Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@21:42:25 GMT

شناسایی اولین مورد ابتلا به قارچ سبز در هند

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۷۱۸۷۳

شناسایی اولین مورد ابتلا به قارچ سبز در هند

اولین مورد ابتلا به «قارچ سبز» در هند و در یک مرد ۳۴ ساله ساکن ایالت "مادیا پرادش" شناسایی و این بیمار برای مداوا با هواپیما به بیمارستانی در بمبئی منتقل شده است.

به گزارش ایسنا،‌ گزارش‌ها حاکی از آن است که این مرد که از کرونا جان سالم به در برده، روز دوشنبه در بیمارستان هندوجا در بمبئی بستری شد.

آزمایش‌های بعدی روی این مرد نشان داد که وی مبتلا به قارچ سبز است که به آن آسپرژیلوس (افشانکچه) نیز می‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام‌های بهداشتی منطقه این مورد را به احتمال زیاد اولین بیمار مبتلا به قارچ سبز در هند معرفی کرده اند.

دکتر راوی دوسی، رئیس گروه بیماری‌های قفسه سینه در انستیتوی علوم پزشکی "سری اوروبیندو" گفت: مردی که مشکوک به ابتلا به عفونت قارچ سیاه (موکورمیکوز) بود، تحت آزمایش قرار گرفت. هرچند پس از آزمایش‌ها مشخص شد که او در سینوس‌ها، ریه‌ها و خون خود به عفونت قارچ سبز (آسپرژیلوس) مبتلا شده است.

وی افزود که این بیمار پس از بهبودی از کرونا، دچار خونریزی بینی و تب شدید شد. او همچنین به دلیل کاهش وزن، بسیار ضعیف شده بود.

خبرگزاری "پی‌تی‌آی" گزارش داد که ریه‌های این مرد ۹۰ درصد آلوده شده است.

مدیر واحد آمار در اداره بهداشت "ایندوره" نیز در این باره گفت: در حین انجام معاینات، قارچ سبز در ریه‌های این بیمار تشخیص داده شد که متفاوت از موکورمیکوز یا قارچ سیاه است . این احتمالا اولین مورد ابتلا به قارچ سبز در کشور است.

قارچ سبز عفونت جدیدی است که به موارد شناخته شده قبلی قارچ سیاه، سفید و زرد افزوده می شود.

آسپرژیلوس نوعی قارچ است که هم در خانه و هم در خارج یافت می‌شود. گزارش‌های محلی به نقل از متخصصان می‌گویند که برای اغلب مردم، استنشاق هاگ‌های آسپرژیلوس مشکلی ایجاد نمی‌کند.

دکتر دوسی گفته است که تاکنون قارچ سبز به «عفونتی خفیف» بین سایر عفونت‌ها شناخته شده اما در بیمار فعلی، این قارچ عملکرد تهاجمی داشته است. او یک ماه و نیم و درگیر نبرد با کرونا بوده است.

به گزارش ایندیپندنت،‌ براساس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده نیز می‌گوید: افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند یا به بیماری‌های ریوی مبتلا هستند، بیشتر در معرض خطرات آسپرژیلوس قرار دارند. مشکلات سلامت ناشی از آسپرژیلوس شامل واکنش‌های آلرژیک‌، عفونت‌های ریوی و عفونت در اندام‌های دیگر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قارچ قارچ سبز هند کروناویروس قارچ سبز قارچ سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۱۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر مرگ؛ این گیاهان را دیگر نخورید

به گزارش همشهری آنلاین، رویش گیاهان و قارچ‌ها در دشت‌ها، مراتع و مناطق کوهستانی در بهار هر سال مردم را در این فصل به این مناطق می‌کشاند و البته باعث مسمومیت بسیاری از آنها هم می‌شود.

علت این امر ناآشنایی بعضی از مردم یا نداشتن اطلاعات کافی درباره این گیاهان است و باعث می‌شود گونه‌های خطرناک را با گونه‌های خوراکی اشتباه بگیرند و مسموم شوند که بعضا همین باعث مرگ آنها هم می‌شود.

کد خبر 845354 منبع: صدا و سیما برچسب‌ها گیاهان دارویی خبر مهم قارچ پزشکی مسمومیت

دیگر خبرها

  • دستگیری پزشک قلابی ترک اعتیاد در خاتم
  • شناسایی و پلمپ یک واحد طب سنتی غیرمجاز در سرایان
  • خطر مرگ؛ این گیاهان را دیگر نخورید
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ این گروه بیشتر در معرض بیماری هستند
  • شناسایی پتانسیل‌های گردشگری آبی و توسعه آن در استان یزد 
  • دستگیری گرداننده متخلف صفحه اینستاگرام در فریمان
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور