Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی پروژه کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس انستیتو رازی آخرین خبرها را از انجام فاز دوم مطالعه کارآزمایی بالینی این واکسن تشریح کرد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر محمدحسین فلاح مهرآبادی سخنگوی پروژه کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس انستیتو رازی با اشاره به این‌که فاز دوم‌ کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس از ششم خرداد آغاز شده است، گفت: مرحله دوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس با ۵۰۰ داوطلب در ۲ گروه ۲۵۰ نفره در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون حدود ۳۰۰ نفر واکسن نوبت اول را دریافت کردند و حدود ۱۵ نفر نیز دوز دوم را دریافت کردند و امیدواریم طی دو هفته آینده تزریق به تمام ۵۰۰ نفر انجام شود. 

وی افزود: خوشبختانه مانند فاز اول کارآزمایی بالینی عارضه خاصی که سبب بروز مشکل در مطالعه شود نداریم و از نظر ایمنی‌زایی هم در روز سی‌وپنجم پس از تزریق دوز اول در فاز دوم نتایج را برای سازمان غذا و دارو ارسال خواهیم کرد. درواقع می‌توان گفت نتایج از ۱۴ روز بعد از تزریق دوز دوم واکسن به ۱۵۰ داوطلب به سازمان غذا و دارو ارسال می‌شود تا بتوانیم مجوز ورود به فاز سوم را اخذ کنیم.

فلاح ادامه داد: آنالیز ما بر اساس تزریق دوز دوم است. زیرا ایمنی لازم را بعد از نوبت دوم تزریق داریم و دوز سوم که استنشاقی است برای کاهش ریسک انتقال ویروس است و ایمنی مدنظر پس از ۱۴ روز بعد از تزریق دوز دوم ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به این‌که در این فاز از مطالعه قرار بود واکسن به افراد دارای بیماری‌هایی نظیر دیابت کنترل‌شده یا مبتلایان به فشار خون بالای کنترل شده هم تزریق شود، اظهار کرد: این دسته از افراد نیز مانند سایر داوطلبان تحت تزریق قرار گرفتند و تاکنون مشکل خاصی در آنها مشاهده نشده است. از طرفی در این مرحله تا افراد ۷۵ سال را هم وارد مطالعه کرده‌ایم که در آنها هم مشکل خاصی مشاهده نشده است.

وی درباره پیش‌بینی‌ها برای اخذ مجوز مصرف داوطلبانه واکسن کووپارس تصریح کرد: بر اساس نتایج فاز دوم، سازمان غذا و دارو می‌تواند تصمیم بگیرد که مجوز مصرف داوطلبانه را صادر کند. مجوز مصرف اضطراری نیز بعد از اتمام آنالیز بینابینی فاز سوم صادر می‌شود. 

سخنگوی پروژه کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس انستیتو رازی بیان کرد: برنامه‌ریزی ما برای آغاز فاز سوم در اوایل مرداد با ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر داوطلب است.

وی درباره این‌که آیا واکسن کووپارس ممکن است در مرحله‌ای از مطالعات به تزریق به افراد زیر ۱۸ سال برسد یا خیر، گفت: ان‌شاءالله همزمان با فاز سوم مطالعات برای افراد ۱۲ تا ۱۸ سال نیز مطالعه‌ای خواهیم گذاشت تا بررسی کنیم اثرگذاری واکسن بر این طیف سنی چگونه است.
 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: واکسن واکسن کرونا کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس تزریق دوز فاز سوم فاز دوم دوز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۳۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • شایع‌ترین بیماریهای متقاضیان حج تمتع خراسان رضوی فشارخون و دیابت است
  • فشارخون و دیابت، بیماری شایع متقاضیان حج تمتع