Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر استکبار جهانی و نظام سلطه و اعیادی آنها تمامی ابزارهای خود را برای دلسرد کردن مردم از حضور در پای صندوق‌های رای و تحریم انتخابات به کار گرفتند، گفت:بدخواهان ملت ایران مشکلاتی که امروز مردم با آن درگیر هستند را دستمایه و بهانه قرار داده بودند تا از این طریق کمپین تحریم انتخابات را شکل دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اپوزوسیون و ضد انقلاب و همه رسانه‌های آنها بسیج شده بودند تا مردم را مایوس و دلسرد کنند و حضور آنها در انتخابات را بی‌فایده جلوه دهند، ادامه داد: استراتژی که نظام سلطه برای انتخابات داشت قهر مردم با صندوق‌های رای و به زانو درآوردن نظام بود که با همه تلاش‌های که انجام دادند مردم  نقشه‌های آنها را نقش بر آب کردند.

نماینده مردم قم در مجلس تصریح کرد: مشکلاتی که خود مردم داشتند، دعواهای سیاسی، خودزنی‌ها، تلاش احزاب و گروه های سیاسی داخلی که  از بحث عدم صلاحیت‌ها و عدم احراز صلاحیت‌ها ناراحت بودند و مشکلات اقتصادی که واقعا بار سنگینی بر دوش مردم گذاشته است همه این مسائل دست به دست هم داده بود تا  زمینه‌ای را فراهم کند که ضد انقلاب بتواند با القائات شیطانی خود نگذارد که انتخابات برگزار شود و مردم به پای صندوق رای بیایند.

رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس عنوان کرد: حتی گروه‌های سلطنت طلب فراخوان‌های برای ایجاد اخلال و درگیری خیابانی انجام داده بودند و  حتی برای تحریک مردم برای دو سه روز بعد از انتخابات برای اعتراض به نتیجه انتخابات برنامه‌ریزی گسترده داشتند، حتی تلاش در ورود عناصر تروریستی به کشورمان داشتند تا بتوانند در برخی از حوزه‌های انتخابیه با ترور و انفجار  محیط را ناامن کنند که مردم در پای صندوق های رای حاضر نشوند که البته تیم‌های از تروریست‌ها و خرابکارها قبل از هر اقدامی توسط دستگاه‌های امنیتی دستگیر شدند.

ذوالنوری با بیان اینکه حضور مردم در پای صندوق‌های رای پیام‌های گوناگونی داشت،  ادامه داد: اولین پیام این است که به حمدالله نظام اسلامی توانمند و مقتدر است ؛ دوم اینکه ابزارهای لازم برای برگزاری یک انتخابات آبرومندانه را دارد.

وی با تاکید براینکه حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای  نشان داد آنها علیرغم تمام سختی‌ها و مشکلاتی که دارند از نظام اسلامی خسته نشده‌اند و در سرنوشت خودشان دخالت می‌کنند، اظهار داشت:علیرغم خطرات کرونا، گرمای هوا و اختلالاتی در رای گیری به صورت الکترونیکی ایجاد شد و تا چند ساعت برخی از شعب فعالیتشان شروع نشد و اینها می توانست در خسته کردن مردم نقش داشته باشد ولی مردم آمدند و جهان را متحیر کردند و برنامه بدخواهان این نظام را برهم زدند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید براینکه حضور مردم در انتخابات حق مضاعفی برروی دوش مسئولین قرار داد، گفت:دولت جدید باید مزه خدمت و کارآمدی نظام در حل مشکلات مردم را در 4 سال پیش رو به ذائقه مردم بنشاند که اعتقاد بنده این اتفاق قطعا خواهد افتاد.

منبع: فردا

کلیدواژه: ذوالنوری پای صندوق های رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۸۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت‌زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور بعد از ظهر امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: راهبرد امام راحل در مبارزه علیه رژیم پهلوی و در پیروزی انقلاب تا زمان حیاتشان آگاهی‌بخشی، بصیرت‌دهی و بسیج توده‌ها بود و امام این عنصر یعنی مردم را قدرت نرم در سیاست جلوه داد و از این قدرت بهره گرفت.

وی افزود: امام خمینی(ره) هیچ گاه با جنگ مسلحانه و چریکی موافقت نکرد و باید این راهبرد (حضور مردم) انقلاب را به پیروزی رساند و موجب تکوین، اثبات و استمرار انقلاب همین عامل مردم و حضور آنها در صحنه‌های مختلف بود.

موسی پور بیان کرد: امام برای اینکه این قدرت نرم را سامان بدهد، از چهره‌های برجسته انقلاب (شهیدان مطهری، بهشتی، حقانی و ...) برای اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و ساماندهی حرکت‌های مردم علیه رژیم پهلوی استفاده کرد و بعد از انقلاب این گروه کارش را ادامه داد تا سال ۵۹ که امام نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را برای همین کار تشکیل داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه برهه خطرناک ابتدای انقلاب بر اثر ساماندهی مردمی همین مجموعه به سلامت عبور داده شد، افزود: سیاست‌گذاری، ساماندهی، برنامه‌ریزی، نظارت و راهبری مناسبت‌ها، فراخوان و مراسم ملی، سیاسی مذهبی و انقلابی به دوش شورای هماهنگی نهاده شده و تاکنون به خوبی این ماموریت انجام شده است.

وی تصریح کرد: شورای هماهنگی با کمک مردم و هم‌افزایی کمک‌های دولتی و مردم توانسته انقلاب را از گردنه‌های سخت عبور داده و توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

موسی پور گفت: کارنامه شورا در جنگ قابل مطالعه است. در فتنه ۷۸ و توطئه سنگینی که علیه نظام بود، با حضور به موقع شورا و هماهنگی بین نهادهای مردمی و حاکمیت خنثی شد و بعد از آن همه مسائل سال‌های ۸۸، ۹۶ و ... با قدرت و حضور مردم خنثی شد و مردم حرف اول و اخر را زدند.

وی بیان کرد: در فتنه پیچیده و سهمگین سال ۱۴۰۱ که دشمن با تمام ظرفیت و ابزارها آمده و مطمئن بود نظام اسلامی را سرنگون خواهد کرد؛ حضور مردم خنثی سازی کرد و از زمانی که فتنه اوج گرفت، میلیون‌ها نفر از مردم در قالب تظاهرات، راهپیمایی‌ها، محکومیت‌ها و ... به میدان آمدند و استکبار دید قدرت مردمی نظام هنوز سر جایش است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: علی رغم همه مشکلات، گرفتاری و ضعف‌ها، مردم پای نظام ایستاده‌اند و در راهپیمایی روز قدس امسال شاهد بودیم که مردم چگونه به صحنه آمدند و رهبری عبارت بی‌نظیری درباره این حضور بیان کردند و این حضور خنثی ساز توطئه‌ها و نقطه قوت نظام اسلامی است.

وی بیان کرد: هر آنچه که این سرمایه اجتماعی و حضور مردم را افزایش بدهد، یک عبادت، وظیفه و فضیلت است و هر چه موجب بی‌اعتمادی و کاهش حضور مردم بشود، گناه بزرگ و نابخشودنی است.

موسی پور با تاکید بر اینکه وظیفه ما و شما در افزایش این سرمایه اجتماعی بسیار سنگین است، گفت: در تبیین و ایجاد اعتماد و خدمت به مردم هر کاری که می‌توانیم انجام بدهیم، نباید کوتاهی کنیم زیرا حضور مردم در همه صحنه‌ها گره‌گشا و راهگشاست.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی و تولید که مداوم و مستمر باید باشد، زمانی امکان‌پذیر است که مردم به صحنه بیایند و وظیفه تک تک مسئولان است برای این مسئله راهکار اندیشیده و پروژه‌های رغبت انگیز تعریف کنند تا مردم سرمایه‌های خود را وارد چرخه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم عرصه تولید، صرفه‌جویی است، اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد دلار اتلاف انرژی در کشور داریم که باید به سمت حل این مسئله برویم؛ بهره‌وری در کشور ما کاهشی است و تا نقطه مطلوب فاصله داریم در حالی که یک سوم رشد اقتصادی را بهره‌وری تشکیل می‌دهد.

موسی‌پور اظهار کرد: ۹۲ درصد منابع آبی ما صرف کشاورزی می‌شود و اگر ۱۰ درصد در این حوزه صرفه‌جویی صورت بگیرد، مشکل آب در کشور حل می‌شود و این هم با آگاه‌سازی و مشارکت مردم ممکن است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری انتخابات الکترونیک در خرم‌آباد و چگنی
  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است
  • اظهار امیدواری امام جمعه ورامین برای حضور پرشور مردم در انتخابات
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • بانوان در نظام و انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای دارند
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • کیومرث هاشمی: اساس نظام جمهوری اسلامی بر پایه مسائل فرهنگی است
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد