Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-23@16:31:53 GMT

قاسمی: آمار دقیقی از میزان مشارکت نداریم

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۷۵۷۱۸

قاسمی: آمار دقیقی از میزان مشارکت نداریم

رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان در خصوص میزان مشارکت در استان هم گفت که «آمار دقیقی در این ارتباط نداریم.»

به گزارش خبرنگار ایمنا، حیدرعلی قاسمی بعد از ظهر امروز -جمعه ٢٨ خردادماه- در ستاد انتخابات استان اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس گزارشات مستمر فرمانداران و بخشداران شهرستان‌های استان اصفهان تا این لحظه مشکلاتی در روند برگزاری انتخابات صورت نگرفته و به لطف خدا، انتخابات در استان اصفهان در آرامش کامل در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد تخلف انتخاباتی در روستای میدانک افزود: بر اساس قانون در شهرها و روستاهای کمتر از صد هزار نفر جمعیت، تنها کسانی می‌توانند در رأی‌گیری شرکت کنند که حداقل یکسال در آن منطقه سکونت داشته باشند؛ بر همین اساس در روستای میدانک برخی افراد از مناطق دیگری به شعب این روستا ورود پیدا کرده بودند که با واکنش اهالی روستا نسبت به افراد غیربومی مواجه شدند. در برخی دیگر از روستاهای استان نیز چنین اتفاقاتی افتاد که توسط فرمانداران مدیریت شد.

رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان در خصوص میزان مشارکت در استان هم گفت که «آمار دقیقی در این ارتباط نداریم.»

قاسمی با اشاره به کمبود تعرفه‌های انتخاباتی در استان اصفهان و کارت‌های رأی دهی الکترونیکی گفت: امروز مجدداً وزارت کشور کارت‌های دیجیتال را ارسال کرد و برای چند ساعت آینده نیز کارت‌های جدیدی آماده شده که در شعب اخذ رأی توزیع خواهد شد.

کد خبر 501425

منبع: ایمنا

کلیدواژه: معاون سیاسی استاندار اصفهان رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان انتخابات انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۵۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار مشارکت دستگاه‌ها در نماز جماعت آمار خوبی نیست

امام جمعه همدان گفت: اگر ما یک آمار بگیریم از کسانی مشارکت دارند در دستگاه‌ها در نماز جماعت آمار خوبی نیست و این نشانه خوبی نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی امروز صبح در جلسه شورای اقامه نماز استان با بیان اینکه نماز یکی از اصلی ترین وظایف دینی ما است اظهار داشت: باید توجه ویژه‌ای به این امر شود که این وظیفه مدیران دستگاه‌ها است که باید این کار را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه اگر ما یک آمار بگیریم از کسانی مشارکت دارند در دستگاه‌ها در نماز جماعت آمار خوبی نیست، افزود: این نشانه خوبی نیست که در اینجا چندین سوال پیش می‌آید از جمله اینکه آیا کارکنان کلا نماز نمی‌خوانند یا اینکه نماز می‌خوانند، ولی در نماز جماعت شرکت نمی‌کنند.

امام جمعه همدان در ادامه، افزود: برای پی بردن به این موضوع ما به یک تحقیق میدانی نیاز داریم که کسانی که از بیت‌المال پول دریافت می‌کنند چند درصد از این افراد نماز می‌خوانند.

شعبانی با اشاره به اینکه توجه به نماز یکی از اصلی‌ترین وظایف دستگاه‌ها است، تصریح کرد: اگر نماز در دستگاه‌ها ضعیف شد اخلاق هم ضعیف می‌شود و کسی که نسبت به نمازش تعهد نداشته باشد به مردم هم تعهد ندارد و باید تحقیق کنیم که چرا در ادارات نماز خوانده نمی‌شود که این حیطه به فکر اساسی نیاز دارد.

وی با بیان اینکه مدیران تاثیر فراوانی در تشویق کارکنان خود به برپایی نماز دارندف گفت: یکی از چیزهایی که در این حیطه مهم است این است که خود مدیران در نماز جماعت شرکت کنند که این عمل تاثیر فراوانی در تشویق کارکنان به نماز جماعت دارد.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه روحانی وظیفه دارد باعث تشویق کارکنان به برگزاری نماز جماعت شود، بیان کرد: روحانی‌ها در ادارات باید ارتباط قوی با کارکنان داشته باشند به گونه‌ای که قبل از نماز با کارکنان صحبت کند و آنها را تشویق به این کار کند.

شعبانی با بیان اینکه آموزش و پرورش در الویت این برنامه‌ها قرار دارد، افزود: غالبا اول صبح مدارس برنامه‌هایی دارند چقدر خوب است که هر روز در این برنامه ها 5 دقیقه در مورد نماز صحبت شود و در آنجا دانش‌آموزان را به این کار تشویق شوند و باید در مدارس فضایی ایجاد شود که شور و نشاط نماز را گسترش دهد و برای معلمان و دانش‌آموزان باید جلسات تخصصی نماز برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه مساجد از ستون‌های اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران است، بیان کرد: یکی از مشکلاتی که با آن روبه‌رو هستیم کمبود خادم برای مساجد است و بعضی از مساجد اصلا خادمی‌ ندارند که برای همین ما نمی‌توانیم درب مساجد را هر روز باز بگذاریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان/صفر شدن آمار تلفات ناشی از سیل در قزوین
  • سوخت تخصیصی بخش کشاورزی جهرم رصد می‌شود
  • افزایش ۵ درصدی نزاع در سال ۱۴۰۲
  • پنج دغدغه بزرگ برای انتخابات ریاست جمهوری
  • ببینید | کنایه رئیس قوه قضائیه به مشارکت پایین مردم در انتخابات
  • آمار مشارکت دستگاه‌ها در نماز جماعت آمار خوبی نیست
  • فروردین ۱۴۰۳ و آشتی‌ای که میان مردم و هنر هفتم رقم خورد
  • بخش‌های اطلاعاتی بر شناسایی شبکه‌های توزیع مواد مخدر تمرکز کنند
  • ارتباط ستاد بازسازی عتبات با فعالین اقتصادی مغفول مانده است
  • افت ۱۶ درصدی بارش‌ ها نسبت به میانگین ۵۵ سال اخیر