Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رویترز نوشت: ایران می تواند به سرعت میلیون ها بشکه نفت ذخیره شده خود را در صورت توافق با آمریکا بر سر برنامه هسته ای اش صادر کند و این مقدار نفت را در مکانی برای آغاز صادرات ذخیره کرده است.

رویترز با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم هسته ای ایران و آمریکا برای احیای برجام به نقل از دو مقام دیپلمات نوشت: بعد از وقفه در مذاکرات در روز یکشنبه همزمان اعلام نتایج انتخابات ایران، انتظار می رود مذاکرات با حدود ۱۰ روز وقفه ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویترز به نقل از منابع حوزه نفت نوشت: ایران چهارمین ذخایر بزرگ نفتی جهان را در اختیار دارد و بشدت به درامد حاصل نفت نیاز دارد. اگر دولت جو بایدن و دولت ایران به توافقی دست یابند که به موجب آن تحریم ها برداشته شوند، ایران می تواند تولید نفت خود را از حدود ۲ میلیون  و ۱۰۰ هزار بشکه در روز به ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه نفت در روز افزایش دهد.

این امر می تواند تولید نفت ایران را به قبل از اعمال تحریم ها بازگرداند اما به دلیل سالها سرمایه گذاری پایین در میادین نفتی و کاهش  سنگین تولید این رویه به زمان نیاز دارد.

براساس براورد شرکت های مشاوره ای و نظارتی انرژی انتظار می رود شرکت ملی نفت ایران ذخایر نفتی را که در سکوهای نفتی دریایی و دکل های  زمینی ذخیره کرده و محتوی ۲۰۰ میلیون بشکه نفت است صادر کند.  

این مساله باعث خواهد شد این امکان را به وجود می آورد که ایران برای بیش از ۶ ماه، یک میلیون بشکه نفت بیشتر یا یک درصد عرضه جهانی را به بازار صادر کند.

رویترز به نقل از ایمان ناصری مدیرعامل شرکت مشاوره ای اف جی ای نوشت: ایران از تقریبا ۶۰ میلیون بشکه موجودی نفت خود استفاده خواهد کرد که ۳۰ تا ۳۵ میلیون بشکه از آن در دو سال گذشته و در چند ماه لغو تحریم ها تولید شده است.

رویترز نوشت: افزایش یک میلیون بشکه نفت خام ایران می تواند فشار بر قیمت های جهانی نفت را کاهش دهد اما بانک سرمایه گذاری گلدمن ساکس ماه گذشته گفت که بازار جهانی نفت باید بتواند بسرعت مازاد نفت را جذب کند. تقاضای سوخت همزمان با از سرگیری فعالیت های اقتصادی ناشی از همه گیری افزایش یافته است و تولیدکنندگان نفت اوپک و متحدان آنها درباره افزایش عرضه در بازار محتاطانه عمل می کنند تا یاز شوک ناشی از عرضه نفت ایران  جلوگیری کنند.

فلورین تالر مدیرعامل شرکت مشاوره ای اویل ایکس در این زمینه گفت بازگشت ایران به بازار نفت نباید مقاصد اوپک پلاس را برای افزایش تدریجی تولید تا وقتی تقاضا از اروپا و آمریکا ادامه دارد، از مسیر اصلی آن خارج کند.

این رسانه افزود برخی از تانکرهای نفتی ایران همین حالا نیز در آسیا حضور دارند که از نظر تاریخی بزرگترین بازار نفت ایران را تشکیل می دهد.

این گزارش به نقل از یک تاجر ارشد نفتی چینی نوشت: ایران صادرات خود به چین را در ماه های آوریل و می کاهش داد و نفت بیشتری را ذخیره کرد که احتمالا هدف ان فروش این محصول به قیمتی بالاتر در صورت لغو تحریم ها است.

رویترز به نقل از شرکت های مشاوره نفتی اف جی ای و اویل ایکس افزود: ذخیره شناور نفت ایران به شکل میعانات است که ماده اولیه ترجیحی برای شرکت های پتروشیمی در چین، کره جنوبی و امارات را تشکیل می دهد.

به گفته اف جی ای، ایران تقریبا ۱۲۰ میلیون نفت خام و میعانات گازی در یک انبار زمینی دارد که تقریبا یک سوم تاسیسات ذخیره نفت برون مرزی این کشور عمدتا در چین را تشکیل می دهد.

رویترز به نقل از تحلیلگر ارشد شرکت اطلاعات انرژی و ردیابی نفتکش‌ها،  کپلر، نوشت انتظار می رود شرکت های نفتی چین و هند و مشتریان اروپایی مانند ساراس، اِنی و ریپسول به خرید نفت ایران علاقه نشان دهند.

مقامات ایرانی نسبت به افزایش تولیدات خود خوشبین هستند و یک مقام ارشد شرکت نفت ایران ماه جاری گفت که بیشتر تولید در یک ماه از سر گرفته خواهد شد اما ناظران انتظار دارند که این امر زمان بیشتری طول بکشد.

311311

کد خبر 1527741

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نفت ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۸۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش صادرات غیر نفتی در هرمزگان

عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: هدفگذاری صادرات کالا‌های غیر نفتی در سال ۱۴۰۲ بیش از سه میلیارد و صد میلیون دلار بود که سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار محقق شد که دو برابر سال قبل از آن بود..

 شهرزاد افزود: هدف گذاری ما برای سال ۱۴۰۳ بیش از ۴ میلیارد دلار است.

خلیل قاسمی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان گفت: بیشترین صادرات در بخش صنعت و معدن، شامل فلزات معمولی مانند فولاد، موادمعدنی، و محصولات کشاورزی و صنایع دستی بوده است.

قاسمی افزود: کشور‌های چین، امارات متحده عربی و عمان بیشترین مقصد صادرات کالا‌های غیرنفتی هرمزگان است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان گفت: با افزایش واحد‌های تولیدی - صنعتی و معدنی در استان و زیرساخت‌ها، هدفگذاری امسال نیز محقق می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • ونزوئلا استفاده از ارز دیجیتال را در تجارت نفت افزایش می‌دهد
  • افزایش صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • رشد صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده‌های نفتی در بندر خرمشهر
  • قیمت نفت در بودجه چند دلار است؟