Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-تمهیدات ویژه امور بین‌الملل رسانه ملی برای پوشش انتخابات ریاست جمهوری، سر انجام خوبی داشت.

 تدابیر ویژه رئیس محترم سازمان صدا و سیما و اقدام هوشمندانه ستاد انتخابات رسانه ملی در زمان برگزاری مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری، خنثی کننده القائاتی بود که به نقض حقوق بشر و آزادی بیان اشاره داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بسیاری از کشور‌های دنیا، آزادی بیان در محدوه‌های حقوقی و عرفی قرار گرفته است، ولی در مناظره‌های انتخاباتی اخیر دررسانه ملی شاهد اوج آزادی بیان بودیم. موارد مطروحه در برنامه‌های رسانه ملی و اقبال قابل توجه مردم به این برنامه ها، انتقادات صریح از کاندیدا‌ها که هر کدام دارای مقام و شأنیت‌های مهمی در کشور هستند، نشان داده که انتخابات در ایران اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برای مردم برخوردار است، انتخابات واقعی است و رقابتی نمایشی نیست و این مردم هستند که تصمیم گیرنده نهایی اند.

در همین راستا، امور بین الملل سازمان و دفاتر نمایندگی در خارج از کشور برای انجام رسالت خود در زمینه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تولید ویژه برنامه، گزارش‌های خبری و مصاحبه با شخصیت‌های مطرح سیاسی، مذهبی، سفرای کشورمان و ایرانیان خارج از کشور و انعکاس دیدگاه‌های آن‌ها در خصوص اهمیت شرکت در انتخابات و مناظره‌های انتخاباتی، تنور انتخابات را بیش از پیش گرم کردند. پوشش خبری ویژه روز رای گیری و نمایش مشارکت گسترده و پرشور مردم در آن سوی مرز‌ها پای صندوق‌های رای نیز از دیگر اقدامات مهم نمایندگی‌ها به شمار می‌رود. در ذیل به اقدامات نمایندگی‌ها اشاره می‌شود:



دفتر نیویورک

انتخابات ریاست جمهوری ایران در ۲۴ ایالت آمریکا از جمله آریزونا، کالیفرنیا، فلوریدا، جورجیا، مریلند، ویرجینیا، میزوری، کارولینای شمالی، اوهایو، ویسکانسین و اکلاهما امکان‌پذیر بود. همچنین در بوفالو و اورگن نیز دو حوزه انتخاباتی قرار داده شد تا ایرانیان مقیم کانادا بتوانند در انتخابات شرکت کنند.

دفتر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل (نیویورک) برنامه جامعی ترتیب داد تا حضور ایرانیان مقیم آمریکا در حوزه‌های رای گیری با پوشش خبری، ضبط تصاویر و مصاحبه‌های مردمی همراه باشد. همچنین با مسئولان اصلی برگزاری انتخابات در نیویورک و واشنگتن نیز گفتگو‌هایی انجام شد.

با وجود محدودیت‌های متعدد، اما خبرنگارشهروندان در ایالت‌های مختلف تصاویر نابی از حضور ایرانیان و رای تاریخی آن‌ها برای دفتر صداوسیمای نیویورک ارسال کردند تا ثبت در تاریخ شود.

دفتر سارایوو

پوشش خبری دعوت سفارت جمهوری اسلامی ایران در بوسنی و هرزگوین از ایرانیان مقیم برای حضور در انتخابات، مصاحبه اختصاصی با سفیر کشورمان در سارایوو در خصوص نحوه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در این کشور، ارتباط زنده رادیویی در مورد چگونگی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در بوسنی و هرزگوین با رادیو انتخابات و پوشش خبری روز رای گیری از اقدامات دفتر سازمان در سارایوو بود.

دفتر پکن

گفتگو با سفیر کشورمان در مورد حوزه‌های انتخابیه در شهر‌های پکن، گوانجو، شانگ‌های وهنگ کنگ ونحوه برگزاری انتخابات، گفتگو با ایرانیان مقیم چین در خصوص حضور در انتخابات و ارسال سوالات آن‌ها از نامزد‌ها به شبکه جام جم، مصاحبه با هموطنان در شهر‌های شانگ‌های وپکن در مورد مناظره‌ها وانتظارات آن‌ها از برنامه‌ها ورویکرد نامزد‌های محترم برای ایرانیان مقیم خارج ودانشجویان، برقراری ارتباط زنده به مدت ۸ دقیقه با رادیو انتخابات وتوضیحات در خصوص حوزه‌های انتخابیه و اعضاء ستاد برگزاری، تهیه یک بسته انتخاباتی برای رادیو انتخابات با موضوع بازتاب انتخابات ریاست جمهوری ایران در رسانه‌های چین در دفتر سازمان در پکن انجام شده است.

دفتر بیروت

نمایندگی صدا و سیما در لبنان برای بالابردن مشارکت هموطنان در این کشور در سیزدهمین د‌وره انتخابات ریاست جمهوری، تیزری برای اطلاع رسانی و تشویق هموطنان به مشارکت در انتخابات تولید و در فضای مجازی پخش کرد. مصاحبه‌هایی با سفیر کشورمان در لبنان و با هموطنان مقیم در بیروت انجام شد و برای استفاده در شبکه‌های تلویزیونی و بخش‌های مختلف خبری ارسال شد.

حضور مدیر نمایندگی صدا و سیما در چهار جلسه مختلف برای پوشش رسانه‌ای روز انتخابات در شهر‌های بیروت، نبطیه و بعلبک و برنامه ریزی برای ارتباط زنده با شبکه‌های تلویزیونی هم از دیگر اقدامات این نمایندگی بوده است.

دفتر لندن

دفتر صدا و سیما در لندن با آخرین اخبار و اطلاعات چگونگی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰از طریق سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن و پخش آن‌ها از خبرگزاری صدا و سیما، شبکه جهانی جام جم و شبکه‌های مجازی در خدمت ایرانیان عزیز در انگلیس بود. نظرات ایرانیان مقیم انگلستان در مورد انتخابات و مناظره‌های تلویزیونی در مصاحبه با آن‌ها و همچنین مصاحبه با کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران درلندن در خصوص نحوه برگزاری انتخابات در انگلیس و پخش آن از شبکه جهانی جام جم، خبرگزاری صدا و سیما و فضای مجازی یکی دیگر از اقدامات دفتر صدا و سیما در انگلیس در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری بود. در روز انتخابات نیز با حضور در محل اخذ رای که در ۵ مکان برنامه ریزی شده بود، مصاحبه‌های مردمی و گزارش‌های تصویری تهیه شد. با مسئولین برگزاری انتخابات در ولز، اسکاتلندوایرلند جنوبی نیز گفتگو‌هایی انجام شد.

دفتر برلین

چند تن از هموطنان مقیم آلمان سوالات خود را از نامزد‌های سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مطرح کردند، سوالاتی از جمله اینکه شما در صورت کسب رای، چه طرحی برای ایرانیان مقیم خارج دارید و طرح تان برای افزایش تولید و رونق اقتصادی در کشور چیست؟

مناظره‌های انتخاباتی نیز واکنش‌هایی را بر انگیخت و یک هموطن گفت: هر چه از مناظره اول فاصله گرفتیم، نامزد‌ها به طور روشن‌تر به ارائه برنامه‌های خود پرداختند. در عین حال دوری از تنش در مناظره و متهم کردن یکدیگر بدون در بر داشتن نکات مفید برای آینده ایران، از خواسته‌های برخی هموطنان عزیز مقیم کشور آلمان از نامزد‌های ریاست جمهوری بود.

دفتر دهلی نو

مصاحبه تلویزیونی سفیر کشورمان در هند با شبکه جام جم و اعلام برنامه‌های سفارت در مورد برگزاری انتخابات در دهلی نو برای ایرانیان خارج از کشور، ارتباط زنده خبرنگار دفتر دهلی با برنامه زنده رادیویی "پاستور ۱۴۰۰"رادیو انتخابات و مصاحبه زنده رادیویی سفیر کشورمان با این برنامه، شرکت در جلسات هماهنگی سفارت کشورمان برای برگزاری انتخابات، برنامه ریزی پوشش تصویری شعبه اخذ رای ایرانیان مقیم دهلی و ارسال گزارش خبری آمادگی در هند برای اخذ رای هموطنان مقیم از اقدامات مهم دفتر دهلی نو می‌باشد.

دفتر کابل

دفتر نمایندگی سازمان در کابل مصاحبه با سفیر کشورمان در کابل در مورد تمهیدات اندیشیده شده برای اخذ رای ایرانیان مقیم افغانستان، ارتباط زنده و ارسال بسته رادیویی برای رادیو انتخابات، ارسال اخبار مکتوب درباره آخرین اخبار از صندوق‌های اخذ رأی، شرکت در جلسه انتخاباتی برای تعیین هیات اجرایی و دیگر نمایندگان صندوق‌ها در محل سفارت و پوشش روز انتخابات از محل سفارت در کابل را انجام داد.

دفتر آنکارا

تهیه مصاحبه در خصوص برگزاری مناظره‌های انتخاباتی از ایرانیان مقیم ترکیه و انعکاس سوالات آن‌ها از هر یک از نامزدها، ارسال گزارش انتخاباتی به رادیو انتخابات در مورد نحوه برگزاری انتخابات در نمایندگی‌های کشورمان در ترکیه، مصاحبه با سفیر کشورمان در آنکارا در خصوص روند برگزاری انتخابات و پوشش حضور ایرانیان مقیم ترکیه پای صندوق‌های رای توسط دفتر نمایندگی سازمان در ترکیه انجام گرفته است.

دفتر مسکو

در راستای اطلاع‌رسانی درباره آمادگی ایرانیان مقیم روسیه برای شرکت در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، چندین برنامه رادیویی و تلویزیونی در دفتر مسکو تولید شد. برنامه «ایرانیان روسیه و انتخابات»، ویژه رادیو انتخابات به مدت ۵ دقیقه تهیه شد.

همچنین برنامه «ایرانیان مقیم روسیه، خواسته‌ها و انتظارات از رئیس جمهور آینده»، ویژه اداره کل اخبار خارجی سازمان تولید شد. در این برنامه تجار، بازرگانان، دانشجویان و ایرانیان مقیم روسیه، سوالات و دیدگاه‌های خود درباره مسائل و مشکلات خود را مطرح و از نامزد‌های ریاست جمهوری خواستند راهکار‌های خود را برای رفع موانع و مشکلات موجود، در صورت پیروزی در انتخابات بیان کنند. موانع موجود بر سر راه توسعه تجارت و بازرگانی، مشکلات دانشجویی و مسائل مرتبط با زندگی ایرانیان مقیم روسیه، از موضوعات مطرح شده در این برنامه تلویزیونی ۱۲ دقیقه‌ای بود.

تولید برنامه‌ای به سفارش امور بین الملل و گفتگو با ۱۰ نفر از ایرانیان مقیم روسیه و بیان نظرات، دیدگاه‌ها و مسائل و مشکلات پیش‌روی ایرانیان خارج از کشور بویژه ایرانیان مقیم روسیه، تهیه گزارش ویژه خبری با موضوع «روسیه مهیای انتخابات» در خصوص آمادگی حوزه‌های چهارگانه اخذ رای در مسکو، آستراخان، کازان و سن‌پترزبورگ و تهیه «بلوک اطلاعاتی» تحلیلی-مکتوب، درباره دیدگاه کارشناسان و تحلیلگران روسی درباره سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران و نیز بازتاب مناظره‌های تلویزیونی در رسانه‌های روسیه از اقدامات دیگر نمایندگی سازمان در مسکو بود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری جمهوری اسلامی ایران مناظره های انتخاباتی برگزاری انتخابات ایرانیان مقیم روسیه مناظره های انتخابات سفیر کشورمان رای ایرانیان مقیم رادیو انتخابات امور بین الملل صدا و سیما خارج از کشور ارتباط زنده نامزد ها مناظره ها پوشش خبری رسانه ملی برنامه ها صندوق ها انجام شد دفتر صدا اخذ رای جام جم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان با اشاره به اینکه توقف و به‌حاشیه‌بردن هواداران تداوم جنگ در اوکراین لازم و ضروری است اعلام کرد که «در صورت پیروزی طرفداران صلح، نه هواداران جنگ در انتخابات ژوئن پارلمان اروپا و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر، درگیری‌ها در اوکراین تا پایان سال ۲۰۲۵ به پایان می‌رسد.

اوربان معتقد است که اگر طرفداران صلح در انتخابات پارلمان اروپا پیروز شوند «تصمیمات نظامی در اروپا می تواند کند شود، متوقف شود یا حتی لغو شود.»

وی جو بایدن، رییس‌جمهور کنونی آمریکا و نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را «نامزد جنگطلب» و دونالد ترامپ، رییس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد نهایی جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری را «نامزد صلح‌طلب» توصیف کرد و دراین‌باره گفت: انتخابات دیگری در آمریکا برگزار می شود که یک نامزد طرفدار جنگ و دیگری طرفدار صلح است. اگر نامزد صلح‌طلب پیروز شود، ما از آمریکا حمایت دریافت خواهیم کرد.

نخست‌وزیر مجارستان در پایان گفت: بنابراین پس از این دو انتخابات، اگر همه چیز به خوبی پیش برود و خدا به ما کمک کند، آنگاه رهبران سیاسی که طرفدار صلح هستند، می‌توانند در اروپا و آمریکا قدرت را به دست بگیرند و سپس می‌توانیم جنگ را تا پایان سال پایان دهیم.

کد خبر 6086324

دیگر خبرها

  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی در رایزنی فرهنگی کشورمان
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان فراهم شد
  • اجرای تمهیدات ترافیکی ویژه برگزاری کنکور در البرز
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • تمهیدات ترافیکی ویژه برگزاری کنکور در البرز
  • فراهم شدن تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان
  • برگزاری جلسه تخصصی بررسی پروژه‌های سفر ریاست جمهوری و استاندارآذربایجان غربی به شهرستان ارومیه
  • پنج دغدغه بزرگ برای انتخابات ریاست جمهوری