Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدحشمت اله حیات الغیب با تقدیر از همکاری دستگاه قضایی و پزشکی قانونی در تعیین تکلیف زندانیان بیمار اظهار داشت: تعداد معدودی از زندانیان که اغلب شاکی خصوصی نیز دارند، با مساعدت قضات استان آزاد شده یا مرخصی می روند و برخی نیز از پابند الکترونیکی استفاده می کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیر کل زندانهای استان تهران در جلسه ای که با حضور حجت الاسلام والمسلمین فیروزجائی معاون دادستان در امور زندان ها، دکتر علی اسمعیلی معاون سلامت، اصلاح و تربیت و دکتر معصومعلی احمدی رئیس اداره بهداشت و درمان زندان های استان حضور داشتند، گفت: با توجه به تأکیدات ریاست سازمان مبنی بر امر ارتقای بهداشت و درمان و ارائه چهره جدید زندانبانی اسلامی در این استان گفت: عوامل محیطی و اجرای برنامه های پیشگیری از بیماری در زندانها اهمیت بالایی دارد، بنابراین باید به مقوله بهداشت و حفظ سلامتی زندانیان اهتمام ویژه‌ای داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیدحشمت اله حیات الغیب با تقدیر از همکاری دستگاه قضایی و پزشکی قانونی در تعیین تکلیف زندانیان بیمار اظهار داشت: تمام این اقدامات اصول اولیه حقوق شهروندی است که بر اساس برنامه های سازمان زندانها، به صورت جدی در حال انجام است و تلاش می شود هیچ زندانی با بیماری صعب العلاج در زندان نماند.


وی افزود: برخی از زندانیان جرمی مرتکب شده اند که شاکی خصوصی دارد و آزادی وی نیز موجب تضییع حقوق آن شاکی می شود ولی با اتخاذ راهکارهای قانونی توسط دستگاه قضایی و صدور رأی در کمیسیون پزشکی قانونی استان، با قید ضمانت آزاد شده یا مرخصی می روند و برخی نیز از پابند الکترونیکی استفاده می کنند.


حیات الغیب ادامه داد: هدف عمده‌ کیفر حبس، اصلاح و پذیرش مجدد اجتماعی محکوم است. تمام برنامه هایی که در زندان ها اجرا می شود، به منظور آموزش های عمومی و بهبود رفتارهای وی جهت بازگشت به زندگی سالم است، اگر بیماری زندانی در حدی باشد که تحمل حبس بیماری وی را تشدید نماید، اقدامات اصلاحی و تربیتی بی ثمر خواهد بود.


مقام ارشد زندان های استان تهران ضمن اشاره به تلاش جهادگونه و شبانه روزی کارکنان زندان ها به ویژه اعضای کادر درمان در حفظ سلامتی مددجویان تأکید کرد: با هدف ارتقای امر بهداشت و سلامت در زندانها و محیط فیزیکی سالم ضمن رعایت اصول و استانداردها و پروتکل های بهداشتی اعلام شده، بازدیدهای مستمر از وضعیت تمام زندان ها و مراکز به ویژه ندامتگاه زنان انجام می شود.


همچنین در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین فیروزجائی نیز ضمن تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف زندانیان بیمار گفت: بحمداله تعداد این افراد در کل استان کمتر از 30 نفر است که برخی متهم بوده و مدت کوتاهی است که وارد زندان شده اند، اما قضات برای همین تعداد نیز بایستی تا حد امکان از تخفیفات قضایی استفاده کنند.


وی ضمن دعوت به صلح سازش از سوی شکاتی که زندانی آنان بیمار است و با تحمل حبس می تواند بیماری آنان تشدید شود، ادامه داد: در اجرای برنامه های تحولی قوه قضائیه، توجه ویژه ای به تعیین تکلیف زندانیان با بیماری صعب العلاج شده و نیازمند توسعه راهکارهای قانونی بین مراجع قضایی و پزشکی قانونی هستیم تا این امر تسریع پیدا کند.


بنا به این گزارش در این جلسه که روسای بهداشت و درمان ندامتگاه های قزلحصار، تهران بزرگ، زنان و زندان رجایی شهر نیز شرکت داشتند، تک تک بیماران با نظرات پزشکی و قضایی بررسی و در نهایت از مجموع تعداد 30 نفره، 13 نفر حکم آزادی از سوی معاون دادستان استان تهران دریافت و مقرر شد بقیه نیز که یا در مرخصی درمانی به سر می برند و حکم قطعی آنان صادر نشده، طی روزهای آینده مجدداً مورد بررسی قرار گیرند.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی زندان رجایی شهر پزشکی قانونی تعیین تکلیف زندانیان پزشکی قانونی زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی ۲۵۰ زندانی در آذربایجان غربی تا آخر اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  در آیینی با حضور رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان از خیرین جشن گلریزان میاندوآب تجلیل به عمل آمد.

 عتباتی   در این مراسم که در میاندوآب برگزار می شد گفت: هدف از حضور در این آیین تقدیر از انسان‌های بسیار بزرگوار و خیری است که به  نمایندگی از مردم اصیل و با فرهنگ میاندوآب بی هیچ چشم داشتی به همنوعان خود کمک می کنند و در این جمع حضور پیدا کرده اند.

عتباتی ادامه داد: با کمک های خیرین بزرگوار که با یک نگاه دقیق و درست به یک موضوع اجتماعی به نام زندان ورود کردند طی سه سال گذشته کمک های خیرین به جشن های گلریزان رشد ۵۵ برابری داشته که نشان از اعتماد مردم به مجموعه دستگاه قضایی استان است.

رئیس کل دادگستری استان افزود: از محل کمک های مردمی جمع آوری شده در سال گذشته ۷۷۵ محکوم مالی و جرایم غیر عمد از زندان های سطح استان آزاد شدند و امید است با کمک های مردمی به ستاد دیه در جشن های گلریزان امسال در قدم اول ۲۵۰ نفر از ۶۰۰ زندانی جرایم غیر عمد و مالی استان تا پایان اردیبهشت ماه از زندان آزاد و به کانون گرم خانواده بازگردند.

رئیس شورای قضایی استان با اشاره به اینکه شهرستان میاندوآب در سازش پرونده ها خصوصاً در پرونده های قصاص نفس داری رتبه های برتر استان است گفت که این امر نشان از بزرگواری و قلب های بخشنده و مهربانی است که خدا نصیب مردم این خطه از استان نموده است لذا از خیرین انتظار است به مانند همیشه نگاه ویژه ای نیز به این فرهنگ حسنه داشته باشند.

عتباتی در پایان از انجمن حمایت از زندانیان نیز خواست تا اقدامات خود را در راستای حرکت به سمت درآمد زایی مستمر و پایدار برای خانواده های زندانیان نیازمند سوق دهند.

در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام  گل حسینی رئیس دادگستری میاندوآب از کمک های خیرین میاندوآب تقدیر و پس از آن مسعودی دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان با ارائه گزارشی از عملکرد ستاد دیه و انجمن حمایت از زندانیان میاندوآب گفت که ۳۲۰ خانواده زندانی نیازمند تحت پوشش انجمن هستند و خدماتی همچون بسته های معیشتی، خدمات پزشکی، دارویی و روانپزشکی از سوی خیرین و پزشکان خیر به خانواده های زندانیان نیازمند ارائه می گردد.

مسعودی افزود: در جشن گلریزان امسال خیرین بزرگوار میاندوآب مبلغ ۷ میلیاردی و دویست و هشتاد میلیون تومان به صورت نقد به حساب ستاد دیه واریز نموده اند، همچنین شاکیان نیک سیرت نیز به میزان ۳ میلیارد و ششصد و چهل میلیون تومان در ماه مبارک رمضان از حق خود گذشت کرده اند.

فتحی مدیر کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان به عنوان یکی دیگر از سخنرانان این مراسم با تقدیر از حضور فعال خیرین در جشن های گلریزان این امر را حاصل نگاه ویژه دکتر عتباتی به مقوله زندان و زندانی و به تأسی از ایشان ورود مجموعه دستگاه قضایی استان در این امر خداپسندانه دانست.

در پایان این آیین از خیرین نیک سیرت با اهدای لوح تقدیر از سوی دکتر عتباتی رئیس کل دادگستری استان تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیرعمد در استان سمنان
  • کمک ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی خیرین برای آزادی زندانیان غیر عمد در فارس
  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • رهاورد ۱۶ جشن گلریزان ستاد دیه استان فارس اعلام شد
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • کمک ۱۷۰ میلیون تومانی نیرو‌های یگان حفاظت زندان‌های فارس به جشن گلریزان
  • (ویدئو) غافلگیری زندانیان هنگام فرار از تونل حفر شده در زندان
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • آزادی ۲۵۰ زندانی در آذربایجان غربی تا آخر اردیبهشت
  • ارتقای رفاه کارگران با اصلاح چند ماده قانونی و اجرای برنامه‌های ایمنی