Web Analytics Made Easy - Statcounter

با نزدیک شدن به پنجمین ماه فعالیت عزیزی خادم در فدراسیون فوتبال،تعداد تخلفات او بیشتر و بیشتر می شود.

به گزارش ایلنا، شهاب عزیزی خادم که با شعار پای به انتخابات فدراسیون فوتبال گذاشت، قانونمندی، شفافیت و خرد جمعی

در حالی امروز به صد و یازدهمین روز فعالیت خود رسید  که متاسفانه در این مدت مرتکب تخلفات متعدد اساسنامه ای شده است که می تواند موجبات بروز مشکل را برای کلیت فوتبال ایران فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقات تاسف آور رخ داده در همین مدت نشان می دهد برخلاف آنچه مجمموعه پرحاشیه فدراسیون قصد دارد در افکار عمومی به تصویر بکشد،اتفاقات تلخی در زیرمجموعه در حال رخ دادن است که از نگاه اعضای مجمع و رسانه ها به دور مانده است.

صرف نظر از گاف های فدراسیون عزیزی خادم در حوزه های مختلف،اینکه وی در تضاد با اساسنامه فدراسیون وضعیت سرپرست ها را نتوانسته ساماندهی کند جای تاسف عمیق دارد و احتمالا او نمی داند این دوره سه ماهه اساسا قابل تمدید نبوده و در واقع حضور سرپرست ها با پایان مدت ۹۰ روز فعالیت آنها غیرقانونی و تخلف محرز است.

از سوی دیگر اینکه چرا هیات رئیسه فدراسیون هم به عنوان نهاد ناظر مجمع در این باره سکوت اختیار کرده جای تامل دارد.

شاید اعضای هیات رئیسه فدراسیون متوجه بار حقوقی تصمیمات خود نیستند اما بد نیست آنها بدانند که انحراف از اساسنامه می تواند چه تبعاتی را به همراه داشته باشد و در این صورت جایی برای پشیمانی نخواهد بود.

تخلف شهاب‌الدین عزیزی خادم در انتصاب حیدر بهاروند به عنوان سرپرست نایب رئیسی دوم فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ طبق بند ٧ ماده ٣٣ اساسنامه فدراسیون فوتبال بود که در این بخش آمده است: «در صورتی که یکی از پست‌ها یا تا ۵۰ درصد پست‌های هیئت رئیسه بلاتصدی شود، هیئت رئیسه، شخص/ اشخاص دیگری را برای تصدی پست مذکور تا هنگام برگزاری مجمع عمومی بعدی، جایگزین می‌نماید تا در مجمع عمومی بعدی شخص/ اشخاصی به عنوان جایگزین برای مدت باقی مانده، انتخاب شوند.»

با وجود اشاره به این تخلف اساسنامه‌ای که می‌بایست هیئت رئیسه اقدام به انتخاب اشخاص در پست‌های بلاتصدی کند نه شخص رئیس، اما تخلف مشابه باز هم تکرار شد؛ با انتخاب حمیدرضا مهرعلی به عنوان سرپرست نایب رئیسی اول که اتفاقاً این شخص هم نتوانسته بود آرای مجمع را برای حضور در هیئت رئیسه کسب کند و بسیاری این اقدام عزیزی خادم را دهن کجی به مجمع تلقی کردند. اقدامی که نه از سوی سایت فدراسیون فوتبال اطلاع رسانی شد و نه هنوز نام مهرعلی در میان اعضای هیئت رئیسه در سایت فدراسیون فوتبال دیده می‌شود، در حالی که در تمام اتفاقات، جریانات و جلسات در کنار رئیس فدراسیون دیده می‌شود.

در بند ۴ ماده ۲۶ اساسنامه فدراسیون فوتبال آمده است: «بعد از انتخابات رئیس، مجمع عمومی باید در مورد نامزدهای معرفی شده توسط رئیس برای پست‌های نایب رئیس اول، دوم و سوم رأی‌گیری کند. برای انتخاب نواب رئیس، کسب اکثریت (بیش از ۵۰ درصد) آرأی معتبر ماخوذه مورد نیاز است. اگر مجمع عمومی یک یا چند نفر از این نامزدها را با اکثریت (بیش از ۵۰ درصد) انتخاب نکند، رئیس باید نامزد/ نامزدهای دیگر را حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ خاتمه مجمع عمومی جهت انتخاب به مجمع عمومی معرفی نماید. متعاقبا هیئت رئیسه باید یک مجمع عمومی انتخاباتی فوق‌العاده برگزار نماید.»

یعنی رئیس فدراسیون فوتبال نهایتاً تا ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۰ -سه ماه پس از برگزاری انتخابات ۱۰ اسفند ماه ۱۳۹۹- فرصت دارد نواب رئیس پیشنهادی اول و دوم خود را به مجمع معرفی کند. تاکنون اقدامی در این خصوص صورت نگرفته یا اگر اقدامی انجام شده، درباره آن اطلاع رسانی نشده است. طبق آخرین اطلاع رسانی سایت فدراسیون فوتبال، جلسه هیئت رئیسه که هفته گذشته برگزار شده بود، بیش از ۳۰ مصوبه داشت که فقط ۱۱ مصوبه اطلاع رسانی رسمی و عمومی شد. پس می‌توان نتیجه گیری کرد که یا درباره برگزاری انتخابات برای انتخاب نایب رئیس اول و دوم تصمیم گیری نشده  است..

با هم در ادامه به بررسی برخی از این تخلفات می پردازیم:

۱_پایان موعد سرپرستی حیدر بهاروند

حیدر بهاروند که روز ۱۰ اسفند ۹۹ به عنوان سرپرست سازمان لیگ منصوب شد،اینک با گذشت مدت سه ماه فعالیت خود حضوری قانونی در این سمت ندارد.

۲_پایان موعد سرپرستی قنبرزاده

منصور قنبرزاده که روز ۱۸ اسفند ۹۹ به عنوان سرپرست دبیرکلی منصوب شد،اینک با گذشت سه ماه از فعالیت خود حضوری قانونی در این سمت ندارد.

۳_پایان موعد سرپرستی حمیدرضا مهرعلی

حمیدرضا مهرعلی که روز ۲۷ اسفند ۹۹ به عنوان سرپرست نایب رئیسی اول فدراسیون منصوب شد،اینک با گذشت سه ماه از فعالیت خود حضوری قانونی در این سمت ندارد.

۴_استعفا سرپرست کمیته داوران

خداداد افشاریان،رئیس هیات فوتبال کهگیلویه و بویر احمد که  به عنوان سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال انتخاب شده، نمی تواند به صورت همزمان دو سمت اجرایی در ساختار فدراسیون فوتبال داشته باشد و طبق قانون باید از یکی از سمت های خود استعفا دهد؛ استعفایی که به نظر نمی رسد افشاریان راضی به آن باشد و با وجود تذکرات و یادآوری های مختلف از رسانه ها، او حاضر به استعفا نشد و تنها برای ظاهرسازی، اردشیری را به عنوان سرپپرست نایب رییسی هیات فوتبال استان برگزید.

شاید بد نباشد در سکوت مطلق هیات رئیسه و مجمع فدراسیون،نهادهای نظارتی این بار توصیه افکار عمومی را مدنظر قرار داده و به اتفاقات رخ داده در صد و یازده روز اخیر ورود جدی داشته باشند.

پیش از آنکه دیر شود…!

 

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: شهاب الدین عزیزی خادم فدراسیون فوتبال ایران فدراسیون فوتبال عنوان سرپرست اطلاع رسانی هیئت رئیسه عزیزی خادم فعالیت خود مجمع عمومی هیات رئیسه نایب رئیس سه ماه پست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حججی رئیس فدراسیون سه‌گانه شد

 مجمع انتخاباتی فدراسیون سه‌گانه به ریاست سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای و با حضور محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

امین احمدی، حمید براتی، کاظم حججی، سیدکمال پیمبری، علی‌اکبر حسن پورحیدری، مهدی گودرزی، جاسم منوچهری، ایرج عرب و محمد نصیری ۹ کاندیدای تصدی پست ریاست این فدراسیون بودند که عرب پیش از آغاز مجمع، انصراف خود را به‌صورت کتبی اعلام کرد و امین احمدی و سیدکمال پیمبری نیز غایب بودند.

پس از انصراف ۴ کاندیدا، در نهایت محمدکاظم حججی با کسب ۲۴رای از مجموع ۴۷ رای ماخوذه برای مدت ۴ سال بر مسند ریاست این فدراسیون المپیکی قرار گرفت.

در این مجمع حمید براتی یک رای، علی‌اکبر حسن‌پور حیدری ۱۵ رای و مهدی گودرزی نیز ۵ رای بدست آوردند.

فیراث الحمود نماینده فدراسیون جهانی سه گانه به‌صورت آنلاین بر نحوه انتخابات نظارت داشتند.

در ادامه رای‌گیری برای انتخاب اعضای هیات رئیسه برگزار شد و در نهایت محمد نصیری و زهرا بهشتی‌راد با کسب ۴۱ رای به عنوان نواب رئیس، سیروان عزیزی با ۴۱رای به‌عنوان خزانه‌دار، فرامرز رنجکش و فاطمه واحدی با ۳۷ و ۴۱ رای به‌عنوان کارشناس خبره، حامد یادگاری دهکردی با ۴۰ رای به‌عنوان نماینده هیات‌های استانی و علی ایرانمنش با ۳۹ رای به‌عنوان نماینده باشگاه‌های ورزشی انتخاب شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • انتخاب رئیس هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی کردستان
  • رئیس هئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان کردستان انتخاب شد
  • برگزاری مجمع هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی خراسان رضوی
  • انتخاب اعضای هیئت رئیسه فدراسیون سه گانه
  • از هزینه شدن جایگاه رهبری در امور حزبی ممانعت شود
  • حججی رئیس فدراسیون سه‌گانه شد
  • استعفای «پریدر» از سرپرستی شطرنج
  • حججی رئیس فدراسیون ترای اتلون شد
  • شادی پریدر از سرپرستی فدراسیون شطرنج استعفا داد
  • تجمع شطرنجی‌ها مقابل وزارت ورزش