Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، امروز مرزنشینیان قصرشیرینی از همه گروه های سنی؛ پیر و جوان، زن و مردم و کوچک و بزرگ آمدند و بار دیگر ثابت کردند که همان دلاوران روزهای حماسه و ایثارند که این بار نیز با مشارکت بسیار خوب خود حماسه آفریدند و ثابت کردند که دلشان برای پیشرفت این مرز و بوم می تپد.

امروز با وجود گرمای بسیار طاقت فرسای قصرشیرین و دمای بسیار بالا و باد گرم تابستانی این منطقه، مردمی که تنها در ساعات پایانی روز از خانه ها ی خود خارج می شوند ولی اهمیت تعیین سرنوشت شهر و کشورشان مانع از رفتن آن ها به پای صندوق های اخذ رای در ظهر داغ تابستانی و زیر آفتاب سوزان نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرزنشینان قصرشیرین که در دوران هشت سال دفاع مقدس جانانه در برابر دشمن ایستادند این بار نیز با هر رای خود تیر خلاصی بر قلب دشمن زدند تا بار دیگر ثابت کنند که برای دفاع از امنیت و اقتدار کشور به وظیفه دینی ، شرعی و عقلی خود عمل می کنند.

با وجود گرمای هوا،نبود کولر گازی در بیشتر شعب اخذ رای و استفاده از ماسک، اعضای شعب نیز از صبح امروز با نشاط و پرشور حضوری خستگی ناپذیر دارند و با روی گشاده پذیرای رای دهندگان هستند.

                                                                                                                

برای دفاع از امنیت کشور گرما و سرما برای ما معنا ندارد  

یکی از شهروندان قصرشیرینی گفت: وقتی پای تعیین سرنوشت کشور و دفاع از امنیت نظام در میان باشد دیگر گرما و سرما و بیماری برای من معنا ندارد و در هر حالتی من برای مشارکت در انتخابات آمده ام و در هر انتخاباتی که بوده در همان ساعات اولیه برای ادای تکلیف به شعبه های اخذ رای مراجعه کرده ام و دین خود را ادا نموده ام.

«احمد محمدی» افزود: با وجود اینکه امروز روز استراحت من بوده و بعد از مدت ها به واسطه شغلم در کنار خانواده بودم اما استراحت برایم معنا نداشت و به اتفاق فرزندان و همسرم در انتخابات شرکت کردم چون می دانم که حتی یک رای نیز سرنوشت ما را تغییر می دهد.

برای ادای دین به شهدا آمده‌ام

«فاطمه امینی» دیگر شهروند قصرشیرینی که فرزند شیرخوارش را در بغل دارد و به واسطه صیانت از سلامتش با توجه به ویروس کرونا در این گرما پارچه ای را بر روی صورت نوزادش انداخته است، گفت: من برای ادای دین به شهدا آمده ام تا اعلام کنم که فرزندم سرباز کوچک ولایت و ادامه دهنده راه شهدایی است که عاشقانه برای دفاع از این مرز و بوم حماسه آفریده اند.

او اضافه کرد: بسیار خوشحالم که با وجود گرمی هوا و ویروس کرونا ذره ای اراده ام سست نشد و آمدم تا به تکلیفم در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب شرکت کنم.

                                                                                                                            

دشمن غمگین و شرمنده و روسیاه  است

یکی از شهروندان قصرشیرین که نخواست نامی از وی برده شود گفت: دشمن از مدت ها قبل نقشه کشیده بود و توطئه کرده بود تا مردم را از رفتن به پای صندوق های رای منصرف کند اما اکنون شرمنده و غمگین و روسیاه است چون حضور مردم و صلابت قدم های آنان باعث شد تا بار دیگر چشم طمعشان را از این مرز و بوم بردارند.

وی اضافه کرد: همه ما سربازان صدیق ولایت هستیم و برای شادی دل ولی امر خود امام خامنه ای با حضور گسترده در پای صندوق های رای حضور یافتیم تا دشمن بداند که کشور ما یکدست و یکپارچه با وحدت تمام در برابر نقشه های بدخوهان نظام ایستاده است و به کسی اجازه دخالت و تصمیم گیری برای سرنوشت کشورمان را نمی دهیم.

یکی دیگر از شهروندان قصرشیرینی گفت: امروز ما آمدیم تا به وظیفه ی خود عمل کنیم و فردا دیگر نوبت منتخبان ملت است که برای دفاع از منافع مردم و پیشرفت و آبادانی کشور تلاش کنند.

                                                                                                  

۶۰ درصد قصرشیرینی ها در انتخابات شرکت کرده اند 

فرماندار قصرشیرین شامگاه جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: تاکنون ۱۲ هزار و ۲۰۰نفر معادل ۶۰ درصد در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا در این شهرستان شرکت کرده اند.

«مرادعلی تاتار» افزود: انتخابات مظهر اراده ملی و مظهر اراده مردم است و مردم همیشه ثابت کرده اند که پای آرمان های امام و رهبری ایستاده اند و امروز نیز همچون گذشته خوش درخشیدند.

وی اظهار داشت: با وجود گرمای هوا مردم امروز در پای صندوق های رای حضوری شایسته یافتند و انتخابات به صورت آرام و با امنیت و بدون هیچ مشکلی در این شهرستان در تمامی شعبه های اخذ رای برگزار شد.

وی اظهار داشت: شور و نشاط انتخاباتی این شهرستان نشان از فهم و شعور بالای سیاسی مرزنشینان قصرشیرین برای خلق حضور حماسی در انتخابات امروز ۲۸خرداد ماه است.

ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با سراسر کشور امروز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در استان کرمانشاه همزمان با سراسر کشور در حال برگزاری است.

در این انتخابات یک میلیون و ۵۷۷ هزار و ۶۳۹ کرمانشاهی حق رای دارند که از این تعداد ۷۸۰ هزار و ۳۲۲ نفر زن و ۷۹۷ هزار و ۳۱۷ نفر مرد هستند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۵ شهر، ۳۲ بخش، ۸۸ دهستان و هزار و ۷۶۹ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد.

قصرشیرین در غرب استان کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر قصرشیرین مرزنشینان مشارکت انتخاباتی انتخابات ریاست جمهوری مشارکت سیاسی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰؛ حضور مردم در روز تعیین سرنوشت انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر قصرشیرین انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر قصرشیرین مرزنشینان مشارکت انتخاباتی انتخابات ریاست جمهوری مشارکت سیاسی دوره انتخابات پای صندوق برای دفاع اخذ رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۸۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از حضور رسانه‌ها و موفقیتی که در برابر رژیم غاصب رقم زد

یازدهمین رویداد عصرهای رسانه با عنوان جنگ غزه رسانه‌ها و روایت‌ها با حضور کارشناسان عرصه رسانه و بین‌الملل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شامگاه پنجشنبه _سی‌ام فروردین_ رویداد یازدهم عصرهای رسانه با عنوان جنگ غزه رسانه‌ها و روایت‌ها برگزار شد؛ در ابتدای این نشست عبدالقادر فائز مسئول دفتر الجزیره در ایران اظهار کرد: در الجزیره موضوع غزه جزو موضوع فلسطین محسوب می‌شود، یعنی یک نگاه کلی در سیاست الجزیره از سالی که به وجود آمده تا الان بر این موضوع وجود دارد.

وی ادامه داد: موضوع فلسطین در الجزیره نگاهی اجمالی دارد، در بعد جهانی قدیمی‌ترین چالش بین‌المللی است که هنوز حل نشده، در جهان عرب موضوع اول است که اختلاف نظر و راه حل آن وجود دارد، در بعد اسلامی نیز اولین و قدیمی‌ترین چالش است و در خاورمیانه چالش ما نیز فلسطین است.

مسئول دفتر الجزیره در ایران تصریح کرد: در جریانات اخیر مهم‌ترین موضوع برای الجزیره در پوشش رسانه‌ای که می‌توانیم از اصطلاح جنگ رسانه‌ای برای آن استفاده کنیم پیش رفته است، یعنی این جنگی بین چند روایت بر سر یک موضوع است که اسرائیل در آن یک روایت داغ است.

حضور الجزیره و موفقیتی که در برابر رژیم غاصب رقم زد

وی افزود: الجزیره روایت خود و خبرنگاران خود را دارد و این به‌نظرم موفقیت اول برای الجزیره بر سر موضوع غزه محسوب می‌شود؛ همچنین لازم به ذکر است که روایت خود اسرائیل در الجزیره قابل بحث است از این رو اولین وظیفه برای رسانه همین است چراکه اسرائیل در روایتی که در الجزیره است به‌عنوان یک متهم حاضر حضور دارد و خیلی نمی‌تواند برای ما راجع به حقوق بشر و… صحبت کند چراکه اسرائیل با عنوان یک متهم قرار دارد.

فائز گفت: اسرائیل نتوانسته این تهمت را از خود دور کند و نتوانسته دلیلی قانع کننده بیان کند؛ همچنین ابعاد مختلفی جنگ در الجزیره مهم است یعنی بعد رسانه‌ای و اینکه حماس چیست، مقاومت چیست و… حائز اهمیت است، چراکه این جنگ بین دو کشور نیست بلکه بین دو جنبش است که به عنوان مقاومت از خود صحبت می‌کنند.

وی اظهار کرد: بعد دیگر آن بعد جهانی است که در منطقه و جهان روایت‌هایش را الجزیره بیان می‌کند و شما از رسانه‌های دیگران نمی‌بینید؛ در همین راستا این اتفاق دارای تأثیری مهم و قابل ملاحظه است.

مسئول دفتر الجزیره در ایران ادامه داد: اینکه در رسانه افراد برای مردم غزه بخاطر نبود برق، غذا و.. گریه می‌کنند، بعد انسانی است که باید آن بررسی شود و ببینیم که کدام کشورها به کمک آن‌ها آمده‌اند؛ چراکه این برای مردم مهم است که بعد انسانی در غزه چه هست و از طرف کجا است؟ از این رو اگر الجزیره شبکه موفقی در این مقطع زمانی است بخاطر این است که خودش بیان کننده روایت است و خبرنگاران و نیروهای خبری آن توانسته‌اند برای افکار عمومی روایت‌ها را بیان کند.

وی با بیان اینکه همه این اتفاقات و روایت‌ها هزینه دارد، تصریح می‌کند: هزینه‌ای که این اتفاقات برای الجزیره دارد این است که تعدادی از خبرنگاران الجزیره شهید شدند، برخی از آن‌ها خانواده‌هایشان به شهادت رسیدند.

فائز افزود: موجی را اسرائیل زده است که می‌خواهد شبکه الجزیره را ببندد و یا از اسرائیل خارج شود؛ در همین راستا باید گفت که این قانون خطرناک است اما هنوز اجرا نشده است.

وی با توجه به اینکه الجزیره در غزه و فلسطین مشکلاتی دارد که کم نیست، چراکه در محیط دشمنی فعالیت می‌کنیم، گفت: رسانه فقط با عنوان انتقال دهنده خبر نیست بلکه در چارچوب‌های بزرگ شما یک شاهد هستید و روایت واقعی را منتقل کرده و مردم را مطلع می‌کنید.

ماجرای فلسطین از هفتم اکتبر آغاز نشد

پس از آن منصور براتی درباره روایت‌های مختلف جنگ غزه در مقایسه با روایت اسرائیل اظهار کرد: رسانه‌های اسرائیل و مجموعه اطلاع رسانی ارتش آن‌ها سعی می‌کنند نقطه عزیمت روایت درباره جنگ اخیر را به هفت اکتبر بگذارند؛ بر این مبنا که پیش از آن صلح وجود داشت، مشکلی نبود، برق غزه وصل بود و حماس جنگ را آغاز کرد درحالی که این داستان هفت اکتبر آغاز نشد چراکه این مسئله قدمتی ده‌ها ساله دارد و حتی پیش از تأسیس اسرائیل بوده است، در همین راستا اسرائیل می‌خواهد از هفت اکتبر داستان را بیان کند.

وی ادامه داد: تا پیش از شروع ۲۰۲۳ اسرائیل بخش‌هایی را تصاحب کرده بود و شروع به ساخت شهرک کرد و بخشی کوچکی از فلسطین را به مردم خود آن کشور داد اما بعد از مدتی اسرائیل در کرانه باختری شروع به شهرک‌سازی می‌کند و می‌گوید همان بخش را هم می‌خواهد به سایر بخش‌های خود بیفزاید، یعنی توافقی که مدت‌ها پیش انجام شده را زیر سوال می‌برد از این رو باید جلوی این روند گرفته شود و این داستان باید از قبل خوانده شود که چه سیاست‌هایی را داشته‌اند.

کارشناس مسائل اسرائیل با بیان اینکه اگر مبنا بر صلح است باید اسرائیل در منطقه خود شهرک بسازد نه در کرانه باختری، تصریح کرد: در کرانه باختری و غزه مردم دسترسی به بیمارستان نداشتند و گاهاً این روند ۵۰ روزه طی می‌شد تا کسی به بیمارستان برسد و این رویکرد نیز بیشتر برای بیمارانی بود که وضعیت خیلی خوبی نداشتند.

وی با اشاره به مثالی از جنگ اکران و روسیه افزود: در زمان‌هایی که جنگ صورت می‌گیرد تأثیر رسانه‌ها بیشتر می‌شود، از طرفی در هر جنگی صحنه‌هایی که غیر نظامی‌ها نیز مورد آزار و اذیت قرار گیرند و کشته شوند وجود دارد؛ در همین راستا از زمانی که جنگ بین مقاومت فلسطین و اسرائیل صورت گرفته می‌بینیم در شبکه‌های مختلف نگاه قالب به سمت غزه رفته و این نشان از تأثیر زیاد رسانه است.

براتی گفت: شبکه الجزیره نقش مهمی دارد و می‌توان گفت فاصله فاحشی بین پوشش شبکه الجزایر با سایر رسانه‌ها قرار دارد، چراکه به خوبی دارد ۹۰ درصد کار رسانه‌ای را انجام می‌دهد؛ همچنین تأثیر شهروند خبرنگارها گاهاً به طوری زیاد است که بیش از پنجاه میلیون نفر مخاطب شبکه‌های اجتماعی آن‌ها شدند و این افراد تبدیل به مرجعی شده‌اند که روایت‌ها را به خوبی اطلاع می‌دهند.

وی با مقایسه بین رسانه در ایران و چنین رسانه‌هایی اظهار کرد: خبرنگاران ایرانی محدودیت حضور در غزه را دارند و این قابل درک است اما در طول این مدت چندین خبرنگار به اطراف مرز فلسطین همچون لبنان فرستاده‌ایم اما وقتی مقایسه می‌کنیم می‌بینیم خبرنگار ایرانی چیزی را روایت می‌کند که الجزیره آن را می‌گوید اما خبرنگار الجزایر روایتی نو را می‌سازند. در همین راستا نیز ما می‌بینیم که در مورد غزه روایت سازی‌های انجام شده از جمله الجزیره و خبرنگاران آن‌ها در این مدت روایت سازی تازه، ایجابی و با جزئیات بوده است یعنی روایت الجزایر ایجابی است از این رو اگر روایت‌گر اینگونه صورت گیرد مخاطبان افزایش خواهند یافت و مردم نیز نسبت به موضوع آگاه‌تر خواهند شد.

کارشناس مسائل اسرائیل ادامه داد: بسیاری از رسانه‌ها در جهان خود را بی‌طرفی اعلام می‌کنند اما چنین چیزی وجود ندارد و خیلی چیزها برای آن‌ها مفروض حساب می‌شود اما چنین رویکردی را ما در برنامه‌های ایرانی نمی‌بینیم و ادبیاتی متفاوت وجود دارد به طوری که روایت رسانه ایرانی گاهاً بزرگ‌نمایی است که به ضرر ما تمام شده است و می‌توان گفت که بعضی وقت‌ها اعلام بی‌طرفی در ظاهر نیز خوب است.

رژیم غاصب صهیونیستی به اهداف خود نرسیده است

وی تصریح کرد: در چند وقت گذشته موضوع حمله به بیمارستان در غزه و تجاوز بیان شد که پس از بررسی‌ها خبرنگاری که از بستگان حاضر در بیمارستان بود گفت به بیمارستان حمله شده اما تجاوزی صورت نگرفت و خبرنگار الجزیره این تجاوز را تکذیب کرد و اسرائیل نیز آن را برای بی‌گناهی خود دست گرفت؛ در همین راستا است که می‌گویم باطرفانه بودن گاهی کمک به روند کار نمی‌شود.

براتی با اشاره به روایت اسرائیلی‌ها و اهداف آن‌ها افزود: اسرائیل یکسری اهدافی از جمله حماس را از بین می‌بریم، از دولت غزه خارج می‌کنیم، رهبران آن را از بین می‌بریم و اسرائیلی‌های اسیر را آزاد می‌کنیم را اعلام کرد و روی آن تاکید داشت اما شاهد هستیم که هنوز به این اهداف نرسیده است و انجام نشده، اما یکسری اتفاقات دیگری افتاده که ما به آن توجه نمی‌کنیم اتفاقاتی همچون ویرانی وسیع غزه، کشته شدن اهالی آن و…به طوری که ۱.۴ درصد آن کشته شده‌اند که در جهان چنین آماری از کشته شدگان نداریم؛ همچنین ۳.۳ درصد زخمی هستند و این موضوع مهمی است و نشان می‌دهد اسرائیلی‌ها آگاهانه هدف‌شان از بین بردن مردم است. در همین راستا باید به این موضوعات نگفته نیز توجه داشته باشیم که چه اتفاقی در جریان است.

وی با بیان اینکه مواردی را که دولت اشغالگر نمی‌گوید را باید بیان کنیم، گفت: اقدامات شهروند خبرنگارها باعث شد که اسرائیل به ظاهر بگویند که ما مردم عادی را نمی‌کشیم و ظاهر برنامه را تغییر دهند در صورتی که این طور نیست؛ اما به طور کلی این نشان از فشار رسانه، روایت و نگاه آن دارد.

کارشناس مسائل اسرائیل اظهار کرد: در این جنگ اسرائیل دو هزار کشته داده است که این باعث شد اسرائیل کشتار وسیعی را انجام دهند و روایتی را در دل فلسطینی‌ها به وجود بیاورد که خود فلسطینی‌ها بگویند و به این برسند که این اتفاقات نمی‌ارزید.

عمق جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی را نمی‌توان با هیچ رسانه‌ای نشان داد

در ادامه مهدی صالح اظهار کرد: اگر بخواهیم راجع به اتفاقات و پوشش‌های رسانه‌ای در غزه صحبت کنیم باید به عمق جنایت‌های رژیم صهیونیست در غزه بپردازیم، که عمق جنایت را نمی‌توانیم با هیچ وسیله رسانه‌ای پوشش دهیم.

وی با بیان اینکه شهادت رزمندگان، خرابی ابزارهای فیلمبرداری و خیلی از دلایل موجود باعث شد که اخبار کامل مقاومت به دست ما نرسد، افزود: در این جنگ ما محله‌هایی را دیدیم که کاملاً از بین رفتند و در رسانه‌ها خبری از آن منتشر نشده یا در حد عکس و به طور کلی بوده است؛ در همین راستا نمی‌شود ۶ ماه کامل جنگ را در رسانه‌های مختلف پوشش داد و تا کنون ۱۰ درصد از مقاومت‌های حاضر در غزه روایت شده است.

این فعال رسانه‌ای اهل غزه تصریح کرد: در خود غزه به دلایل کمبود زیرساخت با وجود حرفه‌ای بودن افراد رسانه‌ای شبکه‌ها نتوانستند پخش زنده داشته باشند و این کمبود مسئله مهمی است.

وی افزود: رسانه در غزه به دلیل اینکه از دهه‌های پیش با درگیری‌های مختلف و… روبه‌رو بوده است، اکنون تبدیل به مسئله‌ای حرفه‌ای شد و شاهد حضور فلسطینی‌ها و غزه درشبکه‌های اجتماعی هستیم.

صالح با اشاره به اینکه تعداد افراد فعال در شبکه‌های اجتماعی در حد توان زیاد است، گفت: پیش از این، افرادی که صفت خبرنگار داشتند با کمک مردم پیش می‌رفتند تا اخبار مناطق دور دست به آن‌ها برسد و این موجب شد که کمبود ما کمی برطرف شود.

وی با بیان اینکه فعالیت مردم در شبکه‌های اجتماعی نقش اساسی در غزه داشت، اظهار کرد: اگر پوشش اخبار غزه به‌صورت رسمی صورت می‌گرفت اینچنین جهان آگاه نمی‌شد از این رو اینکه مردم عادی گوشی خود را برداشته و اخبار را پوشش دادند باور رژیم صهیونیستی را برای جهان و مردم سخت کرد و این باعث شد زمان بین خبر و پوشش آن کمتر و باور پذیری آن افزایش یابد؛ در همین راستا این فرآیند موجب تظاهرات در جاهای مختلفی چون دادگاه لاهه، خیابان‌های جهان و… شد.

این فعال رسانه‌ای اهل غزه ادامه داد: مردم غزه زمانی که وضعیت، کمبود پوشش اخبار، خبرنگاران رسمی و مواردی از این دست را دیدند، اول بخاطر اینکه با این اتفاق صد درصد جنایت‌های رژیم صهیونیستی آشکار نمی‌شد و گاهاً واکنش‌های مردم بر اقدامات فلسطینی‌ها علیه خود آن‌ها برمی‌گشت، گوشی خود را برداشتند، خبرنگار شدند و شروع به روایت اخبار کردند.

وی تصریح کرد: پیش از آتش‌بس افراد تصاویر برخی شهر را که کاملاً از بین رفته بودند را گرفتند اما در همان لحظه بخاطر حملات زیاد، قطعی اینترنت و حتی تلفن عادی نتوانستند آن‌ها را منتشر کنند از این رو با پایان آتش‌بس این موارد منتشر شد.

کد خبر 745876

دیگر خبرها

  • مرزنشینان آستارایی در حمایت از مردم غزه راهپیمایی کردند
  • آغاز انتخابات مجلس هندوستان
  • روایتی از حضور رسانه‌ها و موفقیتی که در برابر رژیم غاصب رقم خورد
  • روایتی از حضور رسانه‌ها و موفقیتی که در برابر رژیم غاصب رقم زد
  • زمینه حضور پرشور مردم ورامین در دور دوم انتخابات فراهم شده است
  • تقدیر از ۱۸۰ فعال عرصه مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۲
  • همایش فرهنگسازان حضور در قم برگزار شد
  • هر جایی که مردم حاضر شدند نگرانی‌ها برطرف شد
  • پریدر استعفا داد،جوانمرد تنها گزینه جدی/ حضور سرپرست و نایب رئیس سابق فدراسیون شطرنج در انتخابات
  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول