Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد انتخابات استان قزوین گفت: علیرغم تبلیغات رسانه ای دشمنان نظام جمهوری اسلامی و مشکلات ناشی از کرونا، میزان مشارکت مردم استان قزوین از 50 درصد فراتر رفت.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ منوچهر حبیبی در ساعت 1.15 بامداد روز شنبه بار دیگر در میان خبرنگارانی که از ساعت 7 بامداد روز جمعه در ستاد انتخابات استان قزوین حضور یافته بودند تا خبرهای مربوط به شرکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهری و روستایی را منعکس کنند حضور یافت و خبر خوبی از میزان مشارکت مردم ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیبی با تشکر از حضور مردم فهیم استان قزوین در انتخابات این دوره تصریح کرد: علیرغم تلاش های مستمر دشمنان و بدخواهان جمهوری اسلامی که از چند ماه قبل آغاز شده بود و مخالفان کشور با بهره گیری از همه ابزارهای رسانه ای و شبکه های تلویزیونی و فضای مجازی تلاش زیادی کردند تا 

انتخابات این دوره با کمترین میزان حضور مردم برگزار شود، اما این بار نیز مردم حماسه آفریدند و بر همه نقشه ها خط بطلان کشیدند.

رئیس ستاد انتخابات استان قزوین یادآورشد: اطلاعیه شماره 30 وزارت کشور مبنی بر تمدید ساعت رای گیری تا 2 بامداد امری بی سابقه و بیانگر حضور خوب مردم در انتخابات است که جای خوشحالی دارد.

حبیبی گفت: این تمدید رای گیری در شعباتی است که همچنان مراجعه کننده دارد و مجریان و مسئولان شعب می توانند تا آخرین نفر نسبت به رای گیری اقدام کنند.

وی اظهارداشت: البته کار رای گیری در روستاها به پایان رسیده و شمارش آرا آغاز شده است و در شعب شهری هم پس از ساعت 2 بامداد شمارش رای مردم آغاز می شود.

مشارکت مردم استان قزوین از مرز 50 درصد عبور کرد

حبیبی اضافه کرد: خوشبختانه تا ساعت یک بامداد میزان مشارکت مردم استان قزوین از مرز 50 درصد عبور کرده است و می توان اذعان کرد با همه موانع و تبلیغات سوء دشمنان، خوشبختانه مردم حماسه آفریدند و حضور پر رنگ و مطلوبی در انتخابات این دوره داشتند.

وی گفت: کرونا با همه خطراتی که در بر داشت مانع نشد که مردم پای صندوق های رای نیایند و در تعیین سرنوشت سیاسی کشور مشارکت نکنند و این شرایط نشان داد اگر کرونا نبود حتما شاهد حضور جمع بیشتری از مردم می شدیم.

حبیبی اظهارداشت: این مشارکت موجب شادی ملت ایران و دوستداران انقلاب اسلامی و ناراحتی و عصبانیت دشمنان نظام اسلامی شده است.

رئیس ستاد انتخابات استان قزوین تصریح کرد: پس از ساعت 2 بامداد و اتمام رای گیری بلافاصله شمارش آرا آغاز می شود و پس از مشخص شدن رای های شمارش شده ابتدا نتایج انتخابات ریاست جمهوری و سپس شوراهای شهری و روستایی اعلام می شود.

وی گفت: از آنجا که انتخابات شوراها در شهر قزوین به صورت تمام الکترونیکی است می توانیم فردا صبح نتایج شوراها را اعلام کنیم.

حبیبی بار دیگر از حماسه آفرینی مردم استان قزوین به پاس مشارکت خوب آنها و نیز رسانه های گروهی در اطلاع رسانی مناسب تشکر و قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استانداری قزوین منوچهر حبیبی مشارکت مردم استان قزوین ستاد انتخابات استان قزوین میزان مشارکت مردم رای گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۹۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان‌بین: جهش تولید جز با مشارکت مردم رخ نمی‌دهد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سومین اجلاسیه اتحادیه شمالغرب دانشگاه آزاد اسلامی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی، امسال را سال«جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند و در اینجا جهش تولید و مشارکت مردم نیست؛ بلکه در این نامگذاری جهش تولید با مشارکت مردم است این بدین معناست که جهش تولید با مشارکت مردم می‌تواند رخ دهد.

وی بیان کرد:جهش به معنای پریدن و با توجه به معنای موتاسیون، همراه با تغییرات زیستی ماندگار است. به عبارتی باید تغییری جدی که تاثیرات جدی ماندگار در طینت نظام اقتصادی می‌شود صورت بگیرد و اساسأ مشارکت مردم جزء لاینفک اقتصاد شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: اکنون سهم دولت در اقتصاد کشور ۸۰ درصد، سهم بخش خصوصی واقعی۱۳ درصد و سهم تعاونی‌ها ۷ درصد بوده این در حالی است که در چین شرکت‌های خصوصی ۶۰٪ تولید ناخالص داخلی و ۸۰٪ اشتغال شهری را تشکیل می‌دهند و ثروت خصوصی نیز ۷۰٪ از سرمایه‌گذاری را تأمین می‌کند.

جهان‌بین افزایش سهم مردم در اقتصاد را معیار واضحی برای میزان جهش تولید دانست و بیان کرد: اگر به‌عنوان نمونه۸۰ درصد سهم دولتی به ۵۰ درصد و ۲۰ درصد سهم خصوصی واقعی و تعاونی به ۵۰ درصد برسد می‌توانیم بگوییم جهش رخ داده است.

وی در تشریح عوامل مؤثر بر جهش تولید با مشارکت مردم مطرح کرد: یکی از این عوامل، عامل سیاسی است بدین معنا که حکومت می‌باید بستر مشارکت واقعی مردم را فراهم کند. در اینجا نگاه سیستمی به جای نگاه شخصی و مردم‌گرایی صوری و رانتی می‌باید حاکم شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: حکومت باید شرایطی فراهم کند که هر کس می‌تواند نقش آفرینی کند، میدان را باز ببیند و اگر قدرت وجودی از خود نشان داد، قدرت حکومت نیز به حمایت از او بیاید و جمع این دو قدرت، اینها را میدان دار کند. حمایت‌ها به تعبیر امیرالمومنین (ع) در نامه ۵۳، نباید «محاباه» و «اثره» باشد؛ بلکه بر اساس قابلیت‌های اثبات شده در مسیر آزمایش واقعی صورت گیرد.

جهان‌بین با اشاره به یکی دیگر از عوامل عامل علمی گفت: در این لایه دو اتفاق باید بیفتد. خطای بزرگی که در آموزش عالی در لوزی کردن آموزش عالی اتفاق افتاد باید اصلاح شود. یعنی تجمیع گرایش‌ها در کارشناسی و باز کردن آن در ارشد و مجددا تجمیع در دکتری. این اتفاق باعث شد که به‌عنوان نمونه در مکانیک هفت گرایش داشتیم دارای یک رشته مکانیک شویم؛ بنابراین کارایی فارغ التحصیلان، کمتر و کمتر هم شد. باید بر اساس آمایش، رشته‌ها در عین اشتراک در خدمت رشد تولید مناطق کشور قرار گیرد.

وی تعلیم و تربیت مهارتی، تعلیم و تربیت اجتماعی، تعلیم و تربیت تخصصی و تعلیم و تربیت هویتی را مورد اشاره قرار داد و تأکید کرد: باید این چهار مورد در آموزش عالی مورد توجه باشند و صرف تکیه به آموزش نمی‌توان نیروی مناسبی در دانشگاه برای جهش تولید تربیت کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در تشریح عامل دیگر به موضوع زیرساخت توضیح داد: به نظر می‌رسد نگاه پلتفرمی است که می‌تواند زیرساخت مشارکت مردم را فراهم و جهش هم ایجاد کند. به‌عنوان نمونه، شرکت Airbnb با ۱۰میلیارد دلار سرمایه، ۱۰ میلیون کاربر، ۵۰۰ هزار نقطه اقامتی با تعداد بسیار کمی نیرو اداره می‌شود و در سال ۲۰۲۰، حدود چهار میلیارد دلار سود داشته است.

جهان‌بین مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تحلیلی درست سراغ پلتفرم‌ها رفته و پلتفرم«ست» در همین زمینه قابل ارزیابی است. در رویکرد پلتفرمی، مفهوم تولید بدون کارخانه و به عبارت دیگر کار در کنار خانه مطرح می‌شود و امکان مشارکت گسترده مردم در امر تولید فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه حوزه فرهنگ هم از جمله حوزه‌های بسیار موثر در این زمینه بوده؛ بیان کرد: اصلاح فرهنگ اقتصادی (بینش‌ها، نگرش‌ها، ترجیحات و الگو‌های رفتاری اقتصادی مردم)، توجه به صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی و افزایش میل به مشارکت با افزایش امید، اعتماد و احساس نفع مادی ومعنوی در این زمینه بسیار مهم است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی توجه به صنایع خلاق را ضرورتی اجتناب ناپذیر عنوان کرده و ادامه داد: گردش مالی صنایع خلاق در ایران تقریباً صفر است؛ اما این رقم در کشور‌های توسعه یافته به میلیارد‌ها دلار می‌رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر از ۱۸۰ فعال عرصه مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۲
  • رفع ناترازی انرژی از مطالبات جدی صنعتگران است
  • جهش تولید جز با مشارکت مردم رخ نمی‌دهد
  • جهان‌بین: جهش تولید جز با مشارکت مردم رخ نمی‌دهد
  • همایش فرهنگسازان حضور در قم برگزار شد
  • هر جایی که مردم حاضر شدند نگرانی‌ها برطرف شد
  • رفع ناترازی برق یکی از مطالبات جدی صنعتگران
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است
  • تدوین برنامه مشارکت مردم در صندوق توسعه کشاورزی
  • جنگ لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم