Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-03-19@04:29:57 GMT

روند کاهشی چک های برگشتی ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۸۱۹۴۴

روند کاهشی چک های برگشتی ادامه دارد

بر اساس آمار منتشر شده تعداد چک‌های برگشتی ۹ درصد کل چک‌های مبادله شده و ارزش چک‌های برگشتی برابر با ۱۱.۹ درصد کل چک‌ها است.

 

به گزارش پول نیوز به نقل از مهر، طبق آخرین آمار ارائه شده توسط بانک مرکزی، در اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷.۵ میلیون فقره چک به ارزش ۱۹۴.۳ هزار میلیارد تومان مبادله شده است که ۶۷۰ هزار فقره آن به ارزش ۲۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ هزار میلیارد تومان برگشت خورده است؛ بر این اساس می‌توان نتیجه گرفت که تعداد چک‌های برگشتی ۹ درصد کل چک‌های مبادله شده و ارزش چک‌های برگشتی برابر با ۱۱.۹ درصد کل چک‌ها است.

این در حالی است که در اردیبهشت ۱۳۹۹، آمار ارائه شده بانک مرکزی نشان می‌دهد که از ۸ میلیون فقره چک مبادله شده به ارزش ۱۳۵.۸ هزار میلیارد تومان، ۹۹۹ هزار فقره چک به ارزش ۱۶.۷ هزار میلیارد تومان برگشت خورده که نسبت برگشت چک از نظر تعداد و ارزش به ترتیب برابر با ۱۲.۵ و ۱۲.۳ درصد بوده است. بنابراین در مقایسه با اردیبهشت سال قبل، آمار چک‌های برگشتی بهبود یافته است.

بر این اساس تعداد چک‌های برگشتی در اردیبهشت امسال نسبت به اردیبهشت سال قبل، با کاهش ۲۸.۸ درصدی و ارزش چک‌های برگشتی نیز با کاهش ۲.۵ درصدی همراه بوده است.

کاهش قابل توجه چک‌های برگشتی در یک سال منتهی به ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰

آمار بانک مرکزی در یک سال منتهی به انتهای اردیبهشت ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که تعداد چک‌های مبادله شده برابر با ۱۰۲.۳ میلیون فقره به ارزش ۲۳۴۲.۲ هزار میلیارد تومان و تعداد چک‌های برگشتی نیز در این مدت برابر با ۹.۱ میلیون فقره به ارزش ۲۵۸.۲ هزار میلیارد تومان بوده است. در همین خصوص تعداد و ارزش چک‌های برگشتی نسبت به کل چک‌های مبادله شده به ترتیب ۸.۸ و ۱۱ درصد بوده است.

بررسی آمار پیشین نشان می‌دهد که در یک سال منتهی به انتهای اردیبهشت ۱۳۹۹، نسبت تعداد و ارزش چک‌های برگشتی به چک‌های مبادله شده به ترتیب ۹.۹ و ۱۱.۹ درصد بوده که مقایسه این آمار با یک سال منتهی به اردیبهشت ۱۴۰۰ از کاهش به ترتیب ۱۱.۱ و ۷.۵۶ درصدی چک‌های برگشتی در این دو بازه زمانی حکایت می‌کند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: چک برگشتی چک پول نیوز بانک مرکزی ارزش چک ارزش چک های برگشتی تعداد چک های برگشتی هزار میلیارد تومان چک های مبادله شده یک سال منتهی اردیبهشت ۱۴۰۰ میلیون فقره ۹ درصد کل چک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۱۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: همه شاخصه‌های تورم کاهشی است

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز،آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در پنجمین نشست رمضانی خود بعد از ظهر یکشنبه با جمعی از «علما و روحانیون حوزه‌های علمیه، ائمه جماعات و نخبگان جامعه روحانیت» به گفتگو نشست.

بیشتر بخوانید: رئیسی: دولت بر حفظ و جذب استعدادهای کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال تاکید دارد

وی در این نشست، صاحبان فکر و اندیشه و استعدادهای برتر را سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور دانست و افزود: دولت همواره حوزه‌های علمیه را به عنوان اتاق‌های اندیشه‌ورزی، همراه و پشتیبان خود دانسته و بر استفاده از این ظرفیت‌ تاکید دارد.

رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت مساجد و کارکردهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی این نهاد مقدس، بر ضرورت بهره‌گیری از منظومه بیانات رهبری معظم انقلاب اسلامی در خصوص اداره مساجد تاکید کرد و گفت: در کنار توجه به کارکرد مساجد، موضوع ائمه جماعات و استفاده از ظرفیت افراد موثر در این جایگاه خطیر باید به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود در جمع علما و روحانیون به مرور کلی اقدامات دولت طی دو سال و نیم گذشته در جهت رفع مشکلات کشور در زمان آغاز به کار دولت مردمی پرداخت و گفت: دولت مردمی کار خود را با تورم بالا آغاز کرد و به‌رغم بسیاری از تردیدافکنی‌ها، با توکل به خدا و اعتماد به داشته‌های کشور ضمن شناسایی ریشه‌های اصلی تورم، از جمله رشد نقدینگی، کسری بودجه و ناترازی و اضافه‌برداشت بانک‌ها، نسبت به کنترل و حل این مشکلات اقدام کرد و در این راستا رشد نقدینگی از 42 درصد به 26 درصد کاهش یافت، در سال اول کسری بودجه 480 هزار میلیارد تومانی بدون استقراض از بانک مرکزی و چاپ پول با افزایش تولید و خلق ثروت جبران شد و بعضی موسسات مالی ناتراز غیرقابل اصلاح نیز منحل شدند.

وی افزود: بر اساس اقدامات صورت گرفته در دولت، خوشبختانه همه شاخصه‌های تورم کاهشی است به‌نحوی که تورم ماهانه در بهمن ماه به 1.2 درصد رسیده، تورم نقطه به نقطه از 55 درصد در فروردین امسال به 35 درصد کاهش یافته و تورم سالانه نیز کاهش یافته است.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه دشمنان برای بر هم زدن ثبات اقتصادی و جلوگیری از رشد و پیشرفت اقتصاد کشور تصریح کرد: با اراده مصمم ملت مقاوم و دولت مردمی برای تقویت پایه‌های اقتصاد کشور، قطعا آینده‌ای بسیار روشن پیش روی ملت ایران است.

پیش از سخنان رئیسی، حجت‌الاسلام محمد حاج‌ ابوالقاسم دولابی رئیس مرکز ارتباطات دولت با حوزه و روحانیت، در سخنانی به تشریح اقدامات صورت گرفته از سوی این مرکز در بخش‌های مختلف از جمله ارتقای آگاهی روحانیت از اقدامات دولت، زمینه‌سازی برای استفاده از ظرفیت‌های حوزه در جهت همکاری با دولت و همچنین زمینه‌سازی برای تسهیل حمایت‌های دولت از جامعه روحانیت اشاره کرد.

در ادامه این جلسه نیز حجت‌الاسلام میرمحمدیان رئیس بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام سید مصطفی رضوی مسئول ستاد معماری حوزه‌های علمیه، خانم زینب جابر از فعالان رسانه‌ای بین‌المللی، حجت‌الاسلام علوی از ائمه جماعات تهران، حجت‌الاسلام سیدکاظم رجایی پژوهشگر حوزه اقتصاد مقاومتی، حجت‌الاسلام رحیمی صادق مدیر حوزه علمیه استان تهران، حجت‌الاسلام سید مجتبی اکرمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم و تحقیقات، پورمحمدی از پژوهشگران حوزه علمیه و حجت‌الاسلام پناهیان از خطبای تهران در سخنانی به تشریح نظرات و مطالبات خود از دولت پرداختند.

«محوریت دادن به مساجد به عنوان یکی از سنگرهای مردم‌سالاری دینی با هدف بازتولید مناسبات بین مردم و دولت»، «لزوم جانمایی مساجد در مرکزیت محلات در نقشه‌های شهری»، «تجمیع همه ظرفیت‌های بین‌المللی حوزه‌های علمیه در مقابله با جنگ ترکیبی دشمن»، «ضرورت اصلاح نظام بودجه‌ریزی»، «تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی به حوزه‌های علمیه از خدمات شایان دولت و نیز تنگناهای موجود در کشور»، «ضرورت حضور روحانیت مهذب در دانشگاه‌ها»، «گفتمان‌سازی برای استفاده از ظرفیت طب اسلامی در تعامل شورای انقلاب فرهنگی، وزارت بهداشت و حوزه‌های علمیه» و همچنین «کمک گرفتن از حوزه‌های علمیه برای اداره کشور با هدف تحول در شیوه اداره جامعه» از جمله نظرات و دیدگاه‌های مطرح شده از سوی علما و روحانیون در دیدار با رئیس جمهور بود.

علما و روحانیون در پایان این دیدار نماز را به جماعت اقامه کرده و افطار را مهمان رئیس جمهور بودند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1224926 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • رئیسی: همه شاخصه‌های تورم کاهشی است
  • رئیسی : تورم، هم مهار و هم کاهشی شده‌است
  • رئیسی: روند تورم در کشور، مهار و کاهشی شده‌است
  • رئیسی: تورم، هم مهار و هم کاهشی شده‌است
  • بیش از ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار فقره چک در دی ماه مبادله شد
  • مبادله بیش از ۸ میلیون فقره چک در دی ماه
  • مبادله بیش از ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار فقره چک در دی ماه
  • کاهش آمار فوتی‌های جاده‌ای نسبت به سال گذشته در آستارا
  • ادامه روند کاهشی قیمت سکه
  • دلار مبادله‌ای رشد کرد/ یورو کاهشی شد