Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نادر فلاحی، مدیرکل‌ میراث‌ فرهنگی استان اردبیل امروز در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان ضرورت امر و به معروف و نهی از منکر گفت: تشویق و تبلیغ مردم به نیکی‌ها و زیبایی‌ها و هشدار در احتمال بروز خطر و سوق یافتن به بدی‌ها یکی از پایه‌های بسیار لطیف و زیبای اسلام و شیعه است که نمایانگر اسلام ناب محمدی و تفکرات پیامبر رحمت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: نگاه روز به مسائل معاصر و تصمیم‌گیری و قلم برداشتن در این مسیر مایه جذب حداکثری و برون‌رفت از اعوجاجات فرهنگی است.

فلاحی جایگاه ستاد امر به معروف و نهی از منکر را پیگیری بیان کرد و گفت: سطح این ستاد در بین مردم باید طوری باشد که هیچ مشکلی به شورای حل اختلاف و دستگاه قضایی نرسد.

او تصریح کرد: توصیه به معروف و تبلیغ به دوری از منکر باید باعث افزایش محبت و کاهش لجبازی‌ها شود.

مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: بهترین امر به معروف در حوزه گردشگری، ارائه خدمات مناسب تاسیسات گردشگری به مسافران است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امر به معروف و نهی از منکر شورای حل اختلاف دستگاه قضا تاسیسات گردشگری امر به معروف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۶۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!

امر به معروف و نهی از منکر مانند نماز یک واجب تعبدی صِرف نیست. بلکه یک واجبی است که در فقه با شرط‌های متعددی مطرح شده است و جامع همه شروط «امربه معروف و نهی از منکر» یک کلام است و آن اینکه باید در امربمعروف و نهی از منکر «منطق و عقل» حاکم باشد، بدین معنا که باید؛ «منطق در رفتار» و «معیارهای عقلانی در ارزیابی نتیجه» در نظر گرفته شود.

شهید استاد مطهری بر این باور است وقتی در «نهی از منکر» نیروها تضییع می‌شوند و نتایج ناچیز است، حتما نهی از منکر در آنجا با «منطق» قابل تطبیق نیست.

ایشان صریحاً اعلام داشته؛ اولین گروهی که «نهی ازمنکر» را از پوشش عقلانیت و منطق بیرون بردند؛ «خوارج» بودند که می‌گفتند؛ امربه‌معروف منطق‌بردار نیست!

روایات متعدد در باب امربه‌معروف در «فقه» که متضمن تبیین شروط و رعایت جوانب مختلف در مسئله امربه‌معروف و نهی از منکر است؛ به تمامه ناظر به این انحراف خوارج است.

نویسنده: حجه الاسلام هادی سروش

منبع: کانال سروش معرفت[هادی سروش]

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اجرای آزمایشی طرح تذکر لسانی نهي از منكر بار ديگر به قيمت جان تمام شد

دیگر خبرها

  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • 10 نکته مهم برای انتخاب بهترین کلینیک دندانپزشکی
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • 5 تا از بهترین ایالت‌های آمریکا
  • بودجه ستاد امر به معروف در سال گذشته چقدر بود؟
  • ستاد حجاب در سال ۱۴۰۲ به ریاست وزیر کشور تشکیل شد
  • یک زن، دبیر ستاد امر به معروف قدس شد
  • لزوم حمایت مقامات قضایی از اهداف مجمع امر به معروف و نهی از منکر
  • افشاگری دبیر ستاد امر به معروف: رئیسی دستور تشکیل ستاد حجاب را داد