Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی گفت: در حمایت از آقای همتی بین اصلاح طلبان اختلافات جدی به وجود آمد البته بخشی از اصلاح طلبان مثل کارگزارانی‌ها مایلند به هر قیمتی که شده در حاکمیت باقی بمانند لذا با حمایت از آقای همتی تلاش کردند یک جایگاه وپایگاه رادر عرصه حکومت به دست بیاورند.

رضا ترقی کارشناس سیاسی در گفت و گو با قدس آنلاین درخصوص چرایی عدم اقبال مردم به اصلاح طلبان دراین دوره از انتخابات ریاست جمهوری گفت: به هر حال اصلاح طلبان نمی‌توانند کارنامه خود را از کارنامه دولت فعلی جدا کنند، چرا که آنها در روی کار آمدن دولت آقای روحانی بسیار مؤثر بودند اما بی تدبیری‌های مدیریتی و ضعف اجرایی و سوء تدبیرها یکی پس از دیگری وضعیت کشور را به جایی رسانده که امروز یکی از آرزوهای مردم اتمام این دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دراین باره خاطر نشان کرد: عدم مدیریت درست دولت آقای روحانی درهشت سال گذشته، میزان نارضایتی از عملکرد اصلاح طلبان در قالب دولت فعلی رابه شدت افزایش داده است، بنابراین به طور طبیعی امکان رای آوری نامزدهای این جناح بسیار ضعیف باشند.

ترقی درخصوص اختلاف نظر برای معرفی یک نامزد ریاست جمهوری دربین اصلاح طلبان درهفته‌های گذشته به قدس آنلاین گفت: همانگونه که مشاهده کردیم در بین اصلاح طلبان اختلاف نظر شدیدی در این موضوع وجود داشت. یک جریان تندرو و ساختارشکن تلاش کرد تا با ثبت نام نامزدهایی که سوابق امنیتی و محکومیت داشتند برای مظلوم نمایی حضور خود را نشان دهد در حالی که می دانستند سوابق آنها مانع از تأیید صلاحیتشان می شود، لذا به بهانه عدم احراز صلاحیت مثل دشمنان خارج ار کشور و اپوزیسوین، حضور و مشارکت در انتخابات امروز را تحریم کردند، اما خود به خوبی می‌دانند که به دلیل سوء مدیریت اصلا رأی در بین مردم ندارند.

حمید رضا ترقی خاطر نشان کرد:  ضمن اینکه نظر سنجی ها نیز موید این موضوع بود که نامزد ریاست جمهوری نزدیک به اصلاح طلبان، علی رغم اینکه درمناظرات نهایت بد اخلاقی‌ها را با دروغ‌ها  و تهمت‌های متعددی که به رقبای خود زدند و برای تخریب رقبای خود تلاش بسیاری کردند اما نتوانستند اعتماد قشر خاکستری رابه سمت خود جلب کنند، لذا به نظر می رسد در حمایت از آقای همتی بین اصلاح طلبان اختلافات جدی به وجود آمد البته بخشی از اصلاح طلبان مثل کارگزارانی‌ها مایل هستند به هر قیمتی که شده در حاکمیت باقی بمانند لذا با حمایت ازآقای همتی تلاش کردند یک جایگاه وپایگاهی رادرعرصه حکومت به دست بیاورند.

ترقی در خصوص ناکام ماندن برجام و تأثیراتی که دولت به دنبال استفاده سیاسی از آن درانتخابات بود نیز اشاره کرد وگفت: البته طرح‌ها و پروژه‌هایی که برای توافق برجام در توافقات وین داشتند نیز چون برجام همچنان به نتیجه روشنی نرسیده، نتوانست برگ برنده‌ای برای دولت در انتخابات ریاست جمهوری باشد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 انتخاب رئیس جمهور بین اصلاح طلبان آقای همتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۳۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: به توافقات انجام شده بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم

به گزارش قدس آنلاین، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص توافق اخیر جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل مورد اختلاف مرزی اظهار داشت: ما به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام می گذاریم.

 کنعانی افزود: استمرار تلاش های دو کشور برای حل و فصل مسائل مرزی با توسل به روش‌های مسالمت آمیز در چارچوب احترام متقابل دو کشور به حاکمیت و تمامیت ارضی یکدیگر لازمه استقرار صلح و ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است.

دولت ارمنستان  اخیرا چهار روستای  مرزی در منطقه «قزاق» در خاک جمهوری آذربایجان که مورد مناقشه با این کشور بود را به باکو واگذار کرد.

این روستاها به مدت بیش از سه دهه در کنترل ارمنستان قرار داشتند.

نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان نیز روز شنبه اعلام کرد نیروهای مرزبان روسیه‌ای مستقر در منطقه مرزی «تاووش» مابین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در پی روند جاری تعیین مرز و تحدید حدود بین دو کشور از این منطقه خارج می‌شوند.

سربازان مرزبان روسیه از سال ۲۰۲۱ طبق یک توافق دو جانبه در پشت مرز تاووش در خاک ارمنستان استقرار داشته‌اند.

پاشینیان در این ارتباط گفت: «ایست بازرسی‌های روسیه در یک وضعیت برقرار شدند و اکنون اتفاقی که دارد می‌افتد این است که این وضعیت دستخوش تغییر بزرگی می‌شود و این تغییر بزرگ باید بر همه زمینه‌ها اثر بگذارد. معنی این صحبت این است که اکنون ما در اینجا یک خط مقدم نداریم بلکه یک مرز داریم و یک مرز علامت صلح است. این معنی‌اش این است که نیروهای مرزبانی ارمنستان و جمهوری آذربایجان خواهند توانست با همکاری با یکدیگر و با اتکا به خود از مرز محافظت کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • به توافقات انجام شده بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • کنعانی: به توافقات انجام شده بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • کنعانی: به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • ایران به توافقات انجام شده بین آذربایجان و جمهوری ارمنستان احترام می‌گذارد
  • به توافقات انجام شده میان آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • کنعانی: به توافقات بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • آسوشییتدپرس: ایران و اسرائیل از آستانه یک جنگ تمام عیار بازگشتند/ سیاست خارجی، پاشنه آشیل جو بایدن در سال انتخابات شد