Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نظام صنفی کشاورز کشور با بیان اینکه شرکت بازرگانی دولتی بیش از نیمی از طلب کلزا کاران به ارزش ۵۵۰ میلیارد تومان را پرداخت نکرده است گفت: این اقدام منجر به تاخیر در کشت سایر محصولات زراعی شده، زیرا سرمایه در گردش این کشاورزان دست دولت است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد شفیع ملک‌زاده رئیس نظام صنفی کشاورزی کشور اظهار کرد: امسال با توجه به اینکه شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی در کمیته‌ای ۹ نفره تشکیل و اصلاح ساختاری برای قیمت گذاری شگل گرفت تا بر این اساس قیمت این محصولات نزدیک به واقعیت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه قیمت تمام شده تولید هر کیلوگرم کلزا اکنون بالاتر از ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان است، اما از قبل توافق شده که ۱۱ هزار تومان از کشاورزان خریداری شد افزود: برای خرید این محصولات بخش خصوصی به خوبی وارد عمل شد و کل پول کشاورزان را به موقع پرداخت کرد، اما مقدار پولی که از طریق شرکت بازرگانی دولتی باید پرداخت می‌شد با تاخیر همراه است.

رئیس نظام صنفی کشاورز کشور ادامه داد: یک ماه است که این شرکت دولتی، یک ریال بابت پول خرید تضمینی کلزا پرداخت نکرده و طلب کلزاکاران باقی مانده است درحالی که باید به صورت نقد و حداکثر تا یک هفته بعد از تحویل پرداخت می‌شد.

شفیع ملک زاده گفت: درحالی که بیش از ۴ میلیون تن به محصولی مانند کلزا نیاز داریم حداکثر تولید و میزان خرید تضمینی آن به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد، اما برای خرید این میزان محصول نیز مشکل داریم.

شفیع ملک زاده با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین حمایت‌هایی که لازم است از بخش تولید انجام شود همین پرداخت به موقع پول کشاورزان است گفت: مطالبات کشاورزان در واقع سرمایه در گردش آن‌ها است تا برای کشت محصولات دیگری مانند سویا و ذرت استفاده شود و تعلل دولت باعث اختلال در روند تولید می‌شود.

وی تصریح کرد:کل پولی که دولت باید بابت خرید تضمینی کلزا پرداخت کند هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان است که تا به امروز کمتر از نیمی از آن پرداخت شده است.

ملک زاده گفت: نظام صنفی، تشکل‌ها و وزارتخانه قبل از آغاز کشت، کشاورزان را کاشت کلزا و دانه‌های روغنی تشویق کردیم، اما حال که زمان پرداخت پول کشاورزان است مشکلاتی به این شکل مشاهده می‌شود، اما باید توجه داشت که این حرکات منجر به تولید پایدار نخواهد شد.

وی اظهار داشت: کشاورزان تحت فشار افزایش هزینه‌های تولید هستند و قیمت نهاده‌های تولید و ماشین آلات کشاورزی در برخی موارد تا ۷۰۰ تا ۸۰۰ درصد افزایش یافته است.

این مقام مسئول گفت: در سال جاری که به دلیل خشکسالی کمبود علوفه نیز وجود دارد باید توجه بیشتری به زارعان شود و موانع پیش روی تولید آن‌ها رفع شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مشکلات کشاورزان سرمایه در گردش نظام صنفی ملک زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳۳۰ هزار تن گندم در شهرستان کرمانشاه

فرماندار کرمانشاه از پیش‌بینی برداشت ۳۳۰ هزار تن گندم در این شهرستان خبر داد و گفت: پیگیری مطالبات و اعتبارات از همین ابتدای سال در دستور کار باشد تا پرداخت به موقع اعتبارات انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدرضا آمویی امروز _یکشنبه، دوم اردیبهشت_ در جلسه ستاد برداشت گندم (شورای کشاورزی شهرستان) که در سالن جلسات شهید باهنر فرمانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: سال قبل هماهنگی خوبی بین اعضای ستاد، اداره غله و جهاد کشاورزی شاهد بودیم و بخشداران مشکلات این حوزه را پیگیر شدند، همچنین بانک‌های عامل مساعدت لازم را انجام دادند.

وی با اشاره به اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۳۰ هزار تن گندم و دانه‌های روغنی در حوزه کشاورزی برداشت شود، افزود: ظرفیت برداشت اگر هم معادل سال پیش باشد، اما از آنجا که کشاورزان برای پیشگیری از آسیب به محصولات برای برداشت حساسیت دارند، لذا باید همکاری لازم با آن‌ها صورت بگیرد.

فرماندار کرمانشاه با اشاره به اینکه در زمینه کاهش آتش‌سوزی‌ها و کنترل پس چراها نیاز به آموزش و اطلاع‌رسانی همگانی به ویژه رسانه‌ها دارد و دستگاه‌های متولی پیش از فرارسیدن فصل گرم باید به این موضوع اهمیت دهند، گفت: پس از برداشت محصول اگر از زمین محافظت شود، برای کاشت بعدی نیز کیفیت بهتری را خواهیم داشت، نظام مهندسی نیز می‌تواند با بازرسی لازم با هرگونه تخلفات در این عرصه مبارزه کند.

وی با تأکید بر استفاده از کمباین‌های استاندارد، از ساماندهی سیلوها، مبارزه با آفت زنگ زرد، رعایت حریم قانونی عرصه کشاورزی و عدم تعرض به منابع طبیعی در این شهرستان خبر داد و گفت: پیگیری مطالبات و اعتبارات از همین ابتدای سال در دستور کار باشد و پرداخت به موقع اعتبارات انجام شود، تا در حقیقت شیرینی برداشت را به کام کشاورزان تلخ نشود.

آمویی با تاکید بر اهمیت پرداخت زکات در حوزه کشاورزی، بیان کرد: کشاورزان ما مقید به پرداخت زکات هستند و باید به آنان اطلاع‌رسانی و آموزش داده شود که از طریق سامانه الکترونیکی پرداخت‌ها با سهولت بیشتری انجام می‌شود.

کد خبر 746747

دیگر خبرها

  • احقاق حق ۱۷۰ میلیاردی کشاورز قلعه گنجی از سوی پلیس فتا
  • خرید ۳۸ هزار تن کلزا در خوزستان
  • سود بازار 1100 هزار میلیاردی خودرو
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند
  • پرداخت هزینه حمل و نقل به گندم‌کاران کشت قراردادی در ایلام
  • رشد چشمگیر خرید تضمینی گندم در خراسان جنوبی
  • رشد چشم‌گیر خرید تضمینی گندم در خراسان جنوبی
  • پرداخت یارانه به کشت پنبه راهکاری برای تحقق خودکفایی
  • پیش‌بینی تولید ۳۳۰ هزار تن گندم در شهرستان کرمانشاه
  • برداشت ۱۹ هزار تن کلزا در دهلران