Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تأمین واکسن کرونا در کل کشور در حال پیگیری است و واکسینه کردن جانبازان بالای ۲۵ درصد در کل کشور در حال انجام است.

عبدالرضا عباسپور در جریان سفر دو روزه به استان خراسان رضوی در جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران  این استان حضور یافت و هدف سفرهای استانی را ارتباط با مسئولان، حضور میدانی، بررسی، شناسایی و برطرف کردن مشکلات درمانی ایثارگران عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه باید یک بیمارستان با بالاترین سطح خدمات، شناسایی و به ایثارگران معرفی شود، توضیح داد: بنیاد هر استان باید یک بیمارستان که خدمات به صورت سرپایی، پاراکلینیک، آزمایشگاه، بستری، داروخانه و پزشکان مجرب، متخصص و فوق تخصص دارد را شناسایی و جهت عقد قرارداد به بیمه دی معرفی کند تا ارائه خدمات به صورت متمرکز به جامعه ایثارگری انجام شود و نماینده بیمه دی و ایثارگران در آن بیمارستان مستقر باشند که این موضوع در رفع مشکلات درمانی ایثارگران اهمیت بسزایی دارد.

وی گفت: در سطح شهر و استان بیمه دی ممکن است با چند مرکز درمانی، داروخانه و آزمایشگاه و ... قرارداد داشته باشد، اما نیاز است به صورت متمرکز یک بیمارستان معرفی و پرداخت اعتبارات این مرکز به صورت ماهانه انجام شود. اکثریت جامعه پزشکی کشور در برابر ویروس کرونا واکسینه شده‌اند. در تمامی استان‌ها پایش سلامت باید به صورت جدی‌تر انجام شود و تا سقف ۳۰ درصد افزایش خدمات داشته باشند و ارتباط با پزشکان مجرب توسعه یابد. در صورت نیاز به متخصص و کلینیک فوق تخصصی، قرارداد و هماهنگی لازم در کمترین زمان انجام شود.

عباسپور درباره واکسیناسیون جامعه ایثارگری افزود: تأمین واکسن کرونا در کل کشور در حال پیگیری است، که واکسینه کردن جانبازان بالای ۲۵ درصد در کل کشور در حال انجام است، از سویی موافقت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور را برای واکسیناسیون همسران شهدا و همسران جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر نیز اخذ و مراحل اداری آن در حال طی شدن است.

وی با بیان اینکه بنیاد در برگزاری کمیسیون پزشکی هیچ محدودیتی ندارد، خاطرنشان کرد: در کمیسیون‌های پزشکی اگر افراد، مشمول قانون خاصی می‌شوند کمیسیون حتماً اعلام می‌کند و این موضوع ارتباطی به اعتبارات ندارد. تأمین اعتبارات درمانی ایثارگران در سطح کشور به صورت مطلوب در حال انجام است و در چند روز آینده دیون درمانی ایثارگران خراسان رضوی پرداخت می‌شود. در جلسه با مسئولان علوم پزشکی کشور مقرر شده است داروهای خاص به صورت ویژه در داروخانه‌های منتخب افزایش پیدا کند تا ایثارگران دغدغه تأمین دارو را نداشته باشند.


معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: بنیادها در استان‌ها بر این موضوع به صورت جدی نظارت و بازرسی داشته باشند تا داروخانه‌ها اولویت را به ایثارگران بدهند تا خدای نکرده حق ایثارگران ضایع نشود. برخی از مجروحیت‌های ایثارگران بسیار خاص است، که درمان این عزیزان باید سریع و بدون نوبت انجام شود.

عباسپور در جریان سفر به استان خراسان رضوی به مرکز سالمندان ایثار رفت و از نزدیک با یکایک والدین شهدا دیدار کرد و گفت: با توجه به اینکه والدین معظم شهدا در آستانه کهن‌سالی هستند، نیازمند مراقبت بیشتری از این عزیزان است. والدین شهدای وابسته به تخت و یا با بیماری خاص، باید هر چه سریعتر در برابر بیماری کرونا واکسینه شوند و این افراد نباید منتظر سهمیه باشند.

وی تأکید کرد: متأسفانه ما هر ساله تعداد بسیاری از والدین شهدا را از دست می‌دهیم، که در حال تلاشیم خدمات درمانی برای این عزیزان با کیفیت بالاتری انجام شود.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگر سفر خود همچنین با «کبری نیکدل» مادر شهیدان «علی اصغر و احمد علی رضایی» و همسر جانباز ۴۰ درصد متوفی «حسین رضایی» و جانبازان سرافراز «علی رضا سبحانی»، «سید هاشم درچئی» و «حبیب الله سوخته سرایی» دیدار و ضمن بررسی وضعیت جسمی این عزیزان، از این اسوه‌های صبر و مقاومت تجلیل کرد.

عباسپور گفت: خدمات درمانی برای والدین شهدای وابسته به تخت و جانبازان با بیماری‌های خاص باید در کمترین زمان ممکن و به صورت مطلوب انجام شود. بنیاد باید نظارت کاملی بر وضعیت درمانی ایثارگران وابسته به تخت داشته باشد و پایش سلامت به صورت مستمر برای این عزیزان انجام شود.

عباسپور همچنین در بازدید از درمانگاه شاهد و بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد ضمن بازدید از نحوه خدمات‌رسانی به ایثارگران گفت: جلسات متعددی با بیمه دی برگزار و مقرر شده است، هزینه‌های درمانی ایثارگران در کمترین زمان تسویه شوند.

وی در بازدید از بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد نیز خاطر نشان کرد: دایره خدمات به خانواده‌های شهدا، جانبازان و آزادگان در قرارداد بیمه دی با بیمارستان رضوی افزایش می‌یابد.

عباسپور سپس در جلسه با مدیر عامل بیمه دی بر لزوم حفظ کرامت خانواده‌های شهدا و ایثارگران در ارائه خدمات درمانی به آنان تأکید کرد.

معاون بهداشت و درمان بنیاد در پایان سفر دو روزه خود به مشهد همچنین با ایثارگران بستری در بیمارستان قائم و جانبازان قطع نخاع در مرکز توانبخشی امام خمینی (ره) مشهد دیدار و در نشست تخصصی با جانبازان این مرکز مسائل و مشکلات این اسوه‌های صبر و مقاومت را بررسی و دستورات لازم را صادر کرد.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: درمانی ایثارگران کل کشور در حال والدین شهدا انجام شود بیمه دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۱۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،دکتر ابراهیم مقیمی سارانی گفت: این مرکز با داشتن ۲۲۳ تخت فعال روان پزشکی و ضریب اشغال تخت ۱۰۰ درصد به صورت شبانه، به شهرورشد ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
رئیس بیمارستان ابن سینا، از رشد سی درصدی خدمات درمانی انجام شده در این مرکز در سال ۱۴۰۲ خبر داد.ندان و هموطنان از استان‌های دور و نزدیک خدمات ارائه می‌دهد.
او اضافه کرد: در سال گذشته، ۵۵ درصد خدمات بیمارستان ابن سینا به شهروندان شیرازی و ۴۵ درصد مربوط به مراجعان از شهرستان‌ها و سایر استان‌های همجوار ارائه شده است.
رئیس بیمارستان ابن سینا، با اشاره به وجود بخش روان پزشکی کودکان و بخش اورژانس شبانه روزی زنان و مردان در مرکز آموزشی درمانی ابن سینا افزود: ارایه خدمات بستری روان پزشکی این بیمارستان در سال ۱۴۰۲ حدود ۳۰ درصددر مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است و همچنین طیف وسیعی از خدمات روان پزشکی و بازتوانی سرپایی مهم و تخصصی و فوق تخصص را به جامعه فارس و کشور ارائه کرده است.
دکتر مقیمی سارانی ادامه داد: پارسال حدود ۲۶ هزار بیمار و مراجعه کننده در مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ابن سینا ویزیت شده اند و خدمات دیگری شامل خدمات روان پزشکی، روان شناسی، نوروفیدبک، QEEG، کار درمانی و گفتار درمانی، مشاوره تغذیه، شوک درمانی سرپایی و همچنین ویزیت متخصص مغز و اعصاب به مراجعان و بیماران ارایه شده است.

او بیان کرد: امسال هم کلینیک اوتیسم، کار درمانی و گفتار درمانی با محوریت بازتوانی کودکان مبتلا به این عارضه‌ها با امکانات قابل قبول و با همه توانمندی‌های ممکن راه اندازی شده و آماده خدمات رسانی به خانواده‌ها است.

دیگر خبرها

  • رزمایش طرح سپاس با همکاری تیپ ۵۵ هوابرد برگزار شد
  • اعلام جزئیات جدید درباره واردات خودرو جانبازان؛ اول جانبازان بالای ۷۰ درصد، بعد جانبازان ۵۰ درصد
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • واکسیناسیون ۲.۵ میلیون راس دام سبک علیه بیماری آبله
  • اجرای برنامه های متنوع فرهنگی بنیاد شهید در ایلام قابل تقدیر است
  • اکثر پرسنل بنیاد شهید به دلیل عدم آشنایی با مشکلات ایثارگران، جانبازان و آزادگان، ناکارآمدند
  • اکثریت پرسنل بنیاد شهید به دلیل عدم آشنایی با مشکلات ایثارگران، جانبازان و آزادگان، ناکارآمدند
  • وزیر صمت: منتظر ابلاغ آیین نامه واردات خودرو هستیم
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • ۲۸ مرکز درمانی به جانبازان و ایثارگران خدمات رسانی می کنند