Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی راهکارهای گسترش همکاری مشترک چهار دانشگاه آذربایجان شرقی و شرکت توسعه منابع انرژی توان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در نشستی با حضور نمایندگان طرفین به میزبانی دانشگاه تبریز مورد بررسی قرار گرفت.

اصغر عسگری، در این نشست با معرفی برخی توانمندی‌ها و دستاوردهای دانشگاه تبریز در حوزه منابع انرژی اظهار کرد: این نشست به منظور هم‌افزایی، انتقال دانش و تجربیات و بررسی و توسعه راهکارهای گسترش همکاری مشترک چهار دانشگاه آذربایجان شرقی و شرکت توسعه منابع انرژی توان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برگزار شده و امیدواریم این نشست موجب توسعه همکاری های بیشتر طرفین با توجه به ظرفیت های دانشگاه های استان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  ادامه داد: در حال حاضر در دانشگاه های استان و به ویژه چهار دانشگاه تبریز، صنعتی سهند، شهید مدنی آذربایجان و آزاد اسلامی، ظرفیت های فراوانی برای حل مسائل و مشکلات صنعت و جامعه وجد دارد و اخیرا نیز تشکیل دبیرخانه جامع صنعت استان به تصویب رسیده است که با ایجاد کارگروه های مختلف در صدد حل مسائل و چالش های مورد نیاز صنعت و جامعه هستیم.

وی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه این دانشگاه با توجه به پتانسیل های که در حوزه های مختلف دارد، آماده توسعه همکاری با دیگر نهاد ها و سازمان ها و به خصوص با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است، یادآور شد: دانشگاه تبریز با برخورداری ۲۰ دانشکده از جمله دانشکده های مکانیک، شیمی، فیزیک، مهندسی شیمی و نفت، پژوهشکده فیزیک کاربردی، علوم طبیعی و همچنین با داشتن بیش از ۱۰۰ مرکز رشد و نوآوری فعال از پتانسیل بالایی در زمینه همکاری با وزارت دفاع در حوزه صنایع انرزی برخوردار است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز توسعه همکاری بین المللی را از دیگر افتخارات این دانشگاه در حوزه ارتباطات بین المللی بیان کرد و افزود: دانشگاه تبریز در حال حاضر ۲۳۰ تفاهم نامه همکاری مشترک با دیگر دانشگاه های خارج کشور داشته و متولی برقراری و ایجاد توسعه ارتباط دانشگاه های کشور با دانشگاه های حوزه قفقاز و ترکیه است.

در این جلسه فرزاد به‌عنوان نماینده وزارت دفاع در استان با ارائه گزارش کوتاهی به برخی دستاوردهای استان در حوزه انرژی پرداخت و گفت: در بین دانشگاه های استان، دانشگاه تبریز با توجه به ظرفیت و توانمندی‌هایی که در عرصه های مختلف داشته و دارد، با وزارت دفاع همکاری مشترک خود را با راه اندازی مرکز هوا و فضا آغاز نمود.

در ادامه این جلسه معاونان پژوهش و فناوری و نمایندگان برخی دانشگاه های  استان با ارائه گزارشی از ظرفیت ها و توانمندی‌ ها خواستار توسعه همکاری مشترک با دانشگاه های متبوع خود شدند.

گفتنی است دبیرخانه ارتباط با جامعه و صنعت در دانشگاه تبریز مستقر بوده و این دانشگاه دبیری این دبیرخانه را برعهده دارد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز این نشست با حضور معاونان پزوهشی و نمایندگان دانشگاه های تبریز، صنعتی سهند، شهید مدنی آذربایجان و آزاد اسلامی واحد تبریز و نماینده وزارت دفاع در استان و برخی مدیران شرکت توسعه منابع انرژی توان در راستای گسترش تعاملات موجود فیمابین شرکت توسعه منابع انرژی با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی برگزار شد که بازدید از آزمایشگاه ها، مراکز پژوهشی و دیگر توانمندیها و ظرفیت های این چهار دانشگاه استان از دیگر برنامه های مدیران شرکت توسعه منابع انرژی توان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برای توسعه همکاری مشترک بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی استانی علمی دانشگاهی وزارت دفاع دانشگاه تبريز وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح آذربایجان شرقی دانشگاه تبریز همکاری مشترک چهار دانشگاه توسعه همکاری دانشگاه ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۴۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه مراغه گفت: به منظور ایجاد و گسترش همکاری‏‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش‏ بنیان، تفاهم نامه  مشترک همکاری دانشگاه مراغه با شرکت صنعتی فولاد ماهان تبریز منعقد شده است.

محمد زادشکوریان افزود: استانداردسازی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش بنیان با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فنّی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص از دیگر اهداف این تفاهم نامه صنعتی و آموزشی است.

وی اضافه کرد: بهره‏ مندی از توانمندی‏‌های نیروی انسانی، دانش فنّی، تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی به منظور حل معضلات و چالش های صنعت فولاد در اولویت برنامه‌های دانشگاه مراغه و این شرکت خواهد بود.

به گفته رئیس دانشگاه مراغه، ایجاد زمینه برای کارآموزی دانشجویان و فرصت مطالعاتی اساتید در این تفاهم نامه آمده است.

در دانشگاه مراغه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی