Web Analytics Made Easy - Statcounter

خروج بنیامین نتانیاهو از قدرت، پرسش مهمی در مورد رویکرد کابینه جدید این رژیم در قبال ایران را مطرح کرده است. خبرگزاری میزان – طولانی‌ترین دوره نخست وزیری در اراضی اشغالی پس از دوره ۲ ساله بحران تشکیل کابینه پایان یافت و «بنیامین نتانیاهو» با وجود کارشکنی‌های فراوان بر سر راه تشکیل کابینه نتوانست خروجش از گردونه قدرت را به تعویق بیندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی موسوم به «تغییر» سبب طرح پرسش‌های متعددی شده است؛ آیا کابینه جدید می‌تواند تا پایان دوره قانونی خود در قدرت حضور داشته باشد؟ آیا امکان دارد ائتلاف آکنده از اختلاف‌های سیاسی و عقیدتی کابینه تغییر، رنگ باخته و رژیم صهیونیستی در مسیر جدیدی قرار بگیرد؟ رویکرد رژیم صهیونیستی درباره ایران در کابینه جدید، تغییر می‌کند؟   تشکیل کابینه چرخشی ائتلافی رژیم صهیونیستی پس از ۴ دوره انتخابات سراسری در ۲ سال و انحلال ۲ کنست، در نهایت خروج نتانیاهو را از قدرت رقم زد.   اکنون کابینه جدید رژیم صهیونیستی با ریاست ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ «نفتالی بنت»، رئیس حزب «یامینا» و ریاست ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ «یائیر لاپید»، رئیس حزب «یش عتید»، سکان قدرت را در دست دارد.   لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در دوره نخست وزیری بنت، مجری تلویزیونی سابق، اکنون وظیفه اجرای اجماع ائتلاف با رویکرد‌های متنوع از راست راست تا چپ افراطی در حوزه سیاست خارجی را برعهده دارد.   اگرچه کابینه ائتلافی در فرهنگ سیاسی رژیم صهیونیستی، موضوعی هنجار است و نه استثنا، اما بازهم «سفر سیاست، همسفر‌های عجیبی را با یکدیگر همراه کرد.»   با فرض دوام هرچند کوتاه مدت کابینه ائتلافی جدید رژیم صهیونیستی، بررسی رویکرد این کابینه در مورد برخی از اصول اساسی سیاست خارجی به ویژه در مسائل منطقه‌ای خالی از لطف نیست.   موضوع ایران در چارچوب مسائلی مانند مذاکرات پیرامون احیای برجام و نحوه تعامل با آمریکا در این موضوع، یکی از مهم‌ترین مسائل کابینه جدید رژیم صهیونیستی است.   بنت، نخست وزیر فعلی کابینه رژیم صهیونیستی همچنان با چشم انداز احیای برجام و به نتیجه رسیدن مذاکرات برجامی مخالفت است. بیشتر بخوانید: بنت کیست و چه موضعی در قبال ایران دارد؟ کابینه جدید رژیم صهیونیستی چقدر دوام می‌آورد؟ بنت با وجود مخالفت کامل با برجام، بنا به دلایلی مانند پرهیز از هزینه تراشی، وجود مشکلات داخلی، زیر سوال بردن رویکرد ضد ایرانی نتانیاهو، اجتناب از صرف سرمایه سیاسی خود در جدال بر سر ایران و البته نیاز به حمایت آمریکا برای حیات سیاسی خود، احتمالا خود را با رویکرد آمریکا در قبال برجام همراه کند.   لاپید نیز سیاستمداری باصطلاح میانه رو در عرصه سیاست رژیم صهیونیستی است؛ او در جریان کنفرانسی در مورد صلح در سال گذشته، ضمن زیر سوال بردن رویکرد سختگیرانه نتانیاهو در قبال فلسطین، تاکید کرده بود که موضوع ایران و فلسطین برای رژیم صهیونیستی جدایی ناپذیرند؛ چراکه بی توجهی به حقوق فلسطینیان و رویکرد جنگ افروزانه در قبال ایران فقط به بدتر شدن اوضاع منجر می‌شود.   استقبال و تبریک زودهنگام دولت آمریکا از کابینه جدید رژیم صهیونیستی در کنار گلایه‌های نتانیاهو از واشنگتن در موضوع ایران در جلسه رای اعتماد کنست، نشان می‌دهد که بنت و لاپید قصد دارند در چارچوب خواست آمریکا، رایزنی، بحث و گفت و گو در مورد ایران را برخلاف نتانیاهو به پشت در‌های بسته بازگردانند.   در واقع باید گفت که انتظار تغییر در رویکرد رژیم صهیونیستی در مورد ایران در کابینه جدید رژیم صهیونیستی به دلیل طیف گسترده اختلاف نظر‌ها و مواضع در موضوع‌هایی مانند فلسطین، لبنان، سوریه و ... واقع بینانه نیست؛ اگرچه نمی‌توان تغییرات جزئی به ویژه در مورد نحوه تعامل با دیگر کشور‌ها در این زمینه را از سوی رژیم صهیونیستی نادیده گرفت.   انتهای پیام/ برچسب ها: رژیم صهیونیستی نفتالی بنت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی نفتالی بنت کابینه جدید رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی تشکیل کابینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۹۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران در کابینه تل‌آویو؛ ادامه اختلافات بر سر تبادل اسرا

یک رسانه اسرائیلی اعلام کرد که نتانیاهو در جلسه اخیر کابینه جنگ، اعضای تیم مذاکره‌کننده برای آزادی اسرای اسراییلی را به «ارائه اطلاعات نادرست» متهم کرد.

به گزارش مهر، باردیگر اختلافات داخلی میان مقامات تل آویو در ماجرای تبادل اسرای اسراییلی در غزه بالا گرفت.

در همین ارتباط نیز کانال ۱۲ و تلویزیون عبری کان اعلام کردند که «بنیامین نتانیاهو»؛ نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه اخیر کابینه جنگ، اعضای تیم مذاکره‌کننده برای آزادی اسرای اسراییلی را به «ارائه اطلاعات نادرست» متهم و آن‌ها را به برکناری تهدید کرد.

نتانیاهو گفته است که توضیحات و گفته‌های نادرست تیم مذاکره‌کننده، به تلاش‌های ما برای بازگرداندن گروگان‌ها آسیب می‌زند و باعث گسترش ناامیدی در میان خانواده‌های اسرا می‌شود.

نتانیاهو تهدید کرده است که اگر فردی در تیم مذاکره‌کننده آمادگی پذیرش تصمیمات سیاسی را ندارد و می‌خواهد برای اهداف سیاسی تیتر‌های نادرست تولید کند، بهتر است از این موقعیت کنار بکشد یا اینکه کنار گذاشته خواهد شد.

پیش از این، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی با اشاره به تعمیق انزوای بین المللی رژیم صهیونیستی هشدار داده بود که همکاری با آمریکا و دیگر متحدان این رژیم در صورت عدم تغییر سیاست‌های کابینه اسراییل امکان‌پذیر نخواهد بود و این روند چهره تل‌آویو را در دنیا مخدوش می‌کند.

این گزارش با اشاره به اینکه رژیم اشغالگر در یک انزوای بین‌المللی به سر می‌برد، تاکید کرد که این انزوا، در صورتی که اسراییل سیاست‌های خود را به صورت ریشه‌ای تغییر ندهد، به پایان نخواهد رسید.

عوزی برعام وزیر اسبق امور داخلی و عضو سابق کنیست رژیم صهیونیستی در مقاله خود در این روزنامه به همکاری آمریکا و متحدان این رژیم با تل‌آویو اشاره و تاکید کرد که این همکاری دائمی نیست و تنها در مواقع بحران ایجاد می‌شود. اسراییل نمی‌تواند خود را فریب داده و تصور کند که همیشه می‌تواند روی این همکاری‌ها حساب کند، اسراییل به سرعت در حال از دست دادن اعتبار بین‌المللی خود در جهان است.

هاآرتص به تحریم‌های بین المللی عربی علیه رژیم صهیونیستی اشاره و تاکید کرد که این موضوع باعث شده بسیاری از شرکت‌های مهم بین‌المللی روابط خود با تل‌آویو را قطع کنند.

به نوشته این روزنامه، رژیم صهیونیستی در تعامل با دیگر مشکلات و چالش‌ها از جمله حماس و اسرای اسراییلی و حزب الله لبنان، موضوع انزوا را موقت و غیر ریشه‌ای می‌دانند، اما این در حالی است که انزوای اسراییل باعث تحریم اساسی آن شده و بنا بر نظر تحریم کنندگان، هر کالایی که به اسراییل تعلق داشته باشد، نامشروع است؛ چرا که به سرکوبگری‌ها و نژادپرستی اسراییل کمک می‌کند.

این روزنامه می‌افزاید که تل‌آویو علاوه بر مواجه شدن با این انزوای عمیق، در تقابل با یک ائتلاف استراتژیک قرار دارد و برای ورود به جنگ نیازمند اظهارات تنش‌آفرین برخی «غارنشینان سیاسی» نظیر بتسلییل اسموتریچ وزیر امور مالی و ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی نیست.

هفته گذشته نیز در ادامه اوضاع بحرانی و التهاب در اراضی اشغالی، هزاران صهیونیست معترض در تظاهراتی دیگر خواستار برکناری فوری نتانیاهو و امضای توافق مبادله اسرا با مقاومت در غزه شده بودند.

از سوی دیگر، با تشدید اوضاع امنیتی در سرتاسر اراضی اشغالی و افزایش نارضایتی‌ها از کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در مدیریت جنگ غزه، مخالفان نتانیاهو در ادامه تظاهرات روزانه خود در خیابان‌های شهر‌های مختلف سرزمین‌های اشغالی با حمل پلاکاردی خطاب به جو بایدن رییس جمهور آمریکا از وی خواستند تا اسرای صهیونیست دربند مقاومت فلسطین در نوار غزه را از دست نتانیاهو نجات دهد.

مخالفان نتانیاهو معتقدند که او مانع اصلی بر سر راه توافق تبادل اسرا و بازگشت افراد دربند مقاومت فلسطین به سرزمین‌های اشغالی است.

دیگر خبرها

  • تظاهرات گسترده در تل‌آویو علیه دولت نتانیاهو
  • کابینه نتانیاهو در آستانه فروپاشی
  • لاپید: نتانیاهو هم مثل رئیس اطلاعات نظامی استعفا کند
  • لاپید: نتانیاهو هم باید استعفا کند
  • بحران در کابینه تل‌آویو؛ ادامه اختلافات بر سر تبادل اسرا
  • جمهوری اسلامی آمادگی مقابله با هرگونه تهدید از جانب رژیم صهیونیستی را دارد
  • نتانیاهو، گالانت را به افشای اطلاعات حساس متهم کرد
  • نتانیاهو از برگزاری جلسه کابینه جنگ جلوگیری کرد
  • ممانعت نتانیاهو از برگزاری جلسه کابینه جنگ برای بررسی اهداف جنگ
  • لاپید: سیاست‌های کابینه نتانیاهو بیش از همه، به ارتش آسیب می‌زند