Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- آغاز تزریق نوبت دوم واکسن کووید۱۹ «سینوفارم» در حالی از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح شد که شلوغی و ازدحام بیش از اندازه موجب ایجاد مشکل برای مردم شده است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شیراز ، روز گذشته خبری از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مبنی بر آغاز تزریق نوبت دوم واکسن کووید19 «سینوفارم» اطلاع‌رسانی شد که بر این اساس شهروندانی که دوز دوم سینوفارم خود را تزریق نکردند براساس پیامک نوبت‌بندی به مراکز اعلام شده مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز و فردا را برای تزریق نوبت دوم سینوفارم اعلام کرد که برای افرادی که توانایی حرکتی برای حضور در مراکز واکسیناسیون ندارند دو مرکز خودرویی تزریق واکسن به نشانی بلوار حسینی الهاشمی_پارک کوهستانی دراک یا ورزشگاه پارس واقع در میانرود در نظر گرفته شد. 

اما از صبح امروز اخباری مبنی بر ازدحام بیش از اندازه در مراکز واکسیناسیون به ویژه دراک به خبرگزاری تسنیم اعلام شد که در آن شهروندان خواستار حل مشکل بودند. یکی از شهروندان که مادربزرگ خود را برای تزریق واکسن برده است، در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: با وجود اینکه در پیامک ساعت مراجعه نیز قید شده اما نزدیک به 4 ساعت است که در صف تزریق هستیم.

وی در حالی از مشکلات سالمندان حاضر در صف تزریق نوبت دوم می‌گوید که غیر از عدم توانایی جسمی و خستگی باید مشکلات مربوط به نبود سرویس بهداشتی و دیگر امور ضروری سالمندان نیز اضافه کرد.

عبدالرسول همتی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت‌وگو با تسنیم علت این موضوع را مراجعه بسیاری از افراد بدون دریافت نوبت پیامکی اعلام کرد و اظهار داشت: پیامک‌های ارسالی براساس ظرفیت سالن‌ها و مراکز واکسن بوده است اما عده‌ای بدون دریافت پیامک مراجعه کرده‌اند. 

وی علت اصلی این موضوع را نگرانی مردم برای تمام شدن واکسن ذکر کرد و گفت: نگرانی بابت این مسئله وجود ندارد چراکه در پایان هفته نیز محموله جدید واکسن به استان وارد می‌شود. 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز راهکار حل این مسئله توجیه افراد حاضر در صف ذکر کرد و افزود: تعدادی از افراد علوم پزشکی برای توجیه افراد به مراکز شلوغ فرستاده شده و اگر امکان داشته باشد ظرفیت‌ها را زیاد کنیم تا مشکل حل شود. 

تزریق یک میلیارد دوز واکسن کرونا در چینافراد بالای 70 سال برای تزریق دوز دوم واکسن کرونا منتظر پیامک باشندتایوان خوشحال از تنش آمریکا-چین؛ 2.5 میلیون دوز واکسن کرونا در راه جزیره

با این حال همتی بیان کرد که به افرادی که پیامک ارسال برای آنها نیامده واکسن تزریق نمی‌شود بنابراین افراد با مراجعه بی‌دلیل موجبات مشکل برای دیگران را فراهم نکنند. 

وی درباره کمبود واکسن اسپوتنیک و کسانی که از دوز دوم جا ماندند نیز گفت: برای کسانی که دوز  دوم را تزریق نکردند واکسن موجود است و به آنها اطلاع داده می‌شود. 

انتهای پیام/424 /ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۳۸ درصد ۳ ۴۵ درصد دانشگاه علوم پزشکی شیراز تزریق نوبت دوم واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۷۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی سازی سلامت و سلامت خانواده شعار هفته سلامت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست خبری این دانشگاه که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد گفت: شعار هفته سلامت امسال "مردمی سازی سلامت و سلامت خانواده" بر اهمیت دادن، فرهنگ سازی و تامین زیرساخت‌های حوزه سلامت است.
دکتر رضائیان زاده افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت ۳ هدف مهم ضرورت خدمات با کیفیت و مقرون به صرفه در هر نقطه از کشور، از بین بردن نابرابری‌ها در حوزه سلامت بخصوص در مناطق محروم و کم برخوردار و تقویت بهداشت را دنبال می‌کند.
دکتر رضائیان زاده اعلام کرد: راه اندازی کمپین واکسیناسیون با واکسینه شدن نزدیک به ۵۰ هزار کودک تابعه ایرانی و اتباع غیر ایرانی، کنترل و کمررنگ کردن ۶۴ درصدی بیماری سالک، غربالگری نوزادان، توزیع بیش از یک میلیون مکمل آهن و ویتامین دی بین دانش آموزان متوسطه و راه اندازی مراکز تشخیص پوکی استخوان برخی از اقداماتی است که دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه سلامت انجام داده است.
دکتر شریفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در ادامه با بیان اینکه ۲۵ تا ۳۱ درصد ورودی‌های بیمارستان‌های استان از استان‌های همجوار هستند، گفت: پارسال در بیمارستان‌های فارس ۱۴۰ هزار عمل جراحی خاص و پیچیده، ۷۳۹ عمل پیوند عضو، ۱۳۰ عمل کاشت حلزون و ۱۳۰ پیوند مغز استخوان انجام شده است.
دکتر حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم گفت: اضافه کردن تخت‌های بستری در بیمارستان‌های دولتی، خصوصی و خیریه در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی شیراز است و در مقابل هم پرستاران از طریق دو آزمونی که وزارت بهداشت برگزار کرده ، در  بیمارستان‌های استان فارس جذب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • شایع‌ترین بیماریهای متقاضیان حج تمتع خراسان رضوی فشارخون و دیابت است
  • فشارخون و دیابت، بیماری شایع متقاضیان حج تمتع
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد
  • به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی
  • مردمی سازی سلامت و سلامت خانواده شعار هفته سلامت
  • تزریق واکسن هپاتیت سی در سال جاری/ آغاز غربالگری یکی از سرطان‌ها به زودی
  • تزریق واکسن اس ام ای در دستور کار قرار گرفت