Web Analytics Made Easy - Statcounter

رانا پلاس، یکی از محصولات ایران خودرو است که مشخصات فنی، امکانات رفاهی، تجهیزات ایمنی، طراحی داخل و بدنه، مصرف سوخت، سرعت، محاسن، معایب، شرایط فروش و تفاوت آن با رانا معمولی باعث نظرات متفاوت مصرف کنندگان شد.

به گزارش ایمنا رانا یکی از سدان‌های شرکت ایران خودرو به شمار می‌رود که در ساخت آن از پلتفرم پژو ۲۰۶ صندوقدار استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معرفی رانا پلاس

رانا پلاس با دریافت تغییراتی ظاهری در داخل و خارج از کابین و همچنین دریافت برخی امکانات بیشتر، به عنوان محصولی جدید در سبد محصولات قابل عرضه گروه صنعتی ایران خودرو قرار گرفته است، اما مشخصات فنی آن تغییری نداشته و پیشرفتی در این زمینه نسبت به نسخه معمولی حاصل نشده است. رانا پلاس شاید نسبت به نسخه اصلی امکانات بیشتری داشته باشد که هزینه بیشتر آن از مشتریان دریافت می‌شود، اما در بخش فنی از همان موتور ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی استفاده می‌کند که در محدوده ۵۸۰۰ دور بر دقیقه توانایی تولید ۱۰۵ اسب بخار قدرت و در محدوده ۴۰۰۰ دور بر دقیقه امکان تولید ۱۴۲ نیوتن متر گشتاور را خواهد داشت. در بررسی‌های انجام شده، حاصل ارسال این نیرو به چرخ‌های جلو حداقل شتاب صفر تا صد ۱۲ ثانیه و حداکثر سرعت ۱۸۹ کیلومتر بر ساعت است. مصرف سوخت اعلامی از سوی ایران خودرو برای استفاده ترکیبی در شهر و بزرگراه نیز معادل ۶ لیتر اعلام شده است که در استفاده‌های واقعی بیشتر از رقم اعلامی خواهد بود.

مشخصات رانا پلاس

از لحاظ فنی هیچ‌گونه تفاوتی میان رانا پلاس و رانا وجود ندارد و هر دو این محصولات از یک پیشرانه ۱.۶ لیتری موسوم به TU۵ استفاده می‌کنند. این پیشرانه ۴ سیلندر می‌تواند ۱۰۵ اسب بخار قدرت در ۵۸۰۰ دور بر دقیقه را تولید کند و مقدار گشتاور تولیدی آن نیز ۱۴۲ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور بر دقیقه است. نیروی این پیشرانه از طریق یک گیربکس ۵ سرعته دستی به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود تا این سدان جمع و جور شهری بتواند طی زمانی در حدود ۱۲ ثانیه سرعت خود را از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر برساند؛ همچنین مصرف سوخت ترکیبی این خودروها ۶.۶ لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده است که مصرف سوخت مناسبی برای سدانی در این رنج قیمتی محسوب می‌شود.

امکانات رانا پلاس

ایران خودرو آپشن‌های جدیدی را برای رانا پلاس در نظر گرفته است که از جمله آن‌ها می‌توان به مواردی مانند کروز کنترل، بلوتوث برای سیستم پخش و دکمه‌های کنترل سیستم صوتی روی فرمان اشاره کرد. برخی آپشن‌های دیگر مانند نمایشگر دمای محیط، سیستم روشنایی موقت در محیط‌های تاریک، سیستم کنترل بخار بنزین و تنظیم زاویه نور چراغ‌های جلو از داخل نیز روی رانا پلاس وجود خواهند داشت.

مشخصات فنی رانا پلاس

وزن

۱۱۳۴ کیلوگرم

طول

۴۲۹۲ میلی متر

عرض

۱۶۸۴ میلی متر

ارتفاع

۱۴۵۳ میلی متر

پیشرانه

۴ سیلندر TU۵ یورو ۵

حجم موتور

۱.۶ لیتر

گشتاور

۱۴۲ نیوتن متر

گیربکس

۵ دنده دستی

قدرت

۱۰۵ اسب بخار

شتاب ۰ تا ۱۰۰

۱۲ ثانیه

سرعت

۱۸۹ Km/h

مصرف ترکیبی در ۱۰۰ کیلومتر

۶.۹ لیتر

حجم باک

۵۰ لیتر

سنسور عقب

دارد

ترمز ضد قفل ABS

دارد

ترمز پارک برقی

ندارد

چراغ مه شکن جلو

دارد

چراغ مه شکن عقب

دارد

نوع فرمان

هیدرولیکی

تعداد ایربگ

۲

سیستم تهویه

دستی

فضای داخلی رانا

درست همانند طراحی بیرونی خودرو، در قسمت داخل کابین رانا پلاس نیز تغییراتی حاصل شده و این تغییرات به پویایی بهتر فضای داخل کابین کمک کرده است؛ در مقایسه با نسخه معمولی، اولین چیزی که با ورود به داخل کابین رانا پلاس جلب توجه می‌کند، غربیلک فرمان جدید با کلیدهای روی آن و پس از آن صفحه کیلومتر جدید رانا پلاس است که الگوهای طراحی دور موتور و کیلومتر شمار آن تغییر کرده و یک صفحه نمایشگر دیجیتال بزرگ‌تر هم در مرکز آن قرار گرفته است.

تفاوت بزرگ دیگر را می‌توان در قسمت بالای داشبورد مشاهده کرد، جای خالی قسمت بالای داشبورد رانا پر شده و از نمایشگری دیجیتال برای نشان دادن وضعیت خودرو، ساعت و دمای محیط استفاده شده است. فندک ماشین به کنسول ابزار و پشت اهرم تعویض دنده اضافه شده و همچنین خروجی‌های سیستم تهویه مطبوع اتاق و قاب اطراف کلیدهای کنسول مرکزی در نسخه رانا پلاس تغییر کرده است تا تنوعی در طراحی داخل کابین رانا ایجاد شده باشد.

صندلی‌های خودرو هم طرح ۲۰۷ دارند و از روکش‌های چرمی بهتری بر روی آنان استفاده شده است تا حس بهتری هنگام استفاده به راننده و سرنشینان خودرو منتقل کند. صندلی‌های جدید همچنین باعث پایداری بیشتر راننده و راحتی آن در سفرهای طولانی مدت خواهد شد.

طراحی رانا پلاس

در طراحی رانا پلاس اولین چیزی که نظر شما را به خود جلب می‌کند، چراغ‌های جدید پیشانی خواهد بود که فرم آن نسبت به نسخه اصلی حفظ شده است، اما اکنون قاب داخلی آن تاریک شده تا جذابیت بیشتری به ظاهر خودرو بخشیده باشد. در کنار چراغ‌های پیشانی، جلوپنجره خودرو هم تغییراتی به خود دیده و از یک زنبوری جدید با طراحی جذاب‌تر استفاده شده است.

در نمای جانبی، رانا پلاس آینه‌های برقی جدید مجهز به راهنما دارد و دستگیره‌های درب خودرو و زه کنار نیز همرنگ بدنه پیش بینی شده‌اند. درست همانند جلو، در قسمت عقب هم تنها چراغ‌های عقب هستند که مهندسان و طراحان ایران خودرو را به زحمت انداخته و بروز رسانی شده‌اند. چراغ‌های عقب با حفظ فرم اصلی، تنها یک طراحی جدید در قاب داخلی دارند تا دلیلی برای قرار گرفتن یک پلاس (+) در کنار اسم رانا وجود داشته باشد.

به غیر از موارد ذکر شده، تقریباً دیگر بخش‌های رانا پلاس تفاوتی با نسخه معمولی ندارد و شاهد همان طراحی اصلی رانا با تغییراتی جزئی در چراغ‌ها و یا تغییر رنگ برخی قطعات دیگر هستیم که در کنار امکاناتی بیشتر و اختلاف قیمت بالاتر به مشتریان عرضه خواهد شد.

مصرف سوخت، ایمنی و استانداردها

مصرف سوخت شهری

۷.۸ لیتر در صد کیلومتر

مصرف سوخت ترکیبی

۶.۶ لیتر در صد کیلومتر

مصرف سوخت جاده‌ای

۵.۴ لیتر در صد کیلومتر

حجم باک

۵۰ لیتر

پیمایش

۷۵۸ کیلومتر

استاندارد آلایندگی

یورو ۴

ستاره ایمنی

بررسی نشده

امنیت رانا پلاس

ایمنی خودروهایی همچون دنا و رانا که به نوعی ساخت داخل محسوب شوند، توسط هیچ مرکز تستی مورد بررسی قرار نمی‌گیرد. رانا پلاس به حداقل تجهیزات ایمنی مانند دو کیسه هوا، ترمز ABS، ایموبیلایزر و قفل مرکزی مجهز است.

امکانات رفاهی و آپشن ها

سیستم تهویه مطبوع

تنظیم دستی

سیستم صوتی، تصویری و مالتی مدیا

پخش MP۳ - بلندگوهای جلو و عقب

سیستم صندلی‌های جلو

قابلیت تنظیم دستی، صندلی راننده با قابلیت تنظیم ارتفاع

سیستم روشنایی جلو

دی لایت، مه‌شکن جلو، تنظیم زاویه نور چراغ‌های جلو از داخل

سیستم روشنایی عقب

چراغ مه‌شکن عقب

سنسورهای پیش فعال

سنسور دنده عقب

سیستم آینه‌ها

تنظیم برقی آینه‌های جانبی، آینه‌های جانبی راهنمادار

سیستم شیشه‌ها

شیشه بالابر درهای جلو و عقب برقی

سایر موارد

زه جانبی و دستگیره‌ها همرنگ بدنه، بازکن قفل در صندوق عقب از داخل - صفحه نمایشگر روی داشبورد - نمایشگر دمای محیط - سیستم روشنایی موقت در محیط‌های تاریک - سیستم کنترل بخار بنزین

رنگ‌های عرضه شده رانا پلاس

رنگ‌هایی که تاکنون از رانا پلاس مورد نمایش و فروش قرار گرفته است، عبارت‌اند از سفید، مشکی، خاکستری، قرمز و نقره‌ای که توسط کارخانه عرضه می‌شوند. اما رنگ‌های دیگر این خودرو را می‌توان به صورت سفارشی تهیه کرد.

مبلغ بیمه سالانه رانا پلاس

پس از خریداری خودرو، باید آن را بیمه کرد، بیمه شخص ثالث ماشین رانا پلاس حدوداً ۲.۵۰۰.۰۰۰ تومان است؛ این مبلغ نسبت به قیمت خودرو و برخی عوامل دیگر، متغیر است.

هزینه استهلاک رانا پلاس

همانگونه که مطلع هستید، هزینه استهلاک خودرو نسبت به قیمت خودرو متفاوت است و هر چقدر قیمت خودرو شما زیاد باشد، به همان اندازه هم هزینه استهلاک خودرو شما افزایش خواهد یافت. از این رو اگر شما تصمیم به خرید خودرو رانا پلاس دارید، قبل از انتخاب و خرید، توصیه‌ای که برای شما داریم این است حتماً به هزینه استهلاک آن هم توجه کنید چرا که یکی از شاخصه‌های مهم برای خرید خودرو، این بخش می‌باشد که حتماً باید به آن توجه ویژه داشته باشید.

علاوه بر هزینه بیمه شخص ثالث رانا پلاس، شمع خودرو یکی دیگر از قطعات خودرو است که باید هر ۵۰ هزار کیلومتر تعویض شود و برای تعویض و خرید ۴ عدد شمع خودرو، براساس ساده‌ترین تا با کیفیت ترین محصول باید حداقل ۱۵۰ هزار تومان و حداکثر ۵۰۰ هزار تومان هزینه شود. هزینه تعویض لنت‌های عقب و جلو رانا پلاس در طی سال، حدوداً ۶۰۰ الی ۸۰۰ هزار تومان است.

تسمه تایم یکی دیگر از قطعات خودرو است که باید هر ۶۰ کیلومتر اقدام به تعویض آن و حدوداً ۵۰۰ هزار تومان هزینه شود. هزینه یک جفت لاستیک رانا پلاس مابین ۱.۷۰۰.۰۰۰ تومان الی ۲.۲۰۰.۰۰۰ تومان متغیر است. در طول سال هزینه استهلاک رانا پلاس حدوداً ۸ میلیون تومان است.

قیمت رانا پلاس کارخانه

در فروش فوق‌العاده خرداد ۱۴۰۰ ایران خودرو (ویژه آزاد سازی خرمشهر)، رانا پلاس با مبلغ یک میلیارد و ۸۰۳ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۱۱۹ ریال عرضه شد.

کد خبر 500964

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رانا پلاس رانا ايران خودرو قیمت رانا پلاس اتوماتیک قیمت رانا پلاس قیمت رانا پلاس جدید قيمت رانا قيمت رانا پلاس رانا پلاس پانوراما مشخصات رانا پلاس پانوراما قيمت رانا پلاس اتوماتيک رانا پلاس ايران خودرو رانا پلاس مشکی رانا پلاس 1400 رانا 1400 قيمت روز رانا پلاس موتور رانا پلاس رانا پلاس 99 گروه صنعتی ایران خودرو رانا ایران خودرو راناپلاس رانا پلاس جدید ایران خودرو چراغ رانا پلاس رانا پلاس جدید قیمت محصولات ایران خودرو محصولات ایران خودرو قیمت محصولات ایران خودرو 1400 ایران خودرو قیمت خودرو ایران خودرو ایران خودرو رانا جدید قیمت جدید ایران خودرو چه ماشینی بازار خودرو قیمت خودرو معرفی خودرو بررسی خودرو خودرو داخلی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق استفاده شده هزینه استهلاک سیستم روشنایی دور بر دقیقه ایران خودرو صد کیلومتر هزار تومان داخل کابین مشخصات فنی رانا پلاس مصرف سوخت آینه ها چراغ ها ۶ لیتر مه شکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۷۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت روز انواع خودرو در بازار +جدول

با مطالعه جدول زیر اطلاعات کاملی درباره قیمت روز خودروها در بازار به دست خواهید آورد.​

به گزارش مشرق، آخرین قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا برای امروز ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۳ به شرح زیر است.

در بازار خودرو قیمت برخی از محصولات تغییر کرد.

بر اساس آخرین قیمت بازار خودرو قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک با افت ۱۰ میلیونی ۱ میلیارد و ۳۰ میلیون تومان شد.

پژو ۲۰۷ دنده ای با افت ۵ میلیونی ۸۱۰ میلیون تومان شد.

قیمت تارا نیز ۵ میلیون تومان ارزان شد و به ۹۷۵ میلیون تومان رسید.

پژو ۲۰۶ تیپ سه نیز با افت ۵ میلیونی ۶۸۵ میلیون تومان شد.

قیمت رانا ۶۶۵ میلیون تومان شد که افت ۵ میلیونی نسبت به روز دوشنبه دارد.

هایما نیز با کاهش ۱۰ میلیونی یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان قیمت خورد.

اما قیمت دنا پلاس اتوماتیک با رشد ۱۰ میلیونی ۱ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان شد.

دنا دنده ای نیز با رشد ۵ میلیونی ۸۴۵ میلیون تومان خرید و فروش می شود.

در میان محصولات سایپا قیمت شاهین ۷۳۰ میلیون تومان شد.

کوییک ۴۱۵ میلیون تومان شد که رشد ۵ میلیونی داشت.

کوییک اتومات نیز با رشد ۵ میلیونی ۵۵۵ میلیون تومان قیمت خورد.

ساینا ۴۲۰ میلیون تومان شد.

قیمت پراید وانت به ۳۲۰ میلیون تومان رسید.

مدل خودرو مدل (سال ساخت) کارکرد قیمت (تومان)
سمند LX EF۷ دوگانه سوز ۱۴۰۱ صفر ۶۰۵,۰۰۰,۰۰۰
سمند (EF۷) ۱۴۰۱ صفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو پارس سال (LX ) ۱۴۰۲ صفر ۸۸۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۶ تیپ ۲ ۱۴۰۱ صفر ۵۹۵,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما ۱۴۰۲ صفر ۶۸۵,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷اتوماتیک TU۵ ۱۴۰۲ صفر ۱,۰۳۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده ای (فرمان برقی) ۱۴۰۲ صفر ۸۱۰,۰۰۰,۰۰۰
تارا اتوماتیک ۱۴۰۲ صفر ۹۷۵,۰۰۰,۰۰۰
رانا پلاس سقف شیشه ای ۱۴۰۲ صفر ۶۶۵,۰۰۰,۰۰۰
دنا پلاس اتوماتیک توربو ۱۴۰۲ صفر ۱,۰۵۰,۰۰۰,۰۰۰
دنا پلاس دنده ای ساده ۱۴۰۲ صفر ۸۴۵,۰۰۰,۰۰۰
هایما S۷ ۱.۸ لیتر توربو پلاس ۱۴۰۲ صفر ۱,۶۵۰,۰۰۰,۰۰۰
پراید SE ۱۵۱ ۱۴۰۲ صفر ۳۲۰,۰۰۰,۰۰۰
ساینا اس ۱۴۰۲ صفر ۴۲۰,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S اتوماتیک ۱۴۰۲ صفر ۵۱۵,۰۰۰,۰۰۰
تیبا صندوق دار sx بنزینی ۱۴۰۱ صفر ۳۹۷,۰۰۰,۰۰۰
تیبا ۲ (رینگ فولادی) ۱۴۰۱ صفر ۴۰۲,۰۰۰,۰۰۰
شاهینG ۱۴۰۲ صفر ۷۳۰,۰۰۰,۰۰۰
کوییک R پلاس اتوماتیک ۱۴۰۲ صفر ۵۵۵,۰۰۰,۰۰۰
کوییک دنده ای ۱۴۰۲ صفر ۴۱۵,۰۰۰,۰۰۰
کوییک S ۱۴۰۲ صفر ۴۱۵,۰۰۰,۰۰۰
زامیاد وانت نیسان بنزینی آپشنال ۱۴۰۲ صفر ۵۶۵,۰۰۰,۰۰۰
زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز آپشنال ۱۴۰۲ صفر ۶۳۵,۰۰۰,۰۰۰
ام وی ام X۲۲ PRO اتوماتیک IE ۱۴۰۲ صفر ۱,۱۱۰,۰۰۰,۰۰۰
ام وی ام X۲۲ دنده ای اسپرت لاکچری ۱۴۰۲ صفر ۸۵۵,۰۰۰,۰۰۰

منبع:اقتصادآنلاین

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳؛ قیمت ارزان‌ترین سواری ایرانخودرو در بازار
  • قیمت گوشی poco x5 pro 5g + بررسی و مشخصات گوشی شیائومی poco x5 pro (۳۰ فروردین)
  • قیمت رانا در بازار امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • دوربین ثبت وقایع خودرو؛ مزایا، قیمت و هر آنچه باید بدانید
  • قیمت خودرو امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار +جدول
  • آغاز فروش اقساطی رقیب جدی پژو 207 اتوماتیک / اولین شرایط فروش BAC X۳ PRO در سال جدید اعلام شد (+ جدول فروش، عکس و مشخصات خودرو )
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳؛ تداوم کاهش جزیی قیمت‌ها در بازار