Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب روزی که مسیح به صلیب کشیده نشد تازه‌ترین اثر داستانی منتشر شده از سید مهدی شجاعی برای گروه سنی کودک و نوجوان به شمار می ‌رود. شجاعی که پیشتر نیز آثار گوناگونی در حوزه بازشناسی و بازروایی حوادث و شخصیت‌ های تاریخ اسلام و پیامبران آسمانی برای مخاطبان کودک تالیف کرده است، در این کتاب روایت قرآن کریم از زندگی و زیست حضرت عیسی (ع) را بازخوانی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمهدی شجاعی نویسنده‌ نام آشنایی است که در قالب داستان کوتاه، رمان، نمایشنامه و فیلم‌نامه دست به قلم است. بیشتر آثار او رنگ و بوی مذهبی دارد اما زاویه دید و شیوه پرداخت موضوعات مذهبی در آثار این نویسنده نوآورانه و قابل تامل است.

در سال ۱۳۵۶ پس از اخذ دیپلم ریاضی وارد دانشکده هنرهای دراماتیک شد و در رشته ادبیات دراماتیک به تحصیل پرداخت. همزمان وارد دانشگاه حقوق دانشگاه تهران شد و پس از چند سال تحصیل در رشته علوم سیاسی، پیش از اخذ مدرک کارشناسی، آن را رها کرد و به‌طور جدی کار نوشتن در قالب‌های مختلف ادبی را ادامه داد.

نخستین آثار او چه در مطبوعات و چه در قالب کتاب حدود سال‌های ۵۸ و ۵۹ و در ۲۰ سالگی وی منتشر شد. گرچه رشته تحصیلی وی ادبیات نمایشی بود و چند نمایشنامه هم به دست چاپ سپرد، اما بیشتر روی داستان‌نویسی متمرکز شد و مجموعه‌های متعددی از داستان‌های کوتاه و بلند را به رشته تحریر درآورد.

از دیگر آثار هنری سید مهدی شجاعی، می‌توان به قطعات ادبی او اشاره کرد که در قالب چند کتاب روانه بازار نشر شده‌اند. ادبیات کودک و نوجوان بخش دیگری از فعالیت‌های ادبی جدی و مستمر وی به شمار می‌رود. او در این زمینه به تألیف و ترجمه بیش از صد کتاب مبادرت ورزیده است. سرپرستی دایره‌المعارف امام حسین(ع) از دیگر فعالیت‌های تحقیقی او به حساب می‌آید که تاکنون ۱۰ مجلد آن منتشر شده است.

شجاعی در کتاب روزی که مسیح به صلیب کشیده نشد زندگی و زیست حضرت عیسی (ع) را به صورت مجمل و از زمانه تولد و مبعوث شدن وی به پیامبری تا دعوت مردم منطقه اورشلیم به یکتاپرستی و تغییر سبک زندگی و دسیسه چینی یهودیان بر علیه وی و در نهایت صدور فرمان قتل وی با موافقت پادشاه رومی اورشلیم و نیز ماجرای تغییر چهره یهودا و به صلیب کشیده شدن وی به جای ایشان را روایت کرده است.

شجاعی در این متن چنانچه در بخش پایانی آن به روشنی به آن اشاره شده، روایت قرآن کریم از زندگی و زیست این پیامبر عظیم ‌الشان را بازنویسی کرده و روایت ‌های کتاب در زمینه فرجام این پیامبر نیز بر اساس متن قرآن کریم تالیف شده است. ساده و کوتاه‌نویسی سبک اصلی روایت این داستان است که همراه با تصویرگری فرهاد جمشیدی با جذابیت هایی برای کودکان و نوجوانان تدوین شده است.

فرهاد جمشیدی، تصویرگر این کتاب دارای درجه یک هنری است و تصویرگری بیش از چهارصد عنوان کتاب و حضور بیش از بیست نمایشگاه گروهی و انفرادی را در پیشینه هنری خود دارد. او که چهار دوره برنده جایزه تصویرگری در بخش نان‌فیکشن است، عموم آثارش در حوزه تاریخ و افسانه‌ها و با تکنیک‌های گوناگون بوده است.

جمشیدی با باور به این که تصویرگری مستند تاریخی بیش از هرچیز متکی به اشراف و تسلط فرامتنی است و با دریافت نیاز این گونه تصویرگری به خلق فضاهای جدید و تکنیک‌های نو؛ به تصویرگری روزی که مسیح به صلیب کشیده نشد پرداخته است.

در بخشی از این کتاب می خوانیم:

وقتی مامورین به مخفی گاه حضرت عیسی می رسند، یهودای خائن از مامورین می خواهد که در جلوی در منتظر بمانند تا او عیسی را از مخفیگاه بیرون بیاورد و به آنها تحویل دهد. یهودا وارد مخفیگاه می شود؛ اما هرچه جستجو می کند از حضرت عیسی نشانی نمی یابد. خداوند با معجزه ای شگفت، پیامبرش را از شر دشمنان نجات بخشیده و به آسمان برده است. یهودا مایوس و درماده بازمی گردد تا خبر این واقعه عجیب را به ماموران برساند اما سرنوشت عجیب تری در انتظار یهودا است.

معجزه ای الهی باعث می شود که ماموران یهودا را به شکل حضرت عیسی بینند و او را با حضرت عیسی اشتباه بگیرند. هرچه یهودا تلاش می کند که واقعیت را به همه بفهماند و نجات پیدا کند، موفق نمی شود. یهودیان و ماموران حکومت، به اشتباه به جای حضرت عیسی، یهودا را به صلیب می کشند.

کتاب روزی که مسیح به صلیب کشیده نشد اثر سید مهدی شجاعی و تصویرگری فرهاد جمشیدی به تازگی از سوی انتشارات نیستان با شمارگان هزار نسخه به چاپ رسیده است.

برچسب‌ها مهدی شجاعی نهاد كتابخانه های عمومی کشور کتاب طرح های ترویجی کتابخوانی کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهدی شجاعی نهاد كتابخانه های عمومی کشور کتاب مهدی شجاعی نهاد كتابخانه های عمومی کشور کتاب طرح های ترویجی کتابخوانی کتابخوانی مهدی شجاعی حضرت عیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۰۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین همایش منطقه‌ای حجاب، عفاف و زیست عفیفانه برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا ولیلو، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در جلسه‌ای با حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی امام جمعه ارومیه از برگزاری نخستین همایش منطقه‌ای حجاب، عفاف و زیست عفیفانه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو خبر داد و اظهار کرد:  این همایش در ۱۵ محور با موضوعات حجاب و عفاف با همکاری دفتر امام جمعه ماکو و معاونت فرهنگی منطقه آزاد ماکو در ۱۷ اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

وی افزود:‌ مجری و دبیر علمی برگزاری این همایش بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو بوده و مقالات ارسالی به همایش در Civilica و ISC نمایه می‌شوند. سخنران اصلی این همایش حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه خواهد بود و همچنین بیش از ۲۵۰ مهمان داخلی و خارجی نیز در همایش شرکت می‌کنند.

نقش مؤثر دانشگاه‌ها در مسئله دانش‌بنیان

امام جمعه ارومیه نیز در این دیدار با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار مسائلی را از دانشگاه‌ها و دانشجویان مطالبه کردند و همین امر موجب سنگین‌تر شدن مسئولیت دانشگاهیان در سال جدید شده است.

حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی با قدردانی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان در برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی، به نقش ویژه دانشگاه‌ها در حرکت در مسیر منویات مقام معظم رهبری اشاره و خواستار فعال شدن دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال به‌عنوان جهش تولید با مشارکت مردم تأکید کرد.

وی با بیان نقش مؤثر دانشگاه‌ها در مسئله دانش‌بنیان عنوان کرد: جهش تولید به غیر از راه‌های علمی محقق نمی‌شود و ضروری است دانشگاه‌ها در طول سال در همه برنامه‌ها و جلسات خود، مسئله تحقق شعار سال را مورد توجه قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سالروز وفات حضرت عبدالعظیم در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • نخستین همایش منطقه‌ای حجاب، عفاف و زیست عفیفانه برگزار می‌شود
  • کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به مردم سیل زده چین
  • امامزاده‌ای که زیارتش مانند زیارت سیدالشهدا (ع) است
  • روایت تاریخ از کارنامه روحانیت
  • نقدی بر پنج ترجمه از کتاب «فصوص الحکم» ابن عربی
  • عرضه رمان ایرانی «باغ کَج» در بازار نشر
  • رسانه آمریکایی ماهیت مسیح علینژاد را برملا کرد + تصاویر
  • کود شیمیایی قاچاق در رودبار توقیف شد