Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@01:22:23 GMT

تداوم اراده ملی در دیار کرمان

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۷۷۷۳۳

تداوم اراده ملی در دیار کرمان

به گزارش ایرنا، انتخابات امروز جمعه ۲۸ خرداد با همه فراز و نشیب با مشارکت خوب مردم و کمترین حاشیه در برگزاری، می رود تا باز هم ورق زرینی را در تاریخ این مرز و بوم پر افتخار ثبت کند.

استان کرمان نیز به مانند تمامی دوره های قبلی برگزاری انتخابات شاهد شور و شوق زاید الوصفی در پای صندوق های رای بوده است و به رغم برخی دسیسه ها و گلایه ها شعب اخذ رای در ساعات شب نیز همچنان پذیرای تعداد زیادی از مردم برای رای دادن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آخرین اظهارات سخنگوی شورای نگهبان طبق هماهنگی انجام شده با وزارت کشور ساعت اخذ رای تا ۲۴ امشب تمدید شده استکه انتظار می رود حضور مردم استان کرمان در پای صندوق های رای، پیش بینی های قبلی مبنی بر کاهش مشارکت را کمرنگ کند و باز هم دیار سردار دلها افتخاری تازه خلق نمایند.

مشارکت مردم کرمان از ۵۰ درصد عبور کرد

استاندار کرمان شامگاه جمعه در گفت و گوی زنده تلویزیونی گفت: مشارکت مردم این استان از مرز ۵۰ درصد عبور کرد که نشان می‌دهد حماسه‌ای دیگر در زادگاه شهید سلیمانی در حال خلق شدن است.

علی زینی‌وند افزود: مردم کرمان یکبار دیگر با خلق حماسه در انتخابات ۱۴۰۰، پیش بینی‌های دشمنان را برهم زدند و بحران خبری که از سال‌های قبل به کشور تزریق می شد و به صورت بی نظیر مخالفان جمهوری اسلامی متحد شدند که مردم را دلسرد کنند اما مردم ما یکبار دیگر در حال خلق حماسه هستند.

نماینده عالی دولت در استان کرمان تصریح کرد: افرادی که توفیق نداشتند در این جشن ملی شرکت کنند، در ساعات باقی‌مانده حتما به شعب اخذ رای مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: کرمان زادگاه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است و امروز چشم آزادگان دنیا به کرمان دوخته شده و رسانه‌های خارجی این استان را پوشش می دهند.

زینی‌وند، با قدردانی از نیروهای اجرایی، نظامی،  امنیتی و افرادی که این حماسه بزرگ را خلق می کنند درخواست کرد پر انرژی تا آخرین فرد مراجعه کننده به شعب را رای گیری کنند.

وی بیان داشت: امسال محدودیتی در ساعت انتخابات نداریم و به تناسب ضرورت تا ساعت ۲ بامداد قابل تمدید است لذا مردمی که در صف قرار دارند نگرانی نداشته باشند.

زینی‌وند افزود: امشب ممنوعیت تردد کرونایی نداریم و پروتکل های بهداشتی در حال رعایت است و غیر از اتفاقات عادی هیچ اتفاق جدی نداریم.

وی تاکید کرد: مردم استان کرمان با آرامش در حال رای دادن هستند و ما نیز تا پایان انتخابات امین آنان خواهیم بود و نتیجه را در کمال صحت و سلامت به اطلاع هم استانی‌ها می‌رسانیم.

استاندار کرمان اضافه کرد: ۲۰ تا ۳۰ درصد تعرفه اضافه به هر منطقه واگذار شده و در مناطقی که ممکن است مردم از روستا به شهر بیایند و شاید قابل کنترل نباشد نیز پیش بینی تعرفه اضافی شده و مردم به کمبود تعرفه‌ها توجه نکنند.

حضور تحسین برانگیز مردم کرمان از دستاوردهای انتخابات امروز بود

فرمانده انتظامی استان کرمان حضور پرشور مردم در انتخابات را مهمترین دستاورد این رویداد برشمرد و گفت: از لحظات اولیه آغاز انتخابات با حضور هوایی در اکثر مناطق استان از نحوه اجرای این ماموریت و شعب اخذ رای بازدید شده است.

سردار عبدالرضا ناظری در حاشیه بازدیدی که از طریق بالگرد هواناجا از شعب اخذ رای چند شهرستان استان داشت در جمع خبرنگاران افزود: کارکنان پلیس و بسیجی دخیل در نظم و امنیت انتخابات، ۲۴ ساعت قبل از شروع این آئین در نقاط مختلف استان حضور یافته و از سحرگاه امروز ۲۸ خرداد برابر با برنامه و مکان هایی که از قبل برایشان مشخص شده بود در شعب اخذ رای حضور پیدا کردند.

وی افزود: از آنجا که ماموریت اصلی برقراری نظم و امنیت انتخابات با نیروی انتظامی است به منظور بازنگری نحوه اجرای این ماموریت از همان ساعات اولیه شروع انتخابات از طریق بالگرد هواناجا عازم برخی شهرستان ها و مناطق دوردست استان شدیم تا از نزدیک با همکارانمان و همچنین با مردم مناطق مختلف در شعب اخذ رای دیدار داشته باشیم.

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به حضور بیش از  پنج هزار نیروی پلیس در برقراری نظم و امنیت انتخابات استان تصریح کرد: در این بازدیدها در کنار نظارت بر نحوه اجرای این ماموریت، به صورت میدانی شاهد حضور پرشور و مشارکت چشمگیر هم استانی هایمان در جای جای دیار سردار دل ها بودیم که قطعا حضور تحسین برانگیز و دشمن شکن مردم یکی از مهمترین دستاوردهای این رویداد خواهد بود.

مشارکت مردم شهر کرمان در انتخابات خوب بوده است

فرماندار کرمان با اشاره به برگزاری انتخابات امن و سالم در شهر کرمان تصریح کرد: تا ساعت ۱۹ امروز۱۷۰ هزار تعرفه رای در شهرستان کرمان مصرف شده که نسبت به ادوار گذشته مشارکت مردم خوب بوده است.

علی بابایی  با اشاره به اینکه ۵۶۲هزار و ۱۳۷ نفر واجد شرایط رای دادن در شهرستان کرمان هستند افزود: شهرستان کرمان ۱۴ هزار و ۵۸۴ نفر رای اولی دارد.

وی با اشاره به اینکه ششمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری و سیزدهمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا در ۵۲۱ شعبه اخذ رأی در شهرستان کرمان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال انجام است گفت: نسبت به ادوار گذشته ۴۸ صندوق رای به شهرستان کرمان اضافه شده است.

رئیس هیأت اجرایی انتخابات شهرستان کرمان با بیان اینکه ۳۰شعبه اخذ رای سیار در شهرستان کرمان که از این تعداد ۱۶ شعبه مربوط به شهر کرمان است افزود: یک شعبه سیار برای والدین شهدا و جانبازان، یک شعبه سیار برای بیماران کرونایی و سایر شعبه‌ها در بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی و نظامی مستقر هستند.

وی با اشاره به تخلفات انتخاباتی تصریح کرد: در طول روز گزارشاتی از شعب شلوغ کرمان داشته‌ایم اما موارد جدی نبوده که با هماهنگی دستگاه قضایی و نماینده کمیته حقوقی فرمانداری بررسی شده است.

بایایی با اشاره به اینکه تمهیدات بهداشتی در همه شعب اندیشیده شده است گفت: رابطین بهداشتی از سوی دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر کرمان در شعب اخذ رای حضور دارند و یک بسته اقلام بهداشتی به هر شعبه برای استفاده مردم و اعضای شعبه داده شده است.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا  امروز (جمعه) ۲۸ خردادماه همزمان با سراسر کشور در این استان در حال برگزاری است.

تعداد واجدین  شرایط رای در انتخابات ۱۴۰۰ کرمان ۲ میلیون  و ۱۹۷ هزار و ۵۷۲ نفر،   تعداد شعب اخذ رأی ۲ هزار ۸۴۲  و  رای اولی ۵۵ هزار و ۶۲۶ نفر اعلام شده است.
 

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ کرمان مشارکت انتخاباتی علی زینی وند انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ کرمان مشارکت انتخاباتی انتخابات ۱۴۰۰ کرمان مشارکت انتخاباتی علی زینی وند انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری شهرستان کرمان دوره انتخابات استان کرمان مشارکت مردم شعب اخذ رای زینی وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای حداد! نقل چنار و پاجوش نیست

محمد مهاجری روزنامه نگار در یادداشتی با عنوان "نه آقای حداد! نقل چنار و پاجوش نیست؛ حرف از پوسیدگی درخت اصولگرایی است" به آسیب‌شناسی رویکرد اصولگرایان در سال‌های گذشته خصوصا در انتخابات‌های پیشین پرداخته است.

به گزارش جماران در جدیدترین یادداشت این فعال اصولگرا آمده است:

 آقای حدادعادل، بالاخره پس از سالها باید به این نکته رسیده باشد که اصولگرایی به دکان بی متاع تبدیل شده و باید کرکره اش را پایین کشید.

نه الان اینجوری شده باشد؛ ماهها قبل از دوم خرداد 76 سقوط آزادش شروع شده بود، اما با رئیس‌جمهورشدن آقای خاتمی، کشتی به گل نشسته  جریان راست به سختی از لای گل‌ها نجات پیدا کرد و از صدقه سر جریان مقابل توانست چندسالی سرپا بماند.

 سال82 احمدی نژاد آمد، پایش را روی دوش #مااصولگراها گذاشت و شهردار شد. قند توی دلمان آب شده بود  که چه هلویی رفته توی گلوی‌مان. دوسال بعدش سر همه‌مان را شیره مالید، زیر میز زد و همه را به هیچ حساب کرد و پاستورنشین شد.

دیری از حکومتش نگذشت که سر نخواستنش دعوا شد. سال 88 از ترس رقیب، رفتیم پشت سرش و همه جوره برایش مایه گذاشتیم. او اما نه گذاشت و نه برداشت و در جمله ای ناجوانمردانه گفت اگر بزرگان از من حمایت نکرده بودند 5میلیون رای بیشتر داشتم!

 

فهمیدیم رکب خورده‌ایم اما چاره ای جز تحمل نداشتیم. استخوان درگلویمان بود و تیر در چشم‌مان. او فاتحه اصولگرایی را خوانده بود. دینامیت گذاشته بود وسط اردوگاه اصولگرایی و منفجر کرده بود.

 بعضی ها سال 82 چیزهایی حس کرده بودند اما اکثر مااصولکراها خواب و خام بودیم و متوجه نشدیم. اصلا خودمان را زده بودیم به نفهمی. وقتی در تبلیغات سال84 طومار27ساله انقلاب(از57تا ان روز) را پیچید و کل آن تاریخ را زیر علامت سوال برد، کک مان نگزید و چون به هاشمی و خاتمی بد می‌گفت، خوش‌خوشان‌مان می شد.

او می‌فهمید چه می‌گوید و ما حالی‌مان نبود. بعدا در مناظره های سال88 نه فقط به موسوی و کروبی که وقتی به محسن رضایی و دفاع مقدس پرید ، دوریالی‌مان تا حدودی افتاد، اما بازهم دستمان را توی جیب شلوارمان کردیم و سوت زنان ، قدم زدیم و بی‌خیالی طی کردیم.

روزگار کم کم تلخ شد. او حسابی داشت ازمان کولی می گرفت که تصمصم گرفتیم حالش را بگیریم اما به شیوه نرم! سفره ام‌البنین نذر می‌کردیم که هرچه زودتر زمان بگذرد و زحمتش را از پاستور کم کند. و بالاخره کرد.

حالا خوشحال بودیم که رفته اما نمی دانستیم این غصه را کجای دلمان بگذاریم که 700-800 میلیارد دلار پول نفت مملکت به یغما رفته. همه پولهایی که می توانست خرج سرمایه گذاری در صنایع بالادستی شود خرج "اتینا" شده بود.  بعلاوه هر کسی چه اصولگرا و غیراصولگرا که در برابرش ایستاده بود بی حیثیت کرده بود و ما - از جمله جناب آقای حداد - سکوت کرده بودیم و بیشتر وقتها  حمایت.

نوبت انتخابات 1392 شد. اصولگرایان آمدند پای کار. دیگر احمدی‌نژاد نبود اما سعید جلیلی که بود. دقیقا نقش عکس برگردان احمدی‌نژاد را بازی کرد. دکتر ولایتی و قالیباف و محسن رضایی هم آمدند. تلاشها برای وحدت نتیجه نداد و حتی توصیه مرحوم آیت الله مهدوی‌کنی به جایی نرسید و کسی به حرفش گوش نداد. و او پس از این انتخابات، عملا گوشه نشین شد.

معنای این اتفاق چه بود؟ بی صاحب شدن جریان اصولگرا. همین وقتها بود که تندروها سربرآورده بودند و به بهانه مخالفت با پدرسالارهای اصولگرایی، پای مرحوم آیت الله مصباح را وسط کشیدند و عملا او را در برابر دیگر بزرگان اصولگرا قرار دادند.توهین به بزرگان اصولگرا و حتی چهره های فراجناحی مثل آیت الله جوادی‌آملی مد روز شد و هرکه گستاخانه تر ناسزا می گفت ارج و قرب بیشتری پیدا می کرد. حتی وقتی به رئیس مجلس کفش پرتاب کردند، بزرگان اصولگرا و از جمله آقای حدادعادل، مهرسکوت بر لب زدند . و آنها که باید این سکوت را حمل بر رضایت می‌کردند،کردند.

جریان اصولگرا داشت توی باتلاق فرو می‌رفت اما بزرگان جناح، همچنان سرخوش از اینکه تندروها دارند به رقبا می تازند خوشحال بودند. در داستان برجام هم رفتند توی بازی تندروها و بلایی به سر کشور آوردند که الان کاسه چه کنم دست گرفته اند که با این حجم از تحریم و عقب افتادن از کشورهای همسایه چه باید کرد؟

انتخابات 1398دوباره محل دعوا بود. جریان قالیباف و پایداری به تیپ هم زدند اما  شب انتخابات، با هم دوست شدند و لیست مشترک دادند. قهر حدود 58درصدی مردم به نفع‌شان شد و لیست شان رای آورد.

در1400 یک انتخابات مثله شده  شکل گرفت و ردصلاحیت، تیغ همین مثله گری بود. مردم هم انگار فهمیده بودند حضورشان خیلی مهم نیست.نتیجه اینکه رئیسی با دو سه میلیون رای کمتر از انتخابات 26سال قبلش(2خرداد76) رئیس جمهور شد.  رئیسی  گویی نذر کرده بود از منتهی الیه اصولگرایان ناکارآمد،آدم انتخاب کند و کرد.

قولها و وعده هایش این روزها مایه طنز فضای مجازی است و محصول عملکردش انتخابات اسفند1402 با مشارکت 41درصدی.

قبل از انتخابات،نه فقط اصلاح طلبها که اعتدالگراها هم سیگنال را گرفتند که این د.وره ، دوره آنها نیست. جوری آهسته آهسته آمدند که گربه شاخ شان نزند. اصولگراها اما برایشان بره کشان بود. پیرهای سیاست وارد میدان شدند اما باور نکردند که دوره شان گذشته و  دیگر چیزی به نام اصولگرایی باقی نمانده که آنها توسن را زین کنند و بتازند. این بار نورس های سیاست آمده بودند تا افسار اسب سیاست را در دست خودبگیرند.

آقای حدادعادل ، ادبیات "چنار و پاجوش " را برساخت تا به زعم خود میدان را مال خود کند. اما پاجوش ها این بار ، چنار را واقعا چنار دیدند! آنها با جای دیگری بسته بودند. تلاش  چندساله‌شان برای خلوت کردن صندوق رای جواب داد و با اندک رایی در پایتخت و بعضی شهرهای بزرگ و کوچک ، بازی را بردند. قالیباف دهانش باز ماند و لشگری که برای انتخابات آماده کرده بود ، از مجلس بازماند.بقیه اصولگراهای سنتی هم بور شدند.

آقای حداد هم پیام توهین هایی را که به او شد گرفت و ترجیح داد سکوتی را که باید25سال پیش شروع می کرد، شروع کند.او سزای سکوت و بلکه همراهی اش با تندروها را در طرفه العینی دریافت کرد.

حالا ماییم و مجلسی که حداکثر نماینده 6-7درصد مردم است. در همین تهران که 10میلیون می‌توانستند رای بدهند با آن‌همه تبلیغات حدود یک و نیم میلیون آمدند و نفر اول هم با حدود 500هزار رای نماینده 5درصد مردم است. در سال 1358 (اولین دوره مجلس در44سال پیش) رای نماینده اول تهران 4برابر نفر اول مجلس دوازدهم است.

اگر این اتفاقات اسمش شکست و اضمحلال اصولگرایی نیست پس چیست؟ باز هم می خواهیم سرمان را زیر برف کنیم؟ بازهم می خواهیم بگوییم ایشالا گربه ست؟!

آقای حداد! باید که ز مشاطه نرنجیم که زشتیم. حق‌مان همین است. نوش جان‌مان. نوش جان‌تان

دیگر خبرها

  • شکست تیم دریای بابل در دیار حافظ
  • آقای حداد! نقل چنار و پاجوش نیست
  • محاسبات میزان حضور مردم در انتخابات مطابق روال سال‌های قبل انجام شده است + فیلم
  • جشنواره دیار علویان در ۳۰ نقطه مازندران برگزار می‌شود
  • تقدیر استاندار فارس از عملکرد جهادی مدیر کل میراث فرهنگی دیار حافظ
  • تداوم تظاهرات ضدصهیونیستی در پایتخت اردن علی رغم سرکوب
  • عزم و اراده قوی مسئولان، توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کند 
  • تداوم طرح توزیع میوه تنظیم بازار در فارس
  • تداوم حمایت مردم انگلیس از آرمان فلسطین
  • سفر به دیار چشمه و آبشار/ بویین میاندشت، یک مقصد گردشگری خنک