Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اصفهان پتانسیل لازم را برای سرمایه گذاری خطرپذیر دارد و می‌تواند با اقدامات خوب تبدیل به آهن‌ربا شود و کار آفرینان مختلف را به سمت خود جذب کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، کوروش خسروی در برنامه تلویزیونی "اینجا اصفهان" در رابطه با موضوع شرکت‌های سرمایه گذاری‌های پرخطر اظهار کرد: سرمایه گذاری خطرپذیر یکی از انواع سرمایه گذاری است که سرمایه داران روی یک هزار ایده مختلف سرمایه گذاری می‌کنند و امکان دارد تمام ایده‌ها سود ده شود یا به شکست منجر شود و چون ریسک آن بالا است به سرمایه گذاری خطر پذیر معروف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز در سطح جهان سرمایه داران به سمت سرمایه گذاری خطرپذیر رفته‌اند در این راستا شورای دوره پنجم شهر اصفهان به این موضوع ورود کرد تا مشوق‌های را لازم برای ورود سرمایه گذاران به این کلانشهر را فراهم سازد.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به افتتاح شرکت سرمایه‌گذاری جسورانه هدهد ادامه داد: در این شرکت‌ها از پتانسیل و طرح‌های جوانان استفاده می‌شود در این راستا دفتر شرکت‌ها به روی ایده پردازان باز است.

خسروی با بیان اینکه شهریورماه ۹۷ با تصویب شورای شهر، صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر با مشارکت شهرداری ایجاد شد، خاطرنشان کرد: شورای اسلامی شهر اصفهان مانند برخی از شهرها، شورای شهرداری نبود در واقع این مصوبه نشان داد که شورا با هدفی جدی پا به عرصه سرمایه گذاری در شهر اصفهان گذاشته است. قبلاً در اصفهان منابع مالی خطر پذیر وجود نداشت و جوانان کارآفرین اصفهانی مجبور بودند برای ارائه ایده خود از شهر یا کشور خارج شوند.

وی تصریح کرد: اگر این اقدام در شهر اصفهان انجام نمی‌شد، در آینده شاهد اتفاقات بدی بودیم بنابراین باید منابع مالی لازم در اختیار جوانان قرار بگیرد تا بتوانند ایده‌های خود را به نتیجه برسانند، در واقع اگر در شهرها منابع مالی خطرپذیر نباشد جوان خلاق برای جذب سرمایه باید از شهر مهاجرت کند و شهر از طبقه خلاق خالی می‌شود بنابراین نباید اجازه داد این اتفاق در اصفهان رخ دهد.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: با تصویب لایحه صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شهرداری مکلف شد که در صندوق این شرکت شریک شود و مقرر شد اگر شهرداری از سرمایه گذاران مجرب استفاده کند ۵۰ درصد سود حاصل از آن به این نهاد برسد و اگر از افراد غیر مجرب استفاده کند ۳۵ درصد از سود شرکت را شهرداری کسب می‌کند؛ این اختیار به شهرداری داده شد که مبلغ سرمایه گذاری خود را به این شرکت اهدا و یا در امور آن مشارکت کند.

خسروی با اشاره به وضعیت خشکی رودخانه زاینده رود نیز اظهار کرد: تصمیم برای سرمایه گذاری در شرکت‌های پرخطر لازم بود، زیرا اکنون کسب و کارهای زیادی که به آب وابسته هستند در اصفهان فعالیت می‌کنند بنابراین سعی کردیم با تشکیل این شرکت، افراد را به سمت ایده پردازی ببریم تا وضعیت زاینده رود بهتر شود.

وی خاطرنشان کرد: تنها شهری که شورای شهر آن به موضوع ایجاد شرکت‌های سرمایه‌گذار خطر پذیر ورود کرد، اصفهان است. در همین راستا پیگیری‌های لازم توسط شورای شهر و شهرداری انجام شد و در این راستا شرکت سرمایه گذاری هدهد در مهرماه ۹۹ فعالیت خود را آغاز کرد، البته روز گذشته از سبدهای سرمایه گذاری آن رونمایی و شرکت به شکل رسمی افتتاح شد.

خسروی گفت: اگر از تجربه و تنوع سرمایه گذاران استفاده شود، شاهد اتفاقات خوبی در شهر خواهیم بود، زیرا اصفهان پتانسیل لازم را برای سرمایه گذاری خطرپذیر دارد و می‌تواند با اقدامات خوب تبدیل به آهن‌ربا شود و کار آفرینان مختلف را به سمت اصفهان جذب کند.

وی در رابطه با میزان سرمایه شرکت خطرپذیر تصریح کرد: شهرداری اصفهان دو میلیارد و بخش خصوصی پنج میلیارد تومان سرمایه را به این شرکت آورده‌اند و اکنون اعتبار صندوق این شرکت هفت میلیارد تومان است. شورای شهر و شهرداری اصفهان هر دو مکلف هستند که مشارکت دو میلیارد تومانی شهرداری را به ۲۰ میلیارد تومان برسانند و این اقدام باید در شورای ششم نیز پیگیری شود تا سال ۱۴۰۵ عدد صندوق این شرکت به ۱۰۰ میلیارد تومان برسد؛ با این مبلغ کسب و کار زیادی را می‌توان در شهر و کشور راه اندازی کرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: رویدادی تحت عنوان "۱۰۰ استار تاپ" سال گذشته در اصفهان برگزار شد و در این قالب ۱۵ میلیارد سرمایه گذاری جذب شد، در این رویداد شاهد مشارکت سرمایه گذارانی از تهران نیز بودیم. در واقع شهرداری اصفهان نیز با سرمایه گذاری دو میلیارد تومانی در این شرکت تبدیل به یک اهرم شد و توانست مشارکت بخش خصوصی را نیز افزایش دهد.

وی اضافه کرد: اگر عدد سرمایه گذاری شهرداری اصفهان به ۲۰ میلیارد تومان برسد رونق زیادی را در شهر شاهد خواهیم بود و همچنین بخش خصوصی مشارکت زیادی را در این بین پیدا خواهد کرد. سرمایه گذاری خطر پذیر ریسک زیادی دارد و ممکن است با شکست‌هایی رو به رو شود؛ اما اگر در یکی از کارهای خود به نتیجه مطلوب برسد، تمامی شکست‌ها جبران می‌شود پس باید از مدیران و افراد با تجربه در این شرکت استفاده شود.

خسروی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران بر روی ایده تمرکز نمی‌کنند بلکه بر روی تیم حاضر تمرکز می‌کنند بنابراین سرمایه گذار زمانی به عرصه ورود پیدا می‌کند که پیگیری یک تیم را ببیند. پس توصیه می‌کنم افراد وقت خود را بر روی ساخت یک تیم همدل و همراه بگذارند تا سرمایه گذاران نیز از آنها حمایت کنند. همچنین ایده‌ها باید بازار لازم، مقیاس پذیر و قابل ارتقا باشد تا سرمایه گذاران با خیال راحت بر روی آن سرمایه گذاری کنند.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: چهار سال پیش برای انتخابات شورای شهر اعلام کردم که به اکوسیستم کار آفرینی شهر توجه می‌کنم و اکنون خوشحالم که این اقدام در شهر اصفهان انجام شد. زمانی که سرمایه در شرکت‌های تهران ۴۰۰ میلیارد تومان بود اصفهان عدد صفر را به خود اختصاص داده بود؛ پس با توجه به این موضوع و همکاری دیگر اعضای شورای شهر توانستیم در این راستا اقدامات خوبی را انجام دهیم و سرمایه گذاری پرخطر را راه اندازی کنیم.

کد خبر 502072

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کوروش خسروی شورای شهر اصفهان سرمایه گذاری سرمایه گذاری خطر پذیر سرمایه گذاری بخش خصوصی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سرمایه گذاری خطرپذیر برای سرمایه گذاری سرمایه گذاری خطر شهرداری اصفهان سرمایه گذاران میلیارد تومان شورای شهر خطر پذیر شرکت ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۶۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با بیان اینکه سبد خدمات شهرداری متنوع است و پروژه‌ها صرفاً ساختمانی نیست، گفت: سبد متنوعی از خدمات که مورد نیاز شهر است را در دستور کار داریم که اطلاع‌رسانی آن در هفته‌های آینده انجام و بسته‌های مختلفی از آن ارائه خواهد شد.

مسعود حیدری در گفت‌ وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پروژه‌های سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در سال جاری اظهار کرد: مدیریت شهری برای پیشگیری و کاهش فشار مالی، همچنین برآورده کردن انتظارات شهروندان در راستای ایجاد یک زیبا شهر همیشگی، تلاش کرده است اداره تمام امور شهر را از مشارکت شهروندان و با مشورت از اقشار مختلف مردم تعریف کند.

وی افزود: بودجه شهر در ۱۴۰۳ نیز به‌طور مشارکتی تنظیم و تصویب و تأمین مالی طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی از مسیر سایر بازارهای مالی به‌ویژه مشارکت با فعالان اقتصادی بازتعریف شده است.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: در نخستین هفته‌های سال جدید در این سازمان چندین فراخوان سرمایه‌گذاری در حوزه‌های تجاری، اداری، حمل‌ونقل و ترافیک و دیگر حوزه‌ها با عناوینی همچون پل عابر پیاده در خیابان آتشگاه واقع در منطقه ۹، هایپر شمال شرق در منطقه ۱۴ و احداث سردخانه در میدان میوه و تره‌بار اصفهان و عناوینی از این قبیل آماده و فراخوان آن اطلاع‌رسانی شده است.

حیدری ادامه داد: از شهروندان تقاضا داریم با مراجعه به سایت سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان از این فراخوان‌ها مطلع و ما را در رسیدن به اهداف مطلوب خود یاری کنند.

وی با بیان اینکه سبد خدمات متنوع است و پروژه‌ها صرفاً ساختمانی نیست، افزود: سبد متنوعی از خدمات که مورد نیاز شهر است را در دستور کار داریم که اطلاع‌رسانی آن در هفته‌های آینده استمرار خواهد داشت و بسته‌های مختلفی از آن ارائه خواهد شد.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: یکی از برنامه‌هایی که از قبل وجود داشته است، اما در حال حاضر به‌طور جدی تری پیگیر آن هستیم، رفع مشکلات بسیاری از پروژه‌های مشارکتی در مناطق و سازمان‌ها است که هر هفته با حضور در یک منطقه یا سازمان و شنیدن صحبت‌های سرمایه‌گذار سعی در رفع این مشکلات خواهیم داشت.

کد خبر 747111

دیگر خبرها

  • تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری کنکور از زبان قائم مقام سازمان سنجش
  • تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان فراهم شد
  • لزوم اصلاح سازه‌های تقاطعی فاقد آبگذری در سمنان
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک
  • فراهم شدن تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان
  • استطاعت بیش از ۸۲ هزار زائر برای حج آینده تایید شد
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان
  • تحقق ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در آب و فاضلاب خراسان رضوی
  • هم افزایی رسانه ای منطقه آزاد ماکو با صداوسیمای آذربایجان غربی
  • مسائل معادن شن و ماسه دوکوهک فارس بررسی می‌شوند