Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-23@13:20:12 GMT

عصر حملات سایبری؛ چرا آمریکا نگران است؟

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۶۵۸۷۸

تشدید حملات سایبری در سال‌های اخیر سبب افزایش نگرانی‌های امنیتی و هزینه‌های مالی در سراسر جهان شده‎اند. خبرگزاری میزان – براساس گزارش ۲۰۲۱ «سونیک وال»، شرکت فناوری آمریکایی، تهدید‌های سایبری در سطح جهانی از سال ۲۰۱۹ تاکنون ۶۲ درصد افزایش یافته است؛ البته افزایش این تهدیدات برای آمریکای شمالی در بازه زمانی مذکور ۱۵۸ درصد بوده است؛ ضمن این که در کنار این روند افزایشی، ماهیت حملات سایبری و اهداف آن‌ها نیز تغییر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  هک «کولونیال پایپ لاین»، بزرگترین خط لوله سوخت آمریکا که نیمی از سوخت سواحل شرقی این کشور را تامین می‌کند، تنها یکی از مجموعه حملات سایبری مهم اخیر است.   حمله سایبری علیه بزرگ‌ترین شرکت فرآوری گوشت جهان که منجر به اختلال در بازار جهانی گوشت شد، تعطیلی مدارس «آیووا»، تعطیلی بیمارستان‌های «ایرلند»، ... موجی را که از باج گیری‌های کوچک ایجاد شده‎اند، تشدید کرده است.   تاکنون آمریکا بار‌ها روسیه را به میزبانی عاملان حملات سایبری متهم کرده و مسکو مکررا این اتهام را رد کرده است.   اهمیت این موضوع در روابط «واشنگتن» و «مسکو» به حدی است که موضوع حملات سایبری یکی از محور‌های گفت و گوی میان «جو بایدن» و «ولادیمیر پوتین»، روسای جمهور آمریکا و روسیه، در ژنو بود.   یکی از دلایل رشد سریع حملات سایبری، شیوع بیماری کروناست که سبب تسریع تجارت دیجیتال، افزایش دورکاری مشاغل و انفجار در توسعه نرم افزار شده است. بیشتر بخوانید: پشت پرده حملات سایبری و باج افزاری به زیرساخت‌های آمریکا آمریکا در دام پرداخت باج به هکر‌ها عدم پرداخت باج به هکر‌ها نیز پیامد‌های سنگینی دارد؛ از جمله آن‌ها می‌توان به هزینه ۱۸.۲ میلیون دلاری بازسازی سیستم‌های دولتی شهر «بالتیمور» اشاره کرد که با پرداخت ۷۶۰ هزار دلار بیت کوین در سال ۲۰۱۹ مخالفت کرد.   نکته مهم در این ارتباط آن است که آمریکا در موج اخیر حملات سایبری اخیر تحت حمله نرم افزار‌هایی قرار می‌گیرد که آژانس امنیت ملی این کشور ایجاد کرده است.   استفاده از این نرم افزار‌ها در حمله سایبری علیه دیگر کشور‌ها نیز معمول است؛ در سال ۲۰۱۷ هکر‌ها با همین نرم افزارها، بیش از ۴۵ هزار حمله سایبری علیه ۹۹ کشور جهان انجام دادند که در انگلیس به تعطیلی بیمارستان‌ها و مدارس منجر شد.   هزینه‌های امنیتی به موازات تشدید حملات سایبری به طرز چشمگیری در حال افزایش است و آمریکا هدف شماره یک حملات اینترنتی بوده و این کشور بیشترین هزینه را برای امنیت سایبری پرداخت می‌کند.   در سال ۲۰۱۵ دفتر مدیریت پرسنل آمریکا (OPM) اعلام کرد که هدف حملات سایبری قرار گرفته است.   حمله مذکور یکی از بزرگترین سرقت‌های سایبری تا آن زمان بود؛ از آن تاریخ تاکنون آمریکا ۱۱۵ میلیارد دلار برای امنیت سایبری هزینه کرده و کاخ سفید از کنگره خواسته در سال آینده ۱۰ میلیارد دلار به امنیت سایبری غیرنظامی دولت اختصاص دهد که نشان دهنده جهشی ۱۴ درصدی است.   صنعت آمریکا در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ به ترتیب ۴۱ میلیارد دلار و ۵۳ میلیارد دلار هزینه کرده است.   یک شرکت حقوقی در «نیویورک» که در زمینه امنیت سایبری تخصص دارد، اعلام کرد با توجه به افزایش ارزش رمز ارز، باج‌ها هزینه زیادی برای قربانیان در پی دارند.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل حمله سایبری آمریکا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حمله سایبری حوادث بین الملل حمله سایبری آمریکا امنیت سایبری حملات سایبری میلیارد دلار حمله سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۵۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: نگران کمک نظامی چین به روسیه هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، وزارت خارجه آمریکا نسبت به کمک های نظامی چین به روسیه ابراز نگرانی کرد.

وزارت خارجه آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد که ««آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه این کشور در سفر روز چهارشنبه خود به پکن، قصد دارد به مقامات چین درباره عواقب صادرات مواد با کاربردهای نظامی به روسیه هشدار دهد.

بنا به اعلام وزارت خارجه آمریکا، بلینکن قرار است طی یک سفر سه روزه در پکن و شانگهای اقامت کند. دیدار با وزیر امور خارجه چین نیز جز برنامه های اصلی سفر بلینکن خواهد بود.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که وزیر خارجه این کشور در این سفر نگرانی عمیق خود را در مورد حمایت چین از پایگاه صنعتی دفاعی روسیه تکرار خواهد کرد.

«جانت یلن» وزیر خزانه داری آمریکا هم در سفر اوایل ماه جاری خود به چین هشدارهای مشابهی را بیان کرد.

این در حالی است که آمریکا بسته های کمک خارجی جدیدی برای اوکراین، تایوان و رژیم صهیونیستی به تصویب رساند.

کد خبر 6084710

دیگر خبرها

  • آلمان: تشدید حملات شهرک‌نشینان صهیونیست به فلسطینیان نگران‌کننده است
  • حمله کنندگان سایبری به عضو دفتر رهبری، از چه کسانی خط می‌گیرند؟
  • هزینه تراشی به سبک احمدی نژاد /حمله کنندگان سایبری به عضو دفتر رهبری ، از چه کسانی خط می گیرند؟
  • دو پایگاه آمریکا در شرق سوریه در کمتر از یک ساعت هدف حمله قرار گرفت
  • حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
  • حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکا در دیرالزور سوریه
  • آمریکا: نگران کمک نظامی چین به روسیه هستیم
  • حملات تلافی‌جویانه الحشدالشعبی در راه است/ اسرائیل رفتنی است
  • عطوان: حملات تلافی‌جویانه حشدالشعبی در راه است
  • «اف بی آی»: چین به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا نفوذ کرده است