Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان خوزستان غلامرضا صدیق راد بیان کرد: افراد دارای معلولیت، سالمندان و افراد با نیازهای خاص می توانند با مراجعه به شعب مناسب‌سازی شده اخذ رای در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها  شرکت کنند.

وی افزود : این شعب در شهرستان‌های اندیمشک ،مسجد سلیمان ،ملاثانی ،هویزه ،هندیجان ،امیدیه و شوش هرکدام یک شعبه ،شوشتر و آبادان هر کدام ۱۱شعبه ،گتوند،اهواز ،رامهرمز،ایذه و حمیدیه ۲شعبه ،رامشیر ۳ شعبه ،باغملک و دزفول هر کدام ۵ شعبه ،خرمشهر و آغاجاری هر کدام ۴ شعبه برای شرکت در انتخابات مستقر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش آدرس شعب اخذ رای شهرستان های استان در لینک https://media.behzisti.ir/d/۲۰۲۱/۰۶/۱۸/۰/۱۱۱۵۵۲.pdf برای شهروندان قابل دسترسی است .

سه میلیون و ۶۳۵ هزار و ۶۳۵ نفر  ازجمله ۹۷ هزار و ۱۲۹ نفر رای  اولی در خوزستان واجد شرایط رای دادن در انتخابات هستند.

این دوره از انتخابات در ۸۷ نقطه شهری برای ۴۷۹ کرسی شورای اسلامی شهر در خوزستان برگزار می‌شود؛ همچنین انتخابات شوراهای روستایی در ۲ هزار و ۲۲۴ نقطه روستایی برای تعیین تکلیف ۶ هزار و ۹۳۸ کرسی خواهد بود.

بر اساس آخرین گزارش ستاد انتخابات خوزستان، هم اکنون تعداد نامزدهای دارای کد شوراهای شهر سه هزار و ۳۳۷ نفر و تعداد نامزدهای دارای کد شوراهای روستایی ۱۲ هزار و ۸۷۳ نفر است.

چهار هزار و ۱۸۳ شعبه اخذ رای در خوزستان پیش بینی شده که ۲ هزار و ۲۹۶ شعبه از آنها شهری و یک هزار و ۸۸۷ شعبه روستایی است.

حدود یک صد هزار نفر نیز کار برگزاری انتخابات را در خوزستان انجام می‌دهند.

همچنین سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری امروز (جمعه) بطور همزمان در سراسر کشور برگزار می شود. در این دوره از انتخابات عبدالناصر همتی، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، محسن رضایی میرقائد و سید ابراهیم رئیسی به عنوان چهار رقیب حضور دارند و مورد قضاوت ۵۹ میلیون و ۳۱۰ هزار واجد شرایط حضور در انتخابات قرار می گیرند که از این تعداد یک میلیون و ۳۹۲ هزار و ۱۴۸ رای اولی هستند.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ خوزستان اهواز پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰؛ حضور مردم در روز تعیین سرنوشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ خوزستان اهواز انتخابات ۱۴۰۰ خوزستان اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۱۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامناسب بودن معابر، مشکل آزار دهنده معلولان کردستانی

مناسب‌سازی به عنوان یک مطالبه مهم جامعه کم‌توانان از مهم‌ترین نیاز‌هایی است که موفقیت در تحقق اهداف و برنامه‌های این حوزه نیازمند همکاری و همراهی تمامی ارگان‌ها و آحاد جامعه است.

مرادی از آسیب دیده‌های چشمی سنندجی می گوید: در معابر اصلی شهری به دلیل نامناسب بودن از لحاظ مهندسی و وجود دست فروشان در پیاده رو‌ها و پهن کردن بساتشان بر روی خطوط مشخص شده، با مشکل روبه رو هستیم.

محمدی از کم توانان حرکتی سنندجی نیز می‌گوید: ما برای پیگیری امورات اداریمان باید به برخی از ادارات برویم که تردد در بسیاری از ادارات برای ما ناممکن و یا با دشواری‌های زیادی همراه است.

استاندار کردستان هم با اعلام نارضایتی از وضعیت مناسب‌سازی معابر و اماکن در استان، اضافه کرد: هرچند شهر سنندج شهر تپه‌ها بوده و پستی و بلندی و توپوگرافی خاص خود را دارد، اما وظیفه دستگاه‌ها و شهرداری است که تکلیف خود را نسبت به این قشر انجام دهند تا بدون مشکل تردد کنند.

زارعی کوشا افزود: موضوع مناسب‌سازی معابر باید در اولویت قرار گیرد و اهتمام بیشتری نسبت به آن در استان وجود داشته باشد و با دستگاه‌هایی که در این زمینه کم کاری کنند برخورد خواهد شد.

معاون عمرانی استاندار کردستان نیز کمبود اعتبار را از مهم‌ترین دلایل عدم مناسب‌سازی نشدن ساختمان‌های اداری و اماکن عمومی اعلام کرد و گفت: سعی کردیم در زمینه مناسب‌سازی برخی زیرساخت‌ها ازجمله آسانسور، رمپ معلولان، سرویس‌های بهداشتی را رعایت کنیم، اما امکان اینکه بخواهیم تمام ساختمان‌های موجود ایمن‌سازی و مناسب‌سازی شود منابع مالی کافی نداریم.

حبیبی افزود: ایمن‌سازی فضا‌ها و مناسب‌سازی اتوبوس‌های شهر در سنندج انجام شده و باید به سایر شهر‌های استان هم تعمیم داده شود.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان نیز با بیان اینکه در زمینه مناسب‌سازی کار بر زمین مانده زیاد است، گفت: شهرداری‌ها از دستگاه‌هایی هستند که بیشترین وظیفه در موضوع مناسب‌سازی را به عهده دارند و باید در زمینه مناسب به صورت جهادی وارد شوند.

رسولی خاطرنشان کرد: کردستان در زمینه دسترس‌پذیری ادارات برای جامعه معلولان در ردیف‌های آخر جدول قرار دارد و جزو استان‌های آخر کشور است.

مناسب‌سازی صرفاً برای افراد معلول نیست و سایر اقشار جامعه مانند کودکان، سالمندان، زنان باردار و ... هم با این موضوع مرتبط هستند.

قانون جامع حمایت از حقوق معلولان تکلیف همه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی در رابطه با مناسب‌سازی اماکن عمومی و ... را مشخص کرده و انتظار می‌رود، دستگاه‌ها نسبت به انجام وظایف خود در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشند.

در سنندج هفده هزار معلول و جانباز وجود دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۳۲ شعبه سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • تجلیل از دانشجویان فعال در برگزاری انتخابات اسفندماه شیراز
  • دور دوم انتخابات در کلات با ۴۴ شعبه اخذ رای برگزار می‌شود
  • ضرب الاجل بازرسی لرستان برای ساماندهی و بهبود وضعیت معابر سطح شهر
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • محکومیت قاچاقچیان سوخت و مواد خوراکی در خوزستان
  • نامناسب بودن معابر، مشکل آزار دهنده معلولان کردستانی
  • همکاری دانشجویان در برگزاری انتخابات نمادی از مشارکت اجتماعی فعال نسل جوان
  • ضبط 18 هزار لیتر سوخت قاچاق در خوزستان
  • اجرای دو هزار میلیارد تومان طرح راهداری در استان بوشهر