Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، تیمی از محققان دانشگاه کالگری کانادا دریافتند که به نظر می‌رسد احساس درد و کسالت یک چالش مهم برای اکثر بیماران نجات یافته از کووید ۱۹ است که موجب کاهش ظرفیت کار و فعالیت بدنی آن‌ها می‌شود.

مطالعه بیش از ۲۰۰ شرکت کننده نشان داد که تأثیر کووید ۱۹ طولانی مدت بر کیفیت زندگی مرتبط با سلامت، به رغم یک گروه نسبتاً جوان که تقریباً نیمی از شرکت کنندگان هیچ بیماری مشترکی نداشتند، قابل توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیماری کووید ۱۹ طولانی مدت یک دغدغه عمده در حوزه بهداشت عمومی است. برآورد‌ها نشان می‌دهد که حدود ۱۴ درصد از افرادی که آلوده به کروناویروس می‌شوند، تا ۱۲ هفته بعد علائم شأن ادامه دارد.

خستگی مزمن، متداول‌ترین علامت گزارش شده طولانی مدت کووید ۱۹ است. این وضعیت با احساس مداوم خستگی یا کسلی مشخص می‌شود که با استراحت برطرف نمی‌شود.

به گفته محققان، ارزیابی دقیق‌تر از خستگی مزمن در افراد مبتلا به کووید ۱۹ طولانی مدت می‌تواند به ارائه توصیه‌های فیزیوتراپی و توانبخشی کمک کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا خستگی طولانی مدت کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۹۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات کودک بازیگوش از مرگ حتمی در بالابر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز اعلام کرد:  ظهر امروز سه شنبه ،۴ اردیبهشت ، گیر افتادن کودک در سازه ی بالابر در بولوار خرمشهر شیراز به ستاد فرماندهی آتش نشانی گزارش و تیم عملیاتی ایستگاه ۱۷ قهرمانان به محل اعزام شد.
در این حادثه کودک ۷ ساله به طور عجیبی با باز کردن در داخلی بالابر وارد چاهک بالابر شده و روی استراکچر فلزی چاهک بالابر در طبقه دوم می ایستد و با توجه به زمان حادثه و  استفاده  نکردن ساکنان  ، کابین در زمان حضور پسربچه در چاهک حرکتی نداشت.
آتش نشانان بلافاصله ضمن قطع برق بالابر و حمایت کامل و اصولی از پایین برای جلو گیری از سقوط احتمالی کودک و با استفاده از ابزار هیدرولیک در کوتاه ترین زمان ممکن در بالابر را باز کردند و کودک را نجات دادند.

دیگر خبرها

  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • بزرگ نمایی تحریم، چالش حوزه روابط مالی نفت و دولت
  • یافته محققان نشان داد؛ نقش پیوند مدفوع در بهبود علائم حرکتی پارکینسون
  • ۹ دلیل پنهان «احساس خستگی دائمی» که از آن‌ها بی خبر بودید
  • آشنایی با یک تاثیر منفی کم خوابی
  • نجات کودک بازیگوش از مرگ حتمی در بالابر
  • بی‌تفاوتی در برابر جنایات صهیونیست‌ها با اسلام ناب سازگاری ندارد
  • قند خون بالا و چربی خون با افزایش خطر اضطراب و افسردگی مرتبط است
  • سندروم پس از کرونا چیست؟