Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@02:37:38 GMT

درمانگاهی به یاد پدر صنعت آذربایجان شرقی احداث می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۴۵۱۹

درمانگاهی به یاد پدر صنعت آذربایجان شرقی احداث می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه هم اندیشی خیرین صاحبان صنایع با موضوع سلامت با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز صبح دوشنبه در شهرک صنعتی شهید سلیمی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در این مراسم با اشاره‌ای به سابقه طولانی صاحبان صنایع آذربایجان شرقی در امور خیریه گفت: از جمله این افراد می‌توان به شادروان سیدرضا مقیمی اصل اشاره داشت که نام او و امثال او همواره در ذهن‌ها زنده و ماندگار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنایع آذربایجان شرقی پر از نام‌های نیک و چهره‌های ماندگار بوده و فرزندان و نسل‌های جوان، وظیفه خطیر پدران را در این زمینه به دوش کشیده‌اند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ادامه داد: فعالیت‌های خیرخواهانه، رضای خداوند متعال را نیز به دنبال خواهد داشت که بزرگ‌ترین مشوق برای خیران، به ثمر نشستن و بروز آثار عینی کارهای خیر است.

وی، خیرین را مایه افتخار، خیر و برکت جامعه دانسته و گفت: خیران، الگوهای خوبی برای جوانان و نوجوانان ما بوده و باید نسبت به الگوسازی از شخصیت و رفتار این افراد در جامعه اقدام شود.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم، امور خیر را عاملی برای برکت در مال افراد دانسته و گفت: آن‌هایی که اموال خود را در راه خدا انفاق می‌کنند، مطمئن باشند که همین امر سبب برکت در مال آنها خواهد شد.

فعالیت‌های مجمع خیران سلامت استان

رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت آذربایجان‌شرقی نیز در ابتدای برگزاری این همایش گفت: این جلسه به همت مجمع خیرین سلامت با هدف فرهنگ سازی در جهت نوع دوستی، کمک و همکاری خیرین و نیک اندیشان با بخش بهداشت و درمان و با مشارکت و حضور خیرین صاحبان صنایع تدارک دیده شده است.

حجت الاسلام رسول مشهوری ادامه داد: در این جلسه، مهندس مقیمی به یاد پدر مرحوم خود، سیدرضا مقیمی اصل متعهد شدند، درمانگاه شهری مهر اصل را با اختصاص بودجه‌ای بالغ بر چهارصد میلیارد ریال در شهر تبریز و در شهرک اندیشه احداث کنند.

وی افزود: مجمع خیرین سلامت استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۸۹ و به دستور نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی تشکیل شد و نهادی غیرسیاسی، غیر دولتی و غیر انتفاعی است و فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف سلامت و بهداشت دارد که یکی از مهم‌ترین اقدام‌های این مجمع احداث بیمارستان و خانه‌های بهداشت برای افراد بی بضاعت و محروم است.

حجت الاسلام رسول مشهوری گفت: علاوه بر مجمع خیرین سلامت تبریز، شش شعبه از این مجمع نیز در شهرستان‌های اسکو، اهر، شبستر، هریس، مرند و میانه دایر هستند.

حوزه سلامت از دغدغه‌های مهم صاحبان صنایع استان

محمد ارجمند، رئیس هیئت مدیره شهرک صنعتی شهید سلیمی نیز در این مراسم گفت: سلامتی همواره یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های بشر بوده است و ما صاحبان صنایع نیز اهمیت ویژه ای به حوزه سلامت در جامعه قائل هستیم.

وی ادامه داد: صاحبان صنایع با تمام توان به منظور ارتقای سطح سلامت، آماده همکاری در این حوزه هستند، هر چند در این راه به حمایت دولت نیز نیاز ویژه ای دارند.

محمد حسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در ادامه همایش با اشاره اینکه حوزه‌ی سلامت حساس‌ترین حوزه پس از امنیت مردم است، گفت: توفیق خدمت به مردم در هر جایگاهی چه به عنوان مدیر اجرایی جامعه و چه به عنوان خیرین صاحبان صنایع، لطف الهی است.

کد خبر 5240607

منبع: مهر

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی خیران انتخابات 1400 مشارکت مردم در انتخابات ویروس کرونا عکس استانها شورای شهر کرمانشاه انتخابات سیدابراهیم رئیسی رای گیری انتخابات شورای شهر و روستا گرگان نتایج شمارش آرا بوشهر ایلام مجمع خیرین سلامت آذربایجان شرقی صاحبان صنایع حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۴۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیز سازمان حفاظت محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها

امیر عبدوس در کارگاه آموزشی توجیهی مدیران محیط زیست کشور و استان‌ها در شیراز درباره اهم اقدامات دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: خوشبختانه سال گذشته سالی بسیار پرتلاش و پردستاورد در حیطه تکالیف دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی بود و جهت‌گیری اقدامات این دفتر منطبق با رویکرد دولت انقلابی و مردمی و متناسب با سند تحول دولت مردمی و بیانیه گام دوم انقلاب و سایر اوامر و فرامین رهبر معظم انقلاب بر مردمی‌سازی امور و ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست متمرکز بود.

او افزود: در این مسیر طرح‌ها و برنامه‌هایی برای اولین بار تعریف شدند که هریک در چارچوب آموزش و افزایش مشارکت گروه‌ها و مخاطبان اثرگذار جامعه در ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست موثر بودند.

عبدوس ادامه داد: یکی از مهم‌ترین این طرح‌ها ماموریت محور کردن استان‌ها در حیطه آموزش مخاطبان خاص در قالب طرح پرچمداری بود. بدین شکل که هر استان، پرچمدار آموزش مبانی و موضوعات محیط زیستی به یکی از گروه‌های مخاطبان اجتماعی و موظف شد دستورالعمل و محتوا‌های مورد نیاز برای آموزش این قشر از مخاطبان را تهیه و به عنوان الگویی برای سایر استان‌ها ارائه کنند.

مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: در این زمینه ۳۱ کتاب دستورالعمل آموزشی برای ۳۱ گروه از مخاطبان خاص اجتماعی تدوین و برای استفاده استان‌ها چاپ خواهد شد.

عبدوس اضافه کرد: ایجاد بستر‌هایی برای فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی محیط زیستی در دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های عمومی در سطح کشور از طریق ایجاد خانه‌های محیط زیست در این دستگاه‌ها اعم از دهیاری‌ها، شهرداری‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد، کتابخانه‌ها و ... به عنوان حلقه‌های میانی مشارکت مردم دیگر طرحی بود که در سال ۱۴۰۲ اجرا شد.

او ادامه داد: تهیه و ابلاغ اساسنامه‌ای مشترک برای ایجاد مجمع خیرین در هر استان به منظور فراهم شدن بستر مشارکت داوطلبانه و خیرانه مردمی در طرح‌های محیط زیستی و عام‌المنفعه، مستندسازی دانش بومی و سنتی محیط زیستی و جمع‌آوری آنها برای چاپ کتاب دانش سنتی هر استان، تسهیل‌گری برای ایجاد تعامل سازنده میان سازمان و ادارات کل تابعه با تشکل‌های مردم‌نهاد محیط زیستی و برگزاری جلسات مستمر با آنها، ثبت روز آموزش همگانی محیط زیست در تقویم رسمی کشور مصادف با ۱۵ اسفندماه و روز درختکاری و اجرای برنامه‌های متنوع طی یک هفته برای بزرگداشت این مناسبت در ستاد مرکزی سازمان و ادارات کل استان‌ها نیز اقدمات مهم دیگری بود که به همت دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست انجام شدند.

مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست همچنین گفت: سند برنامه ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست به همت و تلاش معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان و دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی در سال ۱۴۰۲ بازنگری و با هدف نهادینه‌سازی بنیان‌های توحیدی، انقلابی و محیط زیستی آن مورد تحول اساسی قرار گرفته و در بهمن ماه ۱۴۰۲ به تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور رسید.

او افزود: تسهیلگری مشارکت همگانی در حفظ محیط زیست و ارتقاء سرمایه اجتماعی از طریق ایجاد حلقه‌های میانی یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست است که براساس آموزه‌های بیانیه گام دوم انقلاب و رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) در دولت مردمی انقلابی، بند‌های ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ سیاست‌های کلی نظام در حوزه محیط‌زیست و مفاد سند اخیرالذکر در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • صنعت دامپروری در آذربایجان شرقی
  • گرامیداشت مدیر عامل فقید مجمع خیرین سلامت خراسان رضوی
  • ضرورت اصلاح مسیر دسترسی به ورزشگاه یادگار امام تبریز
  • خیز سازمان حفاظت محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها
  • لزوم جبران عقب‌ماندگی صنعت برق آذربایجان شرقی
  • طرح تولید مس کاتد در آذربایجان شرقی
  • ۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است
  • ضرورت جبران عقب‌ماندگی های صنعت برق با اقدامات جهشی