Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حجت الاسلام المسلمین محمدجعفر منتظری با حضور در ستاد انتخابات کشور از بخش های مختلف از جمله تیم مانیتورینگ شبکه بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند فعالیت سامانه الکترونیک و برخط ستاد انتخابات قرار گرفت.

وی در این بازدید به خبرنگاران اظهار کرد: به همه دست اندرکاران امر مهم انتخابات، مجریان ناظران، خبرنگاران و همه کسانی که در امر انتخابات موثر هستند و به مردم عزیزی که تا این ساعت پای صندوق‌های رای حضور پیدا کردند، دست مریزاد می گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان کل کشور ادامه داد: آنهایی که تا به حال در انتخابات شرکت نکرده اند، ان‌شاءالله از فرصت استفاده کرده و تا پایان ساعت قانونی پای صندوق رای حاضر شده و دین خود را به کشور و شهدا ادا کنند. ما نباید فراموش کنیم  که شهدا جان خود را در راستای اقتدار و امنیت کشوراز دست داده اند و پاسدار خون آن عزیزان باشیم.

وی ادامه داد: مردم می‌توانند با نظارت و مطالبات خود، گله ها، ضعف ها و اشکالاتی که احیانا در مسایل اجرایی کشور دیده می‌شود را به حداقل برسانند.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه ساعات اولیه صبح اختلال هایی در سیستم‌ها به وجود آمده بود،اظهار کرد: مشکلات در سیستم‌ها بر اساس گزارشاتی ما داشتیم پیگیری شده است و  امیدواریم که این اختلالات دیگر تا پایان رای گیری به وجود نیاید و مردم با مشکلی مواجه نباشند.

وی ادامه داد: همه دست اندرکاران وظیفه دارند که زمینه جمع آوری آراء مردم را به گونه‌ای تنظیم کنند که مردم به راحتی بتوانند با کمترین فشار و مشکل مخصوصا در شرایط کرونایی حضور داشته باشند و حضور مردم با رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی باشد.

منتظری درباره برخی تخلفات گزارش شده از شهرها مبنی بر خرید و فروش رای گفت: گزارشات البته بوده ولی بسیار اندک و جزئی بود.اگر گزارشی مستند باشد، قطعاً دستگاه قضایی بر اساس آنچه که وظیفه اش هست در چهارچوب قانون با متخلفان برخورد خواهد کرد.

دادستان کل کشور یادآورشد: آنچه که ما شاهد بودیم و گزارشاتی به من رسیده تخلفات زیاد نبوده است. عمده مشکلات بحث دیر رسیدن تعرفه‌ها یا کندی و قطعی سیستم بود که در پایان رسیدگی خواهد شد.

وی ادامه داد: با همه تلاشی که بدخواهان و دشمنان علیه کشور و ملت بزرگوار ما داشتند، من فکر می‌کنم در دنیا مشابه این روند نمی توان پیدا کرد که کشورهای زیادی با هزینه‌های بسیار زیاد به مقابله با انتخابات یک کشور برخیزند و این نشان دهنده اهمیت انتخابات جمهوری اسلامی ایران است و مردم حتماً به این اهمیت واقف هستند و علیرغم خواست دشمنان، یک انتخابات پرشور را به وجود خواهند آورد.

برچسب‌ها وزارت کشور اقتصاد مقاومتی اسحاق جهانگیری قانون اساسی انتخابات ریاست جمهوری پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰؛ حضور مردم در روز تعیین سرنوشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت کشور اقتصاد مقاومتی اسحاق جهانگیری وزارت کشور اقتصاد مقاومتی اسحاق جهانگیری قانون اساسی انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۶۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه نخبگان راه‌اندازی می‌شود

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان از راه‌اندازی خانه نخبگان به عنوان بستری برای شناسایی کنشگران علمی متناظر با نیاز دستگاه‌های اجرایی کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست هم‌اندیشی جمعی از نخبگان با سیدسلمان سیدافقهی؛ قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان و سیدمحمدهادی سبحانیان؛ معاون وزیر و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.

در ابتدای این نشست، سیدافقهی بر لزوم توجه جدی به جذب نخبگان علوم انسانی تاکید کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان نسبت به معرفی نیروهای توانمند به سازمان اداری استخدامی کشور آمادگی کاملی دارد.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه از راه‌اندازی خانه نخبگان به عنوان بستری برای شناسایی کنشگران علمی متناظر با نیاز دستگاه‌های اجرایی کشور شامل وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت صمت و وزارت نفت خبر داد.

سیدافقهی با بیان اینکه تعریف بنیاد از فرد نخبه نسبت به گذشته تغییر کرده است، گفت: در دوره جدید فعالیت‌های بنیاد، نخبه، صرفا نخبگان آکادمیک را شامل نمی‌شود، بلکه نخبگان مدیریتی، اجرایی، مهارتی  و ... نیز در این خانواده به شمار می‌آیند.

تعیین شاخص‌های ارزیابی اساتید در لایه اثرگذاری در دستور کار بنیاد ملی نخبگان قرار گرفت

رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه با بیان اینکه رویکرد بنیاد در تعامل با نخبگان به سمت شناسایی فعال در حرکت است، گفت: رویکرد اکتفا به خوداظهاری افراد نخبه به پایان راه خود خواهد رسید چرا که ممکن است همه افراد واجد شرایط، خودشان را در معرض اظهار قرار ندهند. در فرآیند شناسایی، حین رفت و برگشت اقدامات میان بنیاد و دستگاه‌ها، نخبه‌های واقعی شناسایی خواهند شد.

سیدافقهی سپس با اشاره به فرآیند طولانی گزینش در پروسه جذب نخبگان گفت: در فراخوان جذب نخبگان در سال 1401 از میان 7هزار نفر حدود هزار و 300 نفر در گزینش علمی بنیاد و کانون ارزیابی مورد پذیرش قرار گرفتند و به دستگاه‌ها معرفی شدند و طبق آخرین آمار از میان این نفرات 189نفر در دستگاه‌ها مشغول به کار شده‌اند.

وی در ادامه تعریف سیستمی کارآمد جهت شناسایی و صحت‌سنجی توانمندی افراد را از الزامات همکاری دستگاه‌ها و بنیاد دانست و این امر را اقدامی در جهت هموار ساختن مسیر سخت و طولانی گزینش قلمداد کرد.

سیدافقهی با بیان اینکه با تعریف جدید از فرد نخبه و مستعد، مسیر تربیت نیز اصلاح می‌شود، گفت: سیاست استفاده بهینه از ظرفیت نخبگانی کشور ایجاب می‌کند، تمرکز بر اثرگذاری بیشینه نخبگان باشد تا در بستر همکاری و در زمان مناسب بهترین بهره‌وری حاصل شود.

در بخش دیگری از این نشست، سبحانیان با اشاره به توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر به‌کارگیری توان و تفکر نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و نظام مسائل کشور گفت: پیش از این سیستم اداری کشور به‌صورت سنتی اداره می‌شد و بدنه اجرایی دستگاه‌ها 30سال در همین فضا رشد کرده و با فناوری نامانوس است.

وی ادامه داد: امروز دغدغه ما جذب نخبگان در سیستم است تا سازمان بعد از خروج نیروهای پیشین دغدغه و مشکلی برای جذب نیروی توانمند و اثرگذار نداشته باشد.

همکاری بنیاد با 150هیئت اندیشه‌ورز

در ادامه این نشست، یاسین کیخا؛ معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد با 150 هیئت اندیشه‌ورز همکاری دارد که شناسایی اعضای آن به دو صورت فعال وفراخوان محور است. همچنین در دستگاه‌ها میزهای نخبگانی با حضور نخبگان و مدیران و افراد ذی‌نفع فعال است که با رویکردهای متعدد و با تضارب آرا ایده‌های خود را به رای افراد و اجرا می‌رسانند.

وی در ادامه بیان کرد: هدف هیئت‌های اندیشه‌ورز همیشه حل مسئله نیست بلکه گاهی ایجاد گفتمان می‌تواند هدف اساسی آن باشد. لازم به ذکر است رویدادهای نخبگانی نیز با همین هدف و ایجاد فضای واقع‌بینانه از مشکلات کشور برگزار می‌شوند.

آسیب‌های تخطی از قوانین با کمک نخبگان قابل رفع است

فرشاد سلیمانی؛ معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان نیز در ادامه این نشست گفت: برخی از مسائل کشور بدون نظارت و وضع قانون به یکی از ظرفیت‌های تخطی از قوانین موجود تبدیل شده اند که با کمک نخبگان این مسائل قابل حل هستند، به عنوان مثال حوزه رمز ارزها را شاهد هستیم که به سبب نبود قانون و نظارت‌های لازم به یکی از بسترهای فرار مالیاتی تبدیل شده است.

در پایان این دیدار ضمن ایجاد مقدمات همکاری‌های فی مابین بنیاد ملی نخبگان و سازمان امور مالیاتی کشور، مقرر شد: بستر مشارکت نخبگان در حل مسائل ملی فراهم و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • مشکلات بانوان را باید با راهکار‌های استانی و بومی مرتفع کرد
  • اظهارات علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودرو‌های شاسی بلند، اعتراضات سال ۱۴۰۱ و ...
  • اظهارات جنجالی علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودروهای شاسی بلند، اعتراضات سال 1401 و ...
  • خانه نخبگان راه‌اندازی می‌شود
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود