین ماه پیش شبانه روز در رسانه های گوناگون خود تمام قد با هیاهوی زیاد دنبال شکست انتخابات هستند.

پس اصولاً انتخابات دو نامزد اصلی دارد، یک نامزد ایران است و نامزد دیگر ایران ستیزان. ما باید مشخص کنیم با کدام هستیم.

خود حضور پای صندوق یعنی رای به ایران.

گاهی اوقات با گله مندی از فشار اقتصادی یا سوء مدیریت اجرایی کشور که البته به حق هم هست نباید نامزد اصلی خود یعنی ایران را رها کرده و به حریف بپیوندیم. برد حریف در عدم حضور ماست.

پس شعار اصلی و اولویت دار انتخابات این می‌شود: رای من به ایران است.

۳- حضور کم رنگ در انتخابات باعث جهت دهی محاسبات و برنامه های اندیشکده‌های غربی و سیاستگذارانشان برای افزودن تحریم ها و تشدید فشار اقتصادی خود با توهم جدایی مردم از حکومت (بجای گله مندی از وضع معیشت و اقتصاد) و به زعم خود برای دفاع از حقوق بشر در ایران می شود؛ یعنی دود سیاهی که عاقبت در چشم همه مردم فرو میرود.
بنابراین، نمی توان ادعای دلسوزی و دفاع از فقرا و معیشت مردم نمود و تشویق به شرکت در انتخابات نکرد. 

۴- این حرف کاملاً غلطی هست که برخی ادعا میکنند هر کسی انتخاب شود به حال کشور فرقی نمیکند.
اطراف خود را نگاه کنیم (در بسیاری از شهرهای کوچک و برخی دهستان ها در دوره رئیس جمهور اسبق حداقل یک ورزشگاهی ساخته شد یا خیلی جوانان با وام مناسب خانه دار شدند). آیا در دوران رئیس جمهور فعلی از این قبیل اتفاقات رخ داد؟ (مسلماً بیان این حرف به معنای تایید همه عملکرد رئیس جمهور اسبق یا نفی کامل برخی از فعالیت های رئیس جمهور فعلی نیست ولی قصد داریم بگوییم *فرق میکند چه کسی رئیس جمهور شود.

۵- برای ایران ستیزان که سابقه چپاولگری دارند مهم دستیابی به جغرافیای ایران و منابع طبیعی غنی آن است. اصلاً برایشان مردم ایران و در بیشتر اوقات اینکه چه فردی رای بیاورد اهمیتی ندارد، بلکه به دنبال آن هستند که به هر طریقی که شده به هدف خود برسند گاهی با تحریم، گاهی تهدید و گاهی با جدا قلمدادنمودن مردم از حاکمیت از طریق ضربه به نمادها مانند انتخابات یا راهپیمایی ها و...

۶- نکته پایانی اینکه در انتخابهایمان دو چیز را معیار قرار دهیم: یکی "کارنامه" و دیگری "برنامه". نامزدی که کارنامه درخشانی ندارد را نباید چشم بسته فقط بخاطر  شعارهایش انتخاب نمود. همچنین اگر کسی پیش تر در سمتی کارنامه خوبی داشته باشد باید ببینیم چه برنامه ای برای گرفتن مسئولیت پیش رو خواهد داشت.

"مسلماً کارنامه افراد بر شعار مقدم و ارجح است."

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات حقوق بشر تحریم ها رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۵۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید رئیسی بر رسمی شدن تجارت غیر رسمی میان ایران و پاکستان

رییس جمهور از فعالان اقتصادی و تجار ایران و پاکستان خواست تلاش خود را برای بالفعل کردن ظرفیت‌های متقابل مضاعف کنند. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، سید ابراهیم رئیسی شامگاه سه‌شنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر به پاکستان، با حضور در دانشگاه کراچی، در اجتماع جمعی از نخبگان، فرهیختگان، فعالان اقتصادی و علمای مذهبی این شهر، دیدارها و رایزنی‌های صورت گرفته میان مقامات دو کشور در اسلام‌آباد را در راستای توسعه روابط اقتصادی، تجاری، فرهنگی، علمی و فناوری میان دو کشور سودمند و مفید توصیف کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه روابط دو کشور فراتر از همسایگی، در تاریخ، تمدن، فرهنگ و اعتقادات مشترک دو ملت ریشه دارد و پیوندی ناگسستنی میان دو ملت ایجاد کرده است، افزود: ارادت دو ملت به شخصیت نامدار و نام‌آوری چون امام خمینی (ره) ناشی از روحیه خداخواهی، ضداستکباری و ضد استعماری ایشان است و مردم دو کشور امام راحل را مظهر خداخواهی، عدالت‌خواهی و شخصیتی می‌دانند که در مقابل زیاده‌خواهی نظام سلطه ایستادگی کرده و ملت بزرگ ایران را به پیروزی رسانده است.

رئیسی همچنین اقبال لاهوری را شخصیتی با روحیه ضداستعماری، ضداستکباری، عدالت‌خواه، استقلال‌طلب و مورد احترام جهان اسلام و مردم کشورهای ایران و پاکستان توصیف و تصریح کرد: شخصیتی چون محمدعلی جناح نیز به دلیل برخورداری از همین روحیات و خصوصیات به نماد استقلال‌خواهی و ظلم‌ستیزی مردم پاکستان تبدیل شد و مانند سایر شخصیت‌های ضداستکباری و عدالت‌خواه مورد احترام و توجه مردم دو کشور و ملل مسلمان بوده و خواهد بود.

رئیس جمهور با اشاره به پایبندی جمهوری اسلامی ایران به شعارها و آرمان‌های انقلاب اسلامی، از جمله آزادی و استقلال‌خواهی گفت: با وجود گذشت 45 سال از پیروزی انقلاب، مسئله آزادی قدس و احقاق حقوق ملت فلسطین همچنان مورد توجه و تاکید مردم ایران قرار دارد.

رئیسی با بیان اینکه تصور و تلاش آمریکا و برخی کشورهای غربی در راستای امنیت‌آفرینی برای رژیم صهیونیستی با عادی‌سازی روابط با برخی کشورهای منطقه با شکست راهبردی مواجه شده است، افزود: اساس رژیم صهیونیستی بر ظلم و تجاوز قرار دارد؛ اشغال و تجاوز بر اساس هیچ کدام از نظامات بین‌المللی برای اشغالگر و متجاوز مشروعیت و مالکیت ایجاد نمی‌کند، چه اشغال یک روز باشد و چه 75 سال، به تصریح همه معاهدات بین‌المللی و نظامات حقوقی محکوم است و اشغالگر باید سریعا اخراج، محاکمه و مجازات شود.

رئیس جمهور مقاومت و ایستادگی را در برابر سازش و تسلیم، راهبردی به ثمر نشسته دانست و با اشاره به دستاوردهای مقاومت در برابر نظام استکبار و تجاوز و جنایات رژیم صهیونیستی تصریح کرد: راه‌حل رفع مشکلات جهان اسلام و جلوگیری از تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و ظلم‌های نظام سلطه وحدت و انسجام در امت اسلامی و پرهیز از تفرقه و جدایی است.

رئیسی با اشاره به راهبرد امام راحل و رهبر معظم انقلاب برای حل مشکلات جهان اسلام از طریق وحدت، انسجام و مقاومت، از شکوه برگزاری راهپیمایی روز قدس امسال در همه امت اسلامی و همینطور گسترش آن به کشورهای غیر اسلامی و مشارکت انسان‌های آزاده گفت و افزود: رژیم صهیونیستی با وجود حجم بی‌سابقه جنایاتش در غزه تا امروز به طور کامل شکست خورده، زیرا نتوانسته است به هیچ یک از اهداف اعلامی‌‌اش برسد و در مقابل این مردم مظلوم و مقاوم غزه هستند که با مقاومت خود پیروزی را در این میدان نصیب خود کرده‌اند.

رئیس جمهور جنایت رژیم صهیونسیتی در حمله به کنسولگری ایران در سوریه را ناشی از همین شکست و استیصال دانست و افزود: ملت ایران با پاسخ قاطع خود رژیم صهیونیستی را به شکل موثری تنبیه کرد.

رئیسی در ادامه با اشاره به بی‌عملی و ناکارآمدی سازمان‌های بین‌المللی مدعی دفاع از حقوق بشر و امنیت در جهان گفت: تلاش‌های برخی کشورها برای ملزم کردن رژیم صهیونیستی به توقف جنایاتش در غزه، بارها با حق وتوی آمریکا بی‌اثر شده و امروز سوال ملت‌های آزاده این است که آیا نباید نظامی عادلانه جایگزین این ساختار ناعادلانه شود که توانایی دفاع از مظلوم و نشاندن ظالم سر جای خود را ندارد!

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تردید نداریم که نظمی عادلانه جایگزین نظم فعلی خواهد شد، افزود: اراده و خواست ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواهان جهان تحت لوای انسجام و یکپارچگی برای آزادی قدس و پیروزی فلسطین حتما محقق خواهد شد. 

رئیسی در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به توافقات صورت گرفته میان ایران و پاکستان برای گسترش روابط در سطوح مختلف و هدف‌گذاری برای رسیدن حجم تبادلات تجاری به 10 میلیارد دلار در قدم اول، مرز بیش از 900 کیلومتری دو کشور را فرصتی ارزشمند برای توسعه، رفاه و رونق مناطق مرزی دانست.

رئیس جمهور با بیان اینکه ملت ایران با وجود همه تحریم‌ها و فشارها، پیشرفت‌های بزرگی در عرصه‌های علمی، فناوری و اقتصادی داشته است، ایران امروز را کشوری پیشرفته و فناور توصیف کرد که می‌تواند با به اشتراک گذاشتن ظرفیت‌های متقابل با پاکستان گام‌های بلندی در تامین منافع و پیشرفت دو طرف بردارد.

رئیسی با تاکید بر اینکه تجارت غیر رسمی بین دو‌کشور باید به تجارت رسمی تبدیل شود، تحقق این هدف را نیازمند همکاری صمیمانه همه فعالان اقتصادی و تجار دو کشور دانست و از فعالان اقتصادی و تجار دو کشور خواست تلاش خود را برای بالفعل کردن ظرفیت‌های متقابل مضاعف کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبادل ظرفیت‌های موجود در ایران و سریلانکا به نفع دو کشور و دو ملت است
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاوردهای اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت/ استقبال پر شور ملت پاکستان
  • تأکید رئیسی بر رسمی شدن تجارت غیر رسمی میان ایران و پاکستان
  • هفته تعیین‌کننده برای انتخاب رئیس‌جمهور جدید لبنان
  • مردم پاکستان و ایران در پیکار خود با ظلم و دفاع از مظلوم در کنار هم هستند
  • انتخاب پنجمین رئیس‌جمهور در وقت فوق‌العاده
  • رئیسی: روابط ایران و پاکستان را در همه سطوح ارتقا می‌دهیم
  • استقبال پرشور علامه پاکستانی از سفر رئیسی
  • آیت‌الله رئیسی یک قهرمان است/ قلب مردم پاکستان برای آیت‌الله رئیسی می‌تپد
  • آیت‌الله رئیسی یک قهرمان است