Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد رویداد «سکوی پرتاب یزد» اول بهمن ۱۳۹۹ با همکاری صندوق پژوهش و فناوری استان یزد، پارک علم و فناوری استان یزد، صندوق نو آوری و شکوفایی و مجموعه ۱۰۰استارت آپ برگزار شد و با بیش از ۴۰ میلیارد تومان مجموع ارزش سرمایه‌گذاری موافقت شده، رکورد کشور در این رابطه را شکست.

«محمد سپهر» مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد بعد از گذشت حدود پنج ماه از این رویداد راجع به میزان موفقیت سرمایه‌گذاری‌های این رویداد به خبرنگار ایسنا می‌گوید: ۲۹۶ طرح در ابتدای این رویداد اعلام امادگی کردند ولی به دلیل خام بودن بسیاری از این طرح‌ها یا کامل نبودن مدارک، رتبه بندی آن‌ها انجام شد و نهایتاً ۵۸ طرح برای ارائه در حضور داوران در رویداد انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از پذیرش اولیه ۳۶ طرح توسط داوران رویداد خبر می‌دهد و اضافه می‌کند: از این تعداد ۱۲ طرح به دلایل مختلف از جمله پیدا کردن سرمایه‌گذار دیگر یا عدم رضایت از مفاد قرارداد مشارکت، انصراف دادند.

سپهر عنوان می‌کند: شش نفر از صاحبان طرح‌های پذیرفته شده نیز ترجیح دادند مبلغ مصوب را در قالب تسهیلات دریافت کنند و ۱۰طرح هم در حال تکمیل مدارک خود برای عقد قرارداد هستند.

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان به انعقاد قرارداد سرمایه گذاری با هشت طرح برگزیده رویداد سکوی پرتاب یزد اشاره و اظهار می‌کند: مبلغ سرمایه‌گذاری شده در این طرح‌ها، ۱۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده است.

وی در ادامه از تصور اشتباه بعضی افراد از این رویداد سخن می‌گوید و تصریح می‌کند: این تصور که تمام طرح‌های پذیرفته شده در این رویداد به سرمایه‌گذاری منجر می‌شوند، اشتباه است و در واقع کارشناسان و داوران این رویداد تایید کردند که این طرح‌ها و شرکت‌ها قابل سرمایه‌گذاری هستند اما بعد از آن باید توافقاتی با شرکت‌ها از جمله میزان سهام واگذاری، قیمت سهام‌ها و نحوه مشارکت انجام بگیرد.

سپهر ادامه می‌دهد: این موضوع محل اختلاف در اکثر شرکت‌ها بوده که با بعضی از آنها به توافق رسیدیم و با بعضی دیگر به توافق نرسیدیم بنابراین بخش عمده ای از فرآیند مشارکت بعد از رویداد انجام می شود و خیلی طبیعی است که برخی از این طرح‌ها منجر به سرمایه‌گذاری نشود.

وی به رکورد میزان سرمایه گذاری رویداد سکوی پرتاب یزد در کشور اشاره و بیان می‌کند: در مورد پذیرش اولیه همچنان در کشور اول هستیم و در همین میزان ۱۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان که تاکنون سرمایه‌گذاری انجام شده، از عدد اولیه طرح های پذیرفته شده استان های دیگر بالاتر هستیم.

سپهر برگزاری این رویداد را یک موفقیت بزرگ در استان می‌داند و می‌گوید: این رویداد به دلایل متعدد از جمله ارائه تعداد بالایی از طرح های خلاقانه و ایجاد شور و نشاط در اکوسیستم فناوری و نوآوری استان بسیار ارزشمند بود.

وی خاطرنشان می‌کند: بعد از اتمام رویداد نیز بیش از ۵۰ طرح برای سرمایه گذاری به صندوق پژوهش و فناوری ارائه شد که پس از بررسی، سرمایه گذاری روی تعدادی از آن‌ها صورت گرفت.

سپهر یکی از کارهای اصلی صندوق پژوهش و فناوری استان یزد را سرمایه گذاری روی طرح های فناورانه می‌خواند و می‌گوید: این کار همچنان ادامه دارد و رویداد سکوی پرتاب وسیله ای برای معرفی این خدمت به عموم جامعه بود.

این مسئول در پایان نیز تصریح می‌کند: خوشبختانه این هدف محقق شده و در حالی که سالانه حدود ۳۰ طرح برای سرمایه گذاری به صندوق ارائه می شد، بعد از این رویداد و با گذشت حدود ۵ ماه از آن، ۵۵ طرح جدید برای سرمایه گذاری به صندوق ارائه شده که این امر نشان دهنده رونق بحث سرمایه گذاری در استان یزد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پارک علم و فناوری یزد صندوق نوآوری و شکوفایی استارت آپ ها صندوق پژوهش و فناوری استان فناوری استان یزد سکوی پرتاب یزد سرمایه گذاری طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۶۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

طبق مصوبه مجلس مالیات بر عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بها بازار (بورس)‌ها و بازار‌های خارج از بها بازار (بورس) از قبیل صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نیست.

به گزارش اکوایران، ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی و ماده ۱۲ به همراه ۸ تبصره این طرح از سوی مجلس اصلاح شد.

بر اساس این گزارش، طبق تبصره ۷ مقرر شد عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بورس‌ها و بازار‌های خارج از بورس مانند صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک، مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا مشمول مالیات نخواهد بود.

تبصره ۷ ماده ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۷- عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بهابازار (بورس)‌ها و بازار‌های خارج از بهابازار (بورس) از قبیل صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا، مشمول مالیات موضوع این فصل نیست.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی سوداگر را کسی عنوان کرد که با نیت سوء استفاده وارد بازار می‌شود و حجم وسیعی از ارز و طلا و خودرو را خریداری کرده تا به عنوان مثال سه ماه بعد به چند برابر قیمت فروخته و سود ببرد که در صورت تصویب، اجرای این طرح مانع از این کار می‌شود.

وی تصریح کرد: در واقعیت تنها کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند آن هم مربوط به کسانی است که مالیات نمی‌دهند و فقط سود‌های کلان برده و از شرایط سخت تورمی سوء‌استفاده می‌کنند.

تاثیر مالیات بر سوداگری بر بازار‌ها

محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، از اجرا و تاثیر قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز، مسکن، خودرو و طلا و تاثیرش بر رونق بازار بورس در روز گذشته، چهار اردیبهشت، خبر داد. لایحه مذکور، امروز پس از اصلاحیه ایرادات توسط شورای نگهبان، به تصویب رسید.

پور ابراهیمی با اشاره به این موضوع که ورود منابع به بازار دلالی موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود، عنوان کرد: عملا بازار سوداگری به بازار افزایش قیمت‌ها تبدیل شده است که به شدت معیشت مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این طرح تلاش شده چهار دارایی شامل خودرو، طلا، ارز و مسکن را مشمول قانون قرار دهیم که باعث می‌شود اثر آن‌ها در حوزه سوداگری به کمترین حد برسد.

وی گفت: کلیه معاملاتی که با هدف سوداگری در حوزه املاک، ارز، طلا و خودرو صورت می‌گیرد، پس از تبدیل شدن این طرح به قانون، مهار می‌شود. رفتن منابع به سمت اقتصاد واقعی، تولید و اشتغال را در نظام اجرایی کشور عملیاتی می‌کند.

دیگر خبرها

  • مزایده اموال متهم پرونده صندوق سرمایه گذاری بهمئی
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • استقبال چشم‌گیر از صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری
  • میزبانی فرابورس ایران از چهارمین صندوق املاک و مستغلات کشور ​
  • اصلاحیه‌ای به کام بازار