Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)، غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در وبینار "دختران توانمند، شهر متعالی" که به همت جهاد دانشگاهی واحد الزهرا برگزار شد، اظهار کرد: حتی در دوران کودکی و سالمندی زمانی نشاط به همراه خواهد داشت که افراد زندگی وابسته‌ای نداشته باشند و با خوداتکایی عاجز و وابسته نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین سیاست کمک در درجه اول سیاست خوبی به نظر می‌رسد اما در عین حال سیاست فریبنده‌ای است.

وی ادامه داد: باید پذیرفت فرآیند توانمندی باید به گونه‌ای باشد که کسب شود. توانمندی به مثابه چندین دارایی است. این موضوع کمک می‌کند قابلیت‌های افراد کسب و از آنها استفاده شود. داشته‌ها و دارایی‌ها را باید خود به دست آورد و بحث توانمندسازی ناظر به همین امر است که در صدد کسب آنچه محدود است برآییم.

غفاری با بیان اینکه زندگی خوب زمانی حاصل می‌شود که فرد خود اتکا و نه وابسته باشد، این را هم گفت که در برنامه‌های توان افزایی هویتی دختران باید مواردی را در نظر گرفت که بر مبنای آنها دختران بتوانند برای خود جایگاهی تعریف کنند.

وی با بیان اینکه نمی‌توان از بیرون تصمیم به توانمندی دختران گرفت، گفت: برخی تعیین کننده‌ها در این زمینه به فرصت‌ها در سطوح مختلف باز می‌گردد. اولین فرصت آموزش و فرصت تحصیلی کامل برای دختران است. خوشبختانه الان این فرصت برای دختران در دانشگاه‌ها فراهم است.

معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم ادامه داد: کیفیت زندگی دلالت بر چند و چون زیست اجتماعی هر فرد در دالان زندگی روزمره و فعالیت اجتماعی فرد در ساحت ذهنی و عینی دارد. کیفیت زندگی در معنای جامعه شناختی به وضعیت کنشگران جامعه و نظام شخصیت باز می‌گردد. صحبت از کیفیت زندگی هم به لحاظ انچه در اعیان اجتماعی با آن مواجه‌ایم و هم آنچه در ذهن فرد می‌گذرد مهم است.

 غفاری افزود: معتقدم اولین قدم برای توانمندسازی دختران این است که تنظیمات مناسبی برای داشته‌های ذهنی داشته باشیم و هیچکدام از این داشته‌ها از پیش تعیین شده نبوده و نمی‌توانند باشند بلکه باید آنها را کسب کرد. هر فرد کیفیت زندگی خود را باید بسازد و در صورتی موفق به انجام این کار می‌شود که تبدیل به یک کنشگر شود.

به گفته او، بسترهای فراهم شده برای بالفعل کردن قابلیت به دست آورده کنشگری عاملان بسیار مهم است. افراد به دنبال اثبات حضور خود می‌روند چرا که قابلیت‌ها و توانمندی‌هایی را به دست اورده‌اند و در این بین کارگزاران بخش ساختاری و نهادی باید میدان لازم برای کنشگران را فراهم کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در پایان با اشاره به نظام هنجاری جامعه به عنوان عامل تنظیم کننده کنش افراد، گفت: کم و کیف هنجارها در این راستا بسیار مهم است. باید توجه کرد نظام هنجاری چه فرصت‌هایی را فراهم کرده است و اجازه بازدهی بیشتری به ما می‌دهد یا خیر. میدان دانشگاه باید فراتر از برنامه درسی حرکت کند چراکه دانشجو به برنامه‌های فراتر از درسی نیاز دارد.

انتهای پیام/ 

شایان دنیادیده کد خبر: 1100079 برچسب‌ها فعالیت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فعالیت فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری کیفیت زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۴۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سیاست تجاری ایران و پاکستان چگونه ممکن است؟

به گزارش همشهری آنلاین، سید ابراهیم رئیسی؛ رئیس‌جمهوری ایران بامداد امروز دوشنبه؛ ایران را به مقصد پاکستان ترک کردند. تو قبل از سفر تصریح کرد:«کشور پاکستان از جمله کشورهای مهم جنوب آسیا و دارای روابط دیرینه‌ تاریخی و تمدنی با ایران است که همواره روابط سیاسی و اقتصادی و نیز همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای مورد توجه دو کشور بوده است.» درباره اهمیت این سفر ریاست جمهوری ایران به پاکستان و بررسی برخی از مسائل مربوط به روابط این دو کشور در سطوح مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی و فرهنگی با پیرمحمد ملازهی کارشناس مسائل پاکستان گفت‌وگویی داشتیم که در ادامه می‌خوانید.

فرصت خوب هم‌مرزی ایران و پاکستان

ملازهی در ابتدا گفت: هم‌مرزی ایران و پاکستان فرصت‌های خوب و ارزنده‌ای را در اختیار دو کشور قرار داده است. همانطور که آقای رئیسی اشاره داشتند هدف‌گیری 10 میلیارد دلاری تجارت بین ایران و پاکستان انجام شده است و این تجارت می‌تواند در دو شکل پیگیری شود.

تأمین کالاهای تحریمی از سوی پاکستان

وی افزود: اولین نوع آن مربوط به مناطق مرزی بین دو کشور است، مثل سراوان، میرجاوه و... که به دلیل داشتن ظرفیت گمرکی فرصت خوبی برای سرمایه‌گذاری اقتصادی هستند. نوع دوم این سیاست‌گذری تجاری می‌تواند از آن لحاظ باشد که ایران کالاها و لوازم مورد نیاز خود را که در تهیه‌اش با چالش تحریم روبه‌رو است از طریق پاکستان و واردات از آن کشور تأمین نمیاد.

پیرمحمد ملازهی گفت: همچنین گفتنی است که خط لوله ایران به پاکستان چندسالی بود به دلیل مخالفت آمریکایی‌ها معطل ماند؛ به نظر می‌رسد با موافقت آمریکا پاکستان می‌تواند این خط لوله گازی را به کشور خود بکشدو ضمن اینکه چینی‌ها برای تکمیل این پروژه مشتاق هستند و می‌توانند از این جهت منافعی را کسب کنند.

این کارشناس مسائل پاکستان ادامه داد: همچنین باید اشاره کرد سفر اخیر آقای رئیسی به پاکستان در رفع برخی شبهات مبنی بر درگیری‌های موشکی ایران و پاکستان در برخی مناطق مرزی بسیار اثرگذار و مثبت است. اما در همین حال باید در نظر داشت که در کشور پاکستان، سیاست خارجی را نه حزب سیاسی در دولت، بلکه ارتش و اداره اطلاعات تعیین می‌کند.

کد خبر 846412 برچسب‌ها ایران و پاکستان پاکستان

دیگر خبرها

  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی
  • ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است
  • دانشگاه برای ارتقای عقلانیت در حکمرانی استان مؤثر باشد
  • تعامل با کشورهای آفریقایی اقتصاد استان یزد را تقویت می کند
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • مردمی سازی موضوع سلامت یک ضرورت است
  • ارتقای سیاست تجاری ایران و پاکستان چگونه ممکن است؟