Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور از دست اندرکاران برگزاری انتخابات و ناظران خواست با توجه به اینکه رای مردم اراده و تجلی آنها در انتقال قدرت است،رای گیری با صیانت کامل انجام شود.

به گزارش ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی روز جمعه پس از دستور آغاز به کار رای گیری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و تبریک ولادت امام رضا گفت: امروز به لطف خدا توفیق داریم با همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی اعم از نظارت، اجرا، قوه قضاییه، هیئت مرکزی اجرایی و نظارت، مجلس، صدا و سیما و همه دستگاه‌ها سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری و ششمین انتخابات شوراهای شهر و روستا و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان را آغاز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور ابراز امیدواری کرد: خداوند متعال به همه ما توفیق بدهد بتوانیم امروز به تکلیف خود در امانت‌داری رای مردم و صیانت از آن و برگزاری انتخابات قانونی سالم و در شرایط بهداشتی با توجه به کرونا را داشته باشیم.

رییس شورای امنیت کشور تصریح کرد: تشکر مجدد می‌کنم از همه کسانی که در بیش از ۶۶ هزار شعبه انتخابات ریاست جمهوری و بیش از ۷۵ هزار شعبه انتخابات شهر و روستا مستقر هستند و کار را با لطف خداوند متعال آغاز کنند و به یاد خداوند متعال و توکل بر او و با استقبال از مردم در اخذ رای کوشا باشند تا بتوانیم در امنیت کامل و شرایط قانونی این انتخابات را انجام دهیم.

وی ادامه داد: امیدواریم همه عزیزانی که امروز در صحنه همکاری با ما هستند اعم از نیرو های امنیتی، انتظامی، اجرایی و نظارت در هماهنگی کامل با یکدیگر مانند انتخابات گذشته باشند و کمک کند این انتخابات به خوبی برگزار شود.

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: بازرسان در هر جا که هستند مرتب کار بازرسی را انجام دهند و به سرعت اگر مشکلی بود به ما اطلاع دهند. از ناظران تقاضا دارم نظارت را انجام دهند با توجه به اینکه رای مردم، اراده و تجلی آنها در انتقال قدرت است با صیانت کامل انجام شود امیدوارم هیئت نظارت این وظیفه را به خوبی انجام دهد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۶۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رأی اعتراضی مردم این استان به اصولگرایان است یا اصلاح طلبان؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیرعباس نیک، دبیر انجمن اسلامی معلمان استان آذربایجان شرقی در گفتگو با هم‌میهن به تحلیل و بررسی دلایل پیروزی چهره‌های میانه‌رو در انتخابات مجلس دوازدهم در این استان پرداخت که در ادامه می‌خوانید.

*‌دلیل اینکه در استان آذربایجان شرقی از بین نماینده‌های راه‌یافته به مجلس جریان میانه‌رو بیشترین درصد رای‌آوری را داشتند، چیست؟

آذربایجان شرقی رفتارشناسی خاص خود را دارد و گاهی هماهنگ با کشور عمل می‌کند و گاهی رفتار منحصربه‌فردی را به نمایش می‌گذارد. تا سال ۸۸ یکی از پایگاه‌های مستحکم جریان اصلاحات استان آذربایجان شرقی بوده است و بیشترین میزان مشارکت و رای اصلاح‌طلب‌ها تا این سال از این استان بوده است. اما بعد از سال ۸۸ جریانات هویت‌طلب در این استان تقویت شدند و مقداری از سبد رای اصلاح‌طلب‌ها کاسته شد اما بعد از سال ۹۶ مجدداً این سبد رای به سمت اصلاح‌طلب‌ها بازگشت.

علت این موضوع را می‌توان هماهنگ با کل کشور در نظر گرفت و نوعی رویگردانی از شرایط فعلی و اعتراض به وضعیت مستقر تلقی می‌شود. عموماً هر زمانی که افکار عمومی آذربایجان شرقی نسبت به وضعیت جاری استان و کشور معترض است، به کاندیداهای منتسب به جناح اصولگرا چه در انتخابات ریاست‌جمهوری و چه در انتخابات مجلس رای نمی‌دهند.

اگر شرایط رقابتی بهتر بود، اطمینان دارم که حتی نتایج به مراتب قدرتمندتری به نفع جریان میانه‌رو در این استان رقم بخورد و ممکن بود حتی یک نفر هم از جریان اصولگرا وارد مجلس نشود. ممکن است این موضوع در سال‌های آینده تشدید شود، یعنی در شرایطی که ما این نتیجه را داشتیم که هیچ‌یک از احزاب اصلاح‌طلب وارد انتخابات نشدند و از هیچ‌یک از کاندیداها حمایتی نکردند.

*‌از سال ۹۸ تا انتخابات مجلس دوازدهم، تغییر خاصی در رویکرد و نگرش مردم رخ داده است و با وجود محدودیت‌های مشابه موجود و کاهش مشارکتی که در هر دو دوره تکرار شد، اما در این دوره تعداد میانه‌روهایی که به مجلس راه یافتند بیشتر شده است؟

عموماً تا سال ۹۶ شرایط و کارنامه عملکرد حاکمیتی برای مردم مشخص نشده بود. از سال ۹۶ به بعد که هم در مجلس و هم در دولت وضعیت جناح اصولگرا برای مردم روشن‌تر شد، این حمل بر باز شدن دست افرادی که شعارشان مبنی بر این بود که معیشت مردم اولویت است و می‌توانند مشکلات را حل کنند، در نظر می‌گیرم.

به همین دلیل احساس می‌کنم طی سال‌های گذشته شدیداً نسبت به عملکرد جریانات اصولگرا در آذربایجان شرقی اعتراض جدی وجود دارد؛ به‌ویژه اینکه نمایندگانی که از جریان اصولگرا در آذربایجان شرقی و شهر تبریز در مجلس بودند، در جایگاه‌های مهمی قرار داشتند که رای نیاورند. برای مثال فردی مثل آقای تاج‌الدینی که در تبریز جزو نفراتی است که با رای بسیار ضعیف به مرحله دوم راه یافته، او کسی است که تا سطح معاونت ریاست‌جمهوری بالا رفته اما با این وجود، رای کمتری نسبت به کاندیداهای میانه‌رو دارد و در جایگاه پایین‌تری قرار گرفت.

‌*در این دوره به نظر نمی‌رسد نسبت به دوره گذشته تبلیغات انتخاباتی چندان گسترده‌ای صورت گرفته باشد، با این وجود تاثیر تبلیغات را در انتخاب مردم چگونه ارزیابی می‌کنید؟

منطقه آذربایجان یک منطقه سیاسی است و سطح تحصیلات و رفاه مردم نسبت به میانگین کشوری بالاتر است و مردم هم منابع رسانه‌ای متعددی دارند و به همین دلیل نقش تبلیغات را چندان جدی نمی‌بینم. افکار عمومی در این استان براساس تحلیل شخصی خودش به نتیجه می‌رسد و دست به انتخاب می‌زند و تبلیغات هم به مراتب کمتر از انتخابات گذشته بود.

چه در تبریز و چه در سایر شهرهای استان خلوت‌ترین فضا در ستادها را شاهد بودیم و عملاً حتی این مقدار رای که وارد صندوق‌های رای شد نیز منجر به شکست اصولگراها حتی در انتخاباتی غیررقابتی شد.

*‌پیش‌بینی شما از گرایش سیاسی نمایندگانی که در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم از این استان به مجلس راه پیدا می‌کنند، چیست؟

مجدداً به نظر می‌رسد عموماً نسبت به دور اول مشارکت کمتر می‌شود و بازهم چهره‌های مطرح و شناخته‌شده جریان اصولگرا در این شرایط هم شانس کمتری دارند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895794

دیگر خبرها

  • استانداردسازی راه‌ها در بلوچستان با سرعت پیگیری شود
  • وزیر کشور: مشکلات سیل‌زدگان براساس اولویت پیگیری و رفع خواهد شد
  • اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • نیروهای ارتش و سپاه همیشه برای صیانت از کشور کنار مردم هستند (فیلم)
  • برپایی دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان میانه در ۲۱ اردیبهشت
  • جزئیات کامل زمان‌بندی برگرازی مرحله دوم انتخابات مجلس
  • علیرضابیگی: گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار است؟ /دولت اشکالات را نمی پذیرد چون توانایی اصلاح ندارد
  • رأی اعتراضی مردم این استان به اصولگرایان است یا اصلاح طلبان؟
  • قیمت دلار در ابتدای مجلس یازدهم ۱۸ هزار تومان بود امروز بالاتر از ۶۵ هزار تومان! /وضعیت ایران قبل و بعد از انتخابات ۹۴ و ۱۴۰۲