Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان دبیر کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان همدان گفت: مشکل ابتدای رأی گیری این بود که رمز برخی از کارت های ناظر در شهرهای همدان و تویسرکان توسط دستگاه شناسایی نمی شد که این مشکلات را رصد و حل کردیم.

محمدحسن میرزایی جمعه ۲۸ خردادماه در جلسه کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان همدان، اظهار کرد: ۱۴۳۷ شعبه اخذ رأی در استان داریم که در تمامی شعب اخذ رأی دستگاه احراز هویت داریم و ۱۵۶۷ دستگاه برای استان درنظر گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان همدان تصریح کرد: برای شعب نیمه مکانیزه(غیر از شهر همدان) ۸ درصد و برای شعب تمام الکترونیک همدان ۱۵ درصد دستگاه پشتیبان تدارک دیدیم.

وی با بیان اینکه ۲۱۲ شعبه اخذ رأی در شهر همدان در نظر گرفتیم، مطرح کرد: ۷۱۰ صندوق الکترونیکی در استان داریم و برای هر شعبه ۲ تا ۵ صندوق بنابر مقتضیات شعبه درنظر گرفتیم.

میرزایی در رابطه با زیرساخت‌های مخابراتی استان توضیح داد: تمامی زیرساخت های مخابراتی استان را تست کردیم و از استان های برتر در مانورها بودیم و در حال حاضر تمامی شعب آنلاین هستند و مشکلی نداریم.

وی ادامه داد: در تمامی شعب مشکل دستگاه احراز هویت نداشتیم و مشکل ابتدای رأی گیری این بود که رمز برخی از کارت های ناظر در شهرهای همدان و تویسرکان توسط دستگاه شناسایی نمی شد که این مشکلات را رصد و حل کردیم البته در هیچ شعبه ای اختلال در فرآیند رأی گیری نداشتیم و به صورت آفلاین کار انجام شده است.

دبیر کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان همدان خاطرنشان کرد: ۲۴۰۰ تعرفه الکترونیکی برای شهر همدان صادر کردیم و برای فرمانداران و نماینده آنها در شعب، تعرفه پشتیبان درنظر گرفتیم.

وی با بیان اینکه امکان خطا در این سیستم ها صفر است، گفت: دستگاه های احراز هویت و صندوق الکترونیکی دو ساعت شارژ دارند که اگر مشکل برق داشتیم از شارژ ذخیره استفاده کنند در ضمن با باتری ماشین هم قابل شارژ هستند.

میرزایی در پایان بیان کرد: سیستم ها این قابلیت را دارند که صندوق ها ۱۰ دقیقه بعد از اتمام فرآیند رأی گیری صندوق تخلیه شوند و ۲۰ دقیقه بعد نتیجه اعلام شود البته امکان رصد آنلاین نتایج وجود ندارد چراکه دستگاه به جایی وصل نیست و اطلاعات به وسیله یک کارت تخلیه می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی انتخابات ۱۴۰۰ مشاركت حداكثري ستاد انتخابات استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۱۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟

مشتریان شبکه بانکی می‌توانند برنامه هوشمندی که از سوی بانک مربوطه اعلام می‌شود را روی تلفن همراه هوشمند خود نصب و سپس کارت بانکی خود را روی آن برنامه ثبت کنند. از این طریق می‌توانند با موبایل و نزدیک کردن آن به دستگاه‌های کارتخوان، بدون استفاده از رمز، با کاربری آسان‌تر و امنیت بیشتر، پرداخت‌های خود را انجام دهند که این امر آمار کلاهبرداری از طریق دسترسی به اطلاعات کارت‌های بانکی اشخاص را به شکل قابل توجهی کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بانک مرکزی در راستای تنوع بخشی به ابزار‌های پرداخت و بروزرسانی ظرفیت‌های شبکه پرداخت کشور، طرح کهربا را در دستور کار خود قرار داده است. بر این اساس، مشتریان شبکه بانکی امکان تعریف کارت بانکی فیزیکی خود در برنامک‌های هوشمند مبتنی بر تلفن همراه را دارند و می‌توانند تراکنش‌های خرید را با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی انجام دهند و از آن‌ها به جای کارت‌های فیزیکی بانکی که روی دستگاه‌های پایانه فروشگاهی مجهز شده استفاده کنند.

اخیرا معاون فناوری‌های نوین بانک‌مرکزی از عملیاتی شدن قابلیت NFC یا ارتباط از نزدیک با استفاده از تلفن‌های همراه خبر داد و گفت که یکی از مهم‌ترین اقدامات بانک مرکزی در سال جاری تکمیل پروژه پرداخت‌های مبتنی بر NFC است که در سال ۱۳۹۹ تحت عنوان پروژه «کهربا» از آن رونمایی شد و برای ارائه آن به مردم، نیاز به همکاری بانک‌ها بود.

بنابراین، مشتریان شبکه بانکی می‌توانند از طریق موبایل و نزدیک کردن آن به دستگاه‌های کارتخوان، بدون استفاده از رمز با کاربری آسان‌تر و امنیت بیشتر، پرداخت‌های خود را انجام دهند.

براین اساس، با عملیاتی شدن پروژه کهربا و حذف کارت‌های بانکی به صورت فیزیکی آمار کلاهبرداری از طریق دسترسی به اطلاعات کارت‌های بانکی اشخاص به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

NFC چیست؟

قابلیت (Near Field Communication) NFC یا «ارتباط حوزه نزدیک» یک ارتباط کوتاه برد است که به گوشی‌ها، تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها و ... اجازه می‌دهد به‌راحتی داده‌ها را با سایر دستگاه‌های مجهز به NFC به اشتراک بگذارند.

در این حالت بین کارت یا دستگاه مجهز به NFC (برای مثال موبایل) با دستگاه NFC خوان ارتباط برقرار می‌شود. دستگاه‌های NFC خوان معمولا برای تبادل اطلاعات رادیویی به کار گرفته شده در ارتباط میدان نزدیک با کارت یا گوشی طراحی شده‌اند.

هدف و مزیت طرح کهربا

هدف گذاری اصلی پروژه کهربا، ارتقا استاندارد‌های امنیتی شبکه بانکی کشور و کارت‌های بانکی در اختیار مردم است که با توجه به عدم نیاز حضور فیزیکی کارت در زمان انجام تراکنش‌های حضوری، خطراتی مثل کپی و اسکن شدن کارت بانکی از بین می‌رود و با چندین مرحل اخذ اثر انگشت متشری بر روی برنامه هوشمند، امنیت تراکنش به میزان بالایی ارتقا پیدا می‌کند.

همچنین، از آنجایی که برنامک هوشمند از آخرین استاندارد‌های امنیتی روز برخوردار است، امکان استفاده و ثبت چندین کارت به صورت الکترونیکی فراهم است و در عین حال با توجه به افزایش امنیت تراکنش این امکان برای مشتریان فراهم است که انتخاب کنند تراکنش‌هایی از یک میزان مبلغ کمتر بدون انجام عملیات کارتی و صرفا از طریق اثر انگشت با استقاده از برنامک هوشمند، انجام شود.

عملیاتی شدن ۶ بانک در پروژه کهربا

با طرح کهربای بانک مرکزی، امکان انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی و استفاده از آن‌ها به جای کارت‌های فیزیکی بانکی روی دستگاه‌های پایانه فروشگاهی مجهز شده و مطابق با آخرین فناوری و استاندارد‌های روز میسر است. در حال حاضر شش بانک کشاورزی، تجارت، ملت، ملی، آینده و صادرات تحت پوشش بوده و تعداد بانک‌های این طرح در حال افزایش است.

بی شک با عملیاتی شدن این پروژه و حذف کارت‌های بانکی به صورت فیزیکی آمار کلاهبرداری از طریق دسترسی به اطلاعات کارت‌های بانکی اشخاص به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

نحوه انجام تراکنش بانکی از طریق تلفن همراه هوشمند

مشتریان بانک‌ها و دارندگان کارت‌های بانکی، برنامه هوشمندی که از سوی بانک مربوطه اعلام می‌شود را روی تلفن همراه هوشمند خود نصب و راه اندازی و سپس کارت بانکی خود را روی آن برنامه ثبت می‌کنند.

ثبت کارت، تنها در مرحله اول انجام می‌شود و نیازی نیست که برای هر عملیات و تراکنش بانکی مجددا کارت بانکی، ثبت شود.

در مرحله تراکنش خرید، همانند تراکنش خرید در کارت‌های بانکی، مبلغ مربوطه روی دستگاه تراکنش پایانه فروشگاهی درج می‌شود و بعد از تایید مبلغ توسط خریدار یا پذیرنده، تلفن همراه هوشمند که برنامه و کارت روی آن ثبت شده است به صورت غیر تماسی در کنار دستگاه پایانه فروش قرار می‌گیرد و بلافاصله عملیات تراکنش و تایید آن آغاز می‌شود.

سپس رسید الکترونیک خرید فروشگاهی هم روی دستگاه پایانه فروش و هم روی تلفن همراه هوشمند در اختیار مشتری قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • بیشترین خسارت بلوچستان سیل به جاده‌ها وارد شده است
  • کشف یک دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز
  • از مشکل تامین دارو تا بررسی موضوع کارت شهروندی
  • مشکل ارز اتوبوس های جدید را پشت گمرک گذاشت
  •  تعزیر و خاموشی ۱۰ دستگاه ماینر قاچاق
  • چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟
  • تجلیل از دست‌اندرکاران رویداد کشوری جامعه پرداز در همدان
  • سه عدد دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز در یاسوج کشف شد
  • بهره برداری از دستگاه ماموگرافی هالوژیک بیمارستان کیش
  • محکومیت یک میلیارد ریالی جریمه عرضه خارج از شبکه کود شیمیایی در نهاوند