Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا از فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، سردار «تیمور حسینی» جانشین پلیس راهور کشور و عضو هیات رییسه فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی بعد از بازدید از پیست آزادی افزود: این رشته با توجه به ویژگی‌هایی که دارد نیازمند دو نگاه است، یک نگاه عامه و همگانی و یک نگاه قهرمانی؛ ایران این ظرفیت را دارد که در این دو رشته در جهان مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: امیدوارم با حضور رییس جدید فدراسیون که از جنس ورزش و شخصیتی فرهنگی و شناخته شده است و همچنین با کمک همه اعضای هیات رییسه و مجموعه فدراسیون بتوانیم اتفاقات خوبی را برای دو رشته موتورسواری و اتومبیلرانی رقم بزنیم که در آینده اثرات آن کاملا محسوس باشد و یک کار ریشه‌ای انجام دهیم. 

جانشین پلیس راهور کشور با اشاره به دغدغه‌ها و مشکلات مطرح شده جامعه موتورسواری و اتومبیلرانی توسط رییس فدراسیون گفت: سعی ما در پلیس راهور این است که بتوانیم مشکلات مطرح شده را تا جایی که قوانین به ما اجازه می‌دهد حل کنیم. دغدغه ما این است که ورزش موتورسواری و اتومبیلرانی از یک انحصار همیشگی خارج شود و مخاطب عام ما نیز بتواند به فراخور شرایطش و وسیله‌ای که در اختیار دارد از امکانات موجود استفاده کند. 

وی افزود: تخلیه هیجان یک امر بسیار مهم و ضروری است. اگر نتوانیم هیجان را در یک محیط امن مثل پیست‌های کشور تخلیه کنیم این هیجان‌ به بزرگراه‌ها انتقال داده می‌شود که منجر به اتفاقات تلخ خواهد شد. تعداد کسانی که به خاطر حوادث موتورسواری در خیابان‌ها و بزرگراه‌ها دچار مصدومیت و یا فوت می‌شوند متاسفانه عدد قابل توجهی است. دغدغه پلیس راهور این است که با همگانی شدن رشته‌های موتورسواری و اتومبیلرانی به حوزه انتظامی کشور نیز کمک کنیم. 

سردار حسینی خاطرنشان کرد: موتورسیکلت وسیله‌ای است که اگر درست مصرف شود در موقعیت‌های بحرانی می‌تواند فرشته نجات باشد. باید این نگاه را در جامعه ایجاد کنیم که ذهنیت عموم مردم به موتورسیکلت تغییر کند. این وسیله باید جایگاه خود را در جامعه پیدا کند و وظیفه فدراسیون این است که فرهنگ استفاده از موتورسیکلت را در بین مردم احیا کند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: پلیس راهور ناجا فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی وزارت ورزش و جوانان موتورسواری و اتومبیلرانی پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۰۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین جلسه شورای استعدادیابی کمیته ملی پارالمپیک

نخستین جلسه شورای استعدادیابی کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، اولین نشست شورای استعدادیابی کمیته ملی پارالمپیک، با حضور کاظمی‌پور معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و نایب رئیس بانوان کمیته ملی پارالمپیک، سلگی معاون ورزش قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک، سمیع‌زاده سرپرست گروه نظارت و ارزیابی برنامه‌های استعدادیابی در وزارت ورزش و جوانان، توکل نماینده سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و مسئولین استعدادیابی فدراسیون‌های ورزشی همکار برگزار شد.

برگزاری ششمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس

 

در بخش نخست این جلسه کاظمی‌پور نایب رئیس بانوان کمیته ملی پارالمپیک با ارائه توضیحاتی در خصوص رسالت این کمیته، در توسعه جنبش پارالمپیک اظهار داشت: با نگاهی آماری به جامعه افراد توان‌یاب به اهمیت توسعه ورزش، تغییر سبک و ارتقا کیفیت زندگی آنها پی می‌بریم.

وی گفت: برای شناسایی و پرورش ورزشکاران می‌بایست با نگرشی آینده‌نگرانه از ظرفیت‌های موجود و همکاری فدراسیون‌های ورزشی و سازمان‌های مربوطه نهایت بهره را ببریم.

در ادامه سلگی با تأکید بر شناسایی فرصت‌ها و تهدیدها در نشست‌های آسیب‌شناسی به بالا رفتن میانگین سنی تیم‌های ملی پارالمپیکی اشاره کرد و افزود: برای ادامه مسیر و تداوم موفقیت‌ها در رویدادهای آتی نیاز به عزم همگانی و اجرای برنامه‌های دقیق استعدادیابی داریم. هدف اصلی ما پیاده‌سازی و استقرار نظام شناسایی استعدادها، نخبه‌گزینی و پرورش استعدادها در رشته های ورزشی تحت پوشش کمیته ملی پارالمپیک است.

سلگی ادامه داد: کمیته ملی پارالمپیک در اجرای برنامه استعدادیابی کاملا پشتیبان فدراسیون‌های همکار است و ما در گام نخست، برای ایجاد فرصت در همه رشته‌های ورزشی امروز از مسئولین استعدادیابی همه فدراسیون‌های همکار دعوت کرده‌ایم و امیدواریم در این مسیر با تشکیل شورای استعدادیابی در فدراسیون‌های مربوطه به اجرای برنامه های مورد نظر در رشته‌های و استان‌های مختلف فعالیت خود را آغاز کنند.

وی تاکید کرد: با تخصیص اعتبارات صورت گرفته، امروز پرداخت‌هایی نیز به فدراسیون‌ها داشتیم و از این پس نیز متناسب با گزارش هایی که دریافت می‌کنیم به حمایت خود ادامه خواهیم داد.

در بخش دوم این نشست نمایندگان وزارت ورزش و جوانان، آموزش و پرورش استثنایی و مسئولین استعدادیابی فدراسیون‌های ورزشی جانبازان و توان‌یابان، نابینایان و کم‌بینایان، ورزش‌های سه‌گانه، دوچرخه‌سواری، تنیس روی میز، تنیس، بدمینتون، اسکی،سوارکاری و انجمن پاراتکواندو به بیان نقطه نظرات، نیازها و اقدامات خود پرداختند.

شناسایی و جذب استعدادها در سراسر استان‌ها و رشته های ورزشی، کلاسبندی پزشکی ورزشی، برگزاری اردوهای آموزشی، نخبه گزینی و دعوت به تیم‌های ملی، برگزاری دوره های آموزش و پرورش استعدادیاب، اعزام استعدادیاب در مسابقات ورزشی فدراسیون‌ها، مدارس استثنایی و پارالمپیادهای ورزشی از جمله برنامه های این طرح است در طی این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشته‌های نوپا آینده ورزش کشور را رقم می‌زنند
  • اختصاص ۷۰ درصد درآمد‌ فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی به هیأت‌های استانی
  • انتخاب رئیس هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی کردستان
  • برگزاری ۷۰ رویداد ملی ورزش موتورسواری و اتومبیلرانی طی سال گذشته
  • رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان کردستان انتخاب شد
  • رئیس هئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان کردستان انتخاب شد
  • زمینه رشد ورزش «دارت» در کشور فراهم می‌شود
  • مسابقات کوراش بانوان در سطح خوب و با میزبانی شایسته برگزار شد
  • برگزاری نخستین جلسه شورای استعدادیابی کمیته ملی پارالمپیک
  • حججی: با حضور ورزشکاران قوی، فدراسیون هم تقویت می‌شود