Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گزارشی از روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به هیئت وزیران ارائه داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم،در جلسه عصر امروز( یکشنبه 30 خرداد)  هیئت دولت که به ریاست حجت الاسلامحسن روحانی رئیس جمهور برگزار شد، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور گزارشی از روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 1400  به هیئت وزیران ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور در گزارش خود با اشاره به برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در 6 حوزه انتخابیه و میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری در کشور، اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و نگرانی از احتمال مواجه شدن با موج جدیدی از بیماری در سراسر کشور، با تدوین دستورالعمل های ویژه و نظارت بر اجرای دقیق آن در تبلیغات نامزدها و روز انتخابات، خوشبختانه با مراعات پروتکل های بهداشتی، این انتخابات در سلامت کامل برای رأی دهندگان برگزار شد.

به گفته وزیر کشور، در طول برگزاری انتخابات 1400، خوشبختانه شاهد هیچ مشکل امنیتی در کشور نبودیم و انتخابات در امنیت کامل برگزار شد.

 روحانی با قدردانی از همه دست اندرکاران انتخابات اعم از اجرایی، نظارتی و دستگاه های نظامی، انتظامی و امنیتی، برگزاری انتخاباتی باشکوه همراه با تأمین و تضمین سلامت رأی دهندگان و امنیت برگزاری انتخابات را افتخارآمیز خواند.

در ادامه جلسه، تعدادی از پیشهادهای دستگاه های اجرایی، بررسی و به تصویب هیئت وزیران رسید.

** آیین نامه اجرایی محاسبه بهای حامل های انرژی و خدمات پستی برای ناشران، کتابفروشان و مطبوعات براساس تعرفه فرهنگی

دولت با توجه به لزوم حمایت های مستقیم و غیرمستقیم قانونی از اصحاب فرهنگ و رسانه به دلیل ماهیت فرهنگی خود و گردش مالی پایین و اثرگذاری فرهنگی بالا و نیز با هدف تبیین ساز و کار لازم برای بهره مندی هدفمند و متوازن این افراد از حمایت های قانونی مندرج در بند (ج) ماده (92) قانون برنامه ششم توسعه، آیین نامه اجرایی مربوط به محاسبه بهای حامل های انرژی و خدمات پستی برای ناشران، کتابفروشان و مطبوعات براساس تعرفه فرهنگی را تصویب کرد.

به موجب آیین نامه فوق، مراجع صدور پروانه ساختمان موظفند عوارض صدور پروانه ساختمان برای احداث بنا با کاربری های فرهنگی موضوع این آیین نامه که در چارچوب ضوابط و مقررات شهرسازی، به طور کامل به ذینفعان اختصاص می یابند را مطابق با مصوبات شورای اسلامی شهر و یا بخش معادل تعرفه فرهنگی محاسبه نمایند. این مراجع همچنین موظفند برای ساختمان‌های فعلی عوارض کسب و پیشه و تابلوهای تبلیغاتی را به شرط اخذ گواهی ایمنی و استحکام بنا از مراجع ذیصلاح، معادل تعرفه اماکن فرهنگی محاسبه کنند.

دولت همچنین مراجع ذی ربط طرح های توسعه و عمران اعم از طرح های جامع، تفصیلی و هادی (شهری و روستایی) را مکلف کرد از طریق پیش بینی کاربری فرهنگی در پهنه ها و فضاهای محله ای مسکونی در طرح های یادشده، از ذینفعان موضوع آیین نامه حمایت نمایند.

وزارتخانه های نفت و نیرو نیز موظف شدند تعرفه آب، برق و گاز ذینفعان را براساس تعرفه اماکن فرهنگی (معادل تعرفه آموزشی) محاسبه نمایند.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم موظف شد تعرفه ارسال مطبوعات و کتاب را معادل تعرفه فرهنگی در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه محاسبه کند.

براساس آیین نامه یاد شده، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است ظرف مدت سه ماه پس از ابلاغ این آیین نامه نسبت به استقرار سامانه اطلاع رسانی و ثبت مشخصات ذینفعان در قالب پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت اقدام نماید.

این وزارتخانه همچنین به منظور تسهیل در فرایند اجرای آیین نامه مذکور، موظف به انجام اقدامات لازم به شرح زیر است:

بررسی و به روزرسانی مشخصات ثبت‌شده ذینفعان در سامانه در مقاطع شش ماهه

تعیین مصادیق ذینفعان فعال براساس اطلاعات ثبت‌ شده در سامانه و تأیید صلاحیت آنان

تدوین دستورالعمل تعیین میزان بهره مندی از حمایت های موضوع آیین نامه براساس شاخص میزان درآمد ناشران، کتابفروشان و مطبوعات و شمارگان کتاب ها و نشریات

تعامل و هماهنگی با سایر دستگاه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تأثیرگذار در اجرای این آیین‌نامه

ارایه گزارش عملکرد موضوع آیین نامه به سازمان برنامه و بودجه کشور و سایر مراجع ذیربط

معرفی ذینفعان تأیید صلاحیت شده به وزارتخانه‌های نفت، نیرو، کشور و شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران

اطلاع رسانی به ذینفعان درخصوص تعرفه‌های فرهنگی و سایر موضوعات مرتبط با این آیین نامه از طریق سامانه

** تصویب آیین نامه اجرایی شناسایی و حمایت از اطفال و نوجوانان در معرض خطر یا بزه دیده

هیئت وزیران به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به منظور شناسایی و حمایت از اطفال و نوجوانان در وضعیت مخاطره آمیز یا بزه دیده، آیین نامه اجرایی موضوع تبصره ماده (6 ) قانون حمایت از اطفال و نوجوانان را به تصویب رساند.

مطابق این آیین نامه، طفل و نوجوان در معرض خطر، فردی است که با توجه به ماده (3)  قانون فوق، در معرض بزه دیدگی یا ورود آسیب به سلامت جسمی، روانی، اجتماعی، اخلاقی، امنیت و یا وضعیت آموزشی وی قرار گرفته است، همچنین طفل و نوجوان بزه‌دیده نیز به فردی اطلاق می شود که از وقوع جرم متحمل ضرر و زیان شده است.

براین اساس، سازمان بهزیستی که مسئولیت اصلی حمایت از اطفال و نوجوانان در معرض خطر و بزه دیده را برعهده دارد، با مشارکت دستگاه‎های اجرایی، نهادهای حمایتی و مددکاران اجتماعی نسبت به شناسایی، پذیرش، حمایت، نگهداری و توانمندسازی این گروه اقدام می کند.

همچنین مددکاران اجتماعی بهزیستی یا مأموران نیروی انتظامی مکلفند در موارد مشاهدۀ طفل و نوجوان بدون همراهی والدین، اولیا یا سرپرست قانونی در وضعیت مخاطره آمیز، نسبت به ثبت اطلاعات و شناسایی خانواده وی اقدام و در صورت عدم نیاز به اقدامات حمایتی، وی را به خانواده تحویل و موارد خطر را به آنها تذکر دهند و در صورت نیاز به حمایت، طفل و نوجوان را به پایگاه های بهزیستی معرفی کنند.

مددکاران اجتماعی مراکز فوریت های خدمات اجتماعی پس از شناسایی طفل و نوجوان در معرض خطر یا بزه دیده، نسبت به تشکیل پرونده، ثبت مشخصات و سایر اطلاعات وی اقدام می نمایند. بعد از پذیرش طفل و نوجوان، چنانچه وی دارای ولی خاص، قیم یا سرپرست قانونی بوده و بازگشت فرد نزد آنان بلامانع باشد، مددکاران اقدام لازم را جهت برقراری ارتباط با اشخاص مذکور، بازگرداندن طفل و نوجوان به خانواده، پیشگیری از جدایی و بروز خطر مجدد و ارائه خدمات تخصصی یا حمایت مالی به عمل می آورند. 

همچنین مددکاران می توانند پس از پذیرش، اقدامات لازم را جهت پیشگیری و کاهش آسیب و رفع وضعیت مخاطره آمیز انجام می دهند و در صورتی که نیاز به معاینه پزشک قانونی یا نگهداری طفل و نوجوان در مراکز تحت نظر سازمان بهزیستی باشد، فرد را به پزشکی قانونی، معرفی و یا مجوز قضایی را جهت نگهداری وی اخذ کنند. ضمن اینکه مددکاران در صورت وجود قرائن دال بر وقوع جرم علیه طفل و نوجوان، علاوه بر انجام اقدامات حمایتی، موضوع را به مرجع انتظامی یا قضایی اعلام می نمایند.

افزون بر این، طفل و نوجوان درصورت بی سرپرستی یا بد سرپرستی، عدم دسترسی به والدین، اولیا یا سرپرست قانونی و یا زندانی بودن آنها، ناتوانی والدین، اولیا یا سرپرست قانونی در نگهداری از وی، وضعیت مخاطره آمیز طفل در خانواده، بی توجهی و سهل انگاری نسبت به طفل و نوجوان یا طرد وی توسط خانواده، حسب دستور قضایی و زیر نظر مددکار اجتماعی در مراکز تحت نظر سازمان بهزیستی نگهداری می شود.

اطفال و نوجوانان دارای وضعیت خاص، از جمله دارای اعتیاد، کم توانی جسمی یا ذهنی، مبتلا به بیماری های خاص یا اختلال هویت جنسی یا روانی نیز به مراکز تخصصی ارجاع می شوند.

همچنین در صورت ورود طفل و نوجوان به مراکز نگهداری، پس از ثبت مشخصات، وضعیت سلامت جسمی و روانی، ویژگی های شخصیتی و بالینی، اختلالات احتمالی و سوابق بیماری وی در فضای مناسب و دوستدار کودک و بارعایت موازین اسلامی و حقوق شهروندی توسط پزشک معتمد مرکز بررسی و در پرونده ثبت می شود و در صورت لزوم برای پیشگیری از بروز، شیوع یا درمان آن اقدام می شود.

مدیر مرکز نگهداری نیز مکلف است شرایط و امکانات تحصیل، برنامه های تربیتی از جمله آموزش های خود مراقبتی و مهارت های ارتباطی و آموزش های فنی و حرفه ای و آموزش سواد رسانه ای و فضای مجازی متناسب با نیازها، علائق و استعدادهای اطفال و نوجوانان را فراهم نماید. تحصیل تا پایان دورۀ متوسطه اول برای طفل و نوجوان الزامی است. هر طفل و نوجوانی در مرکز باید به تحصیلات خود ادامه دهد.

افزون بر این، وزارت آموزش و پرورش موظف است نسبت به ثبت نام رایگان اطفال و نوجوانان معرفی شده از سوی سازمان بهزیستی و نهادهای حمایتی، اطفال و نوجوانانی که در مراکز نگهداری یا کانون های اصلاح و تربیت نگهداری می شوند و نوجوانان کارگر یا کارآموز اقدام لازم را به عمل آورد.

علاوه براین، وزارت ورزش و جوانان مکلف است نسبت به تجهیز مراکز به امکانات ورزشی مناسب و توسعه رشته های ورزشی بومی، متناسب با فرهنگ هر منطقه و مورد علاقۀ اطفال و نوجوانان اقدام نماید.

وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز موظف است نسبت به ارائه خدمات درمانی و بهداشتی رایگان به اطفال و نوجوانان مربوط و برقراری پوشش کامل بیمه سلامت برای تمام اطفال و نوجوانان ساکن ایران اعم از ایرانی یا غیر ایرانی به ویژه اطفال و نوجوانان در معرض خطر یا بزه دیده، اقدام نماید.

همچنین کمیته امداد امام خمینی(ره) مکلف به ارائه انواع حمایت های معیشتی، اجتماعی، بهداشتی و درمانی به اطفال و نوجوانان و خانواده های آنان با معرفی سازمان بهزیستی است.

وزارت کشور نیز مکلف است از طریق سازمان ثبت احوال و اداره کل امور اتباع و مهاجران خارجی نسبت به تسهیل صدور اسناد سجلی یا تابعیتی اطفال و نوجوانان معرفی شده از سوی سازمان بهزیستی، سازمان زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی، دفاتر حمایت از اطفال و نوجوانان دادگستری ها و سایر نهادهای حمایتی اقدام کند.

** الزام کسب تأییدیه شورای اقصاد برای طرح ها و پروژه های سرمایه گذاری شرکت های دولتی پیش از اجرا

نظر به اینکه پروژه های ایجاد زیرساخت در شهرک ها و نواحی صنعتی کشور متعدد و مبالغ آنها نیز در عمده موارد بسیار بالاتر از حد نصاب فعلی مندرج در ماده (87) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت است، هیئت وزیران لایحه اصلاح این ماده از قانون مذکور را به تصویب رساند.

بر این اساس، شرکت های دولتی مکلفند تمام طرح ها و پروژه های سرمایه گذاری از محل منابع داخلی خود را که بیش از 50 برابر سقف نصاب معاملات متوسط مندرج در قانون برگزاری مناقصات است، قبل از اجرا برای یک بار به تأیید شورای اقتصاد برسانند. این نصاب برای شرکت های دولتی مادر تخصصی 100 برابر تعیین می شود.

** تصویب آیین نامه اجرایی «فداکار خدمت»

دولت در راستای تکلیف مقرر در تبصره (1) ماده (20) قانون مدیریت بحران کشور و ارزش نهادن به فرهنگ ایثار و فداکاری و حفظ جایگاه «فداکار خدمت»، آیین نامه اجرایی مربوط به آن را به تصویب رساند.

به موجب این تصمیم، کارکنان و داوطلبانی که در فاصله زمانی اعلام تا خاتمه شرایط اضطراری مندرج در قانون مدیریت بحران کشور، داوطلبانه یا به درخواست سازمان مدیریت بحران کشور، طبق برنامه عملیات پاسخ دستگاه های ذی ربط که به تأیید این سازمان رسیده است، همکاری نموده و به سبب انجام وظایف محوله، آسیب دیده یا فوت می نمایند، مشمول این آیین نامه هستند و به عنوان فداکار خدمت محسوب می شوند و از خدمات و تسهیلات حمایتی مندرج در آیین نامه بهره مند خواهند شد.

در مورد آن دسته از فداکاران خدمت که تحت پوشش بیمه‌ پایه و تکمیلی هر یک از صندوق های بیمه درمان و بازنشستگی می باشند، حسب مورد خود یا عائله تحت تکفل از خدمات و تسهیلات بیمه همان صندوق های ذی ربط بهره مند خواهند شد و در صورتی که از پرداختی به مشمولین این آیین نامه کمتر باشد، سازمان مابه التفاوت آن را از محل اعتبارات مندرج در قانون مدیریت بحران کشور جبران خواهد نمود.

چنانچه هر یک از کارکنان یا داوطلبان حین عملیات پاسخ، مفقود گردند تا زمان تعیین وضعیت نهایی فرد مبنی بر غایب مفقود الاثر بودن وی که طبق قوانین و مقررات مربوط به تأیید مرجع قضایی ذی صلاح می رسد، مستمری مندرج در آیین نامه حسب مورد به ذی نفعان قانونی وی پرداخت می گردد.

دستگاه های اجرایی می توانند برای کارکنان و داوطلبان متبوع خود متناسب با نیاز به تشخیص بالاترین مقام دستگاه، پوشش های بیمه ای مسئولیت و حوادث بی نام در چارچوب قوانین مربوط که در آن تعهدات بیمه‌گر برابر با هزینه های مربوط در این آیین‌نامه باشد، برای موارد خاص خریداری نمایند؛ در این صورت خدمات و تسهیلات حمایتی مندرج در این آیین نامه از محل همان بیمه‌نامه ها تأمین می شود.

آن دسته از فداکاران خدمت که خدمات برجسته ای در حفظ اموال و نجات جان مردم و کاهش صدمات ناشی از حوادث و سوانح داشته اند، متناسب با سطح خدمات ارایه شده به پیشنهاد استاندار و تأیید رییس سازمان مدیریت بحران کشور و تصویب وزیر کشور جهت دریافت و بهره مندی از نشان های مندرج در آیین نامه اعطای نشان های دولتی، به مرجع ذی ربط معرفی می شوند.

همچنین سازمان مدیریت بحران کشور موظف است با همکاری شوراهای اسلامی شهر و روستا و شهرداری ها و دهیاری ها با رعایت قوانین و مقررات مربوط تمهیداتی را فراهم نماید که به‌منظور پاسداشت خدمات فداکاران خدمت و ترویج ارزش‌های فداکاری و ایثار به پیشنهاد کمیته استانی و تصویب کمیته ملی برنامه های تقدیر از فداکاران خدمت از قبیل نامگذاری معابر، اماکن و فضاهای عمومی در شهرها و روستاها و پیش بینی محل دفن مناسب اجرا شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس حمایت از اطفال و نوجوانان اطفال و نوجوانان وضعیت مخاطره آمیز مدیریت بحران کشور برگزاری انتخابات آیین نامه اجرایی سرپرست قانونی سازمان بهزیستی طفل و نوجوان فداکاران خدمت آیین نامه تعرفه فرهنگی معادل تعرفه هیئت وزیران بزه دیده معرض خطر وزیر کشور دستگاه ها طرح ها ذی ربط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۰۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلیات اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی کیفری تصویب شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در اولین جلسه هیأت عمومی در سال جدید که صبح امروز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه برگزار شد، ضمن تبریک سال جدید و عید سعید فطر به قضات حاضر در جلسه، با اشاره به کلام نورانی حضرت امیرالمومنین علی (ع) در مورد جایگاه نیروهای مسلح اظهار کرد: امیر مؤمنان علی (ع) بارها در نامه‌ها، خطبه و فرمایشات خود به توجه به سربازان تأکید کرده‌اند که از جمله آن می‌توان به نامه ایشان به مالک اشتر نخعی اشاره کرد که در آن به صورت ویژه مالک را به توجه به سربازان دعوت می‌کنند.

وی ادامه داد: امیرالمومنین علی (ع) پس از انتصاب مالک اشتر به فرمانداری مصر در نامه‌ای به او ضمن بیان اصول حکومت، با دقت ویژه‌ای مالک را به توجه به سربازان از منظر مالی، روحی، تأمین تجهیزات و ابراز، مهر و عطوفت با آنان توصیه می‌کند؛ در بخش‌هایی از این نامه اشاره شده که لشکریان به اذن پروردگار دژ محکمی برای مردم و برای حاکمیت موجب زینت و برای جامعه موجب عزت و سربلندی دین و ایجاد امنیت هستند. پایداری و قوام نیروهای مسلح ممکن نیست مگر اینکه نیازهای مالی این نیروها توسط حاکمیت از محل مالیات تأمین شود.

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه اگر امنیت نباشد هیچ یک از مؤلفه‌های پیشرفت جامعه محقق نخواهد شد، ادامه داد: امروز توان دفاعی ما به برکت انقلاب، اسلام و راهبردهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب، به چنان پیشرفتی دست یافته که در چند روز گذشته شاهد آن بودیم که نیروهای مسلح و سپاه پاسداران چه افتخاری در دفاع از استقلال، اقتدار و شرف کشور آفریدند و کاری کردند که در تاریخ بی‌بدیل بود.

وی تصریح کرد: رژیم نامشروع و خبیث صهیونیستی با حمله ناجوانمردانه و وحشیانه به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه و به شهادت رساندن جمعی از فرزندان رشید و دلاور کشورمان اوج بزدلی و ترس خود را نشان داد و ثابت کرد که به هیچ یک از قوانین و عرف‌های بین‌المللی پایبند نبوده و دست به هر جنایتی خواهد زد.

رئیس دیوان عالی کشور افزود: پیش از این نیز شدت جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی در غزه نیز که فریاد خشم و خروش همه‌ی ملت‌ها در سراسر جهان را در دفاع از این مردم مظلوم برانگیخته است لزوم پاسخی محکم به رفتار شنیع این رژیم را به اثبات رسانده بود؛ لذا همانگونه که رهبر فرزانه و ملت قهرمان ایران انتظار داشتند که رژیم صهیونیستی باید تنبیه شود، سرانجام دلاورمردان غیور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عملیاتی پیروزمندانه و به یاد ماندنی با پرتاب صدها پهباد و موشک به خاک غاصبان صهیونیست رعب و وحشت در دل آنان افکنند و با انهدام اهداف و تأسیسات مهم صهیونیست‌ها سیلی سختی بر صورت اشغالگران و جنایتکاران صهیونیست نواختند.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه مردم باغیرت و متدین با حضور و حمایت خود نشان دادند که عظمت این اقدام بزرگ و عملیات غرور آفرین را درک کرده اند، تصریح کرد: این دفاع مشروع و پیروزی غرورآفرین فرزندان رشید ایران اسلامی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که وعده صادق الهی را تحقق بخشیدند به محضر حضرت، ولی عصر (ع)، فرمانده معظم کل قوا و رهبر فرزانه‌ی انقلاب، دلاورمردان غیور سپاه و به‌خصوص به مردم شریف و غیرتمند و آزاده‌ی ایران اسلامی تبریک و تهنیت و شاد باش عرض کرده و پاکسازی قدس شریف از لوث وجود اشغالگران صهیونیست را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری در ادامه با اشاره به درگذشت رحمت الله احمدی رئیس شعبه سی و پنجم دیوان عالی کشور عنوان کرد: قاضی رحمت الله احمدی بیش از ۱۳ سال از عمر شریف خود را در دیوان عالی کشور به قضاوت و خدمت مشغول بودند، خبر درگذشت و فقدان ایشان موجب تأثر و تالم شد؛ برای ایشان رضوان و رحمت الهی از درگاه احدیت خواستارم.

رئیس دیوان عالی کشور همچنین در ادامه جلسه از تصویب کلیات اصلاح موادی از قانون آئین دادرسی کیفری در کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس خبر داد و اظهار امیدواری نمود با تصویب نهایی آن در مجلس و در نتیجه کاهش ورودی پرونده‌ها به دیوان عالی کشور، افزایش اتقان آرا، کیفیت کار شعب و نظارت مستمر بر عملکرد محاکم به نحو شایسته‌تری مورد پیگیری قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری خطاب به قضات حاضر در جلسه تصریح کرد: تقویت نظارت برعملکرد دفاتر شعب دیوان عالی کشور را به منظور پیشگیری از هرگونه فساد اداری و افزایش سلامت مجموعه دیوان عالی کشور در اولویت کاری خود قرار دهید.

گفتنی است: در جلسه امروز هیئت عمومی دیوان عالی کشور؛ گزارش پرونده وحدت رویه با موضوع مواد مخدر مورد بررسی قرار گرفت و در پایان نیز حجت الاسلام والمسلمین کریمی حسینی، معاون قضائی در امور شعب دیوان عالی کشور و جمال انصاری معاون برنامه‌ریزی و امور عمومی دیوان عالی کشور به بیان گزارشی از عملکرد مجموعه تحت نظارت خود پرداختند.

کد خبر 6079968

دیگر خبرها

  • مصوبات هشتاد و یکمین جلسه هیئت مقررات زدایی
  • کلیات اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی کیفری تصویب شد
  • برگزاری آیین بزرگداشت عطار نیشابوری در مشهد
  • کریمی: هیئت مدیره استقلال برای گرفتن حق جلسه و پیراهن نیست!
  • گروه های فشار مانع ابلاغ آیین نامه واردات خودروهای کارکرده
  • دستگیری مقامات نفت و گاز ونزوئلا به اتهام فساد
  • مجلس با رفع بخشی از ایرادات شورای نگهبان به لایحه تجارت موافقت کرد
  • در اولین جلسه هیئت دولت بعد از حمله ایران به اسرائیل چه گذشت؟
  • بلاتکلیفی توزیع آنلاین دارو‌های بدون نسخه
  • پیش بینی تمهیدات لازم برای برگزاری مرحله دوم انتخابات در استان اصفهان