Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطف‌الله سیاهکلی گفت: مردم با اقتدار پای صندوق‌های رای حاضر شدند تا عالی‌ترین مقام اجرایی کشور را هوشیارانه و معقولانه انتخاب کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ لطف‌الله سیاهکلی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی صبح قزوین، با اشاره به حضور پرشکوه مردم در انتخابات اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک حکومت مردمی و حامی مظلومین سراسر جهان، ماهیت مبارزه با دولت‌ها و حکومت‌های استبدادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دشمنان هر روز با روش‌های مختلف درصدد ضربه به مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند اما شاهد بودیم که ملت ایران با یکپارچگی و وحدت، بار دیگر نقشه دشمن در تحریم انتخابات را نقش برآب کردند و همین بصیرت و انسجام باعث هراسان‌تر شدن دشمنان خواهد شد.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین ادامه داد: از آنجایی که جمهوری اسلامی ایران یک نظام دموکراتیک است و رای مردم در انتخاب کارگزاران و خادمان کشور تاثیرگذار است، حضور آحاد ملت در صحنه انتخابات می‌تواند به دشمنان این پیام را دهد که نظام این کشور به پشتوانه مردم استوار است.

وی بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در شرایط فعلی توانسته نیروی انسانی متعهد، متخصص، عالم و اخلاق‌مدار به دنیا معرفی کند چه بسا که سرمایه اصلی یک کشور تربیت و پرورش نیروی انسانی دانشمند است.

نماینده مردم قزوین در مجلس ابراز کرد: نیروی انسانی متخصص و متعهد کشور را به قدرت علمی و اقتصاد می‌رساند و خوشبختانه امروز از نظر این سرمایه در دنیا کم نظیر هستیم.

سیاهکلی ابراز کرد: شاهد بودیم که مردم با اقتدار پای صندوق‌های رای حاضر شدند تا عالی‌ترین مقام اجرایی کشور را هوشیارانه و معقولانه انتخاب کنند؛ از این رو انتخاب حجت‌الاسلام رئیسی به عنوان فرد اصلح در شرایط فعلی می‌تواند در حل مسائل کشور به ویژه مسائل اقتصادی و اشتغال تاثیرگذار باشد.

مهم‌ترین مسئله کنونی در کشور اقتصاد است

وی اذعان کرد: اکنون ما در حوزه اقتصاد نیاز به حل مساله داریم؛ دولت آینده باید در این مقطع به مسائل مسکن، صادرات و اشتغال دقت نظر داشته باشد چه بسا که مهم‌ترین و پراولویت‌ترین مسئله کنونی در کشور، اقتصاد است لذا برنامه‌ها باید با هدف افزایش بهره‌وری در جهت افزایش درآمد و کاهش هزینه‌ها باشد.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین عنوان کرد: کشور در این مقطع به یک فرد متخصص و باتجربه، پاکدست، سالم و متدینی که تخصص محور باشد نیاز دارد که حجت‌الاسلام رئیسی قطعا دارای این ویژگی‌ها است.

سیاهکلی تصریح کرد: مردم ما شرایط کشور را درک می‌کنند و در حوزه حکومت‌داری به شناخت لازم رسیده‌اند به طوری که نسبت به بیشتر دنیا درک، فهم و دانش سیاسی بالاتری را دارند لذا با تدین در پای صندوق رای حاضر شدند.

اعضا شوری شهر باید تخصص شهری داشته باشند

نماینده مردم قزوین در مجلس با بیان اینکه نسخه شفابخش کشور تولید است، عنوان کرد: توجه به تولید، صنایع اعم از صنایع کوچک، نهاده‌های دامی و کشاورزی و صنایع خودرو سازی، صادرات، شناخت بازار جهانی و درک درست از صادرکنندگان باید مورد توجه قرار گیرد و در این زمینه به رفع موانع و درک درست مسئله نیازمند هستیم.

وی با اشاره به اهمیت شورای شهر بیان‌ کرد: شورای شهر درواقع مجلس محلی است زیرا همه وظایف مجلس را در حوزه شهر بر عهده دارد و انتخاب‌کننده شهردار است لذا اعضای شورای شهر باید به سیاست‌گذاری و مقررات لازم آگاه باشند.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین در پایان با بیان اینکه اعضا شوری شهر باید تخصص شهری داشته باشند، گفت: اعضای شورای شهر باید آگاهی لازم درمورد مقررات شهر، استراتژی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شهر، شناخت کافی از بودجه نویسی و درک درستی از درآمد و هزینه داشته باشند تا بتوانند مدیریت درستی در شهر داشته باشند.

انتهای پیام/ 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران داشته باشند شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۱۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند

در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، یکی از وزنه‌های مهم تعیین‌کننده خط سیاسی مجلس، رقابت طیف مستقلین و اصلاح‌طلبان است که به هم‌قطارانی که به مجلس راه یافته‌اند بپیوندند و با این وجود برخی از کارشناسان گمانه‌زنی‌هایی در قصد این طیف برای تشکیل یک کمیسیون اقلیت در مجلس دوازدهم دارند.

به گزارش صبح نو، در همین راستا رسول منتجب‌نیا، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و دبیرکل حزب جمهوریت گفت‌وگویی داشته که در ادامه می‌خوانید.

استقبال سیاسیون و مردم نسبت به دور دوم انتخابات را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

در انتخابات مرحله اول مردم بیشتر شرکت می‌کنند، درحالی‌که در مرحله اول تعداد کاندیدا‌ها بیشتر است، ولی در مرحله دوم عموما مشارکت کمتر است، ضمن اینکه تنها دو برابر نمایندگان مورد نظر هر حوزه انتخابیه در مرحله دوم با هم رقابت می‌کنند. رقابت در دوره دوم، رقابت تنگاتنگی است و هر کسی هم که در این مرحله رأی بیشتری بیاورد ولو آنکه یک رأی بیشتر باشد، پیروز میدان قاعده انتخابات است. متأسفانه در دوره‌های انتخابات مرحله دوم، حضور مردم خیلی کم است. در شهر‌های کوچک که عوامل قومی عشیره‌ای دخالت دارند، مثل دوره‌های گذشته انتخابات رونقی ندارند. در مرحله دوم خیلی کم شرکت می‌کنند و هر چه هم تشویق و دعوت شوند، برخی انگیزه لازم را ندارند.

به‌خصوص که هیچ‌گونه مشوقی در کشور ما به وجود نیامده است. یعنی اگر بین دو تا مرحله یک حرکتی ایجاد شده بود، هیجان یا امید و کسب رضایتی پیش می‌آمد، امید بود که درصد بهتری شرکت کنند. مسائل اقتصادی هم که روز به روز بدتر و سخت‌تر و وضعیت مردم وخیم‌تر می‌شود، لذا فکر می‌کنم مردم در مرحله دوم کمتر شرکت می‌کنند و طبیعتا بین همین افرادی که رأی بیشتری داشتند، افرادی انتخاب شده و وارد مجلس می‌شوند.

با توجه به ورود چهره‌هایی از طیف‌های سیاسی مختلف به مجلس، آیا تشکیل یک فراکسیون اقلیت یا مستقل را محتمل می‌دانید؟

مجلس که جای بحث، گفتگو، اظهارنظر و تبادل نظر افراد و گروه‌هاست و اگر در آن تبادل نظر و اختلاف نظر نباشد که مجلس مرده و بی‌رمقی است و اصلا فلسفه‌ای در آن وجود ندارد؛ اما اینکه یک اکثریت قوی از جناح اصول‌گرا وارد مجلس می‌شوند و بعد لیستی که ترکیبی از اصلاح‌طلب، مستقلین اعتدال‌گرا و امثال‌ذالک یعنی ته کیسه را تکاندند و همه این‌ها به قول شما ۴۱ نفر شده است. هنوز هم معلوم نیست در نهایت چند نفر باشند که البته درون آن‌ها هم چهره‌های شاخص بسیار کم هستند، وارد مجلس شدند. اگر آقای مطهری یا آقای پزشکیان تأیید نشده بودند که می‌شد قضاوت کرد در مجلس دیگر تریبونی از مستقلین و اصلاح‌طلبان نیست. به هر حال باز با تذکر رهبری این آقایان تأیید صلاحیت شدند.

ممکن است یک‌صدایی از این جمعیت بلند شود، ولی این صدا بسیار اندک و ضعیف است. به‌خصوص که مشخص نیست مدیریت مجلس هم به دست چه افرادی بیفتد. اگر میزان و ملاک در انتخاب هیأت رئیسه این آرایشی باشد که چه کسانی بیشترین رأی را به دست آوردند، دیگر مجلس به‌طور کلی آن هویت و استقلال خودش را از دست خواهد داد. در کنار این مسائل باید اضافه کنم درست است که اکثریت قوی مجلس به یک معنا اصول‌گرا‌ها و غیراصول‌گرا‌ها اعم از اصلاح‌طلب، اعتدال‌گرا، مستقل و اقلیت بسیار محدودی هستند، اما همان اکثریت، آهنگ واحدی ندارند. هم دارای سلایق مختلف هستند و هم در مقابله با اصلاح‌طلب‌ها و مستقلان دارای وجه مشترک در برابر اصلاح‌طلبان هستند.

آن‌ها درون خودشان اختلاف‌های بسیار زیادی با اصول‌گرا‌های سنتی و اصول‌گرایان غیرسنتی هستند. گرایش‌های رادیکال هم حضورشان قاعدتا پررنگ خواهد بود. این‌ها در نهایت با هم نمی‌توانند بسازند. در انتخابات ممکن بود به‌خاطر هدف مشترک با هم کنار آمده باشند، ولی در مجلس اختلاف نظر فراوان است، چون دیدگاه اصول‌گرایان سنتی و انقلابی کاملا با دیدگاه رادیکال‌ها متفاوت است. به هر حال اصول‌گرایان سنتی بیشتر روی رهبری و ولایت فقیه تأکید می‌کنند. این اختلاف‌ها در مجلس هم ظهور و بروز پیدا می‌کند و در برابر هم جبهه می‌گیرند و نمی‌توانند با هم کنار بیایند. اقلیت محدودی هم از لیست به اصطلاح «صدای ملت» که ترکیب ناهمگونی از اقلیت محدود بود، وارد مجلس خواهند شد.

این فراکسیون چه کمکی را در زمینه کارآمدی مجلس ارائه می‌دهد؟

هر چقدر در مجلس تعدد و تکثر آرا و نظرات بیشتر باشد، مجلس زنده‌تر و پویاتر خواهد بود؛ لذا در کنار آن اکثریتی که در درون اختلافات وجود دارد، بخش‌های مختلف است که این می‌تواند یک‌صدایی باشد. صدایی هرچند کوتاه و کم‌رنگ از ملت در برابر جریان مقابل که در غیاب اکثریت مردم برنده شد. اینکه همان اقلیت، حتی یک نفر هم در مجلس تریبون در اختیار داشته باشد، شاید بهتر از نبودش باشد. درحالی‌که اگر ۴۰ نفر باشند، می‌توانند تلاش بیشتری کنند.

افرادی بودند که قبل از ورود به مجلس، ادعای اصلاح‌طلبی یا استقلال می‌کردند، ولی در مجلس به طرف اکثریت می‌لغزیدند و گفته‌های خودشان را فراموش می‌کردند. من از دوستانی که وارد مجلس می‌شوند انتظار دارم که در این شرایط وانفسا در مجلس فراکسیونی تشکیل بدهند و برنامه‌ریزی کنند؛ چراکه می‌توانند تا حدی اثرگذار باشند، ولو اینکه این امر بسیار سخت خواهد بود. آن اکثریت اجازه نخواهند داد این‌ها کار کنند، چون تجربه نشان داده که آن‌ها وقتی اکثریت را به دست می‌آورند، جلوی هر نقد و اظهارنظر مخالف را می‌گیرند. فراکسیون اقلیت می‌توانند امیدی را در مجلس به وجود بیاورند.

آرایش سیاسی اصلاح‌طلبان در آستانه دور دوم انتخابات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

در مرحله اول انتخابات، اصلاح‌طلب‌ها به چند دسته تقسیم شدند که یک مجموعه از احزاب و شخصیت‌های حقیقی بودند، آن‌ها که اعلام کردند ما کاندیدا نداریم و شرکت نمی‌کنیم و به‌عنوان معرفی کاندیدا شرکت فعال نداریم. دسته دیگر ترکیبی از سه حزب بود. این‌ها وارد صحنه شدند، کاندیدا‌هایی را معرفی کردند و تعدادی از کاندیداهایشان وارد مجلس شدند. ما هم که به‌عنوان حزب جمهوریت منتظر بودیم کاندیداهایمان تأیید صلاحیت شوند که بتوانیم فعال شویم، ولی متأسفانه هیچ‌کدام از کاندیدا‌های ما در سراسر کشور تأیید صلاحیت نشدند. فعالیت اصلاح‌طلب‌ها در مرحله دوم هم به همین ترتیب است. آن ترکیب که گفتم، فعال نخواهند بود. شاید کارگزاران و حزب‌های دیگر فعالیت کنند. باید ببینیم آن‌ها تا چه اندازه موفق هستند.

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟