Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نویسنده کتاب گفت: کتاب فرماندهان ورود ممنوع خاطرات فرماندهان بزرگی است که داوطلبانه جان خود را در دست گرفته و قدم به میدان‌های مین گذاشتند، آنان جان خود را در راه دفاع از میهن از دست دادند.

رحیم مخدومی نویسنده کتاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «فرماندهان ورود ممنوع» گفت: کتاب فرماندهان ورود ممنوع مهمترین خاطرات سی سردار تخریب چی هشت سال دفاع مقدس پرداخته است، این کتاب در چاپ اول حدود ۷۰۰ صفحه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در مورد تصحیح کتاب فرماندهان ورود ممنوع ابراز کرد: از آنجا که جلد اول حدود ۷۰۰ صفحه و بسیار فشرده بود لذا تصمیم گرفتیم تا حجم کتاب را کاهش دهم و خاطراتی را که از ارزش کمتری برخوردار هستند را حذف کردم لذا در ویرایش دوم کتاب به ۳۵۰ صفحه رسیده است.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفی آخرین کتب‌ منتشر شده از انتشارات سوره مهر اینجا کلیک کنید

 مخدومی ویژگی خواص کتاب فرماندهان ورود ممنوع را مطرح و اظهار کرد: یادداشتی که سردار سلیمانی بر مقدمه کتاب فرماندهان ورود ممنوع نوشته سبب شد تا این کتاب از اهمیت و جاذبه مضاعفی برخوردار شود.

وی علل نامگذاری کتاب فرماندهان ورود ممنوع بیان کرد و افزود: از آنجا که مضمون کتاب به خاطرات سی فرمانده تخریب‌چی تعلق دارد، آنان فرماندهانی بودند که کارشان وارد شدن به منطقه ممنوعه و میادین مین بود، این سرداران راه را برای سایر رزمندگان باز و مسیر را امن می‌کردند لذا نام کتاب را با عنوان فرماندهان ورود ممنوع نام گذاری کردم.

وی پیرامون مضمون کتاب فرماندهان ورود ممنوع اظهار کرد: کتاب فرماندهان ورود ممنوع خاطرات فرماندهان بزرگی است که داوطلبانه جان خود را در دست گرفته و قدم به میدان‌های مین میگذاشتند، آنان جان خود را در راه دفاع از میهن از دست می‌دادند با این همه داوطلب در این راه قدم می‌گذاشتند. دنیای فرماندهان تخریب دنیای سخت و پیچیده خطرناک همراه با ایثارگری و فداکاری بود. آنان در کنار لحظه‌های سخت با شوخی و شادی مرگ را که در یک قدمی شان بود نادیده می‌گرفتند.

مخدومی شیوه نگارش کتاب فرماندهان ورود ممنوع را مورد بررسی قرار داد و تاکید کرد: کتاب فرماندهان ورود ممنوع کتابی بر پایه خاطرات است، خاطرات ناب ۳۰ نفر که به صورت مستند نوشته شده، این کتاب می‌تواند سوژه خوبی برای فیلمسازان و داستان‌نویسان باشد. کتاب فرماندهان ورود ممنوع را در ژانر هیجان می‌توان طبقه بندی کرد که عموما مورد علاقه جوانان و نوجوانان است در عین حال درس‌های ارزشمندی را برای آنان با خود به همراه دارد.

وی ارزش و اهمیت نوشتن کتاب‌هایی همانند کتاب فرماندهان ورود ممنوع اشاره و تصریح کرد: دفاع مقدس هشت سال از واقعیت تاریخ کشور ما را شکل داده است، این رویداد بزرگ باید ماندگار شود لذا نگارش کتاب‌های ارزشی و پیرامون دفاع مقدس کاری بس ارزشمند است، بدین ترتیب میتوان به معرفی وقایع و رخداد‌ها و حقایقی ارزشمند جنگ تحمیلی پرداخت، مقطعی که انسان‌های بزرگ جان بر کف پایه کشورشان و تعهدشان ایستادند و از آن دفاع کردند. اگر امروز مفتخر هستیم که یک وجب از خاک کشور را به بیگانه نداده‌ایم همه اش به مدد مردان بلند همتی همانند فرمانده‌هان رزمندگان، ایثارگران، شهدا و سرداران تخریبچی بوده است.

مخدومی پیام کتاب فرماندهان ورود ممنوع را بیان و خاطر نشان کرد: پیام کتاب فرماندهان ورود ممنوع کتابی سراسر هیجان و جذابیت همراه با مستند از هشت سال دفاع مقدس است افرادی که جان بر کف قدم به میدان گذاشتند و بسیاری از آنان در این مسیر شهید شدند برخی نیز به درجه جانبازی نائل آمدند بسیاری از آنان قطع عضو و یا نابینا شدند، ولی با اخلاص در میدان باقی ماندند این اخلاص و ایمان آن بود دشواری را بر آنان ناچیز می‌نمود در این مسیر بسیاری از آنان به مکاشفات ه عارفانه دست یافتند و این همه الگوی ارزشمند برای زندگی جامعه امروز می‌تواند باشد. البته من معتقدم خواندن این کتاب کار هر کسی نیست. کتاب فرماندهان ورود ممنوع بیانگر سختی‌ها و ایثار در سخت‌ترین زمان است.

انتهای پیام/

  برچسب ها: اخبار ادبیات معرفی کتاب

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات معرفی کتاب کتاب فرماندهان ورود ممنوع جان خود قدم به میدان دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۶۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراقچی: پس از اقدام نظامی، زمان ورود به میدان سیاست و دیپلماسی است

به گزارش خبرآنلاین به نقل از هم میهن، عباس عراقچی، دبیر شورای راهبردی سیاست خارجی و معاون سابق وزارت خارجه؛ در نشست مجازی کلاب کافه خبر در اسپیس ایکس گفت: در حال حاضر و پس از فروکش کردن تنش ایران و اسراییل، پس از حمله به کنسولگری، زمان استفاده از ابزار سیاسی و دیپلماسی و به تعبیری موشک‌های دیپلماتیک برای تثبیت قدرت ایران است. مذاکرات سیاسی دست آوردهای میدانی را نقد می‌کند. هیچ مذاکره سیاسی بدون اتکا به مولفه‌های قدرت صورت نمی‌گیرد و به جایی هم نمی‌رسیم.

عراقچی گفت: باید پس از زدن ضربه نظامی وارد میدان سیاسی و امتیازگیری می‌شدیم و الان وقت ورود به میدان سیاسی و دیپلماسی است. از پشت صحنه خبر ندارم و اطلاعات من فقط رسانه ای است. اما درخواستی از طرف ایران قطعا وجود نداشته که توقف حمله به غزه در مقابل عدم حمله ما اتفاق بیفتد. این حرف‌ها بخشی از همان جنگ‌های روانی و رسانه‌ای است که آنان انجام دادند تا مانع حمله ایران شوند که موفق نشدند. باز هم تاکید می‌کنم، مذاکرات سیاسی دست آوردهای میدانی را نقد می‌کند. هیچ مذاکره سیاسی بدون اتکا به مولفه‌های قدرت صورت نمی‌گیرد و به جایی هم نمی‌رسیم.

احتمال حمله به رفح هنوز زیاد است

عباس عراقچی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی ایران، معتقد است: احتمال حمله به رفح در غزه، هنوز زیاد است و منتفی نشده ولی اسرائیل را نمی‌تواند از این بن بست نجات دهد. درگیری با ایران اسرائیل را به مراتب ضعیف‌تر کرده است.

عراقچی همچنین می‌گوید: پس از کاهش تنش فعلی، باید با افزایش تحرکات دیپلماتیک اجازه ندهیم که فشار و هزینه به کشور وارد شود.

وی در همین رابطه افزود: باید سیاست‌ها و راهبردهای همسایگی با کشورهای همسایه را تقویت و به‌روز کنیم. نباید اجازه داد ایران را خطری برای کشورها قلمداد کنند.

دبیرشورای راهبردی سیاست خارجی گفت: پس از تحولات اخیر، قدرت ایران به حدی افزایش یافته که فراتر از منطقه رفته است.

عراقچی خاطرنشان کرد: گاهی در گذشته به موقع از فرصت‌های پیش آمده استفاده نشد و آن فرصت‌ها تبدیل به تهدید شدند. برعکس گاهی حتی تهدیدها با مدیریت درست به فرصت تبدیل شده‌اند مثل حمله به سفارت ایران در دمشق که به فرصت بزرگی برای ایران مبدل شد. الان باید از این فرصت به دست آمده بهترین و بیشترین استفاده را کرد. میدان، دیپلماسی و رسانه در هر رویدادی باید با هم حرکت کنند. میدان و دیپلماسی احتیاج به رسانه هایی دارند که بتوانند روایت مطلوب از یک واقعه سیاسی یا نظامی را تولید کنند. روایت‌سازی خودش یک فن و تخصص است. در داستان اخیر (درگیری نظامی ایران و اسراییل) ضلع سوم یعنی رسانه، کمی عقب ماند؛ اما میدان و دیپلماسی با هم کار کردند و خیلی قوی ظاهر شدند.

دبیر شورای راهبردی روابط خارجی ایران، خاطرنشان کرد: در درگیری با اسراییل، تا لبه حساس جنگ رفتیم، اما در نهایت با مدیریت هوشمندانه با موفقیت بازگشتیم. می‌توان گفت حداقل در کوتاه مدت دیگر درگیری نخواهیم داشت ولی احتمال اینکه اسرائیل باز دست به اقداماتی مثل ترور بزند وجود دارد.

عراقچی اضافه کرد: اسرائیلی‌ها در محاسبات ژئوپولتیک و راهبردی عرصه را به ایران باختند. در حوزه راهبردی، ضربه موشکی ایران به معادلات امنیتی منطقه شکل جدیدی داد و معادلات قدرت به نفع ایران عوض شد. ایران بصورت مستقیم وارد عملیات شد و ضربه ای وارد کرد که اسرائیل نتوانست در همان تراز پاسخ دهد. ۳ لایه دفاعی "گنبد آهنین"، "پیکان" و "فلاخن داود" و چهارمین لایه "هواپیماهای جنگنده آنان" و لایه پنجم هم دوستان اسرائیل، یعنی امریکا و انگلیس و فرانسه و برخی کشورهای منطقه بودند که به دفاع در مقابل حمله موشک‌های ایران برخواستند. موشک‌های ما از این ۵ لایه عبور کردند و به هدف رسیدند.

دیپلمات ارشد کشورمان اضافه کرد: اسرائیلی‌ها علیرغم اظهارات اول خود که مدعی بودند ٩٩ درصد موشک ها را زده اند در آخرین آمار اذعان کردند که تنها توانسته اند ۸۴ درصد موشک‌ها و پهبادها را بزنند. این درحالی است که پهپادها اصولاً برای فدا شدن و راه باز کردن برای موشک‌ها شلیک شده بودند.

این یک واقعیت است که اسرائیل همه توان دفاعی خود را بکار گرفت تا حمله را دفع کند ولی ایران همه توان تهاجمی خود را بکار نگرفت. ایران به لحاظ راهبردی توانست بازدارندگی را احیا و تثبیت کند و این اهمیت بسیار زیادی دارد. ارزش فنی عملیات ایران بسیار بالا بود. اکنون توان ژئوپلیتیک ایران به شدت بالا رفته است و از این ظرفیت باید استفاده کرد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898616

دیگر خبرها

  • پس از ورزشگاه یادگار تبریز، ورود زنان به ورزشگاه امام خمینی اراک هم ممنوع شد!
  • ورود زنان به بازی آلومینیوم- پرسپولیس ممنوع شد
  • ورود زنان به بازی آلومینیوم - پرسپولیس ممنوع شد
  • فوری: ورود زنان به بازی آلومینیوم- پرسپولیس ممنوع شد
  • روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر 
  • عکس| ورود زنان تراکتوری به استادیوم ممنوع شد
  • ورود زنان تراکتوری به استادیوم ممنوع شد
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • عراقچی: پس از اقدام نظامی، زمان ورود به میدان سیاست و دیپلماسی است
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز