Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دکترای مطالعات شهری گفت: شهر مجموعه‌های از شهروندان در سنین و جنسیت‌های مختلف با توانمندی‌های متفاوت است؛ در نظر نگرفتن ابعاد مختلف جامعه شهری در طراحی و برنامه ریزی‌ها نمی‌تواند به افزایش رضایتمندی شهروندان و افزایش نقش آنها در امور شهری منجر شود.

فریناز مقتدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: کودکان، بخش قابل توجهی از شهروندان یک شهر را تشکیل می‌دهند و در آینده نقش مهمی در مدیریت، طراحی و برنامه ریزی شهر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محیطی که کودکان در آن بزرگ می‌شوند و با آن ارتباط دارند بر سلامت روان، سلامت جسم و شخصیت آنان در آینده تأثیرگذار است.

این دکترای مطالعات شهری با بیان اینکه کودکان باید در فرآیند طراحی و برنامه ریزی برای شهر دخیل باشند، تاکید کرد: در نظر داشتن فضاهایی مجزا در شهر برای کودکان، مورد تأیید شهر سازان و برنامه ریزان نیست زیرا در این صورت بخشی از شهروندان را از محیط شهری حذف می‌کنیم.

مقتدری تصریح کرد: کودکان ساکن در شهر باید این امکان را داشته باشند که فعالیت فیزیکی انجام دهند و با درک محیط اطراف خود و داشتن روابط اجتماعی مؤثر رشد جسمی و روحی متناسبی داشته باشند تا شناخت آنان نسبت به شهر محل سکونتشان بیشتر شده و در آینده محافظان، طراحان و برنامه ریزان خوبی برای شهر خود باشند.

وی اضافه کرد: کودکان و نوجوانان ما باید در فرآیند طراحی یا برنامه ریزی شهری مشارکت داشته باشند تا نحوه طراحی فضاهای شهری متناسب با این قشر مهم جامعه شهری نیز باشد زیرا این گروه نیز جز شهروندان محسوب می‌شوند.

این دکترای مطالعات شهری گفت: نیاز است همه اقشار جامعه شهری در طراحی‌های شهری مورد توجه باشند تا میزان رضایتمندی و حس تعلق شهروندان از محیط محل سکونتشان افزایش پیدا کند و آنان نقش موثرتری در امور جاری شهر داشته باشند.

کد خبر 501894

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران مشارکت شهروندان کودکان کودک طراحی شهری طراحی برنامه ریزی شهری فضاهای شهری محیط شهری کیفیت زندگی کیفیت زندگی در شهر رضایتمندی شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق طراحی و برنامه ریزی داشته باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۴۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز

طرح آزمایشی تفکیک و جمع‌آوری پسماند از جلوی در منازل از شهرک رشدیه و شهرک زعفرانیه تبریز آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، در این طرح که از شامگاه _دوشنبه سوم اردیبهشت_ آغاز شده است، پسماندهای شهری تفکیک و به صورت شبانه و خانه به خانه از جلوی در منازل جمع‌آوری می‌شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری منطقه پنج تبریز با نصب بنرهای اطلاع‌رسانی، چاپ و توزیع تراکت، برقراری ایستگاه‌های اطلاع‌رسانی و توجیه اصناف و کسبه محل، این طرح را از شهرک آزمایشی آغاز کرد.

در طرح آزمایشی تفکیک و جمع‌آوری پسماند به صورت شبانه و خانه به خانه، شهروندان پس از نصب اپلیکیشن behroob.ir پسماندهای قابل فروش را تفکیک و آدرس خود را در سامانه برای فروش بارگذاری می‌کنند، سپس پسماندهای غیرقابل فروش را بعد از تفکیک در منزل خود قرار می‌دهند.

ساعت جمع‌آوری پسماندها ۹ شب تعیین شده و لازم است شهروندان در این ساعت پسماندهای خود را برای جمع‌آوری در مقابل در منزل خود قرار دهند. هادی بدری، معاون خدمات شهری شهرداری تبریز کاهش ترافیک و کاهش آلودگی محیط زیست را مهمترین دستاورد این طرح اعلام کرد و از شهروندان خواست تا در این خصوص با همکاران شهرداری همکاری کنند.

شهرداری منطقه ۲ پایلوت جمع آوری شبانه زباله

موسی علیپور، شهردار منطقه دو تبریز اظهار کرد: این طرح از ناحیه یک منطقه دو تبریز به صورت پایلوت کار خود را آغاز کرده است.

وی با اشاره به مزایای این طرح از خدمات‌رسانی بهتر در راستای رفاه حال شهروندان دانست و تاکید کرد: جلوگیری از ایجاد ترافیک در معابر به هنگام تخلیه باکس‌ها به ویژه ممانعت از ترافیک در مسیرهای اصلی، جلوگیری از استهلاک خودروهای جمع آوری زباله، اتلاف سوخت، انرژی و زمان از دیگر مزیت‌های این طرح محسوب می‌شود.

شهردار منطقه دو تبریز با تاکید بر اینکه شهروندان با هدف رعایت زمان بیرون گذاشتن زباله‌ها و در راستای اجرای مفید این طرح، از آن‌ها درخواست می‌شود با کارگران تلاشگر حوزه خدمات شهری همکاری کنند.

کد خبر 747137

دیگر خبرها

  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز
  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود
  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود
  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت
  • رضایت شهروندان از خدمات شهرداری تهرانی در روز عید فطر