Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@04:35:14 GMT

رقیق‌کردن خون باچندخوراکی دم‌دستی

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۶۶۱۸۱

برخی از مواد خوراکی که به راحتی در دسترس هستند به کاهش خطر لخته شدن خون کمک می‌کنند. ناطقان: به نقل از اخبارالیوم، اگر بیماری خاصی مانند ضربان قلب نامنظم یا نقص مادرزادی در قلب دارید، یا تحت عمل‌های جراحی خاصی مانند جراحی دریچه قلب قرار گرفته اید، پزشک ممکن است یک داروی رقیق کننده خون برای شما تجویز کند، زیرا این شرایط احتمال ابتلای شما به لخته‌های خونی را افزایش می‌دهد و ممکن است باعث حمله قلبی یا سکته مغزی شود، بنابراین دارو‌های رقیق کننده خون احتمال تشکیل لخته‌های خونی، خطر حملات قلبی و مغزی را کاهش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین برخی از مواد موجود در طبیعت به کاهش خطر لخته شدن خون کمک می‌کنند، با این حال، آن‌ها آزمایش نشده و با دارو‌های رقیق کننده خون مقایسه نشده اند، بنابراین بهتر است قبل از استفاده با پزشک در مورد مواد طبیعی زیر صحبت کنید.

دارو‌های رقیق کننده خون طبیعی

۱- زردچوبه:

زردچوبه ادویه‌ای است که به غذای شما رنگ زرد می‌بخشد و مدتهاست که به عنوان داروی محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بر اساس مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۲ انجام شد، یکی از مواد اصلی فعال آن، کورکومین، به عنوان ضد انعقاد خون عمل می‌کند.

۲- زنجبیل:

زنجبیل از همان خانواده زردچوبه است و حاوی سالیسیلات، یک ماده شیمیایی طبیعی است که در بسیاری از گیاهان یافت می‌شود. غذا‌هایی که حاوی سالیسیلات هستند، مانند آووکادو، برخی توت‌ها و گیلاس نیز ممکن است از لخته شدن خون جلوگیری کنند. با این حال، مطالعات بیشتری برای کشف این موضوع لازم است که آیا این دارو به اندازه دارو‌های تجویز شده مؤثر است یا خیر.

۳- سیر:

سیر علاوه بر طعم مطلوب آن در غذا و پخت و پز، دارای خواص آنتی بیوتیکی، ضد میکروبی و ضد انعقادی طبیعی است. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که پودر سیر بدون بو ممکن است به عنوان ماده‌ای استفاده شود که تشکیل لخته خون را کاهش می‌دهد.

۴- فلفل قرمز تند:

فلفل چیلی همچنین حاوی سالیسیلات زیادی است، بنابراین به کاهش لخته شدن خون، کاهش فشار خون، افزایش گردش خون و کاهش احساس درد کمک می‌کند.

۵- ویتامین E:

ویتامین E از چند طریق لخته شدن خون را کاهش می‌دهد. این تأثیرات به میزان ویتامین E فرد بستگی دارد. با این حال توصیه می‌شود افرادی که از دارو‌های رقیق کننده خون استفاده می‌کنند از مصرف مقادیر زیاد ویتامین E خودداری کنند.

ممکن است دریافت ویتامین E از غذا‌ها نسبت به مکمل‌ها، از جمله غذا‌های زیر امن‌تر باشد:

بادام ها، روغن گلرنگ، روغن آفتابگردان روغن دانه آفتابگردان. روغن جوانه گندم، غلات کامل. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: رقیق کردن ، خون ، خوراکی دم دستی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رقیق کردن خون خوراکی دم دستی دارو های رقیق کننده خون لخته شدن خون ویتامین E

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۶۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صادرات فرآورده‌های سلامت محور/ چابک سازی سازمان غذا و دارو

به گزارش خبرگزاری مهر، آصف مهدوی، با اشاره به کاهش معنادار زمان تأیید درخواست‌های صادرات به دلیل سیستمی شدن تاییدیه ها در سامانه تی تک، گفت: سازمان غذا و دارو در راستای پیش‌بینی پذیر کردن اقتصاد و برای حمایت از فعالان تجاری، بخشنامه‌های صادره خود را از ۶ مورد به یک مورد در سال ۱۴۰۲ رسانده که نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش قابل توجهی است و سازمان گمرک این موضوع را دستاورد بزرگی برای کشور می‌داند.

وی همچنین ادامه داد: میانگین پاسخگویی سازمان غذا و دارو از آذر ۱۴۰۱ تا آذر ۱۴۰۲ از هشت روز و ۵۲ دقیقه به سه روز و ۶۶ دقیقه کاهش پیدا کرده که این موضوع نیز موید اقدامات سازمان غذا و دارو برای چابک سازی فعالیت‌هایش است.

مهدوی خاطر نشان کرد: پیرو تأکیدات رئیس سازمان غذا و دارو، تمامی فرآیندها باید به سمت چابک شدن برود و در راستای منویات رهبری در شعار سال باشد و هیچ کوتاهی در این خصوص قابل اغماض نخواهد بود.

وی اظهار داشت: در سال گذشته رشد ۳۰ تا ۵۰ درصدی در صادرات فرآورده‌های سلامت محور داشتیم و با توجه به تکالیف برنامه هفتم توسعه و منویات رهبری، سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۳ در نظر دارد با همفکری فعالان صادراتی این حوزه شرایط رشد و جهش صادراتی نسبتاً خوبی را فراهم نماید.

کد خبر 6084947 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد
  • کاهش آلرژی فصلی با این ۵ روش
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • کاهش وزن سریع چه بلایی سرتان می‌آورد
  • رشد صادرات فرآورده‌های سلامت محور
  • چابک سازی سازمان غذا و دارو؛ هیچ کوتاهی قابل اغماض نیست
  • رشد صادرات فرآورده‌های سلامت محور/ چابک سازی سازمان غذا و دارو
  • نقش فندق در کاهش ریسک ابتلا به سرطان
  • کاهش قند خون با مصرف یک سبزی معطر
  • برای سلامت استخوان‌ها این میوه را بخورید